-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
:lol:
Και μιλάμε για 30 λεπτά πτήση, ε; Δηλαδή ο δικός μου στις 4 ώρες τι θα κάνει; Να προειδοποιήσω να έχουν αλεξίπτωτα οι συνεπιβάτες...Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι το αν θα τον βάλω στο παιδικό κάθισμα στη θέση του (για την οποία θα πρέπει να καταβάλλω άλλα 300 ευρώ, με ελάχιστες πιθανότητες να καθίσει για λίγα λεπτά, πλην της απογείωσης-προσγείωσης όπου θα πρέπει να θηλάζει - γιατί ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό θέλουμε...)
Μην παίρνεις έξτρα θέση ...
Ούτως ή άλλως η αγκαλίτσα της μαμάς είναι καλύτερη από οποιοδήποτε κάθισμα. Και αν βαρεθεί στην μάνα του ή σε σένα σε χ χρόνο στο κάθισμα θα βαρεθεί σε χ/2 ...
-
Συμφωνώ. Μετά όμως διαβάζω κάτι τέτοια και με πιάνει η ψυχή μου
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Συμφωνώ. Μετά όμως διαβάζω κάτι τέτοια και με πιάνει η ψυχή μουΒασικα σου δινουν ζωνη για το μωρο οπου δενει στην δικια σου ζωνη. Οποτε μην ανυσηχεις για το λινκ που εβαλες.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Συμφωνώ. Μετά όμως διαβάζω κάτι τέτοια και με πιάνει η ψυχή μου
Βασικα σου δινουν ζωνη για το μωρο οπου δενει στην δικια σου ζωνη. Οποτε μην ανυσηχεις για το λινκ που εβαλες.
Το γνωρίζω. Αλλά (από το link):
Should I use my child safety seat on the airplane or just the lap belt they provide?:
*1) A child who fits within the limits of a rear-facing seat (either an infant seat or, or if too big for an infant seat, a convertible seat) should use a rear-facing seat tightly installed using the airplane's belt.
-
A child who is at least a year AND 20 lbs (must be both) can use a forward-facing seat (either a convertible seat or a high-back booster WITH the internal harness) tightly installed using the airplane's belt. However, many children can remain rear-facing for up to 30-35 lbs, based on the seat's rear-facing weight. Engineers and safety experts state that rear-facing would be safer for everyone on the plane, so as long as the child fits in a rear-facing seat, use it that way. For more information on rear-facing past 1 year/20 lbs on airplanes, click here
-
A child who is over 40 lbs can use a higher weight harnessed seat (such as the Britax Marathon or Safety Baby Airway) or can use the airplane's lap belt tightened snugly over the hips.
Κι εμείς ανήκουμε στην 1η κατηγορία...
-
-
Τώρα που το σκέπτομαι, υπάρχει μια λύση:
Να πιεί η μαμά ένα ουισκάκι πριν τον θηλασμό. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τώρα που το σκέπτομαι, υπάρχει μια λύση:
Να πιεί η μαμά ένα ουισκάκι πριν τον θηλασμό.Δεν αρέσει το ουίσκι στη μαμά γι αυτό θα το πιει ο μπαμπάς και ο μικρός θα χτυπήσει απευθείας ένα atarax
Πέρα από την πλάκα, έχει ήδη μπει στη λίστα με τα ερωτήματα προς τον παιδίατρο η περίπτωση να του δώσουμε λίγο σιροπάκι πριν την πτήση
-
Έκλεισε τα 18.
Την ίδια μέρα ετοίμασε όλα τα χαρτιά της.
Ξεκίνησε μαθήματα, 2 εβδομάδες μετά έδωσε τα σήματα, 10 μέρες αργότερα οδήγηση. Πέρασε με επαίνους. x oo
Χτες βράδυ την πήγα στο καράβι, έφυγε με 4 φίλες της για τις πρώτες της διακοπές ως ενήλικας. Μου τηλεφώνησε μόλις, έφτασαν κ ξεκινάνε για την πρώτη τους μέρα.
5 κοριτσάκια (ή κορίτσαροι, δεν θα διαφωνήσουμε) στα 18, πάνε τις πρώτες τους διακοπές εκτός οικογένειας, για 5 μέρες με αποσκευές για 5 μήνες.x megane98hp
-
'για 5 μέρες με αποσκευές για 5 μήνες'
Εσεις τις αφηνετε λασκα ρε, εκει περα να πουμε και νομιζουν οτι πρεπει να παιρνουν ΟΛΕΣ τις ντουλαπες που εχουν, για 1 σ/κ!
-
Έκλεισε τα 18.
Ξεκίνησε μαθήματα, 2 εβδομάδες μετά έδωσε τα σήματα, 10 μέρες αργότερα οδήγηση. Πέρασε με επαίνους. x oo
Χτες βράδυ την πήγα στο καράβι, έφυγε με 4 φίλες της για τις πρώτες της διακοπές ως ενήλικας. Μου τηλεφώνησε μόλις, έφτασαν κ ξεκινάνε για την πρώτη τους μέρα.
5 κοριτσάκια (ή κορίτσαροι, δεν θα διαφωνήσουμε) στα 18, πάνε τις πρώτες τους διακοπές εκτός οικογένειας, για 5 μέρες με αποσκευές για 5 μήνες.x megane98hp
Πες τώρα και πού πήγαν, να έχουμε το νου μας, έχει μερικά επικίνδυνα αρσενικά το φόρουμ...
-
tm, μικρές είναι ακόμα ρε, θα τραβηχτούν μια - δυο φορές κουβαλώντας άχρηστα, θα μάθουν. Τ' αγόρια κάνουμε το αντίθετο, θυμάμαι στην πρώτη μας πολυήμερη εξόρμηση οι περισσότεροι είχαμε πάρει ένα σώβρακο (που το φορούσαμε κιόλας) κ ένα ζευγάρι κάλτσες (κ αυτές φορεμένες). Ευτυχώς μας έσωσαν τα μαγιό κ οι σαγιονάρες.
taurus, Κόρκυρα. Όσοι είστε εκεί, το νου σας. Στο αυτοκίνητο έκαναν προπόνηση στα Αγγλικά τους, μην συναντήσουν καναν όμορφο τουρίστα.
-
η εμπειρια μας εχει διδαξει οτι ΔΕΝ αλλαζουν...
εσυ, δηλαδη, αλλαξες - ακομα και τωρα?
Απλα δεν παιρνεις σωβρακα (φορας το μαγιο) και παιρνεις κανα δυο μπλουζες.. μια της παραλιας και μια 'καλη'
αυτες γιατι να αλλαξουν?
ΟΛΕΣ τις ντουλαπες παιρναν απο μικρες, ΟΛΕΣ τις ντουλαπες (θελουν να) παιρνουν και τωρα! -
Ε, η αλήθεια είναι ότι τώρα παίρνω κ ένα δεύτερο σώβρακο.
Του χρόνου θα πάει τις πρώτες του διακοπές τ' αγόρι μου το πρώτο, εδώ θα είμαστε να σας πω τι θα έχει κουβαλήσει (βάζω από τώρα στοίχημα ότι ακόμα κ αν πάνε σε παραλία θα πάρει μαζί τα παπούτσια κλπ εξοπλισμό του μπάσκετ. Βάλε ότι φοράει 45 νούμερο, μεγαλύτερη βαλίτσα από την μικρή μου θα χρειαστεί. ) -
εντάξει κι εγώ παίρνω πάντα περισσότερα απ'όσο χρειάζομαι, just in case
καμιά-δυο φορές έχουν χρειαστεί όμως -
Mην ανησυχείς ililia όλα θα πάνε καλά.Οι γυναίκες πάντα σκεφτονται πριν απο μας ......για μας.
Για να πω τον πόνο μου και εγώ ,αν και ο μικρός θέλει ακομα χρονους να πάει διακοπές μονος,απο τώρα του λέω ..........''αγόρι μου μη ξεχνάς ποτέ τον πατέρα σου και αυτά που λέμε μαζί''...
Ελπίζω τουλάχιστον να θυμάται δέκα πραγματα για το καλό του.
Ειναι ένα θέμα προς σκέψη σίγουρα αλλά και το πολύ σκέψιμο δε βοηθά σε τίποτα. -
Έκλεισε τα 18.
Α μαλιστα δεν πηγε με το ΚΤΕΛ
-
Πολλοί δεν πάνε με την αστική συγκοινωνία απ' την Αθήνα στο αεροδρόμιο, ξέρεις.
Οι φίλοι σου οι ΔΥ τα 'χουν κάνει έτσι, που 5 εισιτήρια του ΚΤΕΛ κοστίζουν τα διπλά απ' το καύσιμο + έξοδα του 2λιτρου. Αν χωρούσαν οι βαλίτσες στο φίατ πάντα κ τις πήγαινα μ' αυτό, θα κόστιζε το 1/4ο των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ (και πολλά λέω).Τώρα που μ' έβαλες κ τα υπολόγισα, η μεταφορά τους κόστισε κάτι λιγότερο από 4 εισιτήρια του μετρό προς το αεροδρόμιο.
-
Α μετρας και τις αλλες
Οι ΔΥ, παλι, τι σε φταινε για τα ΚΤΕΛ;;; -
Υψηλό κόστος καυσίμου, υψηλό κόστος ασφάλισης προσωπικού, ανικανότητα δημιουργίας ΣΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (να σου θυμίσω τον ΟΣΕ, θέλεις?), ανικανότητα γενικώς.
Να μην τις μετρήσω? 5 κοπελάρες στα 18 τους, λέμε.
Να σου πω, άσ' τα αυτά τώρα κ πες: Πως νιώθεις που σε λίγες μέρες θα γεννηθεί η κόρη σου κ σε 18 χρόνια θα την συνοδεύσεις στο αεροδρόμιο, για την πρώτη της εκδρομή σαν ενήλικας? -
Δεν 'θα την παει'
θα 'παει με το μετρο'
αφου θα εχει σταση κατω απ το σπιτι, λεμε! -
Ναι, καλά...
Τον βλέπω να πηγαίνει κ αυτός μαζί, μεταμφιεσμένος για να την παρακολουθεί κ να μην τον καταλαβαίνει.
Θυμάσαι τον Παπαγιαννόπουλο, στο έργο όπου έλεγε 'ενοχλώ? Δεν ενοχλώ'? Ε, θα δεις ότι αυτή είναι η πιό λάιτ εκδοχή του Asimov-μπαμπά-με-κόρη.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...