-
This post is deleted! -
-
Σιγουρα ειναι σε καθημερινη χρηση...ακομα και σημερα...και εχει πινακιδες ΡΜ**** νομου Αργολιδος....τωρα μολις γυρισω απο διακοπες στο τελος του μηνα...θα κοιταξω να μαθω παραπανω πληροφοριες...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιοι ειχαν τραβηξει φωτο το συγκεκριμενο αυτοκινητο παιδια? απο το safary ειχα κατεβασει τις φωτογραφιες.. Το εχει δει κανεις να κυκλοφορει προσφατα?Ναι κυκλοφορεί κανονικά, στο Χολαργό. Πρέπει να το είχα δει πριν 2 εβδομάδες.
-
Σκαραβαίος στο Χολαργό σε καλή κατάσταση
Βιαστική φωτό απο μικρό και ταπεινό Renault, επίσης στο Χολαργό. -
renault 10
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιοι ειχαν τραβηξει φωτο το συγκεκριμενο αυτοκινητο παιδια? απο το safary ειχα κατεβασει τις φωτογραφιες.. Το εχει δει κανεις να κυκλοφορει προσφατα?To GS το είδα την προηγούμενη εβδομάδα παρκαρισμένο στον Χολαργό, πίσω από το Ιασώ General...Έχω και φωτο για να το αποδείξω!!!
-
Αμάν δύο 304 μαζί πόσο να αντέξω?:-) δημήτρη που βρίσκεται? Τέλειο είναι Η μου φαίνεται?
-
gabyy7: Μάλλον διάβασε κανένα κράξιμο που έφαγε σε άλλο φόρουμ, και αποφάσισε να το βάψει να μη φαίνονται οι ζημιές του.
Ευχαριστώ και για τα Opel.Δημήτρης Ραζής: Πανέμορφο το Rekord. Και φαίνεται πολύ καλήξ βάση.
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Renault 4TL σε μπρονζέ χρώμα και με Γαλλικές πινακίδες χθες το βράδυ...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Renault 4TL σε μπρονζέ χρώμα και με Γαλλικές πινακίδες χθες το βράδυ...Φωτογραφια δεν εχει;
-
-
-
Ο χρήστης Goldentie έγραψε:
To GS το είδα την προηγούμενη εβδομάδα παρκαρισμένο στον Χολαργό, πίσω από το Ιασώ General...Έχω και φωτο για να το αποδείξω!!!
Σε πιστευω..
Αρα κατα πρωτον κυκλοφορει ακομα κανονικα.. Κατα δευτερον θα παρουμε τους δρομους παλι.. -
-
ΧΑΡΙΔΗΜΕ, αν σε ενδιαφέρει κανένα τέτοιο, ξέρω μάντρα που είχε μέχρι πριν κάποιους μήνες τουλάχιστον δύο του Πολεμικού Ναυτικού. Δε νομίζω ότι τα έκοψε.
-
Πρόδρομε...'*έλα παππού να σου δείξω τ'αμπελοχώραφά σου..' * Ξέρω...ξέρω...
και επειδή είσαι καλός φίλος...
...στον Νέο Κόσμο πριν λίγη ώρα: -
Ο χρήστης XAΡΙΔΗΜΟΣ έγραψε:
Πρόδρομε...'*έλα παππού να σου δείξω τ'αμπελοχώραφά σου..' * Ξέρω...ξέρω...και επειδή είσαι καλός φίλος...
...στον Νέο Κόσμο πριν λίγη ώρα:υπάρχει άλλο ένα στην Αγίων Πάντων, αλλά λόγο ότι ο Πρόδρομος είναι φίλος δεν την ποσταρω για να μην τον
Classic Safari