-
Τελικά το λευκό είναι το καλύτερο....!!!!
Μετράω αντίστροφα...
-
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Αρκετά περιορισμένη η χρήση του. Τόση που δεν καλύπτει ούτε βασικές ανάγκες!
Τι εννοείς φίλε μου;
Νίκελ, πολύ νίκελ, πάρα πολύ νίκελ ... για μένα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλά που να το δεις και με τα νικελ προστατευτικά στους καθρέπτες. Ζωγραφιά...
-
Καλά που να το δεις και με τα νικελ προστατευτικά στους καθρέπτες. Ζωγραφιά...
Γι΄αυτό στανταράκι από την αγορά του οι inox καθρέφτες και τα σκαλοπάτια ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γι΄αυτό στανταράκι από την αγορά του οι inox καθρέφτες και τα σκαλοπάτια ...
Σωστοοοοοοοοος Ετσι για να γυαλίζει
-
IliasSoul πόσο καιρό το περίμενες?
εγω περιμένω 3 βδομάδες τώρα.
μου είπαν πως στις επόμενες 10 μέρες θα το έχω παραλάβει.
το ελπίζω δηλαδή γιατί βλέπω να ξεκινώ να πληρώνω δόσεις στη τράπεζα και αυτοκίνητο να μην έχωκαλοτάξιδο επίσης
-
Ερώτηση προς 'αρχικούς χρήστες' Diesel:
Στα πόσα χιλιόμετρα σας είπαν για 1η αλλαγή λαδιών και κάθε πότε το τακτικό service?
Το δικό μου στο trip computer έδειχνε ένδειξη για service στα 15.000km αλλά μου είπαν ότι το service γίνεται στο χρόνο ή στα 20.000km.
Και εγώ νόμιζα ότι το πετρέλαιο έχει αραιότερες απαιτήσεις συντήρησης....
-
Ο χρήστης mih.sparti έγραψε:
IliasSoul πόσο καιρό το περίμενες?
εγω περιμένω 3 βδομάδες τώρα.
μου είπαν πως στις επόμενες 10 μέρες θα το έχω παραλάβει.
το ελπίζω δηλαδή γιατί βλέπω να ξεκινώ να πληρώνω δόσεις στη τράπεζα και αυτοκίνητο να μην έχωκαλοτάξιδο επίσης
Ευχαριστώ.
Περίμενα 4 μήνες.
Δεν το συζητάω να υπογράψεις για δόσεις χωρίς να έχει έρθει το αμάξι. Ούτε για σκέψη. Θα έρθει στην αντιπροσωπεία, θα το βγάλεισ στον ήλιο για να το τσεκάρεισ αν έχει γραντζουνιές ή χτυπήματα και μετα όλα τα υπόλοιπα -
Ο χρήστης georgeCM έγραψε:
Στα πόσα χιλιόμετρα σας είπαν για 1η αλλαγή λαδιών και κάθε πότε το τακτικό service?
Το δικό μου στο trip computer έδειχνε ένδειξη για service στα 15.000km αλλά μου είπαν ότι το service γίνεται στο χρόνο ή στα 20.000km.
Και εγώ νόμιζα ότι το πετρέλαιο έχει αραιότερες απαιτήσεις συντήρησης....Στα 15000 χλμ θέλει το σερβισ
-
Ο χρήστης georgeCM έγραψε:
Ερώτηση προς 'αρχικούς χρήστες' Diesel:Στα πόσα χιλιόμετρα σας είπαν για 1η αλλαγή λαδιών και κάθε πότε το τακτικό service?
στο βενζινοκινητο ειναι καθε 20.000. στο πετρελαιο καθε 15.στα ιαπωνικα πετρελαιοκινητα ο κατασκευαστης συνηθιζει να ζηταει πιο συχνες συντηρησεις, σε σχεση με ευρωπαικα. π.χ. τα συγχρονα ευρωπαικα πετρελαιοκινητα συντηρουνται καθε 30 -35.000 χιλιομετρα ή καθε 2 χρονια
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
στο βενζινοκινητο ειναι καθε 20.000. στο πετρελαιο καθε 15.στα ιαπωνικα πετρελαιοκινητα ο κατασκευαστης συνηθιζει να ζηταει πιο συχνες συντηρησεις, σε σχεση με ευρωπαικα. π.χ. τα συγχρονα ευρωπαικα πετρελαιοκινητα συντηρουνται καθε 30 -35.000 χιλιομετρα ή καθε 2 χρονια
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
Ευχαριστώ Δημήτρη, μπορεί κάποιος φίλος να επιβεβαιώσει?
-
παρέλαβα σήμερα το πρωί με τη σειρά μου και εγώ το αυτοκίνητό μου.
φυσικά σκοπός είναι να το ξελιγώσωπρόκειται για το invite 1,6.
απόλυτα ικανοποιημένος απο τα πρώτα 400 χιλιόμετρα που του έγραψα.
2 μόνον παρατηρήσεις:
α) το τιμόνι μου φάνηκε λίγο 'βαρυ' αλλά σε καμία περίπτωση ενοχλητικά βαρυ. νομίζω πως είναι θέμα πολύ γρήγορης εξοικείωσης.
β) οι αλλαγές των σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων είναι ομαλότατη εκτός απο την αλλαγή απο 3η σε 4η. Θέλω να πω πως μου δείχνει πιο σκληρή και σα να χρειάζεται περισσότερη δυναμη για να μετακινηθεί ο λεβιές. Ουσιαστικά πρώτη φορά αγοράζω καινούριο αυτοκίνητο και δε ξέρω αν αυτό συμβαίνει επειδή είναι καινούριο το αμάξι.
Κατά τα άλλα, δε πολυδίνω σημασία στην ένδειξη swift που ειδοποιεί για αλλαγή ταχύτητας (προφανώς υποδεικνύει με αυτό
το τρόπο το όχημα τη καλύτερη δυνατή λύση για πιο οικονομική οδήγηση) και το αφήνω να πιάνει, τουλάχιστον η 4η, τις 3+ χιλ στροφές. Δεν είμαι απο αυτούς με το μάτι όλη την ώρα στο στροφόμετρο για να κρατήσουν ευλαβικά το τελετουργικό του στρωσήματος Επίσης μου άρεσε πολύ το σύστημα start & go. Μετά απο 5 περίπου δεύτερα στάσης του αυτοκινήτου ο κινητήρας σβήνει και ενεργοποιείται πάλι με το πάτημα του συμπλέκτη καθώς θες να βάλεις 1η να ξεκινήσεις. Εξαιρετικά χρήσιμο για φανάρια.κοινώς,
θα του αλλάξω τα φώτα -
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει asx έκδοση με αυτόματο κιβώτιο?Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα!!!
Σήμερα με ενημέρωσαν ότι το αμάξι έφτασε Ελλάδα και θα ξεκινήσει η διαδικασία του εκτελωνισμού
(είναι με απόσυρση και καθυστερεί λίγο)...Μήπως γνωρίζει κανείς πόσες μέρες θα χρειαστούν?
Να σημειωθεί παρακαλώ ότι έφτασε και δεκαπέντε μέρες νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη....
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει asx έκδοση με αυτόματο κιβώτιο?Ευχαριστώ!
δυστυχως οχι
-
κρίμα...
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! -
http://img841.imageshack.us/img841/7843/p7230002.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/1752/p7230003l.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/6199/p7230004.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/2778/p7230005e.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/1094/p7230006w.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/1408/k6c.mp4 -
Πολύ ωραίες φωτό...
Γράψε μας κ τις εντυπώσεις σου από τα πρώτα χλμ. -
Ο χρήστης Johnpano έγραψε:
Πολύ ωραίες φωτό...
Γράψε μας κ τις εντυπώσεις σου από τα πρώτα χλμ.Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.
Έχει μαλακή καβάλα χωρίς να σε κουράζει. Με 4 άτομα και πράγματα, δεν το ένιωσα καθόλου να κρεμάει (και με τον κλιματισμό ανοιχτό).
Είναι πολύ οικονομικό, με γεμάτο ντεπόζιτο βγάζω 900-1000 χλμ. Με 140 χλμ/ωρα στην εθνική δείχνει κατανάλωση 4,5 λιτρα. Μέχρι τώρα συμφέρει αρκετά.
Με τη μπροστινή κίνηση ψαρεύει λίγο στις στροφές, ενώ με με το 4w auto είναι πολύ πιο σταθερό.
Με το usb είναι λίγο δυσχρηστο διότι εχει την μικρη οθόνη μιας γραμμής και με παιδευει λίγο ώστε να ψάξω τα τραγουδια.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος πάντως μέχρι τώρα. Ίδωμεν... -
Πολύ ωραίες φωτό...
Γράψε μας κ τις εντυπώσεις σου από τα πρώτα χλμ.Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.
Έχει μαλακή καβάλα χωρίς να σε κουράζει. Με 4 άτομα και πράγματα, δεν το ένιωσα καθόλου να κρεμάει (και με τον κλιματισμό ανοιχτό).
Είναι πολύ οικονομικό, με γεμάτο ντεπόζιτο βγάζω 900-1000 χλμ. Με 140 χλμ/ωρα στην εθνική δείχνει κατανάλωση 4,5 λιτρα. Μέχρι τώρα συμφέρει αρκετά.
Με τη μπροστινή κίνηση ψαρεύει λίγο στις στροφές, ενώ με με το 4w auto είναι πολύ πιο σταθερό.
Με το usb είναι λίγο δυσχρηστο διότι εχει την μικρη οθόνη μιας γραμμής και με παιδευει λίγο ώστε να ψάξω τα τραγουδια.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος πάντως μέχρι τώρα. Ίδωμεν...ρε παιδια εσεις θα με τρελανετε...... με 140 χιλ/ωρα 4.5 λιτρα στα 100 χιλ???
ή ηταν κατηφορα,,
ή ειχες τον ανεμο ακριβως πισω απο τον Κ@λο να σπρωχνει
ή εβλεπες την μεση καταναλωση και πρωτυτερα το πηγαινες σαν παπια για 500 χιλ.
ή δεν εννουσες με 140 αλλα με 40.ειπαμε οικονομικο,αλλα δεν καιει και αερα. να μου πεις 5.5 να το πιστεψω με δυσκολια και παλι ομως. ο,τι και να λετε (ο καθενας παινευει το σπιτι του) σε αυτην την ταχυτητα (140) το αμαξι καιει το λιγοτερο 6-6.5λ/100 (που και παλι θεωρειται πολυ οικονομικο) κι αυτο με το ζορι...........
Mitsubishi ASX Crossover