-
Έχουν μεγαλύτερη ζήτηση αφού ειναι πιο πρακτικά
-
Αν το θέλει για την πόλη, γιατί δεν κοιτά και κάτι πιο μικρό/οικονομικό;
Ή, αν δεν πρόκειται για αποκλειστικά αστική χρήση, ας δει και το 16βάλβιδο 1400άρι, που είναι πολύ (πιο) αποτελεσματικό οβερόλ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αν το θέλει για την πόλη, γιατί δεν κοιτά και κάτι πιο μικρό/οικονομικό;Ή, αν δεν πρόκειται για αποκλειστικά αστική χρήση, ας δει και το 16βάλβιδο 1400άρι, που είναι πολύ (πιο) αποτελεσματικό οβερόλ.
Έχεις δίκιο και στα 2. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να βρω το καλύτερο δυνατό στην αγορά της Πάτρας, που, πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου εύκολο. Κατά τ' άλλα,υπάρχουν μια χαρά επιλογές(GPunto,Micra,Clio κ.ό.κ)
-
Δύσκολο, πράγματι, αν ψάχνετε αποκλειστικά εκεί.
Στην Πάτρα ζούσα κι εγώ από το 2004 μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη.
-
Παιδια ξερετε κανενα site που να εχει το manual των αυτοκινητων στα ελληνικα?
Παλιοτερα σε ενα forum, νομιζω οτι ειχα βρει ενα, αλλα το εχασα.
Οταν αγορασα το αυτοκινητο δεν μου δωσαν και θελω να δω κατι που δεν θυμαμαι.. -
http://public.servicebox.peugeot.com/dd ... _el_gr.htm
Ελπίζω να έχει το μοντέλο που θέλεις...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_el_gr.htmΕλπίζω να έχει το μοντέλο που θέλεις...
Ωραιο σαιτ
-
Ρε παιδια ο συναγερμος οταν ενεργοποιειται κ απενεργοποιειται δεν πρεπει να κανει και ενα θορυβο??
Εμενα δεν κανει καθολου απο την μερα που το αγορασα.Απλα αναβοσβηνουν τα φλας και ακουγεται ο θορυβος απο τις ασφαλειες που κλειδωνουν η ξεκλειδωνουν.Ειναι φυσιολογικο αυτο??
-
Eργοστασιακός;
-
Και σε συναδέλφου 307 έχω δει κλειδώνοντας να αναβοσβήνουν γρήγορα και αρκετές φορές τα φλας αλλα να μην ακούγεται ήχος.
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Ρε παιδια ο συναγερμος οταν ενεργοποιειται κ απενεργοποιειται δεν πρεπει να κανει και ενα θορυβο??Εμενα δεν κανει καθολου απο την μερα που το αγορασα.Απλα αναβοσβηνουν τα φλας και ακουγεται ο θορυβος απο τις ασφαλειες που κλειδωνουν η ξεκλειδωνουν.Ειναι φυσιολογικο αυτο??
Και στο 3008 το δικό μου έτσι κάνει (απλά αναβοσβήνουν τα φλας δηλαδή).
-
Στον εργοστασιακό δεν ακούγεται ήχος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στον εργοστασιακό δεν ακούγεται ήχος.Αρα ετσι δουλευει γιατι τον εργοστασιακο ζητησα...
-
-
-
Aυτό που είχαν στο τελευταίο drive είναι..?
Μου θυμίζει λίγο η περιοχή..
-
Πολύ όμορφο.
-
Πολύ ακριβό.
-
Για να είναι εφικτό!
-
Ξερει κάποιος τι 'Η' είναι τα μικρά φώτα του 307;Μου κάηκε 1 (2 χρόνια που το έχω δεν τα είχα αλλάξει) και θέλω να τα αλλάξω ζευγάρι.Αν έχετε επίσης να προτείνετε κάτι,είναι ευπρόσδεκτο
PEUGEOT FORUM