-
Σα μελιτζανα ειναι σ αυτο το χρωματακι μεσα στο δασος
Aν δε μου τσαλακωνει τη γραβατα,θα το παρω -
Και μενα μ'αρεσει αυτο το χρωμα!!
Ειπαμε ομως.. Καλυτερος κινητηρας και τετρακινηση στις βενζινοκινητες εκδοσεις να ειχε -
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν να προσφέρουν κάτι, το οποίο και τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Και το Juke δεν έχει την τετράφωνη λογική ενός Yaris,π αρόλα αυτά έχει λόγο ύπαρκης. Το Urban Cruizer δεν έχει. Είναι μια ηλίθια ιδέα με ακόμα πιο ηλίθια υλοποίηση. Η ταλευταία σου πρόταση ακυρώνει την ύπαρξη του forum.
-
Και ποιός σου είπε ότι το Ούρμπαν δεν έχει να προσφέρει κάτι?Και στο φινάλε και έτσι να είναι τα πράγματα, το 'ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ', νέτα σκέτα, δεν είναι εξόχως επαρκής δήλωση για να το αγοράσει κάποιος στον μάταιο καπιταλιστικό κόσμο που ζούμε? Εγώ νομίζω ότι είναι Η κυρίαρχη για το οτιδήποτε.
-
Και ποιός σου είπε ότι αποκλείεται η Τουότα να ψάχνει για 'ηλίθιους' στη συγκεκριμένη περίπτωση, και ότι το Ούρμπαν δεν απευθύνεται σε τέτοιους? Αγαπημένη ρήση μεγάλου και τρανού Έλληνα επιχειρηματία, δεν θα πω όνομα, είναι 'μην ασχολείστε με τους έξυπνους, δεν έχετε να κερδίσετε κάτι από αυτούς'. Ο τύπος είναι μέσα στο τοπ-50 σε οικονομική επιφάνεια και είναι μέγας έμπορας διαχρονικώς.
-
Κάποτε δεν καταλάβαινα το λόγο ύπαρξης του Κασκάι, μέχρι που είδα τις πωλήσεις κάνει, και έκτοτε έκανα μώκο. Εσχάτως π.χ. δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης της καμπριολέ Γκόλφως παρόντος του Έος, αλλά δεν το κάνω θέμα. Γιατί? για τον απλούστατο λόγο ότι αυτά τα αυτοκίνητα δεν απευθύνονται σε μένα, δεν τα καταλαβαίνω, δεν με αφορούν. Είναι για κάποιους άλλους, 'ηλίθιους' εννοείται. Προσπερνάω λοιπόν, γιατί να τα μεμφθώ?
-
-
Λοιπον να ξεκινησω απο καπου:
Μ αρεσει να γραφω στα forum ξερετε γιατι? Γιατι μπορει να πει ο καθενας οτι θελει και να διαβαστει απο ολους χωρις καποιος να καπελωσει και να προβοκαρει την ολη συζητηση.Αυτο ειναι καλο γιατι ετσι δεν γινομαστε εδω τηλεοραση.
Ετσι λοιπον και εδω ακουγονται διαφορες αποψεις , αλλες χλευαστικες, αλλες σωστες και αλλες ηλιθιες!
Το αν αρεσει σε καποιον ενα αυτοκινητο ειναι πολυ προσωπικο πραγμα, αν δεν το καταλαβενετε, ειναι οπως εσυ φορας διαφορετικα ρουχα απο εμενα ετσι και εμενα μου αρεσει αλλο αυτοκινητο.
Ετσι λοιπον θα ηταν τιμιο και σωστο να ακουστουν διαφορετικες αποψεις, ΑΛΛΑ δεν μπορει να εκθειαζεις καποια αυτοκινητα και καποια να τα πετας στο καλαθι των αχρηστων.
Το Urban μπορει να μην ειναι το απολυτο αυτοκινητο, αλλα και εμενα δεν μου αρεσει να παω να πεταω 24000euro για μια Α160, δεν μου αρεσει να πεταω κοντα 28000 για ενα mini couper, δεν μπορω να πεταω 55000 για ενα Q5, δεν μπορω να πεταω 28000 για ενα subaru impreza και να το παιζω ελληναρας.
Ειτε σας αρεσει ειτε οχι το Urban Cruizer ειναι TOYOTA και αποτυχημενο TOYOTA δεν θυμαμαι να βγηκε, για αυτο ξαναψαξτε το και τα λεμε.
Cosneo ωραιο το σχολιο σου δεν το ειχα σκεφτει, γελασα πολυ. -
Παω Pas(e)o !
-
Αποτυχημένο Toyota? Ως προς τι; Σαν οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, σχεδιασμό (υποκειμενικό αυτό το τελευταίο αλλά είναι σαν να τα σχεδίασε ο ίδιος που σχεδιάζει και τα ψυγεία της Samsung); Πολλά τέτοια υπάρχουν... τα περισσότερα τέτοια είναι βασικά! Αυτοκίνητα για όσους δεν αγαπάνε τα αυτοκίνητα και θέλουν απλά ένα ταξί χωρίς τον ταρίφα...
-
Το οτι ειναι Τουοτα εν ετη 2011 μονο αρνητικο μπορει να ειναι...
-
Κοιταξε δεν ειναι τυχαιο που βρισκονται στις πρωτες θεσεις πωλησεων και ενω ειναι απο τα ακριβοτερα αυτοκινητα οπως λετε για αυτο που προσφερουν.
Αλλα και μονο οτι ακους TOYOTA το μυαλο σου παει μπροστα, νοιωθεις ασφαλεια και ξεγνοιασια βαζεις τα λαδακια και γυριζεις δυο φορες την Ευρωπη.
Καντο με αλλο αυτοκινητο!!!! -
Λυσσα το εκανες!!!!
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Κοιταξε δεν ειναι τυχαιο που βρισκονται στις πρωτες θεσεις πωλησεων και ενω ειναι απο τα ακριβοτερα αυτοκινητα οπως λετε για αυτο που προσφερουν.
Αλλα και μονο οτι ακους TOYOTA το μυαλο σου παει μπροστα, νοιωθεις ασφαλεια και ξεγνοιασια βαζεις τα λαδακια και γυριζεις δυο φορες την Ευρωπη.
Καντο με αλλο αυτοκινητο!!!!Το πιο πιθανό είναι ότι οδηγώντας ένα Avensis π.χ. θα αυτοκτονήσεις από ανία πριν να φτάσεις στα σύνορα... τα ελληνικά!
ΥΓ: Αν θέλεις να τον κάνεις σωστά τον γύρο της Ευρώπης πάρε ένα Mazda που και πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα είναι συνολικά σύμφωνα με τις διάφορες έρευνες και πολύ ενδιαφέροντα οδηγικά!
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
...Αλλα και μονο οτι ακους TOYOTA το μυαλο σου παει μπροστα... -
Τα 3 αστέρια που δεν διορθώθηκαν ποτέ πάντως δείχνει και την εκτίμηση της ίδιας της Toyota στο μοντέλο της.
Και το λανσάρισμα του στην Αμερική σαν φτηνό Scion και όχι Toyota ίσως κάτι να σημαίνει.
Η μόνη λογική εξήγηση που βρίσκω στο ευρωπαικό λανσάρισμα του είναι κάτι σαν το ... Exeo! Να υπάρξει για λίγο μέχρι να βγει κάτι πιο ουσιαστικό. -
Οταν ημουν τριτη λυκειου (2009) ειχε ηδη παρουσιαστει και ειχα πει... Αν το φερουν με τον 1,6 128 hp και τετρακινητο, θα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο.. Οταν ομως ειδα οτι η Toyota Ελλας καθυστερουσε να το φερει, η τετρακινηση θα συνδυαζοταν μονο με πετρελαιο και πηρε μονο 3 αστερια στο Euro NCAP, ειπα κριμα και συνεχισα να κοιταζω το Fiesta...
-
Μόλις είδα ένα από κοντά. Πιστεύω πως περνάει πιο απαρατήρητο και από μπαχαλάκια σε διαδήλωση .
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οταν ημουν τριτη λυκειου (2009) ειχε ηδη παρουσιαστει και ειχα πει...Ποιο πολύ εντύπωση μου έκανε αυτό, παρά το Urban Cruiser...
3η Λυκείου το 2009;;; ...
Εγώ ήμουν 3η Λυκείου το 1987 ...
Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα ...
υ.γ. Τι λέγαμε; Urban Cruiser; Μπα, για κανένα sedan Avensis με βλέπω, συνταξιούχου... χωρίς σύνταξη...
-
Νίκο με γρήγορο 207 είσαι! Και μείνε σε τέτοιο όσο πιο πολύ μπορείς!
-
Το Urban Cruiser μου θυμίζει σαν λόγο ύπαρξης έναν γνωστό μου που η γυναίκα του ζητούσε ... τζιπ ... και της πήρε Ignis! 'Ψηλό αγάπη μου όπως το ήθελες, μαζεμένο ... ιδανικό για σένα!'
Ενα ασημί Urban Cruiser με τα μαυρα προστατευτικά γύρω γύρω ... άνετα πείθει ότι πρόκειται για baby Land Cruiser. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι ότι οδηγώντας ένα Avensis π.χ. θα αυτοκτονήσεις από ανία πριν να φτάσεις στα σύνορα... τα ελληνικά!
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Καντο με αλλο αυτοκινητο!!!!2 φορές γύρο της Ευρώπης με τι? Με 1.33 και 100 ψωριάρικα? Ή με 1.6 και 125 ημίαιμα?
Να συζητάγαμε για κάνα Land Cruiser θα σου έλεγα ευχαρίστως να οργώσω την Ελλάδα με δαύτο. Όλη η υπόλοιπη γκάμα της Τουότα είναι για τα πανηγύρια και απευθύνεται μόνο σε βαρετούς λογιστές (no offense) ή σε συνταξιούχους. Όταν και άμα ξαναβγάλει Supra, MR-2, Corolla TSport το ξανασυζητάμε... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νίκο με γρήγορο 207 είσαι! Και μείνε σε τέτοιο όσο πιο πολύ μπορείς!χε!χε! στάνταρ!... και μη σου πω ότι θα ξαναπάω σε κουπεδιά...
Πάμε και σύνθημα: 'Δεν θα γεράσουμεεεεε ποτέέέέέέέέ κουφάλα νεκροθάφτηηηηηη!...!'
Toyota Urban Cruiser