-
Το πρασινο του ΗΣΑΠ των αφων Λαζαροπουλων ειναι μεσα στο Α/Σ της ΕΘΕΛ στον Αγ.Ι.Ρεντη μεσα στην σκονη. Επισης υπαρχει και το υπ'αριθμον 31 του συλλογου που κυκλοφορει και το μουσειακο SCANIA VABIS σε αμαξωμα ΦΙΤΣΙΟΣ. Εχει κι αλλα καλουδια που δυστυχως καθονται . ΕΠισης για τα Skoda της ΑΣΠΑ απο οτι εμαθα ειναι 2 που ρημαζουν στο Θριασειο για Μουσειακα , τα καλα τα πηρε ο παλιατζης
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το πρασινο του ΗΣΑΠ των αφων Λαζαροπουλων ειναι μεσα στο Α/Σ της ΕΘΕΛ στον Αγ.Ι.Ρεντη μεσα στην σκονη. Επισης υπαρχει και το υπ'αριθμον 31 του συλλογου που κυκλοφορει και το μουσειακο SCANIA VABIS σε αμαξωμα ΦΙΤΣΙΟΣ. Εχει κι αλλα καλουδια που δυστυχως καθονται . ΕΠισης για τα Skoda της ΑΣΠΑ απο οτι εμαθα ειναι 2 που ρημαζουν στο Θριασειο για Μουσειακα , τα καλα τα πηρε ο παλιατζηςΣτο Θριάσειο σαπίζουν αρκετά λεωφορεία του συλλόγου (εγώ προσωπικά έχω πετύχει 4-5) και όλα τα μουσειακά τρόλει, τα οποία όλα αυτά λεωφορεία κανιβαλλίζονται ενώ θα έπρεπε να τα έχουν σαν τα μάτια τους. Ευτυχώς ένα ziu και το κλασικό fiat τα έχουν κρατήσει σε αμαξοστάσιο σε καλή κατάσταση
-
-
μπουζινακ
-
Τιποτα σε ΟΜ δεν έχουμε?
-
Οχι δυστυχως..
Η μονη σχετικη που εχω ειναι μια απο τρακτερ Hanomag,αλλα ειναι πολυ μεγαλη για να χωρεσει στο σκανερ -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Οχι δυστυχως..
Η μονη σχετικη που εχω ειναι μια απο τρακτερ Hanomag,αλλα ειναι πολυ μεγαλη για να χωρεσει στο σκανερΒγαλ'τη φωτογραφια!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
...Hanomag,αλλα ειναι πολυ μεγαλη για να χωρεσει στο σκανερ
Βγαλ'τη φωτογραφια!!
+1
-
-
-
-
Kι ομως,και το σημα και η ασφαλεια στο τζαμι παρεπεμπαν σε vauxhall
-
-

By a110alpine at 2011-07-24

By a110alpine at 2011-07-24 -

By gabyyiii at 2011-07-29 -
Κι άλλα δύο HENSCHEL/HANNOMAG απο μένα

Πυροσβεστική ΜΑΝ

mercedes

-
-
Ωραια ανακάλυψη fiat 127, που βρίσκεται ?
Ειναι κρίμα να καταντάνε έτσι, είναι μέρος της ιστορίας μας, είτε λόγω ελληνικής κατασκευής είτε γιατί αυτά καποτε τα υπεραστικά ήταν απο τους λίγους τροπους που συνέδεαν τα χωριά μεταξύ τους ή με τις μεγάλες πόλεις.
Καποτε η άφιξη των λεωφορείων στην πλατεία των χωριών ήταν το γεγονός της ημέρας ή η αφορμή σχολιασμών.
Εικόνες απο μια παλιά ελλάδα...
-
Στη Χιο ειναι..εχω ανακαλυψει αλλο ενα σχετικα καλο μεσα σε ενα νταμαρι,και αλλο ενα επανω σε μια βουνοκορφη(ωραιο θεαμα )..επισης αλλο ενα που ειχα βαλει παλιοτερα και προσφατα εξαφανιστηκε
Το αστειο ειναι οτι μεχρι το 2002(ισως και πιο μετα)πρεπει να ηταν τα μοναδικα υπεραστικα στο νησι,αν κρινω απο πλανα αρχειου της τοπικης τηλεορασης.Δυστυχως εγω δεν τα προλαβα,και κατι μου λεει οτι παρα πολλα πεταχτηκαν.. -
classic bussy, trucky