-
Σήμερα 'έριξα' ένα ΤΖΟΚΕΡ που μετά από πολλά τζακ-ποτ δίνει 10.000.000
-
-
-
[quote='cmarin']Σήμερα 'έριξα' ένα ΤΖΟΚΕΡ που μετά από πολλά τζακ-ποτ δίνει 10.000.000
-
Θα επερνα μια Μ5 για τα ταξιδια μου, να βαζω μεσα και πραγματα, ενα 106 ραλλι τουμπανο με ολα τα καλα(ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ)και θα κολαγα σηματακι 1.4, για να σκιζω τα 106 ραλλι και τα σαξό με φιλτρο προγραμμα, που νομιζουνε οτι μαμανε ολο το κοσμο, και τελος ενα φιατ παντα για την πολη. Τα περισσοτερα, θα μου φαινοτανε υπερβολη!
-
1)Θα προσπαθούσα να βρω ενα EVO VI EXTREME(Το έχω τρελή κάψα)
2)Θα κινούσα γη και ουρανό για ένα audi 100ls του 1971.Ήταν ο μεγάλος έρωτας του πατέρα μου που αναγκάστηκε να το δώσει και το σκέφτεται με νοσταλγία και θα'θελα να του το κάνω δώρο έκπληξη!
3)Δεν έχω βρει το τρίτο γιατί είναι πολλά τα αμάξια που μου αρέσουν και θά'θελα να τα είχα στο γκαράζ μου!Ίσως ένα 350Ζ twin turbo(όσο παίρνει σε ps) αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Γι'αυτό όμως που είμαι απόλυτα σίγουρος είναι πως όσα λεφτά και να είχα το polάκι μου δεν θα το αποχωριζόμουν!Είναι έρωτας μεγάλος!!!!!!!!!!! -
Ένα Renault Grant Espace για την οικογένεια
Μια Ferrari αλλά δεν ξέρω αν θα έπαιρνα μια από τις παλιές εφηβικές αγάπες ή τις σύγχρονές αιχμές του δόρατος. Μάλλον ότι μου ερχότανε εκείνη την ώρα μια και είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Και φυσικά ένα JCB για κίνηση μέσα στην πόλη!!!! -
1)Eνα τέλεια συντηρημένο 205 rallye
2)Ενα clio sport
3)Μία porsche 356 carrera 2
4)Μία xantia activa v6
επίσης θα έφτιαχνα ένα προσωπικό συνεργείο στο σπίτι μου για να μαστορεύω τα παραπάνω.Τα υπόλοιπα στην άκρη και βλέπουμε.... -
Βρε πλεονέκτη τρία αυτοκίνητα είπε ο Κώστας όχι τέσσερα!!!!
Άντε το συνεργείο το παραβλέπουμε ως εκτός συναγωνισμού. -
Ωχ παρασύρθηκα Αντε αφαιρώ το clio,το συνεργείο όμως το θέλω!!
-
Εγω θα επαιρνα:
1)Eνα Honda Civic Type-R και θα το εφτιαχνα μεχρι 280 αλογα ετσι για να εχω ενα 'καλο' προσθιοκινητο.
2)Ενα Mitsubishi Lancer Evo VIII FQ-400 για να εχω ενα τελειο τετρακινητο.
3)Μια Ferrari F430 που ειναι το ωραιοτερο αθτοκινητο που εχω δει τελευταια, ετσι, για ενα και 'καλο' πισωκινητο.Μήπως ζηταω πολλα?
Ενα 5+1 στο Τζοκερ μονο!!!!!!!! -
Τώρα τι να διαλέξεις ? Μπορείς να αποκτήσεις ότι έχεις ονειρευτεί.
- BMW X3 3.0 lit
- Porsche Carrera GT
- BMW M5 (new)
-
- Ένα rallye που θα το έκανα και look maxi αφού λεφτά έχουμε
- Ένα 350Ζ διτούρμπινο,ξέρετε εσείς
- Μια Lamborghini Gallardo
-
Πρωτα απ' ολα θα εκανα μαθηματα για PPL και στο καπακι η αγορα ενος cessna για την ΚΑ%ΛΑ μου!
μετα, ενα skyline bi turbo για σπορ αποδρασεις
για πιο επίσημο, ισως το citroen C6 οταν βγει,
και για την πόλη την C4 180PSθελω πολλα;
τα υπολειπα, τελειωνω το σπίτι μου και σχεδια για διαφορες επενδυσεις, γη ενοικιαση κτηρίων - αποθηκών κλπ...
-
Επίκαιρο, μιας και με τρώει τις τελευταίες μέρες...
Θα έκανα τις σπουδές μου όπως θα ήθελα να τις κάνω, χωρίς να σκέφτομαι τα χρόνια που ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ στην ελληνική παιδέια των ΤΕΙ, και την ηλικία μου που δεν μου το επιτρέπει πλέον...
Από εκεί και πέρα για τα άλλα βλέπουμε, δεν καίγομαι και τόσο...
-
-
Το καλύτερο 106 ΜΑΧΙ της Ευρώπης για φουλ εμπλοκη στους Ελληνικος αγωνες, οπου αδικηθηκε. Αν εγω ημουν αρκετα κουλος γι'αυτο το αυτοκινητο, θα το εδινα σε καποιον πιο αξιόλογο. (βεβαια και ενα 306 MAXI θα ηταν..) .. Εννοειται οτι θα εκανα και κανενα ταξιδι για το Ιταλικο πρωταθλημα
-
Ένα τυπου Radical ή Westfield και εισητηρια διαρκείας για πιστες του εξωτερικου
-
Ενα GT2 clubsport για γρηγορες (τι γρηγορες που θα φοβασαι να πατησεις το γκαζι) βολτες και μεγαλα ταξίδια. Αν και τα Pagani, CarreraGT και Enzo (εγω.. Ferrari? πα, πα) θα τα κοιτουσα με την ακρη του ματιου.
Και εχουμε αφησει απ'εξω ένα σωρο αλλα.. off road με τι θα πηγαίνουμε?
Βεβαια οι Ιταλοφιλοι ένα πραγμα θα πρέπει να απαντησουν...
- Μια Ferrari
- Μια Ferrari
- Μια Enzo
(οι οροι αποκτησης Enzo δεν προβλέπουν την κατοχή τουλαχιστον 2 άκομη Ferrari στο παρελθον? )
-
-
ένα μάζντα αγροτικό, ένα φίατ 126 για τις κόντρες και ένα παπάκι με εξάτμιση
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
1)Θα προσπαθούσα να βρω ενα EVO VI EXTREME(Το έχω τρελή κάψα)
2)Θα κινούσα γη και ουρανό για ένα audi 100ls του 1971.Ήταν ο μεγάλος έρωτας του πατέρα μου που αναγκάστηκε να το δώσει και το σκέφτεται με νοσταλγία και θα'θελα να του το κάνω δώρο έκπληξη!
3)Δεν έχω βρει το τρίτο γιατί είναι πολλά τα αμάξια που μου αρέσουν και θά'θελα να τα είχα στο γκαράζ μου!Ίσως ένα 350Ζ twin turbo(όσο παίρνει σε ps) αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Γι'αυτό όμως που είμαι απόλυτα σίγουρος είναι πως όσα λεφτά και να είχα το polάκι μου δεν θα το αποχωριζόμουν!Είναι έρωτας μεγάλος!!!!!!!!!!!Μπορεί να με παίδεψε και να με ξενύχτισε λίγο αλλά βρήκα και το τρίτο αμάξι που θα έπαιρνα με απόλυτη σιγουριά΄!Θα αγόραζα μία ασημί BMW M3 CSL smg II!
AAAAAAxX Τι μου κάνατε!!!!!Πάω να ρίξω κανένα joker μπας και....[/img] -
1)8c competizione
2)SZ coupe-zagato
3)Giulietta -
- Ένα TYPE-R
- ΕVO VIII
- M3
10.000.000