-
Το scratch remover κάνει αυτο που λέει.
Για να βγάλεις τις αράχνες άλλο υλικό! -
το παω αλλου του θεμα...ξερω καλοκαιρι εχουμε ακομα..,αλλα θελω να ρωτησω οσον αφορα τη χειμερινη προετοιμασια για το σεπτεμβριο θελω να σας πω τα βηματα που θα γινουν και να μου πειτε αν εγκρινετε..
1.πολυ καλο πλυσιμο με το κοκκινο σαμπουαν ucare με γαντι με μικροινες αντι για σφουγγαρι.., απο supermarkret το γαντι ελπιζω να κανει δουλεια...
2.στεγνωμα με πανια με μικροινες ή με δερμα...
3.περασμα με 3Μ scratch remover
4.περασμα με μια απο τις 2 αλοιφες που ειναι στη photo δεξια απο το ucare(polish λενε και οι 2 αλλα δε ξερω ποια ειναι καλυτερη)
5.περασμα με το κερι που φαινεται τερμα δεξια στη photo.
6.περασμα ολα τα λαστιχακια με σπρει σιλικονης ή βαζελινη...οι ερωτησεις..
α)καλυτερα σφουγγαρι ή γαντι??
β)στεγνωμα με μικροινες ή δερμα?
γ)μετα απο αυτη τη διαδικασια θα ειναι κομπλε για χειμωνα.? -
Αυτή η αλοιφή που έχεις με τον παπαγάλο, πρέπει να είναι (δεν ξέρω και γερμανικά..)
Την έχω και γω, και παλιά αφαιρούσα γρατσουνιές με το χέρι, αλλά παρατήρησα κάποια θαμπάδα μετά.
Μάλλον ήθελε γυάλισμα με μια πιο .. δεν ξέρω.Το γάντι μάλλον είναι πιο μαλακό από το σφουγγάρι (ειδικά αν είναι καινούργιο το σφουγγάρι) αλλά δεν κρατάει πολύ σαπουνάδα.
Το κυριότερο που πρέπει να προσέχεις, είναι να ξεβγάζεις το γάντι/σφουγγάρι μόλις πιάσει βρωμιά, για να μην την σέρνεις πάνω στο βερνίκι, και φυσικά να μην βρωμίζεις το νερό του κουβά.
Δες στο παρακάτω βίντεο τι κάνει ο θεός του car detailing για να πάρεις μια ιδέα σε τη λούμπα έχεις μπει
Youtube VideoΜετά το γυάλισμα, θα κερώσεις βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο το συγκεκριμένο κερί που έχεις;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αυτή η αλοιφή που έχεις με τον παπαγάλο, πρέπει να είναι (δεν ξέρω και γερμανικά..)
Την έχω και γω, και παλιά αφαιρούσα γρατσουνιές με το χέρι, αλλά παρατήρησα κάποια θαμπάδα μετά.
Μάλλον ήθελε γυάλισμα με μια πιο .. δεν ξέρω.Το γάντι μάλλον είναι πιο μαλακό από το σφουγγάρι (ειδικά αν είναι καινούργιο το σφουγγάρι) αλλά δεν κρατάει πολύ σαπουνάδα.
Το κυριότερο που πρέπει να προσέχεις, είναι να ξεβγάζεις το γάντι/σφουγγάρι μόλις πιάσει βρωμιά, για να μην την σέρνεις πάνω στο βερνίκι, και φυσικά να μην βρωμίζεις το νερό του κουβά.
Δες στο παρακάτω βίντεο τι κάνει ο θεός του car detailing για να πάρεις μια ιδέα σε τη λούμπα έχεις μπει
Youtube VideoΜετά το γυάλισμα, θα κερώσεις βέβαια, αλλά αξίζει τον κόπο το συγκεκριμένο κερί που έχεις;
ευχαριστω για την απαντηση..αρχικα με αυτα που μου ειπες αποκλειω αυτο με τον παπαγαλο..
οσον αφορα το κερι πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα αλλα δεν ξερω αν εχει διαρκεια...
εχεις καποιο αλλο καλυτερο να προτεινεις? -
Από κερί έχω χρησιμοποιήσει το Lusso Oro:
http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=LUS-OROWAX-8 -
Ο χρήστης dava έγραψε:
και επισης αν υπαχει τροπος ξεθαμπωματος στα φωτα χωρις επισκεψη σε ειδικο και χωρις αλοιφαδορο?
Υπάρχει τόπικ σχετικό νομίζω.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
και επισης αν υπαχει τροπος ξεθαμπωματος στα φωτα χωρις επισκεψη σε ειδικο και χωρις αλοιφαδορο?
Υπάρχει τόπικ σχετικό νομίζω.
Εδώ.
-
Καλημέρα.
Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να κάνω ένα κέρωμα στο cruze.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα ,πιο θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο ? -
Αυτό πρέπει να είναι καλό.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό πρέπει να είναι καλό.δεν νομιζω να τον ενδιαφερει cruzakias γιατι ειναι πολυ φθηνο..
-
Swissvax Crystal Rock has been painstakingly developed to offer the best automotive wax performance in the world at a realistic price point
-
Δεν στέλνει Ελλάδα.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
..κέρωμα στο cruze. Eχετε να μου προτείνετε κάποια μάρκα , πιο θεωρείτε οτι είναι το καλύτερο ?Χρησιμοποιώ απο το 1997 το Turtle Wax Colour Magic, σε χρώμα ανάλογο με το αυτοκίνητο στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Με χρήση 1 φορά/έτος, συνεχίζει να διατηρεί σχεδόν όλες τις ιδιοτητές του (βλέπε site) ακόμα και μετά απο 20-25 πλυσίματα/έτος, ειδικά αν το αυτοκίνητο φυλάσσεται και σε στεγασμένο χώρο .
Υπάρχει στα περισσότερα καταστήματα αξεσουάρ, με τιμή 10-12€. -
Δεν στέλνει Ελλάδα.http://www.swissvax.ch/merchant.mvc?Scr ... Code=WAXES
Στέλνει και Ελλάδα!
-
Aυτό όμως δεν λέει τιμή.
Θέλει register για να τη δείξει; -
Aυτό όμως δεν λέει τιμή.
Θέλει register για να τη δείξει;Την έχει σε ελβετικά φράγκα. 1000 ευρώ πες να είσαι μέσα.
-
Στραβωμάρα.
Πάντως υπάρχουν και και πιο ακριβά κεριά.
Αν δοκιμάσει κάποιος, ας μας πει εντυπώσεις γιατί επειγόμαστε:
http://most-expensive.net/car-waxWhen it comes to exclusive wax, though, nothing compares to The Definitive Wax Marble. Presented in a hand-crafted cube made of solid marble from Athens, Greece..
-
-
Ξέρει κανείς αν ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού είναι ένας ή αν υπάρχουν διάφορες κατηγορίες?
Για παράδειγμα έχω ακούσει οτί υπάρχει καθαρισμός που σου αποσυναρμολογούν όλο το σαλόνι, αφαιρούν καθίσματα κτλ. -
Όταν είχα πάει το δικό μου, και ζήτησα να μου καθαρίσει μόνο τα καθίσματα, μου είπε πως δεν μπορεί να καθαρίσει με το μηχάνημα μέσα στο αυτοκίνητο και αναγκαστικά πρέπει να βγουν.
Οπότε μου έκανε όλο το αυτοκίνητο (εκτός οροφής).
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ