-
Κύριε Κ.Κ,μόλις παρακολούθησα την εκπoμπή Της ΕΤ1 και μπορώ να πω, πως έχω αρχίσει να σεληνιάζομαι.Δεν φτάνει τώρα τελευταία η πώρωση που μας μεταδίδετε με τα κείμενα σας,σήμερα ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με το 'τσεκούρωμα' των βίντεο σας στην εκπομπή(έπρεπε να ακούσουμε το ζαβανακατρανέμια).Για αυτό λοιπόν σας θερμοπαρακάλω,βάλτε ένα dvd στο περιοδικό με όλες τις πτήσεις σας,ώστε να αισθανθούμε και εμείς λίγο 'pilot'.......
-
Κύριε Κ.Κ,μόλις παρακολούθησα την εκπoμπή Της ΕΤ1 και μπορώ να πω, πως έχω αρχίσει να σεληνιάζομαι.Δεν φτάνει τώρα τελευταία η πώρωση που μας μεταδίδετε με τα κείμενα σας,σήμερα ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με το 'τσεκούρωμα' των βίντεο σας στην εκπομπή(έπρεπε να ακούσουμε το ζαβανακατρανέμια).Για αυτό λοιπόν σας θερμοπαρακάλω,βάλτε ένα dvd στο περιοδικό με όλες τις πτήσεις σας,ώστε να αισθανθούμε και εμείς λίγο 'pilot'.......
-
-
Ωραίος ο pilot σήμερα στην...Μπήλιω.
Θα ήθελα περισσότερα videάκια και εγώ από τα μαχητικά και ιδιαίτερα με κάμερες να φαίνεται εξωτερικά το αεροσκάφος.Καλύτερη ατάκα: θέλουν οπωσδήποτε να κοιταχτούν σε ψυχίατρο τα νεάτερνταλ που οδηγούν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ 4Χ4 στο Κολωνάκι για τα ψώνια τους
-
Κρίμα, το έχασα...
-
καλα τοσο δυσκολο ειναι να μπαινει μια ειδοποιηση στο φορουμ οταν ειναι κατι τετοιο να μην το χανουνε οσοι θελουνε??
-
Έχω πετύχει πολλές φορές αργά το βράδυ σε επανάληψη το ''έχει γούστο''!Θέλω να ελπίζω πως θα το έχει και απόψε γιατί κατά τύχη είδα τον pilot_στα τευλευταία περίπου 2' όταν έψαχνα να δώ τι έχει η τηλεόραση!Αν και είχα μια κουραστική μέρα ο κόσμος να χαλάσει θα το δω!Είτε βάλω οδοντογλυφίδες είτε κολλήσω με ζελοτέιπ τα βλεφαρά μου πρέπει με κάποιο τρόπο να αντέξω!!!!!!!!
-
Και γω τα τελευταία 2 λεπτά πέτυχα (εκεί που ψάχναν το βίντεο και η Τσουκαλά για άλλη μια φορά τα μασούσε...).
Ωραία η ιδέα ένα dvd/cd με βιντεάκια,αν και λίγο δύσκολα υλοποιήσιμη,φαντάζομαι.Ίσως να ήταν πιο εύκολο να γίνουν διαθέσιμα για download μέσω του site του περιοδικού.
-
Μπα βαλτε βρε ενα καλο FTP να τα κατεβασουμε και εμεις που ειμαστε εκτος Ελλαντας.
Νικος
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Κρίμα, το έχασα...Το είδα αργά τη νύχτα σε επανάληψη...
Είχε όρεξη ο ΚΚ χθες. Έδειξε και ικανοποιημένος που τον κάλεσε ο πρωθυπουργός. Του χρειαζόταν όμως περισσότερος χρόνος και ίσως σε μία διαφορετική εκπομπή. -
Πάντως ο ΚΚ τον τελευταίο καιρό είναι στο προσκήνιο!
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό (που έμεινε και ικανοποιημένος), καλεσμένος στα παράθυρα των καναλιών (όχι όλων), καλεσμένος σε εκπομπές!!!
Τον ανακάλυψαν ξαφνικά ή κάτι αλλάζει? -
ανακάλυψαν ότι τον διαβάζει ΠΟΛΥΣ κόσμος προφανώς
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ανακάλυψαν ότι τον διαβάζει ΠΟΛΥΣ κόσμος προφανώςΣπύρος
Λες?!!
Εγω πάλι γιατι νομίζω ότι τον ανακάλυψαν επειδή πήγε στον Πρωθυπουργό?
Λές να έχουν την νοημοσύνη να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται?Στο σύστημα 'Οτι γυαλίζει είναι χρυσός' θεωρώ ότι οφείλεται η ξαφνική διάθεση των δημοσιογράφων για προσκλήσεις στον ΚΚ!! -
Κρίμα που δεν τον είδα...
Διασκεδάζω πάρα πολύ να βλέπω το βλέμμα του δημοσιογράφου που του παίρνει συνέντευξη, όταν πετάει μία από αυτές τις φοβερες ατάκες του...
-
Πάντως η Μπήλιω φαίνεται λίγο ψιλοάσχετη από τις ερωτήσεις που του έκανε...
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Καλύτερη ατάκα: θέλουν οπωσδήποτε να κοιταχτούν σε ψυχίατρο τα νεάτερνταλ που οδηγούν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ 4Χ4 στο Κολωνάκι για τα ψώνια τουςΠολύ πολύ ωραίος!!!!!
Και λίγα είπε!!!!! -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πάντως η Μπήλιω φαίνεται λίγο ψιλοάσχετη από τις ερωτήσεις που του έκανε...Όχι, διαφωνώ.
Την είδα την εκπομπή (το μεγαλύτερο μέρος της) και μου άρεσε πολύ.
Κάλεσε τον άνθρωπο Κ.Κ. για να μιλήσουνε γενικά περί αυτοκίνησης, που είναι έκφανση της καθημερινότητά μας και του πολιτισμού που κουβαλάμε σαν άνθρωποι και όχι για να μιλήσουνε στα στενά πλαίσια του αυτοκινήτου.
Νομίζω ότι η παρουσία του σε μια πολύ αξιόλογη πολιτιστική εκπομπή (μπράβο της, κάνει ΠΟΛΥ καλή δουλειά!) ήταν από έξυπνη έως πολύ ανοικτόμυαλη (κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο). -
'Ισα ίσα που πιστεύω και εγώ το αντίθετο!
Παρουσιάζει τόσα διαφορετικά θέματα στην εκπομπή της που κανείς δεν έχει απαίτηση να τα γνωρίζει όλα το ίδιο καλά(δεν είναι ούτε ξερόλας ούτε θέλει να δείχνει ότι το κατέχει ενώ δεν..)
Όσον αφορά τα videάκια πιστεύω πως ξόδεψε παραπάνω χρόνο με τον Κ.Κ και δεν την έπαιρνε, συν το ότι την ψιλοπούλησε ο σκηνοθέτης
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Έχω πετύχει πολλές φορές αργά το βράδυ σε επανάληψη το ''έχει γούστο''!Θέλω να ελπίζω πως θα το έχει και απόψε γιατί κατά τύχη είδα τον pilot_στα τευλευταία περίπου 2' όταν έψαχνα να δώ τι έχει η τηλεόραση!Αν και είχα μια κουραστική μέρα ο κόσμος να χαλάσει θα το δω!Είτε βάλω οδοντογλυφίδες είτε κολλήσω με ζελοτέιπ τα βλεφαρά μου πρέπει με κάποιο τρόπο να αντέξω!!!!!!!!Και όμως άντεξα!1:10 περίπου άρχισε η εκπομπή κατά τις 2:00(αν έβλεπα καλά την ώρα και δεν την έβλεπα αστα να πάνε από την νύστα)!Τελικά έχει μία τρέλα στο βλέμα του(με την καλή έννοια!Με την έννοια της ζωντάνιας)!Μόνο που ήταν λίγο!!!!
-
Ο κύριος Καββαθάς είπε και κάτι ακόμη...
'Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα του κόσμου είναι τα Ιταλικά'.....
"Έχει γούστο" και Κ.Κ