Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]
    • 1
    • 2
    • 196
    • 197
    • 198
    • 199
    • 200
    • 285
    • 286
    • 198 / 286
    Περί αυτοκίνησης
    420
    5714
    69972
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kacey last edited by

Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:

Το εχεις δοκιμασει αυτο που λες, σε καποιον σαν κ αυτον που περιγραφω εγω?

Οχι και ούτε θέλω. Προσπαθώ να αποφύγω τέτοιου είδους καταστάσεις όσο γίνεται. Αλλά απάντησα για την σχέση θεωρίας-πράξης. Δεν πιστεύω οτι αν είσαι ψύχραιμος και ήρεμος θα έρθει ο άλλος να σε βαρέσει. Μπορείς να έχεις τον έλεγχο της 'συζήτησης'. Αν παρ' όλ' αυτά έρθει να σε βαρέσει τότε είναι άξιος της μοίρας του, αλλά το σωστό είναι να συμπεριφερθείς έτσι όπως γράφω. Ετσί το βλέπω εγώ.

Μα δεν υπαρχει 'συζητηση' με καποιον τετοιο. Δεν μιλαμε για 'διαφωνια', μιλαμε για καποιον που εσκεμμενα παρανομει ή κανει καφριλες, γιατι ετσι εχει μαθει, εχει μαθει να περναει αυτο, τσαντιζεται οταν δεν τον αφησεις κ προσπαθει να το επιβαλει δια του τσαμπουκα. Δηλαδη δεν ειναι καποιος που εκανε μια μλκια, αλλα μετα ειπε 'οκ μας πιασανε, δικιο εχει, ας κανω τον μαλακα'. Κοινως μιλαμε για ατομα που ψαχνονται για ξυλο. Τι να συζητησεις?

Κ φυσικα, επειδη εχω κ τον μαλακομαγνητη του Wagner, το προσπαθησα πριν κανα 2ωρακι που μου συνεβει κατι εδω εξω απο το σπιτι μου. @@ αποτελεσμα.

δηλαδη για να καταλαβω οκ βαρας πρωτος αν βγαλει κανα οπλο κανα μαχαρι τι θα κανεις εκει?

Μεχρι κ μαχαιρι, ολα ανετα. Για να σου κανει κατι πρεπει να καταφερει να σε πλησιασει. Αν δεν κρατας κ εσυ τιποτα .

Απο κει κ περα, βλεπουμε. Τα εχουμε πει τοσες φορες.

Παιδες δεν εχει νοημα, το συζηταμε 5 χρονια, σε δυο διαφορετικα τοπικ. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, με οποια συνεπεια μπορει να εχει αυτο. Αυτος που κανει πισω, θα πρεπει να μαθει να ανεχεται τετοια πραγματα, κ φυσικα δεν εχει κανενα δικαιωμα να γκρινιαζει για το οτι του συμβαινουν τετοια πραγματα (ειδικα απο την στιγμη που θα πληθαινουν αυτα τα φαινομενα, αφου κανεις δεν τους κανει τιποτα).

Εγω που εχω την αντιθετη αντιληψη, ΞΕΡΩ οτι ΔΕΝ πρεπει να αφηνω κατι τετοιους ετσι, κ το χρωσταω κ στον εαυτο μου κ την αξιοπρεπεια μου να ΜΗΝ Το κανω. θα πρεπει να μαθω οτι μπορει να μου συμβει καμμια χοντρη στραβη (κ το ξερω ηδη). Θεωρω δεδομενο οτι εχω καθε ηθικη δικαιολογηση να σπασω τα μουτρα αυτου που συμπεριφερεται ετσι, αυτος ψαχνεται για τσαμπουκα κ ξυλο κ απλα εγω του κανω την χαρη να τον αντιμετωπισω με τον ιδιο τροπο. Μπορει να καταληξω στο κρατητηριο, στο νοσοκομειο ή στο χαντακι (ή να τον πληρωνω), αλλα θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dodger last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
        ΞΕΡΩ οτι ΔΕΝ πρεπει να αφηνω κατι τετοιους ετσι, κ το χρωσταω κ στον εαυτο μου κ την αξιοπρεπεια μου να ΜΗΝ Το κανω. θα πρεπει να μαθω οτι μπορει να μου συμβει καμμια χοντρη στραβη (κ το ξερω ηδη). Θεωρω δεδομενο οτι εχω καθε ηθικη δικαιολογηση να σπασω τα μουτρα αυτου που συμπεριφερεται ετσι, αυτος ψαχνεται για τσαμπουκα κ ξυλο κ απλα εγω του κανω την χαρη να τον αντιμετωπισω με τον ιδιο τροπο. Μπορει να καταληξω στο κρατητηριο, στο νοσοκομειο ή στο χαντακι (ή να τον πληρωνω), αλλα θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου.

Έτσι απλά, όμορφα κι ωραία...

• C
          cabala10 last edited by

δηλαδη εχεις την υποχρεωση σε σενα να δερνεις οποιον κανει μαλακια στον δρομο αντι να τον αφησεις απλα γιατι θα εισαι καλα με τον εαυτο σου..

απλα για να ξερεις οταν γινουμε βραζιλια σε αυτο το θεμα μην εχεις απορια αν καποιος σου γαζωσει το αμαξι καμια μερα

• T
            taurus last edited by

Βρε συ, τόσες φορες το έχει πει ο άνθρωπας, τόσο δύσκολο είναι να το εμπεδώσεις? Δεν έχουμε τόσο πρόβλημα με αυτόν που απλά έκανε μια μαλακία στο δρόμο, είτε από άγνοια, είτε από αφηρημάδα, είτε απο κουτοπονηριά και μετά δε ζήτησε και τα ρέστα. Πρόβλημα υπάρχει με αυτόν πουτην κάνει και προσπαθεί να βγει από πάνω και γίνεται προκλητικός ή -ακόμα χειρότερα- απειλητικός. Τόσο απλό.

• C
              cabala10 last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:
              Βρε συ, τόσες φορες το έχει πει ο άνθρωπας, τόσο δύσκολο είναι να το εμπεδώσεις? Δεν έχουμε τόσο πρόβλημα με αυτόν που απλά έκανε μια μαλακία στο δρόμο, είτε από άγνοια, είτε από αφηρημάδα, είτε απο κουτοπονηριά και μετά δε ζήτησε και τα ρέστα. Πρόβλημα υπάρχει με αυτόν πουτην κάνει και προσπαθεί να βγει από πάνω και γίνεται προκλητικός ή -ακόμα χειρότερα- απειλητικός. Τόσο απλό.

μωρε το καταλαβα αλλα οπως ειπα για μια μαλακια στον δρομο να φτασει καποιος στα ακρα ειναι ηλιθιο
              αμα ερθω σπιτι σου και σε απειλησω η σε βρισω τι θα κανεις? θα βγεις με φλογοβολο να με καψεις?

• T
                taurus last edited by

Αυτός που θα σου κάνει τη μαλακία στο δρόμο με το έτσι θέλω και θα σου κάνει και τσαμπουκά από πάνω, είναι ο ίδιος που θα σου φάει στεγνά τη σειρά στην τράπεζα, ο δημόσιος υπάλληλος που θα σου φερθεί με αγένεια επειδή απλά μπορεί και δεν τον ακουμπάει τίποτα, αυτός που θα σου χαράξει το αμάξι επειδή του την είπες ένα μήνα πριν ή δεν του άρεσε η φάτσα σου, αυτός που θα πετάξει τα σκουπίδια από το μπαλκόνι και όταν θα του κάνεις παρατήρηση θα απειλήσει να σε δειρει, αυτός που θα το παίξει περιφρούρηση σε μια απεργία και δε θα σε αφήσει να πας στη δουλίτσα σου, επειδή νόμος-το-δικιο-του-εργατη (έχω ωραίο σκηνικό να περιγράψω σχετικά, ακόμα τρέχει το συγκεκριμένο κνιτάκι ) κτλ. Δεν είναι απλα η μαλακία στο δρόμο, είναι παντού. Και καλό είναι να τους κόβεις το βήχα, πριν η ασυδοσία φτάσει σε απροχώρητο επίπεδο.

• L
                  lokatzis last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:
                  Αυτός που θα σου κάνει τη μαλακία στο δρόμο με το έτσι θέλω και θα σου κάνει και τσαμπουκά από πάνω, είναι ο ίδιος που θα σου φάει στεγνά τη σειρά στην τράπεζα, ο δημόσιος υπάλληλος που θα σου φερθεί με αγένεια επειδή απλά μπορεί και δεν τον ακουμπάει τίποτα, αυτός που θα σου χαράξει το αμάξι επειδή του την είπες ένα μήνα πριν ή δεν του άρεσε η φάτσα σου, αυτός που θα πετάξει τα σκουπίδια από το μπαλκόνι και όταν θα του κάνεις παρατήρηση θα απειλήσει να σε δειρει, αυτός που θα το παίξει περιφρούρηση σε μια απεργία και δε θα σε αφήσει να πας στη δουλίτσα σου, επειδή νόμος-το-δικιο-του-εργατη (έχω ωραίο σκηνικό να περιγράψω σχετικά, ακόμα τρέχει το συγκεκριμένο κνιτάκι ) κτλ. Δεν είναι απλα η μαλακία στο δρόμο, είναι παντού. Και καλό είναι να τους κόβεις το βήχα, πριν η ασυδοσία φτάσει σε απροχώρητο επίπεδο.

Για πες...

• C
                    cabala10 last edited by

και ξαναρωταω
                    ΕΣΥ τι θα καταφερεις με το να του κοψεις το βηχα? μηπως θα αλλαξει? τοσα χρονια τα ιδια δεν κανει? εγω φταιω που δεν του λεω τιποτα? η γενικα το ολο συστημα που τον αφηνει να το κανει και δεν λεει του μαθει τον σωστο τροπο?
                    μηπως αμα του σπασω το κεφαλι θα καταλαβει οτι δεν πρεπει να σφαζει το κοκκινο? λες να μην το ξανακανει? σιγουρα θα το ξανακανει και σιγουρα θα βρεθει παλι καποιος που θα τον χτυπησει και? δεν θα το ξανακανει? σιγουρα ΘΑ το ξανακανει γιατι η ΤΡΟΧΑΙΑ δεν κανει το αυτονοητο οχι επειδη ΕΣΥ τον εδειρες..εσυ εισαι απλα ενας τυχαιος καφρος στο μυαλο του τιποτα παραπανω

• L
                      lokatzis last edited by

Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
                      και ξαναρωταω
                      ΕΣΥ τι θα καταφερεις με το να του κοψεις το βηχα? μηπως θα αλλαξει? τοσα χρονια τα ιδια δεν κανει? εγω φταιω που δεν του λεω τιποτα? η γενικα το ολο συστημα που τον αφηνει να το κανει και δεν λεει του μαθει τον σωστο τροπο?
                      μηπως αμα του σπασω το κεφαλι θα καταλαβει οτι δεν πρεπει να σφαζει το κοκκινο? λες να μην το ξανακανει? σιγουρα θα το ξανακανει και σιγουρα θα βρεθει παλι καποιος που θα τον χτυπησει και? δεν θα το ξανακανει? σιγουρα ΘΑ το ξανακανει γιατι η ΤΡΟΧΑΙΑ δεν κανει το αυτονοητο οχι επειδη ΕΣΥ τον εδειρες..εσυ εισαι απλα ενας τυχαιος καφρος στο μυαλο του τιποτα παραπανω

Φάσκεις κι αντιφάσκεις για έναν πολύ απλό λόγο: Λες ότι κάνει ότι κάνει γιατί έτσι έχει μάθει. Δηλαδή έκανε 1-2-3 φορές τη μ@λ@κία, κανείς δεν αντέδρασε κι 'εκπαιδεύτηκε' έτσι. Πριν, όμως, δοκιμάσει τη μ@λ@κί@ για 1η φορά, δεν ήταν μαθημένος να την κάνει, σωστά;

Γιατί, λοιπόν, αποκλείεις την αντίστροφη διαδικασία; Δηλαδή, είναι μαθημένος στη μ@λ@κί@, 1-2-3 φορές, όμως, την κάνει και είτε τρώει ξύλο είτε τρώει πρόστιμο (δεν έχει τόση σημασία η μορφή της αντίδρασης). Άρα κάποιος αντιδρά κι έτσι ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ επαν-εκπαιδεύεται στο να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τη μ@λ@κία.

• panos2171
                        panos2171 last edited by

@cabala
                        Μα δεν το κανεις για παραδειγματισμο αλλα για να εχεις την ψυχικη ικανοποιηση οτι εκανε μαλακια και την πληρωσε με τον συγκεκριμενο τροπο, ενω τα δικα σου νευρα εφυγαν ξεσπωντας πανω του.

• C
                          cabala10 last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:

και ξαναρωταω

Φάσκεις κι αντιφάσκεις για έναν πολύ απλό λόγο: Λες ότι κάνει ότι κάνει γιατί έτσι έχει μάθει. Δηλαδή έκανε 1-2-3 φορές τη μ@λ@κία, κανείς δεν αντέδρασε κι 'εκπαιδεύτηκε' έτσι. Πριν, όμως, δοκιμάσει τη μ@λ@κί@ για 1η φορά, δεν ήταν μαθημένος να την κάνει, σωστά;

Γιατί, λοιπόν, αποκλείεις την αντίστροφη διαδικασία; Δηλαδή, είναι μαθημένος στη μ@λ@κί@, 1-2-3 φορές, όμως, την κάνει και είτε τρώει ξύλο είτε τρώει πρόστιμο (δεν έχει τόση σημασία η μορφή της αντίδρασης). Άρα κάποιος αντιδρά κι έτσι ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ επαν-εκπαιδεύεται στο να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τη μ@λ@κία.

δεν φασκω πουθενα..
                          οταν το συστημα δεν τον τιμωρει και ερχομαι εγω και του κανω την μουρη κρεας νομιζεις οτι μεσα του λεει 'ωχ εκανα μαλακια'? στο μυαλο του εσυ εισαι ο καφρος οχι αυτος κυριως γιατι ΞΕΡΕΙ οτι 1)δεν θα σε ξαναδει 2)δεν πηρες τηλεφωνο την τροχαια ετσι για το γαμωτο..
                          τωρα αμα νομιζεις οτι με το ξυλο ενας αντρας θα αλλαξει μυαλα μετα απο τοσα χρονια..

• C
                            cabala10 last edited by

Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
                            @cabala
                            Μα δεν το κανεις για παραδειγματισμο αλλα για να εχεις την ψυχικη ικανοποιηση οτι εκανε μαλακια και την πληρωσε με τον συγκεκριμενο τροπο, ενω τα δικα σου νευρα εφυγαν ξεσπωντας πανω του.

ειναι θεμα αντιληψης..
                            εγω μιλαω για το μετα οχι αμα θα σου φυγουν τα νευρα..(και αυτο θεμα αντιληψης ειναι βασικα )
                            οποιος πιστευει οτι μετα το ξυλο ο τυπος που εκανε μαλακια δεν θα την ξανακανει(γιατι απο αυτο ξεκινησε και τελειωνει το θεμα οχι το αμα θα εισαι καλα εσυ μετα ) απλα επειδη καποιος τον χτυπησε ειναι το ιδιο με το 'λεφτα υπαρχουν'

• T
                              taurus last edited by

Πρεπει τώρα να εξηγήσουμε και το πειραμα του Παβλόφ με τον σκύλο του?

Αν κάθε φορά που ο ανεγκέφαλος πάει να περάσει το κόκκινο θυμάται 1-2-3 περιπτώσεις φάπας, απλά δε θα το κάνει.

• C
                                cabala10 last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:
                                Πρεπει τώρα να εξηγήσουμε και το πειραμα του Παβλόφ με τον σκύλο του?

Αν κάθε φορά που ο ανεγκέφαλος πάει να περάσει το κόκκινο θυμάται 1-2-3 περιπτώσεις φάπας, απλά δε θα το κάνει.

ε ωραια ολοι φαπες τοτε δεν αλλαζουν τα σφα και οι φυλακες μυαλα σε ανθρωπους οι φαπες το καταφερνουν
                                (βεβαια τα σκυλια που εχουν συγκεκριμενες αισθησεις και αποκρισεις σε καθε μια εχουν μεγαλη σχεση με εναν ανθρωπο...αν εχεις ωρα κατεβασε το what make us genius και δες το.. συγκεκριμενα το κομματι με το πειραμα στο mit )

• S
                                  spiros last edited by

παω στοιχημα οτι αν περασει 3 φορες με κοκκινο και φαει και τις 3 φορες γερο ξυλο δε θα το ξανακανει

• K
                                    kostaskg last edited by

@cabala10: Λες ότι η σφαλιάρα δεν θα τον αλλάξει γιατί δεν αλλάζει το σύστημα που τον έμαθε να φέρεται έτσι και να λειτουργεί ατιμώρητος. Το σύστημα όμως δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο. Είμαστε εμείς. Αν λοιπόν ο καθένας μας έβαζε στην θέση του τον κάθε κάφρο είμαι σίγουρος πως τα περιστατικά που διαβάζουμε στο thread με τίτλο 'Ζώα ζώα ζώα' θα ήταν πολύ λιγότερα. Δεν συμφωνείς; Νομίζω πως και ο kacey και ο taurus αυτό προσπαθούν να εξηγήσουν.

Μπορεί να είμαστε 5-10 που σκεφτόμαστε και πράττουμε έτσι και το 'σύστημα' να επιβραβεύει τους κάφρους αφήνοντας τους ατιμώρητους, αύριο όμως, θα είμαστε 50 και αργότερα χιλιάδες. Όταν φτάσουμε σε σημείο να γίνουμε 'κρίσιμη μάζα' τότε θα αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα η νοοτροπία που έχουμε την ατυχία να αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Αυτό φυσικά προυποθέτει θέληση για αλλαγή και αναγνωρίζω πως δεν θέλει ο καθένας να εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία για τον Α ή Β λόγο. Σεβαστό αυτό αλλά εμείς οι λίγοι που δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές θα φροντίζουμε όλοι αυτοί οι κάφροι να το ξανασκεφτούν όταν θα κάνουν την επόμενη καφρίλα.

• C
                                      cabala10 last edited by

οσο πιο γρηγορα καταλαβει καποιος οτι το ανθρωπινο ειδος ειναι λογικο και οχι αλογο τοσο το καλυτερο..
                                      αμα ενας δεν θελει μεσα του να αλλαξει την νοοτροπια απλα δεν θα αλλαξει οτι και να κανετε αυτο λεω εγω τοση ωρα
                                      το ξυλο δεν εχει αποτελεσμα ουτε σε μωρα ποσο μαλλον σε 20-30χρονους μαντραχαλαδες..
                                      over and out

• K
                                        kacey last edited by

Εισαι λαθος. Κατ'αρχας ποιος σου ειπε οτι ολοι οι ανθρωποι ( κ ειδικοτεροι οι Νεοελληνες) ειναι λογικα οντα? Ανεκδοτο ηταν αυτο?

Επισης, ολοι οι μη ψυχασθενεις, μαθαινουν, οταν οι πραξεις τους εχουν συνεπειες. Οταν δεις οτι ο τσαμπουκας σου ενω εχεις αδικο, κατεληξε στο να σου φυγουν 2 δοντια, θα μαθεις να μην τσαμπουκαλευεσαι. Μπορει να μην θελει να αλλαξει την νοοτροπια του, αλλα ο φοβος δουλευει.

Ολοι λεμε οτι βασικος λογος για τις παρανομιες που γινονται στον δρομο, ειναι η ατιμωρησια. Σε αυτο το επιπεδο, εχουμε παρανομια (παραβαση του νομου), κ μη εφαρμογη της προβλεπομενης τιμωριας (κληση κ διοικητικα μετρα). Εγω ανεβοκατεβαινω τους κεντρικους δρομους της χωρας (ειτε εντος ειτε εκτος αστικων περιοχων) με ταχυτητες που υπαγορευει η οποια γνωση κ κριτικη ικανοτητα μου εχει δωσει η ενασχοληση μου με το αντικειμενο της οδηγησης, κ ουδεμια σημασια δινω στα ορια.

Αν με πιανουν μια φορα στα 5 χρονια, ακομα κ 700ε+αφαιρεση για Χ μηνες να μου ριξουν, παλι θα συνεχισω να οδηγω με τετοιες ταχυτητες, γιατι πολυ απλα ξερω οτι θα με πιανουν μια φορα στα 5 χρονια. Αν καθε 2ο μηνα με σκιζουν, θα σταματησω να 'τρεχω'.

Θα μου πειτε 'ωραια, αρα αυτο που μας λες ειναι οτι πρεπει να γινει σωστη αστυνομευση κ οχι ξυλο'. Λαθος. Γιατι η αστυνομευση, το προστιμο κλπ εχουν να κανουν με την παραβαση του μαλακα. Το οτι ο τσογλανος εχει μαθει να κανει οτι θελει, κ σε βριζει κ απειλει οταν δεν του το επιτρεπεις, δεν εχει να κανει με κανενα νομο αλλα με τις σχεσεις μεταξυ μας μεσα στην κοινωνια που ζουμε, κ εν τελει με την αντιμετωπιση που θα λαβει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

Οταν λοιπον προκυπτει ενας τετοιος, το να κινηθεις νομικα (ή κ νομιμα) εναντιον του, ειναι οχι μονο πρακτικως αλλα κ τυπικως αδυνατον (κανεις δεν παιρνει προστιμο επειδη καποιος αλλος κατηγγειλε παραβαση, αν δεν πιαστει να παραβαινει). Αρα τι μενει να κανεις? Ή πισω, ή μπροστα κατα πανω του. Αν γινει ΜΙΑ φορα επειδη βρηκε τον πιο τρελο απο αυτον μπροστα του, δεν γινεται τιποτα. Αν ομως γινεται καθε δευτερη φορα που κανει μλκια, τοτε ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ.

Μεχρι λοιπον να γινει σωστη κ διαρκης αστυνομευση, δηλαδη στην χωρα μας ΠΟΤΕ, πρεπει οι αμεσα θιγομενοι να αντισταθουν στο θιξιμο. Με αμεσο κ αποτελεσματικο τροπο. Οταν ο καφρος βρει απεναντι του ΔΕΚΑ που θα του πουνε 'μεγαλε, μεχρι εδω ηταν, τωρα θα κοψεις τις μλκιες ή θα σου κοψουμε τον κωλο', θα το αλλαξει το τραγουδι.

Βρε συ, τόσες φορες το έχει πει ο άνθρωπας, τόσο δύσκολο είναι να το εμπεδώσεις? Δεν έχουμε τόσο πρόβλημα με αυτόν που απλά έκανε μια μαλακία στο δρόμο, είτε από άγνοια, είτε από αφηρημάδα, είτε απο κουτοπονηριά και μετά δε ζήτησε και τα ρέστα. Πρόβλημα υπάρχει με αυτόν που την κάνει και προσπαθεί να βγει από πάνω και γίνεται προκλητικός ή -ακόμα χειρότερα- απειλητικός. Τόσο απλό.

μωρε το καταλαβα αλλα οπως ειπα για μια μαλακια στον δρομο να φτασει καποιος στα ακρα ειναι ηλιθιο
                                        αμα ερθω σπιτι σου και σε απειλησω η σε βρισω τι θα κανεις? θα βγεις με φλογοβολο να με καψεις?

Αν ερθεις στο σπιτι μου, στο σπιτι μου εχω το οπλο. Επισης, δεν ειναι 'η μαλακια στον δρομο' που αντιμετωπιζεται με τετοιο τροπο, ειναι η συμπεριφορα του μαλακα που εκανε τη μαλακια

Επισης δεν καταλαβαινεις οτι το συνηθειο του μαλακα πχ να περναει εσκεμμενα κοκκινο, ή να αλλαζει μιση λωριδα οταν στριβει κ μετα να σε βριζει επειδη περναγες απο διπλα του (που σημαινει οτι το κανει παντα κ το θεωρει φυσιολογικο, κ οτι λαθος εισαι εσυ που ησουν διπλα του), αυριο απο 'μια μλκια στον δρομο' θα γινει 'ενα θανατηφορο ατυχημα'.

Αυτο ειναι κ το κλου της υποθεσης. Πολλοι εδω μεσα κλαιγεστε οτι εχουμε γινει ζουγκλα, κ δεν καταλαβαινετε οτι

α) τα πραγματα θα γινονται ολο κ χειροτερα,
                                        β) για τον ιδιο λογο που εχουν φτασει κ μεχρι εδω, επειδη δηλαδη ΕΣΕΙΣ δεν αντιδρατε οταν εχετε δικιο.

και ξαναρωταω

Στο πρωτο ξυλο, οχι. Στο δευτερο θα το ξανασκεφτει. Οταν δει οτι μερικοι ξυπνησατε, κ καθε δευτερη φορα που τσαμπουκαλευεται, καποιος του σκαει μια σφαλιαρα = ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα την αλλαξει. Δεν μπορει να γινει αλλιως, κ εχω εξηγησει πιο πανω το γιατι (εκει που λεω για επιβραβευση συμπεριφορων κλπ). Κ δεν τα λεω εγω.

Ξαναρωταω, γιατι δεν πουλας τσαμπουκα στον μπραβο που σου ριχνει πορτα? Γιατι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι θα σου σπασει τα μουτρα.

ειναι θεμα αντιληψης..
                                        εγω μιλαω για το μετα οχι αμα θα σου φυγουν τα νευρα..(και αυτο θεμα αντιληψης ειναι βασικα )
                                        οποιος πιστευει οτι μετα το ξυλο ο τυπος που εκανε μαλακια δεν θα την ξανακανει(γιατι απο αυτο ξεκινησε και τελειωνει το θεμα οχι το αμα θα εισαι καλα εσυ μετα ) απλα επειδη καποιος τον χτυπησε ειναι το ιδιο με το 'λεφτα υπαρχουν'

Σκηνικο:

Μαλακας παει να σε προσπερασει απο δεξια για να στριψει αριστερα στο φαναρι που εσυ περιμενεις ωρα, ενω αυτος μολις ηρθε. Παιρνεις την στροφη επιτηδες ανοιχτα κ τον κλεινεις, κ δεν τον αφηνεις να περασει.

Μαλακας: (κορναρει) Γιατι με εκλεισες ρε τσογλανε?

ΜηΜαλακας: (πρωτη κ τελευταια φορα ηρεμα) Εγω παω κανονικα στον δρομο μου, μονος σου κλειστηκες γιατι δεν καθεσαι στην σειρα στο φαναρι, προσπερνας τους αλλους λες κ ειναι κοροιδα, κ πας να στριψεις απο την λωριδα που παει ισια. Εκτος αν περιμενεις οτι θα κανω ακρη για να περασει η αφεντια σου.

Μαλακας: Θα σε γαμη....

ΜηΜαλακας: (μπαμ, σφαλιαρα με ολο το βαρος του χεριου, ωμου κ κορμου, με ανοιχτη παλαμη)

Μαλακας: , ανασκελα κ

ΜηΜαλακας: Αν σηκωθεις θα σε βιδωσω στην ασφαλτο (με το ποδι πανω στον λαιμο του).

Μαλακας:

True story. Κ ολα αυτα απο καποιον που ΔΕΝ φαινεται σκατοφατσα ισοβιτης μπραβος.

Μια εβδομαδα μετα, ο ιδιος μαλακας, κανει το ιδιο πραγμα κ παθαινει το ιδιο πραγμα, απο ΑΛΛΟΝ. Ειναι αδυνατον να μην εκπαιδευτει στο να μην το ξανακανει. Μονο ο 1 στους 100 που ειναι ψυχακιας, με σοβαρα προβληματα, δεν θα καταλαβει.

• S
                                          spiros last edited by

οσο πιο γρηγορα καταλαβει καποιος οτι το ανθρωπινο ειδος ειναι λογικο και οχι αλογο τοσο το καλυτερο..
                                          αμα ενας δεν θελει μεσα του να αλλαξει την νοοτροπια απλα δεν θα αλλαξει οτι και να κανετε αυτο λεω εγω τοση ωρα
                                          το ξυλο δεν εχει αποτελεσμα ουτε σε μωρα ποσο μαλλον σε 20-30χρονους μαντραχαλαδες..
                                          over and out

εσυ πιστευεις οτι αυτος που σφαζει κοκκινα και ζηταει το λογο, ανηκει στο ανθρωπινο ειδος?

αντιθετα, ΜΟΝΟ με το ξυλο καταλαβαινει.

• M
                                            mixostsi last edited by

Εγώ για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου απλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρμόδιο-υπεύθυνο για να τον τιμωρήσει. Αλλο η τιμωρία και άλλο η αυτοάμυνα. Αν θες να τον τιμωρήσεις με αυτό τον τρόπο, πολύ ξύλο, είσαι το ίδιο και χειρότερο κάφρος και σε καμία περίπτωση δεν θεωρήσαι άνθρωπος στα μάτια μου.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 196
                                            • 197
                                            • 198
                                            • 199
                                            • 200
                                            • 285
                                            • 286