-
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ρητού 'Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια'.
-
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Χαλαρωστε ρε παλικάρια.Πολύ προσωπικά το εχετε πάρει νομίζω.Εντάξει κατανοήσαμε οτι εχετε διαφορετικές απόψεις αν και για να ειμαι ειλικρινής πιστευω οτι και οι δυο τα ιδια κάνετε απλά ο ένας εχει το θράσσος να το παραδέχεται κιολας.Νάσο μάλλον πρέπει να σκεφτεις καλύτερα πως διατυπώνεις τις απόψεις σου γιατί γίνεσαι ευκολα παρεξηγησιμος πάντως.Σφήνες κάνουμε όλοι,το λιωνουμε στις Εθνικές και στα στροφιλίκια αλλά αμα το λέμε κιόλας δεν περιμένουμε να μας δεχτουν οι άλλοι με αγάπη και ας κάνουν το ίδιο.Ξερεις κανεναν να παραδεχεται οτι κλέβει την εφορία?ε κάτι αντιστοιχο συμβαίνει και εδω.Σε αυτά που λες έχεις άδικο. Δεν κάνω ΠΟΤΕ σφήνες, δεν έχω πάει (και ούτε θα πάω, εκτός και αν μείνω ) ΠΟΤΕ από τη ΛΕΑ. Προσπερνώ από δεξιά μόνο όταν έχω εξαντλήσει όλες τις άλλες δυνατότητες. Εν ολίγοις, όταν είναι και άλλοι στο δρόμο, προσπαθώ να είμαι πολιτισμένος και όχι κανίβαλος, γιατί προσπαθώ να μην κάνω αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνουν. Και φυσικά, όταν ο δρόμος είναι άδειος μπροστά μου, το πατάω, 'όπως όλοι μας', όπως θα έλεγες.
Από εμένα κλείνει εδώ. Προσωπικά με ανθρώπους που δε γνωρίζω προσωπικά δεν έχω. Και η γνώμη τους δεν με ενδιαφέρει (όπως, και δικαίως, δεν τους ενδιαφέρει και η δική μου). Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι που νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να παίζουν με τη δική μου ασφάλεια. Από εκεί και πέρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για να τελειώνουμε: αν σε συναντήσω να πηγαίνεις σβέλτα για Ναύπακτο ή Σπάρτη - Καλαμάτα ή ... (διάλεξε) θα πω 'άξιος'. Αν σε συναντήσω να προσπερνάς από τη ΛΕΑ θα πω 'μαλάκας'. Τόσο απλό.Τι προσπαθείς τώρα;
Καφροδηγοί τύπου nasos υπάρχουν κατά χιλιάδες γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αστυνόμευση.
Δυστυχώς, οι Έλληνες μονάχα με τον βούρδουλα καταλαβαίνουν και όσο αυτός δεν πέφτει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
-
Ξέρεις σε πόσες πτυχές της ζωής σου θα μπορούσε κάποιος άλλος να πει το ίδιο που λες εσυ για τον Νάσο??Βαρέθηκα μια ζωη να ακούω όλους τους Ελληνες να διαμαρτυρονται και να φωνάζουν για όλους και για όλα,για το πόσο μπ@#$%@λο είναι το κράτος κτλ κτλ κτλ και όταν είναι μόνοι τους κάνουν σημεία και τέρατα.Σταματηστε ρε την υποκρισία,σε όλους δεν σας αρεσει και όλοι τα ιδια κάνετε ειτε προκειται για την αυτοκίνηση είτε πρόκειται για την καθαριοτητα στους δρόμους είτε προκειται για τη βόλτα του συμπαθους τετράποδου σας.Μια ζωη μιζέρια και κλάψα.
Νάσο παλικάρι μου πέρνα με απο όπου μπορεις αρκει να μην με περάσεις απο πάνω
Ηθελα να ηξερα όλοι αυτοι σημερα το πρωι στη Λεωφόρο Κηφισσου που ειχαν κανει κατάληψη της ΛΕΑ αν ήταν τυπου Νάσου?Πολύ αμφιβάλλω γιατι θα είχα φτασει μάλλον νωρίτερα στον προορισμό μου. -
Τυπική φράση 'Όλοι-οι-Έλληνες' κάνουν αυτό ή το άλλο. Υποκρύπτει μια άλλη φράση 'Τι-κοιτάτε-ρε;-Κάντε-κι-εσείς-τα-ίδια-μ'εμένα'.
Προσωπικά δεν πετάω τίποτα στο δρόμο, ούτε καβαλάω ΛΕΑ κλπ κλπ. Απίστευτο ε;. Μπορεί να κάνω καμιά αντικανονική στροφή 180 μοιρών ή να παρκάρω παράνομα (όχι δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία όμως) μια στις τόσες, αλλά δεν θα το κάνω κατά σύστημα, ούτε θα απαιτήσω συγχώρεση για τον έναν ή τον άλλο λόγο.
Καλά, εσύ δεν είσαι που στο άλλο θέμα με τους ταρίφες τα έχωνες σε κιτρινιάρη που σταμάτησε μπροστά σου και σε ανάγκασε να πέσεις στα φρένα και την κοπέλα από πίσω σου να σε τρακάρει; Έχει μεγάλη διαφορά η εγκληματική (και συνήθης για τον κλάδο) συμπεριφορά του ταρίφα με αυτό που κάνεις εσύ και ο Cupra αιφνιδιάζοντας τους άλλους οδηγούς με τις σφήνες σας; Θα ήθελα να σου έλεγε τα επιχειρήματα που γράφεις εδώ πέρα ο συγκεκριμένος για να δω την αντίδρασή σου.
-
Μάλλον Μάνο τα εχεις μπερδέψει λίγο.Εγω δεν ειπα πουθενα οτι καλα κάνει οποιος παταει ΛΕΑ , κάνει σφήνες η τελικιάζει το αμαξι του στην παραλιακή.Δεν το παιζω όμως και ο καλός ευσυνειδητος πολίτης λέγοντας στον άλλο πόσο μαλάκας ειναι.Καταλαβες????Και αν η αναστροφή που απαγορευεται σου φαινεται πιο light παράβαση απο τις σφήνες αντε πέστο και στις οικογένειες των παιδιων που εχασαν την ζωή τους όταν ενας ευσυνειδητος σαν και σένα εκανε αναστροφη στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του.Αλλά ξεχασα σε πειράζουν αυτοι που τρέχουν περισσότερο απο εσένα μόνο....
-
Και μιας και ο φίλος Μάνος αποφάσισε να μας διδάξει ποιες ειναι οι κακουργηματικές παραβάσεις και ποιες όχι θα τον παρακαλούσα πολύ να τις ιεραρχήσει κιόλας για να ξέρω ποιες απο αυτες παραβιάζω και πόσο σοβαρες τις εκλαμβάνει ο ίδιος.Μανο σε ακουω......
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...Από εκεί και πέρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του...
Έχουν βγει, don't worry Άλλος με Leon υπάρχει;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν επιχειρηματολογώ για να αποδείξω ότι επιτρέπεται ούτε ότι είναι σωστό... ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ (για αυτό και στο πρώτο μου post έγραψα: να πω την αμαρτία μου). Απλά δεν είναι εγκληματικό πάντα να μπαίνεις στη ΛΕΑ. Αυτό ισχύει για όλες τις παραβάσεις. Μπορεί να πατήσεις μόνιμη γραμμή και να προσπεράσεις σε 2 διαφορετικά σημεία. Στο ένα μπορεί να είναι εγκληματικό σε άλλο όχι. Στο πρώτο σημείο που δεν είναι έγκλημα να το κάνεις ΑΝ έρχεται κάποιος από την άλλη και το κάνεις όμως είναι έγκλημα. Μην είμαστε απόλυτοι σε τίποτα.
Ωραία αν έτυχε, πρόσεξε, έτυχε να το κάνεις μία φορά για οποιονδήποτε λόγο πες ότι είναι μέσα στα πλαίσια των παρανομιών που όλοι κάνουμε. Αλλά αν το κάνεις συνέχεια και το έχεις σύστημα, τότε κάπου θα σκοντάψεις. Είναι σαν να περνας με κόκκινα συνέχεια....
Μα εννοείται ότι δεν το εχω σύστημα να πηγαίνω από ΛΕΑ... για ποιό λόγο εξάλλου να κάνω κάτι τέτοιο? Δεν μου φτάνουν 3 λωρίδες?
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
nikolai τόσο πολύ πια σου στοιχίζει να περιμένεις να φύγει ο κοιμισμένος από την αριστερή που ρισκάρεις τη ζωή σου (και κάποιων άλλων) για να περάσεις από τη ΛΕΑ???
Σπύρος
Ρισκάρω τη ζωή μου πατώντας τη ΛΕΑ για 5 δεύτερα? Δλδ και τα ασθενοφόρα ή άλλα οχήματα που μπορούν να κινηθούν στη ΛΕΑ ρισκάρουν τη ζωή τους και των άλλων?
Ρισκάρεις την ζωή σου και αυτών που είναι ακινητοποιημένοι λόγω βλάβης, κτλ. Σου έχει τύχει ποτέ λάστιχο? Και να είσαι σκυμένος πάνω απο την ρόδα την ώρα που 'μάγκες' μπαίνουν 'για πέντε δεύτερα' στη ΛΕΑ με 120χαω+?
Οσον αφορά τα οχήματα έκτακτης ανάγκης - πρόκειται για ακριβώς αυτό: έκτακτες περιπτώσεις. Και - παρεπιπτόντως - τα οχήματα αυτά σπάνια τρέχουν, οσο και εάν φαίνεται περίεργο. Απλά πρέπει να εξασφαλισθεί απρόσκοπτη κινησή τους.
ΥΓ Ξέρεις οτι στο εξωτερικό απαγορεύεται ακόμα και η άσκοπη στάση σε ΛΕΑ?
Δηλαδή εσυ πιστεύεις ένα από 3 πράγματα:
- είμαι τυφλός και δεν βλέπω αν είναι κάποιος στη ΛΕΑ...
- η Αττική οδός έχει τόσες κλειστές στροφές που δεν έχω ορατότητα να δω αν υπάρχει κάποιος ακινητοποιημένος στη ΛΕΑ
- είμαι τρελός και ενω θα δω κάποιον ακίνητο στη ΛΕΑ θα παω να πέσω πάνω του
Έλα κάνε τα ίδια που κάνεις στην Ελλάδα εδώ USA να διαπιστώσεις πόσο θα ακούσει η αστυνομία τα επιχειρήματά σου.
Η λογική που έχουν μερικοί οδηγοί οτι παρανομούνε γιατι ελέγχουν καλά πριν το κάνουν (όπως το να λές δεν είσαι τυφλός) πιστεύω αποτελούν τη βασικότερη αιτία για την άθλια κατάσταση στους Ελληνικούς δρόμους. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και η έννοια του σεβασμού στους νόμους πρώτα απο όλα είναι απλά άγνωστη.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης- δεν είναι επιχειρήματα για να πω ότι δεν είναι παράνομη ενέργεια η παραβίαση ΛΕΑ, σε παραπάνω post μου εξηγώ γιατί τα λέω... αν δεν κατάλαβες κάτι πες μου να στο εξηγήσω
- Δε νομίζω ότι αν με πιάσουν εδω να πατάω τη ΛΕΑ θα μου φερθούν καλύτερα από ότι στην USA τα όργανα της τάξης
- Δεν είπα ότι ελέγχω, είπα ότι βλέπω μπροστά μου στα 10 μέτρα αν υπάρχει κάποιος... αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι τυφλός και είναι βασική προϋπόθεση για να πάρει κάποιος το δίπλωμα.
-
Αμάν με αυτη τη ΛΕΑ!Δεν την ξαναπατάω πια ποτέ μου
Γιατι δεν αρχιζουμε να μιλάμε και για αυτους που περνανε με πορτοκαλί η και κόκκινο,κυκλοφορουν με λιωμένα λάστιχα , στερουν την προτεραιότητα σε πεζους , παρκάρουν σε ράμπες ατομων με ειδικές αναγκες , αγνοουν την λέξη ζώνη ή κράνος και ενα σωρό ακόμα εγκληματικές παραβάσεις?Ετσι για να βγάλει και άλλα χρησιμα συμπεράσματα ο Ikar με την πολύ πονηρη υπογραφη.... -
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
Μάλλον Μάνο τα εχεις μπερδέψει λίγο.Εγω δεν ειπα πουθενα οτι καλα κάνει οποιος παταει ΛΕΑ , κάνει σφήνες η τελικιάζει το αμαξι του στην παραλιακή.Δεν το παιζω όμως και ο καλός ευσυνειδητος πολίτης λέγοντας στον άλλο πόσο μαλάκας ειναι.Καταλαβες????Και αν η αναστροφή που απαγορευεται σου φαινεται πιο light παράβαση απο τις σφήνες αντε πέστο και στις οικογένειες των παιδιων που εχασαν την ζωή τους όταν ενας ευσυνειδητος σαν και σένα εκανε αναστροφη στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του.Αλλά ξεχασα σε πειράζουν αυτοι που τρέχουν περισσότερο απο εσένα μόνο....Αναστροφή με πράσινο φανάρι για στροφή αριστερά δεν είναι επικίνδυνη για κανένα, εφόσον ο αντίθετος δρόμος έχει πάνω από 2 λωρίδες και δεν αναγκαστείς να κάνεις όπισθεν για να σε πάρει, νομίζω; Και δεν υποστηρίζω, επαναλαμβάνω, ότι κάνω κάτι σωστό. Αν ο τροχονόμος με δει και με γράψει, καλώς να τη φάω. Πάλι υποθέτεις λάθος πράγματα κρίνοντας από τη δική σου συμπεριφορά.
Στο δεύτερο μήνυμα ζητάς να κάνω ιεράρχηση των παρανομιών. Δεν πρόκειται να το πράξω, εκτός από την ακόλουθη: υπάρχουν οι παραβάσεις του ΚΟΚ που είναι επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα άλλων οδηγών και εποχούμενων κι εκείνες που είναι ακίνδυνες, αλλά ενοχλητικές ή/και αντικοινωνικές (πχ το κορνάρισμα κοντά σε νοσοκομείο, η στάθμευση [όχι διπλοπαρκάρισμα] σε σημείο που είναι μόνο για στάση κλπ.
Για το θέμα του ταρίφα δεν απαντάς βλέπω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αναστροφή με πράσινο φανάρι για στροφή αριστερά δεν είναι επικίνδυνη για κανένα, εφόσον ο αντίθετος δρόμος έχει πάνω από 2 λωρίδες και δεν αναγκαστείς να κάνεις όπισθεν για να σε πάρει, νομίζω; Και δεν υποστηρίζω, επαναλαμβάνω, ότι κάνω κάτι σωστό. Αν ο τροχονόμος με δει και με γράψει, καλώς να τη φάω. Πάλι υποθέτεις λάθος πράγματα κρίνοντας από τη δική σου συμπεριφορά.
Είναι επικίνδυνη για τους πεζούς που προσπαθούν να περάσουν με πράσινο από τη διάβαση.
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Αναστροφή με πράσινο φανάρι για στροφή αριστερά δεν είναι επικίνδυνη για κανένα, εφόσον ο αντίθετος δρόμος έχει πάνω από 2 λωρίδες και δεν αναγκαστείς να κάνεις όπισθεν για να σε πάρει, νομίζω; Και δεν υποστηρίζω, επαναλαμβάνω, ότι κάνω κάτι σωστό. Αν ο τροχονόμος με δει και με γράψει, καλώς να τη φάω. Πάλι υποθέτεις λάθος πράγματα κρίνοντας από τη δική σου συμπεριφορά.
Είναι επικίνδυνη για τους πεζούς που προσπαθούν να περάσουν με πράσινο από τη διάβαση.
Επίσης όταν μπαίνεις σφήνα σε αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά αντί να κάτσεις στην ουρά σου εικοστός δεν είναι επικίνδυνο, αλλά παράνομο είναι και καθόλου ευγενικό.
-
- Στην αναστροφή που λές έχεις δίκιο αν όντως υπάρχει φανάρι,κατι το οποίο δεν διευκρύνησες όμως στο αρχικό σου μήνυμα.
2)Η δική μου συμπεριφορά στο δρόμο δεν νομίζω να απέχει πολύ απο τη δική σου.Απλά όπως εσυ παραδέχτηκες την αναστροφή που απαγορευεται , εγω παραδέχτηκα την προσπέραση απο δεξια
3)Οσο αναφορά την ιεραρχηση των παραβάσεων δεν με κάλυψες απόλυτα.Αμα ειχες στο περιβάλλον σου ατομο με ειδικές αναγκες θα καταλάβαινες ποσο πλησιάζει στο εγκληματικο απο το αντικοινωνικό η κατάληψη της ράμπας....
4)Για τον ταρίφα που με εγκαλεις να μιλήσω δεν κάνω τιποτα άλλο απο αυτο που κανουν μερικοι μεσα στο τοπικ.Κατακρινουν τους άλλους ενω οι ιδιοι στην ιδιωτικη τους ζωη μποροει να κάνουν και χειρότερα.Γιατι δεν εγκαλεις και εκεινους?Εκτος αμα σε πειράζει η παραδοχη των λαθων και παραβάσεων μου.Και στο κάτω κάτω οταν και αμα κάνω σφήνα προσέχω πάντα να μην προκαλέσω ατύχημα δεν τσαρουχώνω το γκάζι και όποιον πάρει ο χάρος ούτε τσαρουχώνω το φρένο όπως ο ταρίφας που λες.
- Στην αναστροφή που λές έχεις δίκιο αν όντως υπάρχει φανάρι,κατι το οποίο δεν διευκρύνησες όμως στο αρχικό σου μήνυμα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επίσης όταν μπαίνεις σφήνα σε αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά αντί να κάτσεις στην ουρά σου εικοστός δεν είναι επικίνδυνο, αλλά παράνομο είναι και καθόλου ευγενικό.
Και αυτό είναι επικίνδυνο όταν πας φέτες μπροστά από όλους και δυστυχώς μπροστά από τον πρώτο είναι ο τύπος με το παπάκι ή ένας πεζός που θέλει να περάσει απέναντι
-
Όχου ρε παιδιά, πιάνεστε από τις λέξεις. Δεν μπορώ να γράφω ένα κατεβατό σαν δικόγραφο για να καλύψω κάθε πιθανή περίπτωση. Και τους πεζούς τους βλέπω, προτιμώ να μην κάνω αναστροφή αν δεν με παίρνει λόγω πολυκοσμίας (που στο σημείο της Πειραιώς που αρκετές φορές έχω κάνει την περίφημη αναστροφή σπανιότατα εμφανίζεται πεζός). Ποτέ επίσης δεν προσπερνώ την ουρά για να μπω μπροστά, είναι μεγάλη γαϊδουριά.
Επίσης: ποια ράμπα; Αλλού δεν συμπεραίνεις (λογικό) όσα δεν γράφω υπέρ μου, αλλού συμπεραίνεις όσα δεν γράφω εις βάρος μου. Όχι ράμπες λοιπόν, όχι στάσεις λεωφορείου, όχι είσοδοι γκαράζ. Ε μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν δρόμοι όπου παρκάρουν όλοι και δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα, μολονότι απαγορεύεται (δεν μιλάω για λεωφόρους, έτσι; Φαρδιά στενά με λίγη κίνηση.
-
Και αυτό είναι επικίνδυνο όταν πας φέτες μπροστά από όλους και δυστυχώς μπροστά από τον πρώτο είναι ο τύπος με το παπάκι ή ένας πεζός που θέλει να περάσει απέναντι
Μόνο τότε;;;;;
-
nikolai τόσο πολύ πια σου στοιχίζει να περιμένεις να φύγει ο κοιμισμένος από την αριστερή που ρισκάρεις τη ζωή σου (και κάποιων άλλων) για να περάσεις από τη ΛΕΑ???
Σπύρος
Ρισκάρω τη ζωή μου πατώντας τη ΛΕΑ για 5 δεύτερα? Δλδ και τα ασθενοφόρα ή άλλα οχήματα που μπορούν να κινηθούν στη ΛΕΑ ρισκάρουν τη ζωή τους και των άλλων?
Ρισκάρεις την ζωή σου και αυτών που είναι ακινητοποιημένοι λόγω βλάβης, κτλ. Σου έχει τύχει ποτέ λάστιχο? Και να είσαι σκυμένος πάνω απο την ρόδα την ώρα που 'μάγκες' μπαίνουν 'για πέντε δεύτερα' στη ΛΕΑ με 120χαω+?
Οσον αφορά τα οχήματα έκτακτης ανάγκης - πρόκειται για ακριβώς αυτό: έκτακτες περιπτώσεις. Και - παρεπιπτόντως - τα οχήματα αυτά σπάνια τρέχουν, οσο και εάν φαίνεται περίεργο. Απλά πρέπει να εξασφαλισθεί απρόσκοπτη κινησή τους.
ΥΓ Ξέρεις οτι στο εξωτερικό απαγορεύεται ακόμα και η άσκοπη στάση σε ΛΕΑ?
Δηλαδή εσυ πιστεύεις ένα από 3 πράγματα:
- είμαι τυφλός και δεν βλέπω αν είναι κάποιος στη ΛΕΑ...
- η Αττική οδός έχει τόσες κλειστές στροφές που δεν έχω ορατότητα να δω αν υπάρχει κάποιος ακινητοποιημένος στη ΛΕΑ
- είμαι τρελός και ενω θα δω κάποιον ακίνητο στη ΛΕΑ θα παω να πέσω πάνω του
Έλα κάνε τα ίδια που κάνεις στην Ελλάδα εδώ USA να διαπιστώσεις πόσο θα ακούσει η αστυνομία τα επιχειρήματά σου.
Η λογική που έχουν μερικοί οδηγοί οτι παρανομούνε γιατι ελέγχουν καλά πριν το κάνουν (όπως το να λές δεν είσαι τυφλός) πιστεύω αποτελούν τη βασικότερη αιτία για την άθλια κατάσταση στους Ελληνικούς δρόμους. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και η έννοια του σεβασμού στους νόμους πρώτα απο όλα είναι απλά άγνωστη.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης- δεν είναι επιχειρήματα για να πω ότι δεν είναι παράνομη ενέργεια η παραβίαση ΛΕΑ, σε παραπάνω post μου εξηγώ γιατί τα λέω... αν δεν κατάλαβες κάτι πες μου να στο εξηγήσω
- Δε νομίζω ότι αν με πιάσουν εδω να πατάω τη ΛΕΑ θα μου φερθούν καλύτερα από ότι στην USA τα όργανα της τάξης
- Δεν είπα ότι ελέγχω, είπα ότι βλέπω μπροστά μου στα 10 μέτρα αν υπάρχει κάποιος... αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι τυφλός και είναι βασική προϋπόθεση για να πάρει κάποιος το δίπλωμα.
ok έχεις δίκιο.
Συνέχισε έτσι -
Ο αναμαρτητος πρωτος τω λιθω βαλλετω (η καπως ετσι)
Τελικα ολοι σας κανετε παρανομιες, απλως ο καθενας κανει οποια παρανομια τον βολευει περισσοτερο και κατακρινει ολους τους αλλους που κανουν καποια διαφορετικη παρανομια. Δεκτον οτι υπαρχουν παρανομιες μονο και μονο στους τυπους, παρανομιες ενοχλητικες η παρανομιες επικινδυνες, αλλο αυτο δεν αλαλζει το οτι ειστε ολοι υποκριτες αμα κρινετε κανωντας τα ιδια.
Πχ, ΟΤΙ και να μου λετε, δεν μου αλλαζετε γνωμη οτι 3 το πρωι καθημερινης με στεγνο και ΑΔΕΙΟ δρομο μπορω να κατεβαινω την Συγγρου με 180 χωρις να ενοχλω κανεναν. Παρανομια που θα μου στερησει αδεια+διπλωμα+$$$$$$ αλλα οχι επικινδυνη.
Το δικαίωμα στην αυτοκίνηση, η ασυδοσία κ' το "μάντρωμα