-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το 3008 είναι crossover, το 207 GT είναι ένα GT supermini.
Έχω άλλη άποψη. Την έχω αναφέρει πολλές φορές.
Λυπάμαι αλλά η άποψή σου είναι λάθος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
νο νο νο ιτς αμπιλιβαμπλε!
-
Πάντως στο 1:18 τώρα που ξαναβλέπω το QQ έρχεται ιδανικά.Για κάποιο λόγο δεν γίνεται κάθε φορά αυτό.Τώρα το ESP φταίει,η πρώτη δεύτερη τιμονιά φταίει δεν ξέρω
Πάντως το YETI
Κι όπως είπε κι Αλέξανδρος οι Κορεάτες -
Ειστε κάγκουρες.&-
-
Ρε Θάνο, δεν είναι κάθε συζήτηση για χαβαλέ...
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
δικιο, σορρυ...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτό εδώ μια που γλυστράει και μια που δεν μαζεύεται μετά
Δεν ξέρω ... αποφασίστε και πείτε μου!
Ισως στο δικό μου να 'ζυγιάζει' καλύτερα επειδή έχει χαμηλά τα σκαλοπάτια ...
Αρχίζει και το NCIS ...Σε κάποια πάντως βλέπω την αντιδραση του ESP μετα την ενεργοποιηση του που το αμαξι μειώνει εντονα ταχύτητα και το μόνο που υπακούει στον οδηγό να είναι το τιμόνι!
Που είναι ο Αλέξανδρος που έκανε τα παντιλίκια να μας διαφωτίσει τώρα?
Πάντως εγώ όσο το οδήγησα η εντύπωση που μου έδωσε δεν ήταν ότι αν έφευγε θα έδιωχνε πρώτα την μούρηΜε φώναξε κανείς;
Το QQ σε εκείνη τη στροφή έδιωξε πρώτα τη μούρη του (δεν το περίμενα τόσο πολύ γιατί εκεί μπαίνω με το δικό μου μαλλιά), ξεκλείδωσα λίγο το τιμόνι, μετέφερε βάρος πίσω και έφυγε με τα τέσσερα. Στην έξοδο το μάζεψα με λίγο ανάποδο καθώς τα πολλά τα είχε μαζέψει το ESP.
Η άσφαλτος της πίστας πάντως παρέχει πολύ υψηλότερη πρόσφυση και για αυτό τα αυτοκίνητα κάνουν τραμπάλα πάνω στις αναρτήσεις τους πάνω στο βίντεο. Σε γλυστερό ελληνικό δρόμο το αυτοκίνητο θα φύγει με την μούρη πολύ πριν αρχίσει να ταλαντώνεται και να σηκώνει τροχό/γυρίζει κώλο έτσι απότομα.
-
Πάρκινγκ δεν είναι αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρκινγκ δεν είναι αυτό;Πρέπει να είναι ένα κοντά στον Μαραθώνα, ξεχασμένο απο το 2004...
Και η άσφαλτος φυσικά και είναι για τον λούτσο εκεί... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το QQ σε εκείνη τη στροφή έδιωξε πρώτα τη μούρη του (δεν το περίμενα τόσο πολύ γιατί εκεί μπαίνω με το δικό μου μαλλιά), ξεκλείδωσα λίγο το τιμόνι, μετέφερε βάρος πίσω και έφυγε με τα τέσσερα. Στην έξοδο το μάζεψα με λίγο ανάποδο καθώς τα πολλά τα είχε μαζέψει το ESP.Αν θυμαμαι καλα σε κάποιο σημείο επάνω στην στροφή είχε χωματα ή προς τις μπαριέρες νομίζω! Η γλύστρα ... ενισχύθηκε κάπως σ' εκείνο το σημείο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέχρι να επιβεβαιώσω ουσιαστικά, ότι πράγματι είμαι λάθος, για μένα το 3008 είναι ένα ογκώδες πολυμορφικό.
Και από κοντά που το έχω δει, αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. Δεν είδα πουθενά ουσιαστικά στοιχεία Crossover. -
Νίκο και με φωτογραφίες μπορεί να φανεί. Αν και σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν και πιο ... σκληροτράχηλες!
Και το θεωρώ το ... πιο crossover από τα άλλα. -
Εγώ λέω να μπει ο Alexandr να μας τα πει κι εδώ
Κατσίκι είναι αυτό το αμάξι όχι Crossover -
Πραγματι! Δεν ξέρω αν του ξεπερνάει τα όρια ή το ζορίζει παραπανω απο τις δυνατότητες του αλλα αυτό που βλέπω στα ποστ του από τότε που το πήρε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Το αυτοκίνητο ... δεν παταει μόνο άσφαλτο.
-
Δεν μου αρέσει να πηγαίνω 'κόντρα' στις απόψεις σας.
Εγώ την άποψή μου την είπα. Ογκώδες οικογενειακό πολυμορφικό. -
Φυσικά δεν υπάρχει θέμα κόντρας. Στην έννοια του Crossover ο καθένας μπορεί να βαλει απο ένα χαρακτηριστικό στην εμφάνιση μέχρι κάποιες ικανότητες του καθε αυτοκινήτου.
-
Πάντως όσο αφορά το βίντεο του ντραιβ, δε ξέρω τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς αφού δε γνωρίζουμε με τι ταχύτητες πηγαίνει κάθε αμάξι στα αποσπάσματα που επιλέχθηκαν. Το λογικό είναι ότι έκαναν πολλές δοκιμές με κάθε αμάξι μέχρι να βρουν τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να κάνει το σλάλομ το καθένα. Τώρα το βίντεο είναι ένα μοντάζ από τις δοκιμές και έχει καθαρά διαφημιστικό χαρακτήρα χωρίς να δίνει στοιχεία για να βγάλει κανείς συμπεράσματα. Έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο τεύχος μήπως βγάλουμε καμιά άκρη?
-
Καλά, μη μαλώσετε για το αν το 3008 είναι crossover ή όχι! Έτσι κι αλλιώς ταμπέλες είναι αυτά τα 'crossover', 'πολυμορφικά', 'SUV', κτλ. Βέβαια αν θεωρήσουμε ότι τα γνωστά δικίνητα ψηλωμένα (countryman, asx, yeti, QQ, ix35, sportage, και ένα σωρό άλλα) είναι crossover, ε, τότε είναι και το 3008.
Το σημαντικό για να μπορείς να βγαίνεις και εκτός ασφάλτου (σε φυσιολογικά πλαίσια), είναι η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (17 εκ. για το 3008). Όλο αυτόν τον καιρό που το πάω εκεί που το πάω έχω διαπιστώσει (με έκπληξη) ότι σπάνια βρίσκει από κάτω, παρόλο που τα 17 εκ. δεν είναι και κορυφαία απόσταση. Για να πας σε κατσικόδρομους, την πιο μεγάλη σημασία έχει η απόσταση. Αυτή, και να είναι τα λάστιχα λίγο ανθεκτικά να μη τα μαζέψεις με το κουταλάκι. Ακόμη και την τετρακίνηση τι να την κάνεις αν σου βρει η κοιλιά από κάτω; (και το ίδιο ισχύει αρκετά και για τη λάσπη, την άμμο, ακόμη και το χιόνι)
Το 3008, το έχω ξαναπεί, είναι πιο ζόρικο από ότι φαίνεται. Δεν το οδηγώ εκτός ορίων, απλώς κάνω χρήση όλων των δυνατοτήτων του (σε αντίθεση, π.χ., με κάτι Land Cruiser που τα οδηγούν κάτι παπούδια και δεν τα αφήνουν ούτε το ένα λάστιχο να ακουμπήσει σε χώμα ). Και πάει πολύ πιο μακρυά από ότι περίμενα ότι θα πάει (και έχω περάσει σημεία που τα έβλεπα μετά και σταυροκοπιόμουνα από πού το πέρασα, εντάξει αυτά ήταν λιγάκι στο όριο!). Και στα 51000+ χλμ δεν έχει κάνει κιχ ακόμη.
Τέλος πάντων, σεντόνι μου βγήκε, το σημαντικό είναι ότι το πήρα πιο ψηλό για να πηγαίνω σε χωματόδρομους με μεγάλες λακούβες (και όχι για να είμαι στη μόδα), με πάει πολύ πιο πέρα, άρα είμαι ένας ευχαριστημένος χρήστης, μια που είναι και πολύ καλό και στους άλλους τομείς. Και το αν είμαι κάτοχος crossover ή όχι, λίγο με απασχολεί!
-
Από το 3:30' και μετα !!
ΟΛΟ
Και καποιες ερωτησεις προς τους κατοχους .
Μπορει να κινηθει σε υψηλες ταχυτητες προσφεροντας αισθημα ασφαλειας?
Μπορει να κινηθει γρηγορα σε δρομο με στροφες ?
Επηρεαζεται πολυ απο τους πλευρικους ανεμους ?
Αξιοπιστια μεχρι στιγμης (εχω καει απο την Peugeot !! ) -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ογκώδες οικογενειακό πολυμορφικό.
Συμφωνω στα περι του πεζω.
Ο ορισμος crossover ταιριαζει στα:Saab 9-3x
Audi Allroad
Scoda Octavia ScoutΑπλα πολλα SUV βαπτιστηκαν crossover για τις αναγκες του marketing,SUV ειναι πολυ ξεπερασμενος ορισμος πλεον...
SUV/Crossovers Forum