Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Nissan Juke
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Nissan Juke
    • 1
    • 2
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
    • 32
    • 52
    • 53
    • 30 / 53
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    9
    1052
    20767
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mirage last edited by

Youtube Video

Άψογη διαφήμιση

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        govus last edited by

Τμήμα αυτής δεν 'έπαιξε' και στην ελληνική TV ;

• E
          ernani last edited by

Εξαιρετική διαφήμιση.

Ωραίο τραγούδι (Fredrika Stahl - Twinkle Twinkle). Έφυγε για τ' αγαπημένα.

• C
            cartman7 last edited by

καλησπερα.θα ηθελα τη γνωμη σας....εκλεισα ενα juke απο εμπορο στη αθηνα πριν απο περιπου 40 μερες.ενω ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο κ θελει ελαχιστες μερες για να παραλαβω...οπως καταλαβαινετε αμαξι γιοκ ακομα!!.Τις τελευταιες 10 μερες με παει απο μερα σε μερα κ χτες μου ειπε το τραγικο οτι η κεντρικη αντιπροσωπεια υπολειτουργει λογω καλοκαιριου!! κ προσπαθει να μου φερει το αμαξι!!.Εχω δωσει προκ/βολη το δανειο εχει εγκριθει..και δεν εχω αυτοκινητο!!
            καθε προταση ευπροσδεκτη.ευχαριστω!!

• C
              cosneo last edited by

Εχω την εντυπωση πως ο πωλητής δεν είναι και ο καλύτερος για να πουλάει αυτοκίνητα!
              Ετοιμοπαραδοτο σημαίνει 10, το πολύ 15 εργασιμες μέρες. Που σημαίνει ότι το αμαξι μαλλον θα έπρεπε να είναι ήδη κατα την παραγγελία σε κάποια αλανα στο λιμανι. Πιθανό ... να ήταν όμως στο πλοίο ακόμα λίγο πριν το Γιβραλτάρ!
              Και το πιο πιθανό η κεντρική αντιπροσωπία να μην γνωρίζει τίποτα για την καθυστέρηση.
              Μόνο με 'φασαρία' μάλλον η λύση!

• N
                nikbib last edited by

Ο χρήστης cartman7 έγραψε:
                καλησπερα.θα ηθελα τη γνωμη σας....εκλεισα ενα juke απο εμπορο στη αθηνα πριν απο περιπου 40 μερες.ενω ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο κ θελει ελαχιστες μερες για να παραλαβω...οπως καταλαβαινετε αμαξι γιοκ ακομα!!.Τις τελευταιες 10 μερες με παει απο μερα σε μερα κ χτες μου ειπε το τραγικο οτι η κεντρικη αντιπροσωπεια υπολειτουργει λογω καλοκαιριου!! κ προσπαθει να μου φερει το αμαξι!!.Εχω δωσει προκ/βολη το δανειο εχει εγκριθει..και δεν εχω αυτοκινητο!!
                καθε προταση ευπροσδεκτη.ευχαριστω!!

έλεος πια με τις π@π@ρολογίες των πωλητών , σκέτη αηδία έχουν καταντήσει!!!
                φιλε μου , πλέον όλα τα αυτοκίνητα παραγγέλνονται ονομαστικά στο εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής , ξεχάστε τις μάντρες στα λιμάνια. Για να σου είπε ετοιμοπαράδοτο θα υπήρχε κάποιο σε έκθεση , το οποίο προφανώς το δώσανε. Οπότε αφού εσυ ήσουν ψημένος κι είχες δώσει προκαταβολή σιγά μη στο έλεγε!!! (γι αυτό τους λένε πωλητές)
                Απλά σε τρέναρε μέχρι να περάσει ο μήνας να σου δώσει αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο πλέον (φαντάζομαι δε ζήτησες εξτρά πράγματα , οπότε αυτό κάνει γύρω στον 1 μήνα) αλλά έπεσε πάνω στις άδειες και την πάτησε!!!
                Αυτό που συνιστώ να κάνεις είναι απειλή για ακύρωση παραγγελίας , στο διακανονισμό πλέον εσυ έχεις το πάνω χέρι , θα τσιμπήσεις σίγουρα κάποιο εξτρά δώρο (πολλοί πήραν μια έκδοση πιο πάνω στα ίδια χρήματα) και υπομονή!!!

• C
                  cartman7 last edited by

Ευχαριστω για τις αποψεις σας.εχετε δικιο αν δεν κανεις φασαρια τιποτα δεν γινεται!! Ως δια μαγειας το αμαξι ηρθε!! κ παραλαμβανω μεθαυριο..! Ειχα πολλα χρονια να παρω καινουργιο αυτοκινητο κ δεν ημουν προετοιμασμενος...θα επανελθω με εντυπωσεις σε λιγες μερες..

• S
                    scrooge last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
                    Σωστή καριέρα... αφού σχεδιαστικά είναι για τα τσίρκα!

• D
                      dimitris-razis last edited by

Ο χρήστης nikbib έγραψε:

φιλε μου , πλέον όλα τα αυτοκίνητα παραγγέλνονται ονομαστικά στο εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής , ξεχάστε τις μάντρες στα λιμάνια. Για να σου είπε ετοιμοπαράδοτο θα υπήρχε κάποιο σε έκθεση , το οποίο προφανώς το δώσανε. Οπότε αφού εσυ ήσουν ψημένος κι είχες δώσει προκαταβολή σιγά μη στο έλεγε!!! (γι αυτό τους λένε πωλητές)
                      Απλά σε τρέναρε μέχρι να περάσει ο μήνας να σου δώσει αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο πλέον (φαντάζομαι δε ζήτησες εξτρά πράγματα , οπότε αυτό κάνει γύρω στον 1 μήνα) αλλά έπεσε πάνω στις άδειες και την πάτησε!!!
                      Αυτό που συνιστώ να κάνεις είναι απειλή για ακύρωση παραγγελίας , στο διακανονισμό πλέον εσυ έχεις το πάνω χέρι , θα τσιμπήσεις σίγουρα κάποιο εξτρά δώρο (πολλοί πήραν μια έκδοση πιο πάνω στα ίδια χρήματα) και υπομονή!!!

Μιλάς με υπερβολική βεβαιότητα για πράγματα που προφανέστατα δεν γνωρίζεις.... χαρακτηρίζοντας μάλιστα κάποιους με χαρακτηρισμούς που, με βάση τις ελλειπείς σου γνώσεις, θα μπορούσαν να σου επιστραφούν...

έλεος πια με τις π@π@ρολογίες των πωλητών , σκέτη αηδία έχουν καταντήσει!!!

• N
                        nikbib last edited by

πωλητης ετσι?
                        φιλε μου αυτα ειναι διασταυρωμενα απο διαφορετικες αντιπροσωπειες και απο διαφορετικες χωρες. Και μην κοιτάς που εδω δε μιλάει κανείς στα forum για αυτα τα θέματα (με εξαίρεση το φίλο πιο πάνω και μένα) αλλά στα forums στο εξωτερικό όλοι κράζουν τις εκάστοτε αντιπροσωπειες KIA,FORD,VW και άλλες μάρκες. Τυχαίο? δε νομίζω!!!
                        Ακούω συνέχεια για ημερομηνίες που για διάφορες αιτίες-δικαιολογίες τα εργοστάσια μεγαλώνουν τους χρόνους παράδοσης απο 30-40 μέρες και φτάνουν και τους 7-8 μήνες σε αυτοκίνητα που είναι ειδική παραγγελία. Αυτά οι πωλητές τα γνωρίζουν γιατί δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλα δεν τα λένε για ευνόητους λόγους.
                        Το περίεργο είναι ότι και τα περιοδικά κι οι εφημερίδες κάνουν τουμπεκί (μηπως κι αυτά για ευνόητους λόγους?)

• D

Ο χρήστης nikbib έγραψε:
                          πωλητης ετσι?
                          φιλε μου αυτα ειναι διασταυρωμενα απο διαφορετικες αντιπροσωπειες και απο διαφορετικες χωρες. Και μην κοιτάς που εδω δε μιλάει κανείς στα forum για αυτα τα θέματα (με εξαίρεση το φίλο πιο πάνω και μένα) αλλά στα forums στο εξωτερικό όλοι κράζουν τις εκάστοτε αντιπροσωπειες KIA,FORD,VW και άλλες μάρκες. Τυχαίο? δε νομίζω!!!
                          Ακούω συνέχεια για ημερομηνίες που για διάφορες αιτίες-δικαιολογίες τα εργοστάσια μεγαλώνουν τους χρόνους παράδοσης απο 30-40 μέρες και φτάνουν και τους 7-8 μήνες σε αυτοκίνητα που είναι ειδική παραγγελία. Αυτά οι πωλητές τα γνωρίζουν γιατί δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλα δεν τα λένε για ευνόητους λόγους.
                          Το περίεργο είναι ότι και τα περιοδικά κι οι εφημερίδες κάνουν τουμπεκί (μηπως κι αυτά για ευνόητους λόγους?)

Όχι δεν είμαι πωλητής... απλώς το 99% των όσων έγραψες στο προηγούμενο post σου με ακράδαντη βεβαιότητα - τοση ώστε να αποκαλείς έναν ολόκληρο κλάδο παπαρολόγους - δεν ισχύουν για την Nissan ουτε για το μεγαλύτερο ποσοστό των εισαγωγικών στην Ελλάδα εταιρειών. Δεν ξέρω αν ισχύουν για την ford η οποία απο οτι καταλαβαίνω σε έχει πικράνει, αλλά οι πιο πολλές εταιρείες έχουν στοκ αυτοκινήτων και μάλιστα ακόμα μεγάλα.
                          Το οτι στα fora του εξωτερικού κάποιοι - σαν και εσένα - κράζουν τις εκαστοτε αντιπροσωπείες δεν ειναι σοβαρό επιχείρημα, όσο δεν ξέρουμε ποσο ασόβαροι είναι αυτοί που κράζουν...

Εν κατακλείδι, επειδή έτυχε να παραγγείλεις τον τελευταίο καιρό αυτοκίνητο, δεν σε κανει ειδικό σε θέματα logistic αυτοκινήτων, δεν σε κάνει ειδικό στο να κρίνεις ποιο αυτοκίνητο είναι το καλύτερο και να μπαινοβγαίνεις στα thread των αυτοκινήτων που απέριψες και να λες την γνώμη σου με απόλυτο πάντα τρόπο, δεν σε κανουν ειδικό στον ειδικό τύπο κλπ κλπ.

Καλό θα ηταν πριν γράψεις δημοσίως την όποια γνώμη σου, να φροντίζεις να κρατάς κάποιες μικρές επιφυλάξεις σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος (φαντάζομαι οτι συμφωνείς οτι κανείς δεν είναι αλάνθαστος) και ειδικά όταν η γνώμη σου περιλαμβάνει και χαρακτηρισμούς και οχι να γράφεις με ύφος γνώστη των πάντων.... Εκεί έγκειται η δική μου διαφωνία, δεν σε ξέρω προσωπικά ούτε με απασχολεί ιδαίτερα ποια είναι η γνώμη σου για τους πωλητές αλλά το ύφος σου 'τα ξερω όλα' την ώρα που γραφεις 'πατατες' είναι λάθος....

• N
                            nikbib last edited by

δημητρη ο χαρακτηρισμος ''παπα...γος'' δεν μου αρεσει καθολου κι εμενα αλλα μονο ετσι μπορεις να αποκαλεσεις καποιον που σε παραμυθιαζει για το χρονο παραδοσης ενος αυτοκινητου. Το υφος τα ''ξερω ολα'' κι ''ειμαι ειδικος'' δεν ξερω απο που το συμπερανες.
                            εχω 7 γνωστους που εχουν παρομοια περιστατικα (κι οχι μονο στην ford). Και το πιο εκνευριστικό είναι ότι υπάρχει μια γενική μυστικοπάθεια στο όλο θέμα δηλαδή δε σου λένε (ούτε κι η μαμα εταιρεία) ΓΙΑΤΙ αργεί η παράδοση.
                            Οχι δε γνωριζω πως λειτουργει το logistic κι ουτε θελω να μαθω.Απλά βλέπω τα γεγονότα.
                            Μ ενδιαφέρει όταν κάνω μια συμφωνία να είναι κι ο άλλος εντάξει απέναντί μου , κι εφόσον δεν είναι εντάξει ας μου πει το λόγο , ζητάω πολλά?
                            Sorry για το παιδια

• D

Ο χρήστης nikbib έγραψε:
                              Το υφος τα ''ξερω ολα'' κι ''ειμαι ειδικος'' δεν ξερω απο που το συμπερανες.

Το συμπέρανα απο το οτι στο ποστ που αναφερεις τους παπαρολόγους, έχεις κανει ενα ολόκληρο σενάριο χωρις να χρησιμοποιείς ένα 'μηπως' ή ένα 'πιθανόν'.

Όταν εκ των υστέρων παραδέχεσαι οτι

Οχι δε γνωριζω πως λειτουργει το logistic κι ουτε θελω να μαθω.

δεν μπορείς να γράφεις

φιλε μου , πλέον όλα τα αυτοκίνητα παραγγέλνονται ονομαστικά στο εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής , ξεχάστε τις μάντρες στα λιμάνια. Για να σου είπε ετοιμοπαράδοτο θα υπήρχε κάποιο σε έκθεση , το οποίο προφανώς το δώσανε. ...Απλά σε τρέναρε μέχρι να περάσει ο μήνας να σου δώσει αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο πλέον (φαντάζομαι δε ζήτησες εξτρά πράγματα , οπότε αυτό κάνει γύρω στον 1 μήνα) αλλά έπεσε πάνω στις άδειες και την πάτησε!!!

Εδω μας έχεις αναλύσει - με απόλυτη βεβαιότητα και χρησιμοποιόντας προστακτική (ξεχάστε!) - όλη την διαχείρηση του στοκ της εταιρείας (παραγγελίες στο εργοστάσιο- εκθεσιακά - τελωνειακούς χώρους κλπ), έχεις διευκρινήσει τους χρόνους παράδοσης του εργοστασιου, την διαδικασία λειτουργίας του εργοστασιου (αφου δεν ζητησες εξτρα - 1 μηνας) ακόμα και το πλάνο αδειοδότησης του προσωπικού!
                              Το 99% των παραπάνω που αναφέρεις ΔΕΝ ισχύουν!

Μ ενδιαφέρει όταν κάνω μια συμφωνία να είναι κι ο άλλος εντάξει απέναντί μου , κι εφόσον δεν είναι εντάξει ας μου πει το λόγο , ζητάω πολλά?

Εδω θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, παρ' όλα αυτα υπάρχει η (όχι χωρίς βάση) τάση να μην πιστευουμε ποτέ τον πωλητή έστω και αν λέει αλήθεια!!!

• S
                                surudos last edited by

Ο Δημήτρης έχει δίκιο για τον τρόπο που λειτουργούν οι εισαγωγικές! Στοκ υπάρχει και θα υπάρχει! Καμία παραγγελία σε εργοστάσιο (ειδική) δεν κάνει 1 μήνα το λιγότερο 2!Οι πωλητές κατά κυριο λόγο δεν είναι ψεύτες! Να ξέρετε αυτούς τους νοιάζει περισσότερο να πάρει ο πελάτης το αυτοκίνητο γρήγορα. Να κλείσουν το 'φάκελο' και να πάρουν την προμήθεια!
                                Στην συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, θα έλεγα ότι μάλλον λάθος του πωλητή είναι. Λάθος όχι΄αρχικά είπε ψέματα.Άλλη μια πιθανή περίπτωση αν το έχεις κλείσει σε διανομέα όχι σε υποκατάστημα της εισαγωγικής να μην έχει ο έμπορος χρήματα να πληρώσει την εισαγωγική το αυτοκίνητό σου. Γιατί αν δεν πληρωθεί δεν υπάρχει περίπτωση η εισαγωγική να στείλει αυτοκίνητο και χαρτιά(άντε το αυτοκίνητο μπορεί). Απλές υποθέσεις κάνω έτσι για να μην παρεξηγηθώ και σε τρομάξω!Απλά ο κλάδος περνάει δύσκολες μέρες και οι έμποροι πραγματικά υποφέρουν! Αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε ένα τηλέφωνο στον εισαγωγέα να σου πουν λεπτομέρειες της παραγγελίας και να τους πιέσεις!

• N
                                  nikbib last edited by

Ο χρήστης nikbib έγραψε:
                                  φιλε μου , πλέον όλα τα αυτοκίνητα παραγγέλνονται ονομαστικά στο εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής , ξεχάστε τις μάντρες στα λιμάνια. Για να σου είπε ετοιμοπαράδοτο θα υπήρχε κάποιο σε έκθεση , το οποίο προφανώς το δώσανε. ...Απλά σε τρέναρε μέχρι να περάσει ο μήνας να σου δώσει αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο πλέον (φαντάζομαι δε ζήτησες εξτρά πράγματα , οπότε αυτό κάνει γύρω στον 1 μήνα) αλλά έπεσε πάνω στις άδειες και την πάτησε!!!

Εδω μας έχεις αναλύσει - με απόλυτη βεβαιότητα και χρησιμοποιόντας προστακτική (ξεχάστε!) - όλη την διαχείρηση του στοκ της εταιρείας (παραγγελίες στο εργοστάσιο- εκθεσιακά - τελωνειακούς χώρους κλπ), έχεις διευκρινήσει τους χρόνους παράδοσης του εργοστασιου, την διαδικασία λειτουργίας του εργοστασιου (αφου δεν ζητησες εξτρα - 1 μηνας) ακόμα και το πλάνο αδειοδότησης του προσωπικού!
                                  Το 99% των παραπάνω που αναφέρεις ΔΕΝ ισχύουν!

δημητρη τα παραπανω μου τα εχουν πει αντιπροσωποι απο 2 διαφορετικες εταιρειες , οσο για τις εικασιες που κανω για την περιπτωση του juke, φυσικα και δε μπορω να γνωριζω τι εγινε ετσι?
                                  οι χρονοι παραδοσης των 7-8 μηνων αναφερονται μεσα σε forums και πραγματικα δεν ξερω ποιος ειχε υπομονη να περιμενει τοσο!!!
                                  για τα υπολοιπα που λεω ρωτησε σε οποια αντιπροσωπεια θες , για παραγγελια στανταρ εκδοσης σου δινουν χρονο παραδοσης 1 μηνα για ειδικη παραγγελια 3-4 μηνες. Υπάρχουν και κάποια σε εκθέσεις που είναι πιο άμεσα διαθέσιμα αλλα γι αυτά δεν ξέρω. (μιλάω για όλες τις μάρκες σε νεα μοντέλα)

• D

Ο χρήστης nikbib έγραψε:

οσο για τις εικασιες που κανω για την περιπτωση του juke, φυσικα και δε μπορω να γνωριζω τι εγινε ετσι?

Αυτό είναι όπως κατάλαβες το πρόβλημα μου, οτι εικάζεις με μεγάλη βεβαιότητα

οι χρονοι παραδοσης των 7-8 μηνων αναφερονται μεσα σε forums και πραγματικα δεν ξερω ποιος ειχε υπομονη να περιμενει τοσο!!!
                                    για τα υπολοιπα που λεω ρωτησε σε οποια αντιπροσωπεια θες , για παραγγελια στανταρ εκδοσης σου δινουν χρονο παραδοσης 1 μηνα για ειδικη παραγγελια 3-4 μηνες. Υπάρχουν και κάποια σε εκθέσεις που είναι πιο άμεσα διαθέσιμα αλλα γι αυτά δεν ξέρω. (μιλάω για όλες τις μάρκες σε νεα μοντέλα)

Η σύζυγος μου κάποια εποχη περίμενε 11 μήνες για ένα 206cc! Τι να κάνουμε, κολήματα είναι αυτά...

Για παραγγελία στανταρ έκδοσης που υπάρχει στοκ στην Ελλάδα (είτε στο τελωνείο έιτε σε έκθεση) τα χρονικά διαστήματα παίζουν σε 8-15 εργάσιμες ημέρες. Απο εκεί και πέρα αν δεν είναι στην Ελλάδα αλλα καθ' οδόν απο το εργοστάσιο τα πράγματα διαφοροποιούνται... Αυτα που λέω ισχύουν στις περισσότερες εταιρείες.

τέλος απο εμένα...

• J
                                      johnathan last edited by

Καλησπέρα παιδιά. Σκοπεύω στις αρχές του χειμώνα να παραγγείλω την ντίζελ έκδοση του τζουκ. Θα ήθελα να ρωτήσω μια λεπτομέρεια όσον αφορά τις τελικές ταχύτητες που δίνει ο κατασκευαστής για το τζούκ. Για την ντίζελ έκδοση δίνει 175 τελική . Στην τούρμπο έκδοση η οποία φέρεται να έχει τελική 215 έχω ακούσει και το έχω δει και ο ίδιος ότι πιάνει τα 230. Αν κάποιος έχει γνώση να μου πει αν ισχύει το ίδιο και για την ντίζέλ έκδοση αναλογικά δλδ αν πιάνει τα 190. Ευχαριστώ πολύ.

• C
                                        cosneo last edited by

Με το προηγούμενης γενιάς QQ 1,5d και 2 άτομα μέσα μαζί με αποσκευές στην ΕΟ κάποια στιγμή είδα 185 κοντερίσια χλμ αλλα μείωσα άμεσα διότι πλησίαζα σε σταθερή κάμερα ελεγχου ταχύτητας.
                                        Στα περισσότερα πάντως αυτοκίνητα έχω δει ότι η ανακοινώσιμη τελική είναι λίγο μικρότερη απο την πραγματική σε αυτοκίνητα που έχουν πλέον 'ανοίξει'.

• S
                                          sinanai last edited by

Ο χρήστης cosneo έγραψε:
                                          Στα περισσότερα πάντως αυτοκίνητα έχω δει ότι η ανακοινώσιμη τελική είναι λίγο μικρότερη απο την πραγματική σε αυτοκίνητα που έχουν πλέον 'ανοίξει'.

+άπειρο. Με χιλιάρι Γιάρις mkI έχω δει 193 στο Σείριο. Ακουγόταν έναα τακ τακ, εν το μεταξύ, και μου λέει ο φίλος-οδηγός 'τι είναι αυτό ρε γμτ, γιατί κάνει έτσι'... 'Ο χάρος είναι, που μας χτυπά την πόρτα' του λέω...

• realzeus
                                            realzeus last edited by

Το ότι τα κοντερίσια χιλιόμετρα δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά δεν το σκέφτηκε κανείς; Στις περισσότερες περιπτώσεις οι τελικές, είναι αυτές που λέει ο κατασκευαστής!

ΥΓ: Το δικό μου κοντέρ δείχνει 200 παρά κάτι. Η πραγματική τελική ταχύτητα όμως είναι 185 (μετρημένο με GPS), όσο ακριβώς λέει και ο κατασκευαστής!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 52
                                            • 53