-
Θυμήθηκα κάτι άσχετα τώρα που είδα το ΕΝΑ.
Ήμουν φαντάρος στη Σάμο πριν από λίγα χρόνια και μας είχαν πάει για βολή με τα G3.Μας έβαλαν στη σειρά και μας είπαν να κάνουμε αναγνώριση στόχου.Ξεκινάει ο πρώτος: Ένα είδον.Λέει και ο δεύτερος: Ένα δύο....για τους εγκάθετους,εγώ ήμουν έκτος στη σειρά..
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ήμουν φαντάρος στη Σάμο πριν από λίγα χρόνια και μας είχαν πάει για βολή με τα G3.Μας έβαλαν στη σειρά και μας είπαν να κάνουμε αναγνώριση στόχου.Ξεκινάει ο πρώτος: Ένα είδον.Λέει και ο δεύτερος: Ένα δύο....για τους εγκάθετους,εγώ ήμουν έκτος στη σειρά..
Έκανες και εσύ φαντάρος Σάμο? Εγώ υπηρέτησα εκεί όταν οι πινακίδες ήταν διγράμματες ΑΤ. Τότε όσοι υπηρετούσαμε εκεί, λέγαμε πως λογικά έχει αυτά τα γράμματα η Σάμος διότι....Απέναντι Τουρκία !
-
Ωπ και εγώ Σάμο υπηρέτησα στο Μηχανικό (Καρλόβασι)
Στην σειρά μου στο ΚΕΜΧ ένας ξεκίνησε να ρίχνει λίγο πρίν πει ο λοχαγός το άρξατε πυρ , και όχι μια 2-3 βάρεσε
Η συνέχεια αναμενόμενη = 10Φ και πολύ γέλιο από τους άλλους! -
HAM-5664 Nissan juke έτοιμο για παράδοση, ΗΑΝ-3738 Smart για δύο.
-
ΥΝΤ 1182
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΑΝΚ-7871 Σητεία
Έχει αναφερθεί ΑΝΚ 7888... λογικά ήταν εκτός σειράς??
Όσο για την ενημέρωση τέλεια όπως πάντα -
ΡΥΗ-191
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΑΝΚ-7871 Σητεία
Έχει αναφερθεί ΑΝΚ 7888... λογικά ήταν εκτός σειράς??
Όσο για την ενημέρωση τέλεια όπως πάνταΕγώ το ειχα δώσει αλλά πρέπει να το είδα λάθος σύμφωνα με την ενημέρωση του thaliarque.
@thaliarque -
ZAZ-6116 opel corsa
-
ZXN 1641 Opel Insignia
-
ΗΑΥ 657.
@ prisma και D1FF Ήμουν στο Ηραίο (5ος ΛΑΤΕΘ) και τότε δίνονταν ΜΟΑ πινακίδες.Ωραίο νησί πάντως. -
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως αυτό που είδα χθες ήταν:
ΝΙΤ-1344(χ) μάλλον LANCIA,σίγουρα μαύρο στο αντίθετο ρεύμα της Επ.Ο. Ωραιοκάστρου-Θέσ/νικης.
Υ.Γ.: Πόλυ όμορφες οι πινακίδες των Εθελοντικών Πυροσβεστικών Οχημάτων ...
Ε.Π.Ο. .... (τετραψήφιος αριθμός) -
ΗΑΥ 657.
@ prisma και D1FF Ήμουν στο Ηραίο (5ος ΛΑΤΕΘ) και τότε δίνονταν ΜΟΑ πινακίδες.Ωραίο νησί πάντως.Τι έγινε... όλοι έχουμε περάσει απο Σάμο????
Εγώ μετά μετατέθηκα Καστοριά. (άλλος γρήγορος συνδυασμός, ΚΤΑ τότε και πολλές Mercedes, ειδικά αν βάλεις και τα τζίπ της
στρατονομίας που κυκλοφορούσαν αβέρτα ) -
ΡΥΗ-198, με το τσιγκέλι τα δίτροχα
-
ΗΟΒ 871 προ ολίγου
-
@DrHouse είσαι σίγουρος:-P? Ένα ΡΥΗ 224 πρόλαβα κ είδα τις λιγες ωρες που είμαι εδώ.
Επίσης ΕΕΕ 3822 και ΡΟΧ 1718. -
ΗΑΝ-3757 από χθες το βράδυ και ΗΑΥ 714 σε γουρούνα τετράτροχη σήμερα το πρωί.
-
Μια ερώτηση για σας που ασχολείστε
Οι Σέρρες τι συνδυασμούς γραμμάτων παίρνουν αυτή τη στιγμή; -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μια ερώτηση για σας που ασχολείστε
Οι Σέρρες τι συνδυασμούς γραμμάτων παίρνουν αυτή τη στιγμή;Aν πάς στην 1η σελίδα του νήματος αυτού υπάρχουν αναλυτικότατα τα στοιχεία που αναζητάς για κάθε νομό. Αι Σέρραι, δίνουν ΕΡΤ στα αυτοκίνητα (ΕΡΤ-5382 τελευταία θέαση), ΕΕΕ στα κόκκινα (ΕΕΕ-4267 τελευταία θέαση) και ΕΡΟ στα δίτροχα (ΕΡΟ-770 τελευταία θέαση).
@DrHouse είσαι σίγουρος:-P? Ένα ΡΥΗ 224 πρόλαβα κ είδα τις λιγες ωρες που είμαι εδώ.
Επίσης ΕΕΕ 3822 και ΡΟΧ 1718.Ακόμη δεν ήρθες κι είδες τόσα? ΕΕΕ έχω δεί μέχρι το 3812, όσο για τα ΡΥΗ τυχερός ήσουν, περίμενε να δείς τους τραγικούς ρυθμούς τους. Ευτυχώς και τα νοικάρικα και τουλάχιστον ψιλοτσουλάει το ΡΟΧ
-
IMY 4404 Renault Twingo II σημερινή ταξινόμηση προς παράδοση στην ΠΛΑΜΑΡ.
-
EEE-3472 σε Α8
ΟΜΑ 794
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011