-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
έτοιμοι να φύγετε δεν ησασταν;
κι αν δε ρωτούσε ο εξάδελφος θα είχατε ήδη φύγει χωρίς να ειδοποιηθείτε;
λαθος κατάλαβα ή άλλο εννοούσες;
καλές αγορες...
περιμένεις ο κάθε μαντράς να κάνει 1 μέρα ασφάλιση για κάθε αμάξι που ο κάθε τύπος θα μπαίνει μέσα και θα λέει ότι θέλει test drive?
κοιτα το μπολδ πάλι
τεσπά, καλές αγορες κ καλά χλμ
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ρώτησα για το κατά πόσο μπορεί να τοποθετηθεί η ενεργή ανάρτηση πάνω του και με τι κόστος και βλέπουμε...
αααα! όταν πατάω το κουμπάκι για απενεργοποίηση του ESP λέει ότι απενεργοποιείτε! γιατί δεν το κάνει ενώ το λέει?
δεν κλείνει τελείως;
αμα κλεισει πώς θα χει ηλεκτρομπλοκε?
Μην τα λες σε εμένα. Εγω το ξέρω γιατί το ζώ.
Αλλοι ειναι αυτοί που επέμεναν οτι το xds μενει και με το esp off.Αν το είχαν κάνει αυτό στο R πάντως δε θα μου έκανε έκπληψη (esp off αλλά xds on).
ΔΕΝ δουλεύει σαν το δικό σου φίλτατε... πίστευε ότι θες, στο έχω εξηγήσει πολλάκις... εγώ έκανα πλατείες εχθές βράδυ στο Ψυχικό με πολύ άνεση και γλύστριμα... μόνο όταν το άφησα χωρίς γκάζι να ανοίξει τον κώλο του πολύ, κάποια στιγμή, καθυστερημένα για 'καθως πρέπει' οδήγηση, φρέναρε και το άφησε να γλυστραέι μετά ξανά... δηλαδή όταν το τοποθέτησε εντός δικών του 'ορίων' το άφησε ξανά σε μένα...
εμένα προσωπικά οι γωνίες που απέκτησε είναι πέραν του επιθυμητού και δεν ωφελλούν την γρήγορη/ επιθετική οδήγηση αν αφήνονταν στην τύχη τους... βέβαια θα μπορούσα εξ αρχής εγώ να συνεχίσω το ελεγχόμενο γλύστριμα και να μην είχε παρέμβει ποτέ...
τον καφέ θα τον πιούμε?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(...)
χωρις ηλεκτρονικα θα σπιναρε ολη την ωραυπερβολικός είσαι.
οοοοοοοόλη την ώρα σου λέω.....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλα αφου ετσι σχεδιαστηκε το αυτοκινητο και αφου ετσι ειναι γρηγορο δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα..
.κανένα πρόβλημα, αυτό προσπαθώ να μεταφέρω... το αυτοκίνητο δουλεύει στον δρόμο υποδειγματικά κι ας λένε μερικοί 'καθαροαίμοι' ότι θέλουν αν μπορούν να πεθάνουν ανα πάσα στιγμή...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ρώτησα για το κατά πόσο μπορεί να τοποθετηθεί η ενεργή ανάρτηση πάνω του και με τι κόστος και βλέπουμε...
αααα! όταν πατάω το κουμπάκι για απενεργοποίηση του ESP λέει ότι απενεργοποιείτε! γιατί δεν το κάνει ενώ το λέει?
δεν κλείνει τελείως;
αμα κλεισει πώς θα χει ηλεκτρομπλοκε?
Μην τα λες σε εμένα. Εγω το ξέρω γιατί το ζώ.
Αλλοι ειναι αυτοί που επέμεναν οτι το xds μενει και με το esp off.Αν το είχαν κάνει αυτό στο R πάντως δε θα μου έκανε έκπληψη (esp off αλλά xds on).
ΔΕΝ δουλεύει σαν το δικό σου φίλτατε... πίστευε ότι θες, στο έχω εξηγήσει πολλάκις... εγώ έκανα πλατείες εχθές βράδυ στο Ψυχικό με πολύ άνεση και γλύστριμα... μόνο όταν το άφησα χωρίς γκάζι να ανοίξει τον κώλο του πολύ, κάποια στιγμή, καθυστερημένα για 'καθως πρέπει' οδήγηση, φρέναρε και το άφησε να γλυστραέι μετά ξανά... δηλαδή όταν το τοποθέτησε εντός δικών του 'ορίων' το άφησε ξανά σε μένα...
εμένα προσωπικά οι γωνίες που απέκτησε είναι πέραν του επιθυμητού και δεν ωφελλούν την γρήγορη/ επιθετική οδήγηση αν αφήνονταν στην τύχη τους... βέβαια θα μπορούσα εξ αρχής εγώ να συνεχίσω το ελεγχόμενο γλύστριμα και να μην είχε παρέμβει ποτέ...
τον καφέ θα τον πιούμε?
Κωνσταντινε μιλάω για την απενεργοποίηση ή οχι του xds.
Δεν μιλάω για τις γωνίες που παίρνει το αμάξι.
Καφές αύριο ή Τετάρτη, απόγευμα. -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Κωνσταντινε μιλάω για την απενεργοποίηση ή οχι του xds.
Δεν μιλάω για τις γωνίες που παίρνει το αμάξι.
Καφές αύριο ή Τετάρτη, απόγευμα.ναι, ναι, αυτό μένει ανοιχτό δόξα τον θεό... εκτός αν του βάλω κανά διαφορικό και πρέπει τότε να σβήνει για να με αφήνει να πατάω τέρμα γκάζια στην στροφή!
-
Επίσημα μπήκε στην οικογένεια το R, λιώσαμε στη βόλτα σήμερα!
Ερώτηση προς κατόχους, πως στο καλό συνδέεται το κινητό με bluetooth; Το ψαχνα πολύ ώρα αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Πολύ δύναμη το άτιμο και είναι εθιστική, με χαζοπατήματα μέχρι τις 4-4.500 είδαμε και το 15,2/100χλμ όπως ήταν λογικό. Επίσης κάνει υπέροχο μπάσο ήχο η εξάτμιση!send from a galaxy far far away
-
15,2; Μοοονο ;;
Ελαφρύ πόδι έχει ο ξαδελφος σου!Καλοταξιδο και απροβληματιστο να είναι, εύχομαι!
-
Πολύ έκαψε για μέχρι 4.5K
Μάλλον επειδή είναι και άστρωτο ακόμαSent from my LG-P500
-
Είναι επειδή ήταν η τσάμπα 100άρα του προηγούμενου μέσα, πιστεύω μόλις φουλάρει από την τσέπη θα κοπεί το γκάζωμα φανάρι-φανάρι...
send from a galaxy far far away
-
Α αμα έπαιξε γκάζωμα λογικό
Γκάζι στο 1/3 και μέχρι 2.5 αντε 3Κ οι αλλαγές αν θέλει οικονομίαΑν βγει να το σκίσει το 15αρι δεν είναι τίποτα , τα 24αρια έρχονται για πλάκα (βγάλε 2 το πολύ λίτρα στο δικινητο )
Sent from my LG-P500
-
Κιουση καμιά ιδέα για το μπλε δόντι?
send from a galaxy far far away
-
Ο Κιούσης δεν έχει ούτε χειριστήρια στο τιμόνι, σιγά μην ξέρει από bluetooth...
Πλάκα πλάκα προτού ανοίξετε το manual προσπαθήστε με φωνητική εντολή, φώναξε bluetooth και ότι γίνει!
-
μόνο 100άρα παίρνει;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μόνο 100άρα παίρνει;Όχι , αλλά καλό είναι
Όντως δεν ξέρω από δόντια , βάση και ανοικτή ακρόαση εφαρμόζω εγώ
Sent from my LG-P500
-
Για το bluetooth πρεπει να κανεις pairing του τηλεφωνου με το αμαξι.
Χοντρικά η διαδικασία είναι ως εξής:
- Ανοιγεις το bluetooth στο αμαξι (πατας το ακουστικό αν δεν δουλεύει συνέχεια εκτος αν εχει μενου στο R) και μετα στο κινητο
- Οταν βρει το κινητο το bluetooth ακουστικο του αμαξιου τοτε πρεπει να βαλεις εναν τετραψήφιο κωδικό στο κινητο. Ο κωδικος αυτος στα VW ειναι στανταρ (κάτι σε 0000, 1234, 1111, πρεπει να δεις τι λεει το μανιουαλ του R).
- Αφου γινει το pairing μετα καλο θα είναι να αποθηκευσεις την σύνδεση στο κινητό για να συνδέεται αυτόματα κάθε φορά που βρίσκει το ακουστικό του αμαξιού
- Αφου το συνδέσεις ξεκινάνε τα δύσκολα (περασμα καταλόγου κτλ). Εδώ εξαρτάται απο το κινητό (os) αν θα παίξει σωστά ή όχι. Επίσης τα ελληνικά (στις επαφες κτλ) δεν έχω δει να υποστηρίζονται...
-
Mε SE Arc, SE X10 και iphone παντως καναμε αναζητηση αλλα δεν το εβρισκε το αυτοκινητο. Οταν λες πατας το ακουστικο? Οταν παταω το ακουστικο κανει mute το ραδιοφωνο, θελει παρατεταμενο πατημα?
-
Εχετε επιλεξει τα κινητα να γινονται ορατα απο αλλες bluetooth συσκευες?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Mε SE Arc, SE X10 και iphone παντως καναμε αναζητηση αλλα δεν το εβρισκε το αυτοκινητο. Οταν λες πατας το ακουστικο? Οταν παταω το ακουστικο κανει mute το ραδιοφωνο, θελει παρατεταμενο πατημα?Επίσης να κοιτάξετε αν έχει βγει κάποιο update που να υποστηρίζει περισσότερες συσκευές-λειτουργικά. Πχ το blue&me της Fiat δεν υποστήριζε εξαρχής iPhone. Μετά από ένα update δούλευε κανονικότατα.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Mε SE Arc, SE X10 και iphone παντως καναμε αναζητηση αλλα δεν το εβρισκε το αυτοκινητο. Οταν λες πατας το ακουστικο? Οταν παταω το ακουστικο κανει mute το ραδιοφωνο, θελει παρατεταμενο πατημα?έχεις βρει το menu του bluetooth από το ραδιοcd?
ΥΓ:επίσης μήπως να κοιτούσες στο manual, ΑΝ είναι στάνταρ το bluetooth??
GOLF R - SCIROCCO R