-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχουμε καμμια προτασεη για ηχεια (2.0 ή 2.1)?
Θα συνδεθουν στο λαπτοπ κυριως για ακροαση μουσικης.
Ζητουμενα: καθαρος και δυνατος (τηρουμενων των αναλογιων) ηχος.Budget?
Προσωπικά θα κοίταζα αυτά.
Περιπου εκει θα κινηθω σε €...
Εμμένω στην πρόταση μου με βάση τις προδιαγραφές σου (πεντακάθαρες υψηλές και μεσαίες). Απλά αν θέλεις πολύ βαθύ μπάσο, ενδεχομένως να χρειαστείς κάποιο subwoofer (ανάλογα και σε τί χώρο θα παίζουν, βέβαια).
Και που θα τα βρούμε αυτά ;
-
-
Ωπ! Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι!

Α! αυτό μήπως βγαίνει και σετάκι με κανένα sub ;
-
Δε το γνωρίζω αυτό.
Να πω ότι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα ηχεία. -
θελω εναν καλο youtube downloader εκτος του ytd της altervista.Κανεις?
-
επειδή το ειχα ψάξει λιγο καιρο πριν, αρκεί να πατήσεις στον γούγλη 'youtube downloader' και να βρεις μερικές χιλιάδες
προσωπικά ψάχνω παντα για portable, εκει ειναι λιγο πιο δύσκολο να βρεις. εγώ παντως χρησιμοποιώ αυτό:
http://portable.softarchive.net/portabl ... 18712.html
http://isohunt.com/torrent_details/1376 ... ab=summary (κι από ό,τι βλεπω εχει και νεότερη εκδοση από την 1,4 που έχω εγω).
μια χαρά δουλεύει σε μενα (win7)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωπ! Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι!
Α! αυτό μήπως βγαίνει και σετάκι με κανένα sub ;
Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί τα ηχεία είναι 8 watt έκαστο, οπότε αν πας σε αυτόνομη λύση για subwoofer, τα περισσότερα είναι θηρία από πλευράς ισχύος και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να ταιριάξουν (και ενδεχομένως θα είναι και ακριβότερα από τα ηχεία). Ίσως κάποιο mini subwoofer να έκανε τη δουλειά (δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα ) με την προυπόθεση ότι υπάρχει και ο κατάλληλος χώρος για να παίξει γιατί για ένα τέτοιο χώρο, για παράδειγμα, δεν ξέρω αν έχει νόημα. Τέλος κάποιο subwoofer από άλλο σύστημα ηχείων όπως για παράδειγμα αυτό ίσως να ταίριαζε περισσότερο.
-
Θέλω να αλλάξω τον Η/Υ (δεινόσαυρος μεγάλος Ρ4 !!!).
Δυστυχώς δεν ασχολούμαι πλέον με το άθλημα οπότε δεν μπορώ να φτιάξω μόνος μου έναν νέο.
Έχετε κάποιες προτάσεις;Τον θέλω για video editing (HD) όχι επαγγελματικά.
Η κάρτα γραφικών θα πρέπει να οδηγεί δυο οθόνες.Τον πρώτο υπολογιστή τον έστησα με την προϋπόθεση της αναβάθμισης αλλά ποτέ δεν έκανα (εκτός από κάρτα γραφικών και μνήμη).
Το κόστος να είναι περιπου 650€-700€ (μόνο το κουτί χωρίς οθονη κλπ.)
Ευχαριστώ!!
-
Μπορεις να φτιαξεις κατι τετοιο (στα προχειρα το εφτιαξα, σιγουρα θα επιδεχεται βελτιωσεις ) , βαλε κι αλλα 20 ευρω για μια συσκευη dvd που ξεχασα
καρτα γραφικων μπορεις να μην εχεις , εχει ενσωματωμενη ο επεξεργαστης (ο οποιος ειναι αστερι) και η συγκεκριμενη μητρικη με το συγκεκριμενο chipset (z68) εκμεταλλευεται τα γραφικα του επεξεργαστη
εχει υποδοχες για 2 οθονες
απο κει και περα αν θες μπορεις να βαλεις αργοτερα να βαλεις και μια καλη gpu
αλλα για επεξεργαστη κοιτα για τον συγκεκριμενο, ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη σε λογικα λεφτα
βεβαια θα ηθελα μια καλυτερη μητρικη για αυτον τον επεξεργαστη και ξεχωριστη gpu, καπως πρεπει να μπορει να γινει αυτο..
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
επειδή το ειχα ψάξει λιγο καιρο πριν, αρκεί να πατήσεις στον γούγλη 'youtube downloader' και να βρεις μερικές χιλιάδεςπροσωπικά ψάχνω παντα για portable, εκει ειναι λιγο πιο δύσκολο να βρεις. εγώ παντως χρησιμοποιώ αυτό:
http://portable.softarchive.net/portabl ... 18712.html
http://isohunt.com/torrent_details/1376 ... ab=summary (κι από ό,τι βλεπω εχει και νεότερη εκδοση από την 1,4 που έχω εγω).
μια χαρά δουλεύει σε μενα (win7)
Eυχαριστω πολυ jbt
-
Eπειδή εδω μέσα έχουμε αρκετούς φοιτητές, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω
μια διαφορετική προσέγγιση για τις παρουσιάσεις, όχι άλλο ppt
-
τελικα δεν πεταω και τη σκουφια μου με το cable management του μικρου haf παρολα αυτα η δουλεια εγινε αρκετα καλα σε ο,τι αφορα το πρακτικο μερος γιατι για το οπτικο δεν μιλαμε για την απολυτη ομορφια
ευτυχως που εχω modular τροφοδοτικο και δεν ειχα μεγαλο 'χταποδι' να χωθει πισω και να κοπει παλι κανα δαχτυλο οπως ειχαμε παθει μια φορα πανω στη προσπαθεια να κλεισει το καπακι
(και ηταν το δικο μου δαχτυλο )παντως οτι καλυτερο μπορουσε να γινει εγινε πιστευω, ευτυχως που ειχα και τη βοηθεια φιλου που εκανε πολλη βρωμοδουλεια με τα καλωδια , αλλιως θα ετρωγα ενα τριωρο να το σκεφτομουν , καθως ειμαι λιγο james may με κατι τετοια θεματα
ευτυχως τον επεισα οτι τα tool free της coolermaster μπορουν οντως να δουλεψουν και δε βαλαμε βιδες
(βεβαια ειναι παρα πολυ δυσχρηστα για να βαλω μεσα το πρωτο σκληρο μαρτυρησα στο δευτερο ειχα παρει το κολαι )εξωτερικα παντως ειναι ομορφο το ατιμο, παροτι brutal και ο αερας (μαζι με τη σκονη) ρεει αφθονος

-
μπορω να πω οτι θελει πολυ χλεμα εκει μεσα
η ζεστη απο τους δισκους παει καρφι στην καρτα -
η ζεστη απο τους δισκους ειναι 33 βαθμοι..
καλα δεν ειχα αναγκη το κουτι για τη ζεστη, πιο πολυ για τη κ@βλα μου το πηρα
η cpu χωρις a/c παει μεχρι 63 και η gpu 75 , κλαιν..
θελω ομως εναν ησυχο ανεμιστηρα για τη cpu, αυτος που χω τωρα νομιζα οτι ρυθμιζεται , αλλα @@ στις 1800 δινει πραγμα
αρα ή θα παω να παρω καμια αντισταση , ή κανα φθηνο γιατι ειχαν μονο εναν 12αρη στα 4.90 οπως αυτον που χω στο πατωμα (1200 σαλ max , τωρα γυρναει στις 600 ) , οι υπολοιποι εκαναν κατι μυθικα ποσα (μεχρι και 21 ευρω ανεμιστηρα πετυχα )
-
ειρωνια νο2
Η IBM κατασκευάζει επεξεργαστές που μιμούνται τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Ίσως η εποχή που οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές παρουσιάζουν την ίδια ικανότητα μάθησης με τον ανθρώπινο εγκέφαλο βρίσκεται πιο κοντά απ’ ότι όλοι περιμέναμε. Η IBM ανακοίνωσε ότι εργάζεται στο σχεδιασμό ενός επεξεργαστή ο οποίος μπορεί να προσομειώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο όσον αφορά τον τρόπο που αυτός χειρίζεται τις πληροφορίες.
Οι υπολογιστές στη σημερινή τους μορφή δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν και πολλά πράγματα παραπάνω πέρα από πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς. Η προσέγγιση της IBM στοχεύει στην κατασκευή ενός επεξεργαστή που θα μιμείται τους νευρώνες και τις συνάψεις του ανθρώπινου εγκεφάλου. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της προσέγγισης είναι ότι οι υπολογιστές που θα αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία θα καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τους σημερινούς υπολογιστές.
Αναφέρεται ότι έχουν κατασκευαστεί ήδη δύο πρωτότυπα τέτοιων επεξεργαστών, ενώ το επόμενο βήμα είναι να κατασκευαστεί και ο υπολογιστής που θα τους φιλοξενεί. Ο μεγαλύτερος στόχος της IBM είναι ο σχεδιασμός ενός υπολογιστή που θα αποτελείται από 10 δισεκατομμύρια νευρώνες και 100 τρισεκατομμύρια συνάψεις, πιο ισχυρός δηλαδή και από τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Την ίδια στιγμή ο υπολογιστής αυτός θα καταναλώνει ενέργεια λιγότερη από 1kilowatt και το μέγεθός του δε θα ξεπερνά αυτό του εγκεφάλου μας.
http://www.neowin.net/news/ibm-creates- ... uter-chips
-
Web OS τέλος από την HP. Αναρωτιέται κανείς βέβαια τι σκεφτόντουσαν όταν αγόραζαν την Palm (ότι θα βγάλουν λεφτά προφανώς).
-
Άλλο ένα πολύ καλό λειτουργικό θα χαθεί.
Κρίμα.
-
-
Ένα ακόμα ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα, ειδικά προς το τέλος του (It's the patents stupid):
-
Είναι τελείως καθυστέρες εκεί στην hp..
Δε θα λείψουν σε κανένα , ας σταματήσουν να βγάζουν και pcΚαλά ο τύπος στο τελευταίο άρθρο πού πάει για καφέ , μονό στα Starbucks ?
(Θα μου πεις μονό εκεί κάποιος πάει για καφέ με λάπτοπ , αρα για κάτι τέτοιο μιλάει.. )Γιατί πώς γίνεται να βλέπει παντού μακ ,όταν δεν έχουν ούτε το 6% των χρηστών υπολογιστών ?
Μάλλον κάποιοι ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν
Sent from my LG-P500
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]