-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Προσδοκώ έναρξη απεργίας οδηγών ταξί, συνεχούς, μέχρι την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους. Στηρίζω τον επικείμενο αγώνα τους.
Ποιος δεν τον στηριζει, θα αδειασουν οι δρομοι για τα καλα
Ρε παλιο απεργοσπάστη
Πρεπει να δειξω οτι στηριζω το κοινωνικο συνολο για περισσοτερους πελατες
-
-
Οι προσευχές μας εισακούστηκαν.
Χωρίς Ταξί την Τετάρτη όλη η χώρα
Ίσως το καλύτερο νέο των τελευταίων 15 ημερών.
-
-
αααα τωρα το ειδα και δω αυτο το θεμα!!!
Ουστ κιτρινιαριδες!!! 24ημερη απεργια αν μπορειτε καντε!!
Δεν τους μπορω καθολου ρε μαλακα!!!
-
Κιτρινη φυλη, λαιλαπα των δρομων, σκετη μαστιγα, το '80 και το '90 έκαναν χρυσές δουλειές ταλαιπωρώντας τον κοσμάκη συμπεριφερόμενοι σα νταβατζήδες, καιρός τους ήταν να πάρουν κι αυτοί τα αμελέτητα. Όταν μου λεγε ταρίφας πριν την παρακμή 'στο 8ωρο με διπλοταριφιές και γδύσιμο σε τουρίστες τα καλοκαίρια το περνάω χαλαρά το 2χίλιαρο', οραματιζόμουν πως και πως να έρθει η στιγμή που δε θα έχουν ψωμί να φάνε και να πολλαπλασιαστούν, η τρύπια ράτσα τους. ΟΥΣΤ.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτή την Πόπη αγαπάμε.Γυνακαιρα
Μολις ακουσα τονεο πανηγυρισα . Απεργια μιας εβδομαδας δεν μπορουσαν να κανουν??
-
Ερώτηση προς τον κ. Γιάννη Ραγκούση, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου και Νίκος Σαλαγιάννης με την οποία ζητούν να πληροφορηθούν «γιατί άλλαξε η κυβερνητική απόφαση για τα ταξί η οποία εξασφάλιζε και προσαρμογή στα ευρωπαϊκά δεδομένα και συναίνεση των κοινωνικών εταίρων».
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231116461
Μετάφραση: 'Γιατί ρε πήγες και τ΄άλλαξες, αφού και είχαμε κοροϊδέψει τους κουτόφραγκους σε σχέση με το δήθεν άνοιγμα του επαγγέλματος και τα είχαμε βρει με τους ταρίφες'
-
Ακουω τους ταρίφες να παραπονιούνται πως θα ζήσουν τώρα που θα ανοιξουν τα κλειστά. Θα ζήσουν όπως οι υπόλοιποι ανθρωποι , βάσει του ελευθερου εμπορίου και της ζήτησης. Κοινώς :
-
Αν θες να ανοιξεις καφετέρεια , σουβλατζίδικο , κομμωτήριο ή ταξί κοιτάς αν υπάρχει άλλο στην περιοχή που θες , πόσα από αυτά είναι , την ποιοτητα τους και την βιωσημοτητά τους και ανάλογα αν σε συμφέρει πρχωράς στην επένδυση.Μέχρι τώρα στηρίζονταν στο ότι η δουλειά ηταν εξασφαλισμένη λόγω των περιορισμών. Τώρα , τέλος τα κεφάλια μέσα και αγώνα.
-
Από εδώ και πέρα δε θα φτάνει μόνο το 'καρουμπαλο' για να έχεις πελάτη. Πλέον θα πρέπει να αναβαθμίσεις το ταξι και την συμπεριφορά αν θες να έχεις πελατεία. Αν θες πλέον κράτα το ταξί βρώμικο , έλα με λιγδιασμένη φανέλα και κπνιζε σαν το φουγάρο. Σίγουρα εγώ θα προτιμήσω κάποιονμε γραβάτα , ασπρο γάντι και multimedia στο ταμπλώ να βλέπω ταινία καθοδόν όπως ειναι στα οργανωμένα κράτη. (Ειδικά αυτό με την ποιότητα θα γίνει πολύ εντονο στη επαρχία ήσ τα τουριστικά όπου τα ταξί ώς τώρα ειναι μετρημένα οπότε οι παργματικά καλοί επαγγελματίες θα ξεχωρίσουν)
-
-
Ναι Greek αλλά θα έχεις και τα ανάλογα κόμιστρα.
-
Μακαρι να γινουν Αγγλοι (λεω Αγγλοι γιατι εκει εχω ζησει κ αυτο ξερω) οι ταξιτζηδες, σε επιπεδο εξυπηρετησης, κ ας γινουν κ 'αγγλικα' τα κομιστρα την ιδια μερα.
-
Είναι τρελλά ακριβό το ταξί στο Λονδίνο (δεν ξέρω για αλλού στη Μ. Βρετανία)
Μπορούν παρακαλώ να γίνουν Ντουμπάι ? (ο ορισμός της τέλειας υπηρεσίας ταξί: φτηνά, καθαρότατα, οδηγοί ευγενείς και καθαροί (με στολές παρακαλώ), η κλεψιά αδιανότητη, GPS navigator μέσα στο όχημα, διαθέσιμα παντού, 4-5 εταιρείες με κοινό call center κτλ.) -
Γινεται να κανουν απεργια διαρκειας για αρχη γιατι για εταιρειες δεν τους βλεπω. Θα φαγωθουν μεταξυ τους
-
Στο Δουβλινο που ζουσα και δουλευα πιο πιτσιρικας, μου ειχε τυχει ταξι Jaguar..
Κυριλε ο οδηγος κατεβηκε, μου ανοιξε την πισω πορτα,μου ειπε να βαλω ζωνη και ξεκινησαμε..Ενιωθα βασιλειας!!!Στο Λονδινο οταν κατεβαινα για 3μερα μου ειχε τυχει,να σταματανε διαφοροι μελαμψοι με πολιτικα αμαξια να μου λενε..Taxi Taxi??
-
Μελλοντικο Μαυρο στη Αντωνιου και τον Σαλαγιαννη.... ενας ενας να μπαινει στη λιστα....... της εξαφανισης.... αμαν πια..... Σταυρο πλεον σε νεα ονοματα μετα απο ψαξιμο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι τρελλά ακριβό το ταξί στο Λονδίνο (δεν ξέρω για αλλού στη Μ. Βρετανία)
Μπορούν παρακαλώ να γίνουν Ντουμπάι ? (ο ορισμός της τέλειας υπηρεσίας ταξί: φτηνά, καθαρότατα, οδηγοί ευγενείς και **καθαροί **(με στολές παρακαλώ), η κλεψιά αδιανότητη, GPS navigator μέσα στο όχημα, διαθέσιμα παντού, 4-5 εταιρείες με κοινό call center κτλ.)Δεν εχεις πεσει σε ταριφα που εχει να κανει μπανιο απο τον κτακλυσμο του Νωε.
Αλλα ευτυχως ειναι λιγοι αυτοι.... -
τι ωραία που είναι για το κυκλοφοριακό...
-
Ο Κιτρινος ποταμος μετακομισε
-
Η τροχαία γιατί δεν πάει να ξηλώσει πινακίδες;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στο Δουβλινο που ζουσα και δουλευα πιο πιτσιρικας, μου ειχε τυχει ταξι Jaguar..
Κυριλε ο οδηγος κατεβηκε, μου ανοιξε την πισω πορτα,μου ειπε να βαλω ζωνη και ξεκινησαμε..Ενιωθα βασιλειας!!!
...Είχα πάει στην Ιρλανδία το 2002 και οι άνθρωποι ήταν άψογοι. Ούτε επιλεκτικές κούρσες, ούτε βρωμόστομοι, ούτε άπλυτοι, ούτε έγραφαν στα @@ τους όλους τους υπόλοιπους οδηγούς. Κι έδιναν κι αποδείξεις.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες