-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Στο κόρσα, σταματημένος με την μηχανή να δουλεύει αν πατήσω 3-4 φορές καπάκι το πεντάλ του φρένου ακούω έναν ήχο σαν 'φύσημα'. Είναι λογικό?
Έτσι κάνει κι εμένα.
ok, thanks.
-
**Opel Astra Cabrio preview **
http://www.carbodydesign.com/2011/06/opel-astra-cabrio-preview/ -
ετοιμο το νεο καλιμπρα αλλα δεν θα ναι πιο καλο απο το οριγκιναλ.ουτε τετρακινηση ουτε τιποτε.
-
Αν γνωρίζει κάποιος, χρειάζομαι καλό εξειδικευμένο συνεργείο όπελ κατά προτίμηση νότια (μενω ηλιούπολη). Σε εγκάρσιες ανωμαλίες ακούγεται ένα κρακ από το μπροστινό σύστημα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν γνωρίζει κάποιος, χρειάζομαι καλό εξειδικευμένο συνεργείο όπελ κατά προτίμηση νότια (μενω ηλιούπολη). Σε εγκάρσιες ανωμαλίες ακούγεται ένα κρακ από το μπροστινό σύστημα...Παρόμοιο χτυπο-θορυβο οπως αναφερεις σε εγκαρσιες ανωμαλίες ειχα στο Hyundai και οφειλόταν στην αντιστρεπτικη ή οποια ειχε κοψει το παξιμαδι συγκράτησης και ηταν στον αερα.
**Νοτια δεν ξερω , ξερω ομως Δυτικα .
-
Μπα, θέλω νότια εν ξέρει κανέεεεεεεενννααααααςςςςςςςςςςςςςς...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
**Opel Astra Cabrio preview **
photoshopιά! φαίνεται κάλιστα!
-
**Corsa OPC Nürburgring Edition ,
1600 κυβικα turbo 210 αλογα ,28 κιλα ροπη , 0-100 σε 6.8'' , καινούργια ECU και εξάτμιση ****Insignia OPC Unlimited ,
2800 κυβικα V6 Turbo 325 αλογα ,43 κιλα ροπη , AWD ,0-100 σε 6'' , χωρίς περιοριστή ταχύτητας(270km/h) ** -
Έχουμε αρρωστήσει με το Nurburgring Corsa εδώ και καιρό τι μας το θύμισες πάλι την κρίση μου μέσα Έτσι έπρεπε να ναι το Corsa εξαρχής βάζοντας τα γυαλιά σε οποιοδήποτε γρήγορο supermini.
-
για το AGILA 1.2 JOY την γνωμη εχετε για πρωτο αυτοκινητο κοπελλιας;;
μεσα στην πολη αλλα και ταξιδι 500χλμ που οσως χρειαστει να βαλει και καμια 2η βαλιτσα...εχει κολλησει οτι ειναι γλυκουλι, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω να την πεισω να παρει κατι πιο 'σοβαρο' ωστε να το 'δανειζομαι' και εγω...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
για το AGILA 1.2 JOY την γνωμη εχετε για πρωτο αυτοκινητο κοπελλιας;;
μεσα στην πολη αλλα και ταξιδι 500χλμ που οσως χρειαστει να βαλει και καμια 2η βαλιτσα...εχει κολλησει οτι ειναι γλυκουλι, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω να την πισω να παρει κατι πιο 'σοβαρο' ωστε να το 'δανειζομαι' και εγω...
Καλύτερα ας μη σκέφτεται για opel...πολλά προβλήματα ρε man
-
Η αξιοπιστία των Οπελ δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιοδήποτε Peugeot, Fiat ή VW.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η αξιοπιστία των Οπελ δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιοδήποτε Peugeot, Fiat ή VW.Καλό!!!Πολύ καλό!!!Πάρα πολύ καλό!!!!
-
Έχεις κάποιο τρόπο να αποδείξεις το αντίθετο? Ή απλά έχεις πετύχει κανα δυο περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν την γνώμη σου? Προσωπικά σιχαίνομαι τα Οπελ, δεν απευθύνονται σε μένα αλλά η αξιοπιστία είναι το μικρότερο πρόβλημα τους. Είναι στα ίδια επίπεδα με οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαίο κατασκευαστή.
-
Το trolling για την Opel πηγαίνετέ το αλλού εγώ λέω
Όσοι τα σιχαίνεστε δεν χρειάζεται να ρχεστε να γράφετε -
Γιατί?
-
Γιατί αφήστε αυτούς που τα ζουν κάθε μέρα να έχουν μια παραπάνω εμπεριστατωμένη άποψη για την αξιοπιστία τους... Αλλά είπαμε, το κάθε 14χρονο που οδηγάει ποδήλατο έχει και άποψη πλέον στα fora για διάφορα αυτοκίνητα που έχει δει στο youtube μόνο άντε και στην αντιπροσωπεία, οπότε τι να πω
-
Εσύ δηλαδή είσαι λιγότερο 14χρονος;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχεις κάποιο τρόπο να αποδείξεις το αντίθετο? Ή απλά έχεις πετύχει κανα δυο περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν την γνώμη σου? Προσωπικά σιχαίνομαι τα Οπελ, δεν απευθύνονται σε μένα αλλά η αξιοπιστία είναι το μικρότερο πρόβλημα τους. Είναι στα ίδια επίπεδα με οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαίο κατασκευαστή.Καταρχήν χωρις να σημαίνει τιποτα σπουδαίο λαβε υπόψην σου οτι τα αμαξια χρονια ειναι ο ερωτας μου καθώς και το επαγγελμα μου και περνανε καημερινα αρκετα αμάξια απο τα χέρια μου.
Θα αρχήσω με τον πατέρα μου.opel insignia χρυσοπληρωμένο αυτοκίνητο.Ήξερε για τα Opel ωστόσο μόλις το είδε το λατρεψε...
Στα 15.000χλμ πρόβλημα με το στερεοφωνικό (ειναι γνωστο αυτο το πρόβλημα).Στα 17.000χλμ πρόβλημα στην τρόμπα βενζίνης!Αφου λύθηκαν αυτά αναβαν κατα καιρούς διάφορα λαμπάκια όπως του κινητήρα ή των φρένων...το δώσαμε και ησυχάσαμε.
Οι κουμπάροι μας Opel astra του 97 (αν δεν κανω λαθος) πολλά μηχανικά προβλήματα (αν θες μπορώ σε pm να στα πω αναλυτικά)το δώσαν και βρηκαν την υγειά τους με volvo.Tα ιδια και για τους γειτονες με astra G.
Συνάδελφος του πατέρα μου είχε το corsa (το προπροηγούμενο μοντέλο).Προβλήματα στα αμορτισερ,στο βιντιλατέρ και αργότερα στο ψυγείο.
Και αν και εχω κι άλλες περιπτώσεις θα ολοκληρώσω με τους γονείς της κοπέλας μου.Ο πατέρας της εχει ακόμα ενα opel astra του 94 ( χωρις να ειμαι σιγουρος) και η μητέρα της fiat uno του 89 3o χερι με τρακαρισμα και 250.000χλμ.Το uno περαν των service και ενος προβλήματος πριν μερικά χρονια στα φώτα δεν εχει βγάλει το παραμικρό, οταν το καλοσυντηρημένο astra του μπαμπα της έβγαζε συνεχως προβλήματα στο ψυγείο και σε άλλα μέρη μεχρι που άλλαξε ολόκληρη την μηχανή!Ενα search στο google για τα προβλήματα και την 'αξιοπιστία' των opel θα σε πείσει
Αν θες αναλυτικα να σου πω κι αλλες περιπτώσεις γνωστών στειλε pmΜε όλα αυτά εγώ παντως opel δεν θα έπερνα και αν κάποιος ρώταγε την γνώμη μου θα τον απέτρεπα απο αγορα αυτης της μάρκας.
Δυστυχώς μαζί με το σκυλί Kadett και Ascona πέθανε και το καλό opel
υγ.δεν ειμαι για τιποτα απόλυτος απλά όπως ειπα λεω τι εχω βιώσει, και αναλογα με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας παίρνουμε και τις ανάλογες αποφάσεις -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Γιατί αφήστε αυτούς που τα ζουν κάθε μέρα να έχουν μια παραπάνω εμπεριστατωμένη άποψη για την αξιοπιστία τους... Αλλά είπαμε, το κάθε 14χρονο που οδηγάει ποδήλατο έχει και άποψη πλέον στα fora για διάφορα αυτοκίνητα που έχει δει στο youtube μόνο άντε και στην αντιπροσωπεία, οπότε τι να πωΠωπω τσαντίλα! Ότι θα υπήρχαν άνθρωποι να παθιαστούν με Οπελ=τα πιο μετριοπαθή αυτοκίνητα ever, μου ήταν πολύ δύσκολο να το φανταστώ!
@ethnikofron
Όλοι όσοι γράφουμε εδώ την ίδια τρέλα λίγο πολύ έχουμε γι' αυτό και δεν πολυασχολούμαστε με Οπελ αλλά αυτά που περιγράφεις δεν μου λένε τίποτα. Συμβαίνουν σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Ευρωπαίου κατασκευαστή αυτά και σε πολύ πιο ακριβοπληρωμένα αυτοκίνητα από το Insignia των 20-22.000€.
OPEL FORUM