-
Συντυριτική αλλαγή. Παίρνουν παράδειγμα τη VW να υποθέσω;
-
Προσωπικά αν δεν υπήρχε η προηγούμενη 1 και παρουσίαζαν αυτό για πρώτη φορά ως σειρά 1 θα μου άρεσε μάλλον εξαρχής. Η προηγούμενη έχει όμως ακόμα κάτι που 'μιλάει'.
Από τις φωτογραφίες πάντως ιδίως μπροστά στον προφυλακτήρα ένα Mpack ... 'πακέτο' κρίνεται μάλλον απαραίτητο. -
Όλα τα αυτοκίνητα χοντραίνουν, μάλλον ακολουθούν τους ανθρώπους...ακόμα και τα BMW που τα γούσταρα τρελά επειδή δεν μεγαλώναν, άρχισαν να συχνάζουν στα McDonnalds....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά αν δεν υπήρχε η προηγούμενη 1 και παρουσίαζαν αυτό για πρώτη φορά ως σειρά 1 θα μου άρεσε μάλλον εξαρχής. Η προηγούμενη έχει όμως ακόμα κάτι που 'μιλάει'.
Από τις φωτογραφίες πάντως ιδίως μπροστά στον προφυλακτήρα ένα Mpack ... 'πακέτο' κρίνεται μάλλον απαραίτητο.Το όποιο MPack θα τιμάται μια περιουσία λογικά
Η BMW δεν παίρνει ρίσκο να παρουσιάσει κάτι το μοντέρνο και προτιμάει κάτι πιο κοντά στο προηγούμενο για να διατηρήσει την υπάρχουσα επιτυχία. ΛΟΓΙΚΟ. -
H BMW σε κάποια καινούρια μοντέλα που βγάζει, τα σχεδιάζει με τέτοιο τρόπο ώστε κρατάει αναλλοίωτο το απερχόμενο σχέδιο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτοι οι προφυλακτήρες θα δίνουν τρελό performanceΤόσα ξέρεις, τόσα λες. Η αεροδυναμικη, εις βάθος, μελέτη εξασφαλίζει το πακτωμα της πλωρης και της πρυμνης εις την άσφαλτο. Η δε εκτιμωμενη τιμή των τεσσάρων πεντε χιλιαρικων θα δώσει στην ασχημομουρα μια σπορ αύρα μοναδικοτητας! Ούτως ειπειν λίρα εκατό το εμπακι.
Sent from me.
-
Άντε έρχεται το πιο όμορφο hach για να μη μαλώνουμε για την παντόφλα
http://www.autoblog.gr/2011/08/06/spy-p ... argentina/ -
με τετοιο ανταγωνισμο απο τη bmw το κοβω στην audi να βγαζουν μοντελο που να ειναι σαν φ/λ του τωρινου α3
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από τις φωτογραφίες πάντως ιδίως μπροστά στον προφυλακτήρα ένα Mpack ... 'πακέτο' κρίνεται μάλλον απαραίτητο.Τελικά δεν έχεις τόσο άσχημο γούστο...
-
-
Πωπω απαισια.. Χειροτερη απο την προηγουμενη εμφανισιακα.. Κριμα ρε γμτ.. μολις ειδα το πισω μερος νομιζα οτι βλεπω ενα πιο φαρδυ polo..
-
Ο χρήστης AlexandrosQV έγραψε:
Πωπω απαισια.. Χειροτερη απο την προηγουμενη εμφανισιακα.. Κριμα ρε γμτ.. μολις ειδα το πισω μερος νομιζα οτι βλεπω ενα πιο φαρδυ polo..Μόνο που το Polo είναι πιο όμορφο
-
true dat!
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
2012 BMW 1-Series performance model photos leaked
+ -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/271138/bmw_2_series_on_way.htmlΧμ σειρά 2, για να δουμε...
To τρίπορτο κουπέ είναι πολύ αρμονικό. Εξέλιξη του flame surfacing σχολής Bangle. Σίγουρα θα κάνει θραύση!
Στις σειρες 4 και 6 νομίζω το design ξεφεύγει προς το αλλά πρέπει να δούμε και άλλες φωτο.
Φέρτε πίσω τον Bangle, ρε!
-
Σιγά μη γυρίσει ο Χρησταρας. Τους έκανε ανθρώπους και τον διωξανε. Όπως στρωνεις θα κοιμηθεις (αν και εγώ σε ξεστρωτο κρεβάτι μια χαρά κοιμάμαι).
-
χτες που ηταν οι γονεις μου διπλα στον υπολογιστή, τους λέω να ερθουν να δουν τη νεα BMW 1 και να μου πουν τη γνωμη τους γιατί εμενα μου φαίνεται άσχημη....
ε λοιπόν σε αυτούς άρεσε πολύ γιατί τους θύμιζε αυτοκίνητα του 50 με μεγάλα φωτα εμπρός
και ότι η προηγούμενη έχει γίνει σούπα γιατί όλοι οι Κορεατες αντέγραψαν το στυλ του Bangleμάιστα
και ποιο το όφελος να αρέσει σε 50αρηδες- 60άρηδες και όχι σε νέους?? -
Αρέσει το σηματάκι και μερικές φορές αυτό φτάνει.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
χτες που ηταν οι γονεις μου διπλα στον υπολογιστή, τους λέω να ερθουν να δουν τη νεα BMW 1 και να μου πουν τη γνωμη τους γιατί εμενα μου φαίνεται άσχημη....
ε λοιπόν σε αυτούς άρεσε πολύ γιατί τους θύμιζε αυτοκίνητα του 50 με μεγάλα φωτα εμπρός
και ότι η προηγούμενη έχει γίνει σούπα γιατί όλοι οι Κορεατες αντέγραψαν το στυλ του Bangleμάιστα
και ποιο το όφελος να αρέσει σε 50αρηδες- 60άρηδες και όχι σε νέους??Έχεις γονείς που ανέφεραν πώς 'οι κορεάτες αντιγράφουν τον Bangle';;;;;
Θέλω ανταλλαγή!!!
BMW 1 Series (F20) 2011