-
Το εγκατέστησα! Λίγο μανίκι να ταιριάξω τον αισθητήρα αλλά όλα καλά.
Οι λειτουργίες που σου απεικονίζει είναι πληρέστατες!
Μικρό διακριτικό και όμορφο ταιριάζει με το ποδηλατάκι μου.
Μόνο μειονέκτημα δεν μπορώ να καταλάβω πως κλείνει. Λέει μόνο ότι αν δεν το χρησιμοποιήσεις για 5' κλείνει μόνο του.
Παίρνει 2 μπαταρίες CR2032. Eίναι ακριβές αυτές; ;edit: φτηνές είναι! ωραία!(θα χτυπήσω από Κίνα κανα πακέτο.) Κρατάνε; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόνο μειονέκτημα δεν μπορώ να καταλάβω πως κλείνει. Λέει μόνο ότι αν δεν το χρησιμοποιήσεις για 5' κλείνει μόνο του.
Παίρνει 2 μπαταρίες CR2032. Eίναι ακριβές αυτές; ;edit: φτηνές είναι! ωραία!(θα χτυπήσω από Κίνα κανα πακέτο.) Κρατάνε;Το τσίμπησα κι εγώ. Όντως για να πιάσει ο αισθητήρας πρέπει να γλύφει σχεδόν την ακτίνα με τον μαγνήτη
Την ένδειξη κατάστασης μπαταριών στην βγάζει? Γιατί εμένα δεν.. -
2 χιλ. λέει αλλά όπως το έβαλα πρέπει να είναι στα 7-8 χιλ.
Ενδειξη νομίζω είδα όταν πήγα να το κάνω reset. (κατα τύχη βασικά)
τον τύπο για την 26αρα έβαλες στα settings;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παίρνει 2 μπαταρίες CR2032. Eίναι ακριβές αυτές; ;edit: φτηνές είναι! ωραία!(θα χτυπήσω από Κίνα κανα πακέτο.) Κρατάνε;Κλείνει όταν δεν το χρησιμοποιείς όπως λες. Εμένα οι μπαταρίες κράτησαν 5 χρόνια (όχι σε κοντέρ από Lidl) οπότε δεν νομίζω ό,τι χρειάζεται να κάνεις απόθεμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τον τύπο για την 26αρα έβαλες στα settings;
Ναι,2073.. Μέχρι στιγμής φαίνεται να γράφει σωστά. Πρέπει όμως να βρω ένα μηχανάκι να με μετρήσει
-
θενξ.
-
Βάλτε και καμιά φώτο από το κοντέρ, να πάρουμε καμιά ιδέα.
Από ebay κινέζικο έχει πάρει κανείς? Είναι αξιόπιστα? -
Στο εδώ lidl δεν το φέρανε καν! Κρίμα και το ήθελα για το δεύτερο ποδήλατο ..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στο εδώ lidl δεν το φέρανε καν! Κρίμα και το ήθελα για το δεύτερο ποδήλατο ..Τις επόμενες μέρες ίσως, το έχω παρατηρήσει γίνεται σε πολλά πράγματα που πουλάνε.
Είσαι σίγουρος όμως ό,τι δεν υπήρχε γιατί και και εγώ που πήγα ένα δείγμα είχαν έξω και αν ήθελε κάποιος να αγοράσει το ζητούσε από το ταμείο (για προφανείς λόγους) σε αντίθεση με τις τρόμπες και το σπρει επισκευής που ήταν χύμα.@elteo
Το είδα και εγώ, μικρό δεν το λες, μάλλον λίγο μεγαλύτερο από το μέσο όρο, αλλά δεν έχει σημασία.
Είχαν πέσει οι πιτσιρικάδες και το αγοράζανε κατά δεκάδες. -
Το κοντέρ που έχω από lidl (ενσύρματο) χάνει μετρημένα 9-10%.
Για τη σέλα να ξέρετε ότι κάθε...κώλος χρειάζεται τη δική του. Μπορεί κάποιος να τον βολεύει και κάποιον άλλον όχι. Άλλαξα 4 μέχρι να βρω κάποια που ικανοποιεί. Πήρα την φτηνή σειρά της specialized, 35€. Οι αντιπρόσωποί της έχουν δείγματα και μπορείς να την δοκιμάσεις για μία βδομάδα. -
@ thvarveris, τι να σου πω. Αυτά που είδα στο cyclist ήταν όλα τεράστια. Μια χαρά μικρό είναι.
ας χάνει λίγο δεν με νοιάζει, στο περίπου θέλω να δω πόσα χλμ γράφω και με τι μέσες ταχύτητες.
έχει και πόσες θερμίδες και λίπος καις...στο περίπου πάντα!για την σέλα πρέπει να σας μετρήσουν τον απαυτό σας, το έχουμε ξανασυζητήσει.
στο cyclist μου τον μέτρησαν, είδαν που πατάνε τα κόκκαλά μου σε αποτύπωμα και μου έδωσαν την κατάλληλη σέλα.το trek μου έχει υπέροχη σέλα, δεν με ενόχλησε ποτέ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@ thvarveris, τι να σου πω. Αυτά που είδα στο cyclist ήταν όλα τεράστια. Μια χαρά μικρό είναι.
ας χάνει λίγο δεν με νοιάζει, στο περίπου θέλω να δω πόσα χλμ γράφω και με τι μέσες ταχύτητες.
έχει και πόσες θερμίδες και λίπος καις...στο περίπου πάντα!για την σέλα πρέπει να σας μετρήσουν τον απαυτό σας, το έχουμε ξανασυζητήσει.
στο cyclist μου τον μέτρησαν, είδαν που πατάνε τα κόκκαλά μου σε αποτύπωμα και μου έδωσαν την κατάλληλη σέλα.το trek μου έχει υπέροχη σέλα, δεν με ενόχλησε ποτέ.
εγώ δε είπα οτι χανει. Οι θερμιδες και το λιπος ειναι λιγο στο γαμο του καραγκιοζη. Ξερει το κοντερακι αν ειναι ανηφορικα η οχι τα χλμ (δεν ξερω ρωταω);
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
εγώ δε είπα οτι χανει. Οι θερμιδες και το λιπος ειναι λιγο στο γαμο του καραγκιοζη. Ξερει το κοντερακι αν ειναι ανηφορικα η οχι τα χλμ (δεν ξερω ρωταω);
Οχι το 'χάνει' πάει στον cmarin.
Nαι αλλά δεν με νοιάζει, στο περίπου. Δεν πάω για πρωτάθλημα αδυνατίσματος. Ούτως ή άλλως 69 κιλά είμαι.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Βάλτε και καμιά φώτο από το κοντέρ, να πάρουμε καμιά ιδέα.
Από ebay κινέζικο έχει πάρει κανείς? Είναι αξιόπιστα?Οριστε απο το τρακτερ μου
-
έτσι έβαλα τον αισθητήρα αλλά κόψε ρε άνθρωπε τα δεματικά...
-
Τα κοβουμε αυτα ε??
-
Πολύ ωραίο.
Σκέφτομαι να χτυπήσω κανένα από αυτά τα πάμφθηνα από ebay. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
@unhackable. ο ρυθμιζόμενος λαιμός είναι κάτι που μπορείς να βάλεις και μόνος σου αλλά το γεγονός οτι τώρα ίσα που ακουμπάς με κάνει να ρωτήσω, πήρες το σωστό μέγεθος? πόσο ύψος έχεις και ποιο μέγεθος πήρες? επίσης πόσο καιρό κάνεις ποδήλατο?(στην αρχή μας φαίνονται σκυφτά αλλά στη πορεία βλέπεις οτι αυτή είναι η πιο αποδοτική στάση)
πόσο το πήρες αν επιτρέπεται?Είμαι 1,92 και έχω πάρει το large (54αρι). Δοκίμασα και το xl (58αρι) αλλά μου φαινόταν υπερβολικά μεγάλο. Το μέγεθος δεν πρέπει να είναι λάθος, μπορεί τα χέρια μου να είναι μικρά σχετικά με το ύψος μου . Ποδήλατο είχα να κάνω ... χμμμ ... δεκαετίες οπότε όπως λες μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας. Άρα πάμε σε δεύτερη προταιρεότητα για το σπαστό λαιμό και βάζουμε στο πρόγραμμα οπωσδήποτε το σορτσάκι. Θα πάω να δω και το κοντεράκι από το λιντλ αν και το σιχαίνομαι σαν μαγαζί (ας μην αναλύσουμε το γιατί)
Το πήρα 674 αν δεν κάνω λάθος (η τιμή που είχε με μια έκπτωση 10%) είπα αφού είχα σκοπό το Νοέμβρη να πάρω αυτοκίνητο και τελικά είναι μάλλον χλωμό 'δε γ@...ται ας τα χώσω σε καλό ποδηλατάκι'
Σχετικά με τη σέλα θα δοκιμάσω πρώτα το σορτσάκι και βλέπουμε. Τα φωτάκια από το dealextreme μου φαίνονται πολύ φτηνιάρικα (τα φτηνά) και αυτό που έχω (δανεικό) είναι αγορασμένο από εκεί και δεν κάνει για το τιμόνι μου. Πιθανόν να πρέπει να πάω σε κάποιο μαγαζί και να ζητήσω να δω κάποιο βαλμένο πάνω στο λαιμό του συγκεκριμένου ποδηλάτου.
Ευχαριστώ και για τις άλλες απαντήσεις και ελπίζω σύντομα να γνωρίσω και κάποιους από εσάς και στο δρόμο σε καμιά όμορφη βόλτα
-
το νούμερο σου είναι σωστό.
πάρε μεταβλητό λαιμό για να σου φύγει το παράπονο αλλά αν/όταν αρχίσεις να κάνεις μεγαλύτερες βόλτες και αρκετή ανηφορά θα διαπιστώσεις οτι καλύτερα με το λαιμό που έχεις τώρα.για φώτα αν πάρεις απο dealextreme και θέλεις πραγματικά φως, θα πάρεις φακό που παίρνει 18650 μπαταρίες. και μπαταρίες (2) και φορτιστή.
βγαίνει κανένα 30αρι αλλά σκοτώνουν. οι φακοί με το xm-l led που βγάζουν 1000-1200 lm συναγωνίζονται xenon αυτοκινήτου.
εγώ έχω ένα λίγο παλιότερο στα 900 και πάλι κάνει τρελή δουλειά. έχεις και ένα φακό για όπου τον χρειαστείς πολύ καλής ποιότητας.
εάν το αποφασίσεις βάλε λινκ απο dealextreme να σου πω 2-3 πράγματα γιατί παίζει πολύ μπέρδεμα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για φώτα αν πάρεις απο dealextreme και θέλεις πραγματικά φως, θα πάρεις φακό που παίρνει 18650 μπαταρίες. και μπαταρίες (2) και φορτιστή.μπορεις να βαλεις ενα λινκ αυτου που λες, γιατι αρχισα να ψαχνω εκει μεσα και ψιλοχαθηκα
Ευχαριστω!!
Η ζωή...ποδήλατο!