-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
O χθεσινός αγωνας κατεληξε σε διαγωνισμο σαιτας........το Καζαχσατν ειναι ομαδα για γελια , πολυ αδυναμη......
ακριβώς έτσι ήταν Στο τέλος βαρεθήκαμε, το πέναλτι δεν νομίζω να ήταν κιόλας, αλλά δεν πειράζει.
Το γήπεδο είναι πραγματικά πολύ καλό. Καθαρά ποδοσφαιρικό, πολύ ζεστό, με καλή ακουστική και καλό (πλέον) χόρτο. Αξίζει να πάει κανείς μια φορά μόνο για να το δει. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες καλή, οικογένειες, ζευγάρια, παππούδες, νέοι, όλοι εκεί ήταν. ΑΛΛΑ:
2 πυρήνες οπαδών χαλάνε τη συνταγή κάθε φορά με την Εθνική.
Ο πρώτος είναι τα καλόπαιδα της επονομαζόμενης 'γαλάζιας στρατιάς', που από ότι ακούγεται είναι παρακλάδι εθνικιστικής οργάνωσης. Ε, σε όλο τον αγώνα δεν έπαψαν να βρίζουν τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς. Είναι δυνατόν??? Τέτοιο μίσος? Πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γίνει στον αγώνα με την Αλβανία.... Το χειρότερο??? Όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Πολυτεχνείου, συνέχιζαν το βιολί τους με τύμπανα και συνθήματα. Σεβασμός ρε π$^%@%^ μου, σεβασμός!
Ο δεύτερος (και ντρέπομαι ως φίλαθλος του Ολυμπιακού που το λέω), είναι οι ολυμπιακοί. Μαζεμένοι στο πέταλο, ντυμένοι στα κόκκινα (εγώ και τόσοι άλλοι γιατί τα αφήσαμε σπίτι και βάλαμε τα μπλέ δηλαδή???), έκατσαν ήσυχοι όσο το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον. Μετά, θυμήθηκαν τον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του.... Έφαγαν κράξιμο ευτυχώς και το βούλωσαν
Σπύρος
Και στον αγωνα με την Τουρκια τα ιδια καναν μην ασχολεισε Σπυρο 20-30 μαλακισμενα και απο τους 2 πυρηνες, δεν μπορουν να κανουν τιποτα παρα μονο να δειχνουν οτι εχουν IQ ραδικιού!!
Εξαλλου την καλυτερη απαντηση την πηραν απο τον υπολοιπο κοσμο που τους φωναζε 'ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ'
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
O χθεσινός αγωνας κατεληξε σε διαγωνισμο σαιτας........το Καζαχσατν ειναι ομαδα για γελια , πολυ αδυναμη......Αντε παμε για αλλα , τωρα 9/2/05 με Δανια στο Καραισκακη και τελειωσαν οι Δανοι......αν κερδισουμε!!
Καλά εεε έφτιαξα μια ενισχυμένη σαϊτα από σειρά 15 έφτασα τον επόπτη!!!
Πρέπει να είμαι καλός αεροναυπηγός!!!!
Μήπως κατάλαβε κανείς ότι στην Θύρα 10 ή 11 ήταν οι φίλες μας από το ματς AEK - ΟΣΦΠ και έκαναν γλύκες μεταξύ τους!!!! -
Περι σαιτας....
Καποιος στην 14 θυρα εφτιαξε μια απο χασαποχαρτο , τεραστια,ετοιμη για το Καναβεραλ...
ΥΣ.Οταν τελειωσε ο αγωνας και φευγαμε καποιος φωναξε 'Μην φευγεται ρε παιδια να φτιαξουμε και βαρκουλες'
-
Το χειρότερο??? Όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Πολυτεχνείου, συνέχιζαν το βιολί τους με τύμπανα και συνθήματα. Σεβασμός ρε π$^%@%^ μου, σεβασμός!Μα, οι φασίστες δεν γιορτάζουν το Πολυτεχνείο.
Την όλη υπόθεση την παρουσιάζουν περίπου ως 'ζωοπανήγυρη που τάρασε την ησυχία (σσ. τάξη και ασφάλεια) και χρειάστηκε η επέμβαση του στρατού για να επανέλθει η νομιμότητα'.
Άσε που δεν παραδέχονται ότι υπήρξαν θύματα.
Αυτά όχι από εμένα βέβαια...
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Το χειρότερο??? Όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Πολυτεχνείου, συνέχιζαν το βιολί τους με τύμπανα και συνθήματα. Σεβασμός ρε π$^%@%^ μου, σεβασμός!
Μα, οι φασίστες δεν γιορτάζουν το Πολυτεχνείο.
Την όλη υπόθεση την παρουσιάζουν περίπου ως 'ζωοπανήγυρη που τάρασε την ησυχία (σσ. τάξη και ασφάλεια) και χρειάστηκε η επέμβαση του στρατού για να επανέλθει η νομιμότητα'.
Άσε που δεν παραδέχονται ότι υπήρξαν θύματα.
Αυτά όχι από εμένα βέβαια...
οι υπόλοιποι Έλληνες το γιορτάζουν όμως... και αυτό, ανεξάρτητα από τα πιστεύω τους, θα έπρεπε να το σέβονται.
Σπύρος
-
ειχα την ατυχια να ειμαι στην 7, και ενα πραγμα θα πω, εκτος απο εμενα που δεν προκειται να ξαναπαω, πιστευω οτι η εθνικη εχασε αρκετους φιλαθλους, με το που ξεκινησε το παιχνιδι οι οπαδοι του ολυμπιακου αρχισαν τα γνωστα συνθηματα, οταν οι διπλανες θυρες αρχισαν να φωναζουν ποσο μαλακες ησαστε, μια παρεα 20 ατομων εφυγε απο την 7 και πηγε στην 9 που ειχαν σταμπαρει ενα πιτσιρικα που τους εκραζε και αρχισαν να τον βαρανε, κοιταγα γυρω μου και εβλεπα τους γονεις με τα παιδακια να κοιτανε εντρομοι.
το σκηνικο θα επαιρνε μεγαλυτερες διαστασεις αν δεν βρισκοτανε ενας λογικος ανθρωπος του ολυμπιακου να τους σταματησει. οταν τους ελεγα '
ρε παιδια ντροπιαζετε το γηπεδο σας, σταματηστε' μου λεγανε 'τι λες ρε φιλε, μας την λενε στο σπιτι μας'. λυπαμαι αλλα ποτε ξανα!!! -
οι υπόλοιποι Έλληνες το γιορτάζουν όμως... και αυτό, ανεξάρτητα από τα πιστεύω τους, θα έπρεπε να το σέβονται.Οι φασίστες να το σεβαστούν;
Πες μας τώρα ότι θέλεις και δημοκρατία!
-
Λυπαμαι, αλλα ο Ολυμπιακος εχει τους πιο καφρους οπαδους και γιαυτα φταινε ο Τσουκαλας, η οργανωση, και κατι γελοιοι με εφημεριδες και ο προεδρος. Στον παναθηναικο δεν υπαρχουν τετοια καραγκιοζιλικια σε τοσο μεγαλο βαθμο. Στο κατω κατω η εθνικη επαιζε.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Λυπαμαι, αλλα ο Ολυμπιακος εχει τους πιο καφρους οπαδους και γιαυτα φταινε ο Τσουκαλας, η οργανωση, και κατι γελοιοι με εφημεριδες και ο προεδρος. Στον παναθηναικο δεν υπαρχουν τετοια καραγκιοζιλικια σε τοσο μεγαλο βαθμο. Στο κατω κατω η εθνικη επαιζε.Θα συμφωνήσω.Και βέβαια να μην παραξηγηθεί κανείς αφού αναφέρομαι στους οργανωμένους κάφρους και όχι στους απλούς φιλάθλους
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Λυπαμαι, αλλα ο Ολυμπιακος εχει τους πιο καφρους οπαδους και γιαυτα φταινε ο Τσουκαλας, η οργανωση, και κατι γελοιοι με εφημεριδες και ο προεδρος. Στον παναθηναικο δεν υπαρχουν τετοια καραγκιοζιλικια σε τοσο μεγαλο βαθμο. Στο κατω κατω η εθνικη επαιζε.
Θα συμφωνήσω.Και βέβαια να μην παραξηγηθεί κανείς αφού αναφέρομαι στους οργανωμένους κάφρους και όχι στους απλούς φιλάθλους
Προφανως και εγω εκει αναφερομαι! και επισης να ξεκαθαρισω οτι θεωρω οτι κυριως φταινε αυτοι που τους παθιαζουνε, και οχι οι ιδιοι.
-
Είχα μετανιώσει που δεν πήρα τον μικρό μου ανιψιό να πάμε να δούμε αγώνα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και από ότι βλέπω καλά έκανα.
Όταν έρθει στην Αγγλία θα τον πάω να δούμε την εθνική Αγγλίας. Οι Άγγλοι σέβονται την εθνική τους ομάδα τους ίδιους τους εαυτούς και δεν βάζουν εταιρίες πάνω από αυτή. Φυσικά δεν κινδυνεύει κανενός η σωματική ακεραιότητα.
Μόνο σε χώρες τύπου Ελλάδα υπάρχουν φανατισμένοι άνθρωποι που υπερασπίζονται εταιρίες αφιλοκερδώς.
Κρίμα.....Επειδή δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, με ομάδες και με τέτοια (τα αγαπημένα μου σπορ είναι Rugby, Boxing και snooker... αλήθεια παίζει κανείς εδω μέσα να παίξουμε μαζί;; ) και παρόλο που στον όμιλο που δουλεύω ανάμεσα στις εταιρίες είναι και η εταιρία που βγήκε πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν από ότι εχω καταλάβει η εταιρία ολυμπιακός ΠΑΕ στοχεύει κυρίως σε χαμηλότερα οικονομικά στρώματα και έχει τους φανατικότερους υποστηρικτές που έχουν την εταιρία αυτή πάνω από όλα.
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή την εντύπωση έχω.
τελος πάντων. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Είχα μετανιώσει που δεν πήρα τον μικρό μου ανιψιό να πάμε να δούμε αγώνα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και από ότι βλέπω καλά έκανα.Οχι λαθος εκανες .... το οτι σε 35,000 κοσμο βρεθηκαν 20 μαλακες να κανουν αυτο που μονο ξερουν να κανουν λογο ειδικων αναγκων δεν σημαινει οτι καναν λαθος τοσος κοσμο που πηγε να δει την ομαδα και να την χειροκροτησει.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Είχα μετανιώσει που δεν πήρα τον μικρό μου ανιψιό να πάμε να δούμε αγώνα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και από ότι βλέπω καλά έκανα.
Οχι λαθος εκανες .... το οτι σε 35,000 κοσμο βρεθηκαν 20 μαλακες να κανουν αυτο που μονο ξερουν να κανουν λογο ειδικων αναγκων δεν σημαινει οτι καναν λαθος τοσος κοσμο που πηγε να δει την ομαδα και να την χειροκροτησει.
ακριβώς!!! Να πάρεις το παιδί και να πας sado, αξίζει τον κόπο πίστεψέ με. Απλά ανέφερα δύο πράγματα που ψιλοχαλάσανε τη συνταγή. Τα υπόλοιπα όλα ήταν σούπερ. Ανεβάζω φωτογραφίες από χτες και βάζω λινκ.
Σπύρος
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Λυπαμαι, αλλα ο Ολυμπιακος εχει τους πιο καφρους οπαδους και γιαυτα φταινε ο Τσουκαλας, η οργανωση, και κατι γελοιοι με εφημεριδες και ο προεδρος. Στον παναθηναικο δεν υπαρχουν τετοια καραγκιοζιλικια σε τοσο μεγαλο βαθμο. Στο κατω κατω η εθνικη επαιζε.Οι καφροι δεν εχουν ομαδα ,ειναι απλα καφροι.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
(τα αγαπημένα μου σπορ είναι Rugby, Boxing και snooker... αλήθεια παίζει κανείς εδω μέσα να παίξουμε μαζί;;Rugby και snooker δεν ξέρω,box όμως μπορούμε να παίξουμε.Βέβαια δεν έχω την απαραίτητη ευκινησία,οπότε λογικά θα μετά τον αγώνα θα είμαι έτοιμος να με αλοίψουν σε ψωμί....
Όσον αφορά τον αγώνα της εθνικής είχα την απορία ποιοί δεν μπορούσαν να κρατήσουν ένα λεπτό σιγής και επίσης ποιοί ηλίθιοι φώναζαν 'πόσο μ@λ@κες είσαστε' και σε ποιούς απαυθύνονταν (αυτά ακούστηκαν από την tv).Τελικά είναι πάντα οι ίδιοι γνωστοί-άγνωστοι.Δεν μπορεί κάποιος να τους μαζέψει επιτέλους;
-
Ανεβάζω φωτογραφίες από χτες και βάζω λινκ.ένα δείγμα
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 202932.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 211536.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 211553.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 211631.jpgΣπύρος
-
Ωραιες οι φωτο αν και λιγο θαμπες
Η ατμοσφαιρα πρεπει να ηταν καταπληκτικη στο Καραϊσκακη.... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ωραιες οι φωτο αν και λιγο θαμπες
Η ατμοσφαιρα πρεπει να ηταν καταπληκτικη στο Καραϊσκακη....ε, από κινητό τις τράβηξα, τι περίμενες...
Σπύρος
-
Οχι λαθος εκανες .... το οτι σε 35,000 κοσμο βρεθηκαν 20 μαλακες να κανουν αυτο που μονο ξερουν να κανουν λογο ειδικων αναγκων δεν σημαινει οτι καναν λαθος τοσος κοσμο που πηγε να δει την ομαδα και να την χειροκροτησει.
ακριβώς!!! Να πάρεις το παιδί και να πας sado, αξίζει τον κόπο πίστεψέ με. Απλά ανέφερα δύο πράγματα που ψιλοχαλάσανε τη συνταγή. Τα υπόλοιπα όλα ήταν σούπερ. Ανεβάζω φωτογραφίες από χτες και βάζω λινκ.
Σπύρος
Ρε παιδιά η αλήθεια είναι οτι ήθελα πολύ να πάω, αλλά αν ήμουν εγώ με τον ανηψίο μου μέσα αναμπουμπούλα και στο ξύλο που έπεσε εκεί τι κάνω; Αρχίζω και σπάω στο ξύλο και εγώ όποιον βρω μπροστά μου;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ρε παιδιά η αλήθεια είναι οτι ήθελα πολύ να πάω, αλλά αν ήμουν εγώ με τον ανηψίο μου μέσα αναμπουμπούλα και στο ξύλο που έπεσε εκεί τι κάνω; Αρχίζω και σπάω στο ξύλο και εγώ όποιον βρω μπροστά μου;;
μη φανταστείς κάνα βρωμόξυλο βρε. Εγώ που ήμουν 5 θύρες μακριά δεν πήρα χαμπάρι τίποτα να φανταστείς. Τίποτα σφαλιάρες θα πέσανε και τέλος. Αν δεν πας πέταλο δεν έχεις πρόβλημα ποτέ. Ειδικά στο Καραϊσκάκη. Μόνο για την ατμόσφαιρα αξίζει, στο λέω
Σπύρος
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)