-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tα πηγαν εξαιρετικα τροπος του λεγειν. Αν τους πετυχουμε σε επισημο (βασει προγραμματος λιγο απιθανο) θα γελασει και ο καθε πικραμενος ακόμα και με τον περσινο Κέιμαν που ηταν για τα σκυλιάΓια πλάκα την έχουμε τη Γερμανία, και ας γελάσει και το ποικιλόχρωμο ερίφιο με τους σέντερ.
-
Και εγώ νομίζω ότι τους έχουμε, με Μπουρούση να μην νομίζει ότι είναι PG και Κουφό συγκεντρωμένο δεν έχουνε καμία ελπίδα και δεν γελάει κανένα 32bit ερίφιο
-
Αν και ειναι ανουσια η συζητηση καθως με τους Γερμανους δεν προκειται να συναντηθουμε πριν τη φαση των 8 εφοσον φτασουν αυτες οι 2 ομαδες και ακομα και εκει ειναι απιθανο να κατσει το σταυρωμα ας πω κι εγω τη μαλακία μου. Ομαδα που ειναι δυσκοιλια στην επιθεση δεν παει μακρια (πρώτον) και δεν εχει για πλάκα απολυτως κανεναν. Ειδικα αν αυτος ο κανενας εχει εναν παικτη που ξεκιναει απο 20-25 ποντους και τα κανει ολα και συμφερει. Κοινως τον καλυτερο του πλανητη, τον καλυτερο ευρωπαιο ολων των εποχων κλπ κλπ κλπ
-
Ναι, αλλα δεν έχει τίποτα άλλο ρε greo.
Όπως και να είμαστε, μια εικοσάρα στο κεφάλι τους έχουμε συνέχεια. -
Είναι τραγικά μόνος του πιστεύω Greo. Τώρα για το αν είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος ever, πρέπει να κάνουμε μεγάλη κουβέντα και να απορρίψουμε πολλά ονόματα
-
Αντιθετως. Πρεπει να προτεινουμε ονοματα ΑΝ βρουμε.
-
Πολύ ισοπεδωτικό το 'ο καλύτερος ευρωπαίος ever', imo...
-
Dražen Petrović
Toni Kukoć
Arvydas Sabonis
Dino Radja
Vlade Divac
Nick Gallis (?)H σειρά είναι τυχαία ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Dražen Petrović
Toni Kukoć
Arvydas Sabonis
Dino Radja
Vlade Divac
Radja εύκολα έξω!
Από εκεί και πέρα, με το Γερμανό είναι δύσκολο να βρεις σε άλλον, αυτές τις επιδόσεις με αυτή τη διάρκεια...im(not so)ho! -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Dražen Petrović
Toni Kukoć
Arvydas Sabonis
Dino Radja
Vlade Divac
Διαγραφονται ανευ σχολίων. Οι 5 πρώτοι κανανε παρτυ επειδη ηταν κατα καιρους πενταδάτοι σε ομαδες του ΝΒΑ, ο Ντιρκ πηρε πρωταθλημα μόνος του. Ενταξει όχι μονος του αλλά σιγουρα ο αναμφισβητητος ηγετης τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη (σε αντιθεση με τον Λεμπρόν). Και ειναι και ο αναμφισβητητος ηγετης αυτης της ομαδας εδω και 12 χρόνια, μιας ομαδας που ειναι απο τις πολυ καλές του ΝΒΑ, ενω και με την εθνικη εχει κανει παπαδες με συμπαικτες επιπεδου Α2.
Μονη εξαιρεση ενδεχομενως ειναι ο Ντραζεν, αν και δεν πιστευω οτι επιστρεφοντας στον βαζελο θα εκανε κατι αξιοσημείωτο σε συγκριση με τον Νοβιτσκι. Ποτε βεβαια δε θα μαθουμε. Oπως δε θα μαθουμε και τι θα εκανε ο Σαμπονις αν η υγεια του ηταν καλυτερη, αλλα μεσα στα πλεονεκτηματα του Νοβιτσκι ειναι και αυτό. Ειναι εντελως ironman εχοντας χασει καμμια δεκαριά ματς σε ολη του την καρριερα.
Για τους αλλους αρνουμαι να σχολιάσω. Ακόμα και για τον Κουκοτς με τα 3 δαχτυλίδια.
Για τον μονο που κραταω μια επιφυλαξη ειναι ο Γκασόλ αλλά για μενα ειναι ενα επιπεδο κάτω και ειναι μολις 3 χρονια νεότερος που δεν πιστευω ότι σε αυτά τα 3 χρονια θα κανει κατι εξωπραγματικό.
Οπως καταλαβαινετε η αποψη μου για τα ευρωπαϊκα επιτευγματα ειναι
-
Μόλις γύρισα από ΟΑΚΑ. Τελικά ότι και να γίνεται αυτή η ομάδα θα είναι πάντα συμπαθέστατη και πάντα θα έχει ένα επίπεδο, αντίθετα με τους κατσαπλιάδες του ποδοσφαίρου. Της λείπουν τα αθλητικά προσόντα, βέβαια, πλην Φώτση, αλλά παίζει σκυλίσια άμυνα και έχει καλή τακτική.
Μεγάλη έκπληξη για μένα ο Κουφός που τον είδα πρώτη φορά από κοντά. Μιλάμε για θηρίο και με πολύ καλές κινήσεις και τελειώματα εντός ρακέτας. Αν είχε λίγο νεύρο παραπάνω στην άμυνα θα ήταν πληρέστατος σέντερ.
Ζήσης ασχολίαστος ακόμα και με τους αστείους Βούλγαρους. Ο τύπος είναι η πιο χρυσή μετριότητα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ εδώ και πολλααααά χρόνια...
-
Επίσης ας πει κάποιος στο Ζούρο να κόψει τον Βουγιούκα ! Παίζει να είναι ο πιο αργός Έλληνας μπασκετμπολίστας ...
-
Ο Βουγιούκας μάλλον ετοιμάζεται για τα επικά δεινοσαυρικά matchup με το Λάζο γι' αυτό πάει έτσι. Σε slow motion θα τις βλέπουμε τις κινήσεις κάτω απ' τη ρακέτα.
Κατά τα άλλα δεν είναι κακός και για την ταχύτητα ξεγελάει το νωχελικό του στυλ.
-
Μα οι σκηνοθέτες της Ελληνικής τηλεόρασης για να καλύπτουν πλέον με replay τις φάσεις στην ρακέτα στα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ θα εισαγάγουν τον όρο Fast motion για να μην τρώνε άδικα τον τηλεοπτικό χρόνο
-
Έχω προσκλησούλα για να πάω σήμερα στο ΟΑΚΑ και είμαι σε δίλλημα αν θα πάρω μηχανή ή αυτοκίνητο. Μπορεί κανείς από αυτούς που πήγαν χτες-προχτες να μου πει τι κατάσταση επικρατούσε στα πάρκιν? Αν γινόταν χαμός, να το ξεχάσω το τετράτροχο.
-
Ανετότατο το πάρκιν. Λογικά σήμερα θα έχει λίγο περισσότερο κόσμο αλλά και πάλι θα βρεις για πλάκα και 9 η ώρα να πας. Θα πάω κι εγώ. Θα ξέρεις φαντάζομαι ότι η καλύτερη καβάτζα ανεξαρτήτως κόσμου και συνθηκών είναι το κολυμβητήριο.
-
Nαι, το έχω υπόψη μου. Ευχαριστώ. Άντε να δούμε και λίγη εθνική από κοντά.
-
Παρντόν, αλλά δεν έχει και Παναθηναϊκό σήμερα στο ΟΑΚΑ ? (ή δεν έχει φιλάθλους ?)
-
To PG ο Μουρούσαρος πήρε και buzzerbeater
-
ε δεν φταιει και πολυ ο Μπουρουσης, αφου ο Βασιλειαδης δεν ηξερε τι να την κανει και την εδωσε στο Μπουρουση στο 3ποντο στα 4 δευτερολεπτα...Γενικα πολυ χαλαροι σε πολλα σημεια του παιχνιδιου...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)