-
Ο χρήστης thanasiss1969 έγραψε:
Ακόμα και αν αυτά τα €150 το μήνα πέσουν στα €100 (ακριβαίνει και το υγραέριο...), έχει νόημα η απόσβεση σε 40 μήνες ?
Τι φόντο βελτιώσεως υπάρχει μετά τα χθεσινά έκτροπα εντός βουλής από τους 300 βολεψάκιδες. Χειροκροτούσαν, που θα γίνουμε ακόμα φτωχότεροι, οι 150 τόσοι, + τον κολοτούμπα, + τον γυναικείο κακοδεμένο μπόγο. Που ο μόνος ανοιχτομάτης εκεί μέσα, είναι αυτός που έχει χάσει τα ματάκια του, που ψήφισε ‘ κατά συνείδηση’, και όχι με σκατά συνείδηση.
Α.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ. ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..... ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΤΑ ΠΥΡΑ!
Δε διαφωνώ με την 'ποιότητα' των αντιπροσώπων' του έθνους...Ωστόσο, δε μπορώ και να παραβλέψω την ευθύνη εκείνων που τους εκλέγουν εδώ και δεκαετίες. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται...δυστυχώς κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν...
ΥΓ: Για να προλάβω αντιδράσεις του τύπου 'εγώ δεν τους ψήφισα ποτέ' (όπως ισχύει 100% και στη δική μου περίπτωση...) τα σχόλιά μου αφορούν στο σύνολο του ελληνικού λαού και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις...
-
Ο χρήστης Dimitris_TL έγραψε:
Αντώνη μαζί σου, όλοι βράζουμε μέσα μας με την σημερινή κατάσταση... εσύ φίλε που λες για μισθούς και συντάξεις αν διαβάσεις οικονομικά άρθρα, τα δάνεια προορίζονται για τοκοχρεωλύσια, την Ευρώπη την πονάει πολύ η Ελληνική χρεωκοπία μπορούσαν να το εκμεταλευτούν, ο δικτάκτορας Μεταξάς σε ίδια περίπτωση τους είπε ΟΧΙ δεν θα εξαθλιώσω τον λαό μου για να πάρετε τα πανωτόκια, αλήθεια γιατί δεν απαιτούν έντοκα τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία οι οποίες ξεπερνουν το συνολικό ποσό του χρέους! Γιατί το κάνουν γαργάρα? γιατί δεν εκδικάζουν τις αποζημιώσεις των εκγλημάτων πολέμου των Γερμανών όπως στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο, που το Δίστομο εκδικάστηκε στη Ιταλία και κέρδισαν τη δίκη αλλά μετά από παρέμβαση της Μερκελ στον Μπερλουσκόνη δεν μπορεί να εφαρμοστεί! Γιατί όλα αυτά? Και άλλα πολλά σχετικά όπως με έγραφο που υπέγραψαν και αναγνώρισαν τα προπολεμικά χρέη της χώρας που κανονικά έπρεπε να διαγραφούν , κυβέρνηση μεταπολεμική αλλά δεν απάιτησε τότε τις πολεμικές αποζημιώσεις διότι η Γερμανία ήταν διαιρεμένη τότε, αλλά το θέμα είναι γιατί δεν την απαιτουν την πολεμική αποζημίωση τώρα που εξοφλούμαστε αμέσως, γιατί δεν απαιτούν εξόφληση εντόκως του κατοχικού δανείου προς την Γερμανία? γιατί δεν απαιτούν την επιστροφή του χρυσού που έκλεψαν οι Γερμανοί από την τράπεζα της Ελλάδας Γιατί???? παρά καταφεύγουν σε ΔΝΤ και δανειστες υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας για πολλές δεκαετίες να μην πω την ύπαρξη του Ελληνικού κράτους, όταν τα πάντα θα είναι ξένη ιδιοκτησία, λιμανια αεροδρόμια, δρόμοι, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, δημόσια υγεία εκπαίδευση, αιγιαλός, κοιτάσματα και μεταλεύματα... όλα τα λέει μεσα το μεσοπρόθεσμο διαβάστε το, να δω που θα είναι το Ελληνικό κράτος και να δω πως θα ζούμε με τους μισθούς και συντάξεις των 500 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα να είναι ύψη, στεναχωριέμαι, λυπάμαι για την πατρίδα μου ανησυχώ για τα παιδιά μου και βράζω από θυμό όπως ο περισσότερος κόσμος.
ΥΓ φίλε tommygun όταν σε δύο με τρία χρόνια τελειώσουν τα λεφτά από τα δάνεια που θα πάρουμε με το μεσοπρόθεσμο και το ξεπούλημα της χώρας , τι θα γίνει τότε? ε? τι θα πουλήσουμε? μήπως θα πάμε στην δραχμή και χωρίς να μας ανήκει τίποτα πλέον? ε?
Συγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβασηΕίναι ξεκάθαρος ο στόχος. Απλά δεν τον βλέπουμε. Διαλύεις μια χώρα, τη φτάνεις στο έσχατο σημείο για να μπορέσεις να της ρουφήξεις ό,τι έχει (πετρέλαια, λιμάνια, αεροδρόμια, φυσικός πλούτος κτλ.) τσάμπα...
Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά : **Εάν **(το τονίζω το εάν...) ποτέ φτάσουμε σε πρωτογενές πλεόνασμα, τότε απλά τους λες 'Τώρα δε σας έχω ανάγκη. Εάν θέλετε, θα πάρετε το 1/3 σε βάθος χρόνου, για να μην πω δε θα πάρετε τίποτα...'
Τότε ο εκβιαζόμενος τρέπεται σε εκβιαστή...Το θέμα είναι : έχουμε τους πολιτικούς που θα μας οδηγήσουν σε αυτήν την κατάσταση...και μάλιστα δίχως να 'τελειώσουν' πρώτα το λαό; Και...'οι μεγάλοι από έξω' που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε θα επιτρέψουν να σηκώσουμε κεφάλι, ιδίως αφού δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο;;
Ζητώ κι εγώ συγνώμη για το off topic... -
Αν και εχουμε βγει λιγο εκτος θεματος θα ηθελα για ενημερωση να προσθεσω κατι και ειδικα στον φιλο tommygun που φαινεται να διακατεχεται απο μια αντιπαθεια εναντι των SUV και τα αυτοκινητα μεγαλυτερων κυβικων.
Καποτε μας ειχαν αναγκασει να αγοραζουμε 1000αρια, λογω κοστους και φορολογιας, και να διαμαρτυρομαστε οτι δεν εχουν ενεργητικη/παθητικη ασφαλεια , μετα μπορεσαμε οι πιο πολλοι, απο τις αρχες της δεκαετιας του 90 με τα λεφτα που καποτε παιρναμε τα 1000αρια να παρουμε μεγαλυτερα και καλυτερα αυτοκινητα και τελικα φτασαμε εως και προσφατα να μπορρουμε με σχεδον τα ιδια λεφτα να παιρνουμε ενα μικρο SUV η και ενα μεταχειρισμενο μεγαλυτερο γαι να μπορεσουμε οι πιο πολλοι να κανουμε και την τρελα μας για εκτος δρομου και για καμμια παραλια που εχουμε πολλες και για ασφαλεια της οικογενειας και φυσικα να μην κρυβομαστε και για εφφε γιατι παντα τετοια αυτοκινητα ειχαν το κατι τις απο αυτο.
Οσοι ομως τα αγορασαν, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, ουτε τα εκλεψαν ουτε τσαμπα τα πηραν, αντιθετως πληρωσαν και πληρωνουν πολλα για τελη/φορους/καυσιμα κλπ πολυ περισσοτερα απο ενα μικρο 1000αρι, βοηθωντας ετσι συστηματικα αυτο το κρατος το οποιο σε καθε περιπτωση οπως και τωρα και χωρις κανενα αντικειμενικο κριτιριο τα βαζει παλι να πληρωσουν τα σπασμενα του.
Οσο για τον χαρακτηρισμο οτι ειναι μ.....ς οσοι βαζουν υγραεριο σε αυτα, εκτος του οτι προσβαλεις ενα μεγαλο μερος ανθρωπων χωρις να τους ξερεις και χωρις να σε εχουν προκαλεσει, μαλλον εμπαθεια δειχνει παρα σοφρωνα αποψη.Για την τωρινη δοση που καταφερε ο ΓΑΠ να εξασφαλισει, ισως συμφωνησω μαζι σου, λεω ισως γιατι πραγματικα δεν εχω ξεκαθαρη εικονα, αλλα να εισαι σιγουρος οτι τα χειροτερα ερχονται γιατι αυτο μονο μια προσκαιρη ανασα θα δωσει για να μην γινει σταση πληρωμων τον Ιουλιο και παλι ο ιδιωτικος τομεας καλειται να βαλει πλατη, χωρις να εχει αμεσα καμμια σχεση με το δημοσιονομικο ελλειμα που κατα κυριο λογο εξυπηρετει μισθοδοσια δημοσιων υπαλληλων/συνταξιουχων και τοκοχρεωλυσια απο δανεια που παρθηκαν για να εξυπηρετησουν προγενεστερα δημοσιονομικα ελειματα αλλα και χρηματοδοτησεις του κρατους σε 'ημετερους'. Το συνολο των ιδιωτικων υπαλληλων ουτε εφαγαν ενα ευρω απο αυτα, ανελλιπως πληρωνουν την βαρια εφορια τους και καθε μερα ζουνε με την αγωνια του αν εχουν δουλεια την επομενη.
Εγω με την γυναικα μου που δουλευουμε απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ πληρωνουμε αμεσο φορο στο κρατος 13000
ευρω (φετος) και δεν ειμαστε απο τους προνομιουχους. Τωρα λοιπον αυτο το κρατος για να διατηρησει στο ακεραιο τους μισθοφορους ψηφοφορους, επιβαλλει σε εμενα (και τους υπολοιπους) εκτακτη εισφορα λες και εμεις φταιμε που δουλευουμε ανελλιπως για 20 χρονια, ενω αυτο εχει πεσει εξω. Ειναι σαν να εχω παρει δανειο για το σπιτι μου και επειδη δεν μπορω να τα βγαλω περα πλεον λογω κακης προσωπικης διαχειρισης να επιβαλλω στον γειτονα με νομο φορο για την αποπληρωμη του δικου μου δανειου.
Οσο για το οτι και οτι δημοσιοι υπαλληλοι θα πληρωνουν την εισφορα αυτο και αν ειναι αστειο. Με τι θα την πληρωνουν? Με τα δανεικα του μνημονιου που πληρωνονται οι μισθοι τους? Μα αυτα ειναι δανεικα, δηλαδη λεφτα που θα ξεπληρωσει παλι στο συνολο τους ο ιδιωτικος τομεας, αφου το δημοσιο εχει παψει εδω και δεκαετιες να ειναι παραγωγικο και συντηρειται αποκλειστικα με αυτα!Δεν θελω να ριξω κανενα φταιξιμο στο συνολο των δημοσιων υπαλληλων, αλλα μεχρι ποτε αυτος ο ερμεος ιδιωτικος τομεας θα σηκωνει αυτο το βαρος της αποπληρωμης?
Επειδη αναγκαστικα γενικολογω, σιγουρα αδικω και σε ενα μερος τον δημοσιο τομεα οπως σιγουρα και ο ιδιωτικος τομεας εχει και ενα μερος της ευθυνης (εισφοροδιαφυγη κλπ) αλλα οχι ο μισθωτος του ιδιωτικου τομεα που ειναι και το μεγαλυτερο συνολο και η επιβαρυνση του ειναι και αδικη και παραλογη.Για να μιλησουμε ομως παλι για το υγραεριο και να ερθουμε επι του θεματος, η Shell που βαζω ακομα και σημερα εχι την τιμη στα 79.9 οσο δηλαδη την ειχε πριν την αυξηση του ειδικου φορου. Να δουμε μεχρι ποτε!
Παντως το αλλο σιγουρο ειναι οτι στην νεα παρτιδα φοροεπιδρομης απο τον Σεπτεμβριο, θα ακολουθησει και αλλη αυξηση.
Ειναι να μην μυριστουν αιμα οι καρχαριες, μετα ειναι θεμα χρονου ποτε θα σε κατασπαραξουν! -
Τόσο σχετικά με το ΓΑΠ όσο και με τα SUV κτλ. είστε όλοι και προτείνω επαναφορά στο θέμα του Υγραερίου [Mod]
-
παιδια καλημέρα σε όλους και καλό μήνα , εδώ και 1 μήνα έχω βάλει και εγώ υγραέριο τηε BRC στο C-Max 1600cc που έχω και υπολόγισα τώρα την διαφορά που είχα απο τα 4 γεμίσματα ..(με κάθε γεμισμα 43 λίτρα κάνω 470κμ) ..έχουμε και λέμε:
με βενζίνη για να κάνω 470 κμ θέλω 58,6 ευρώ (7,8 μέση κατανάλωση, 1,6 αξία βενζίνης) και με υγράεριο για τα ίδια χιλιόμετρα θέλω 33.3 ευρώ(9.2 μέση κατανάλωση, 0,77 αξία υγραερίου) .
Οπότε μιλάμε για 25,35 ευρώ κέρδος σε κάθε γέμισμα .. τώρα εάν πούμε ότι βάζουμε υγραέριο με +6 λεπτά θέλω 35.8 ευρώ οπότε το κέρδος πάλι είναι 22,7 ευρώ ..
έτσι εάν το κάνουμε 22,7 * 52 εβδομάδες = 1180 ευρώ .. οπότε σε 1 χρόνο θα έχω κάνει απόσβεση ...
-
Κατα πόσο επηρρεάζει την τιμή της εγκατάστασης το μέγεθος και το πλήθος των εξαρτημάτων? Ρώτησα μάστορα
στον οποίο έχει βάλει ο πατέρας μου σε δίλιτρο φορτηγάκι με 1000 ευρώ, σε τετράλιτρο εξακύλινδρο με 1200 και
σε οκτακύλινδρο 4.7 με 1300. Χωρίς να του πω ποιός είμαι για να παζαρέψω ως 'πελάτης' μου είπε 950 για 1250cc
και μικρό ντεπόζιτο. Πολλά δεν είναι ή δεν παίζει τόσο ρόλο το μέγεθος των μπεκ και του ρεζερβουαρ? -
Παιζει ρολο ο αριθμος/μεγεθος των μπεκ και το μεγεθος της δεξαμενης.
Στα αλλα πιστευω οτι πανω κατω δεν διαφοροποιειται το κοστος τους. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τόσο σχετικά με το ΓΑΠ όσο και με τα SUV κτλ. είστε όλοι και προτείνω επαναφορά στο θέμα του Υγραερίου [Mod]Έχω την αίσθηση πως ο nass ήταν σαφής. edit [Mod]
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Κατα πόσο επηρρεάζει την τιμή της εγκατάστασης το μέγεθος και το πλήθος των εξαρτημάτων? Ρώτησα μάστορα
στον οποίο έχει βάλει ο πατέρας μου σε δίλιτρο φορτηγάκι με 1000 ευρώ, σε τετράλιτρο εξακύλινδρο με 1200 και
σε οκτακύλινδρο 4.7 με 1300. Χωρίς να του πω ποιός είμαι για να παζαρέψω ως 'πελάτης' μου είπε 950 για 1250cc
και μικρό ντεπόζιτο. Πολλά δεν είναι ή δεν παίζει τόσο ρόλο το μέγεθος των μπεκ και του ρεζερβουαρ?
Το μέγεθος κανένα των μπεκ, ο αριθμός ναι.
Σίγουρα το τανκ, άλλο 40 λίτρα και άλλο 100!!!.
Πλην όμως διαφορά υπάρχει εάν εφαρμόζετε ο νόμος, όπως γραφεί το ΦΕΚ, η γίνονται εκπτώσεις που πηγάζουν από την έκπτωση της ασφάλειας….
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τόσο σχετικά με το ΓΑΠ όσο και με τα SUV κτλ. είστε όλοι και προτείνω επαναφορά στο θέμα του Υγραερίου [Mod]
Έχω την αίσθηση πως ο nass ήταν σαφής. edit [Mod][/quote
…μετά που ποστάρισα είδα την απαγόρευση. Ζητώ συγγνώμη…..
-
Αντωνη εχεις δικιο ως προς το μεγεθος των μπεκ.
Καπως τα μπερδεψα γιατι επρεπε να θυμαμαι οτι εβαλα πιο μεγαλα μπεκ απο αυτα που κανονικα ερχονταν και το παιδι (εγκαταστατης) μου ειχε πει χαρακτηριστικα οτι δεν υπαρχει εξτρα κοστος οποιο μεγεθος και να ηταν (δυο μεγεθη υπηρχαν ουτως η αλλως για το συγκεκριμενο). -
επιστρεφουμε ταχιστα στο θεμα που μας και αυξηση στο lpg! γιατι εδω μεσα ολοι μας κοιταμε το δεντρο και εχουμε χασει το δασος λοιπον εβαλα σημερα απο μπιρμπο στον ρεντη με τιμη 0,847!!!του ειπα γιατι και μου ειπε το παραμυθι για το φορο απο 125 στα 200!μα του λεω χτες ψηφιστηκε ποτε προλαβε?απαντηση δεν πηρα!α και ειπε οτι θα ανεβει κιαλλο κοντα στο 1ευρω! και απαντησα δεν πειραζει θα ακυρωθουν τοτε πολλα ραντεβου εσεις θα εχετε το προβλημα! και εφυγε κακος που δεν εφυγα και εγω οταν ειδα την τιμη!
-
Ο χρήστης adam05 έγραψε:
επιστρεφουμε ταχιστα στο θεμα που μας και αυξηση στο lpg! γιατι εδω μεσα ολοι μας κοιταμε το δεντρο και εχουμε χασει το δασος λοιπον εβαλα σημερα απο μπιρμπο στον ρεντη με τιμη 0,847!!!του ειπα γιατι και μου ειπε το παραμυθι για το φορο απο 125 στα 200!μα του λεω χτες ψηφιστηκε ποτε προλαβε?απαντηση δεν πηρα!α και ειπε οτι θα ανεβει κιαλλο κοντα στο 1ευρω! και απαντησα δεν πειραζει θα ακυρωθουν τοτε πολλα ραντεβου εσεις θα εχετε το προβλημα! και εφυγε κακος που δεν εφυγα και εγω οταν ειδα την τιμη!
Φίλε μου κάτι έγραψα για την ευρύτερη περιοχή του Ρέντη…….
Ότι και να γράφω, αφόρα το δάσος!.
Σε 20 περίπου που με διάβασαν, τηλεφωνικά έδωσα περεταίρω διευκρινήσεις. Εάν δεν υπάρχει αυτόφωρο……. Και εκτελεστική εξουσία….. και εποπτικά όργανα….. -
Ο χρήστης adam05 έγραψε:
επιστρεφουμε ταχιστα στο θεμα που μας και αυξηση στο lpg! γιατι εδω μεσα ολοι μας κοιταμε το δεντρο και εχουμε χασει το δασος λοιπον εβαλα σημερα απο μπιρμπο στον ρεντη με τιμη 0,847!!!του ειπα γιατι και μου ειπε το παραμυθι για το φορο απο 125 στα 200!μα του λεω χτες ψηφιστηκε ποτε προλαβε?απαντηση δεν πηρα!α και ειπε οτι θα ανεβει κιαλλο κοντα στο 1ευρω! και απαντησα δεν πειραζει θα ακυρωθουν τοτε πολλα ραντεβου εσεις θα εχετε το προβλημα! και εφυγε κακος που δεν εφυγα και εγω οταν ειδα την τιμη!Δηλαδη μας κανει και χαρι!!
Το οτι θα ανεβει και αλλο κοντα στο 1 ευρω γιατι το λεει? Για να δικαιολογησει την τωρινη αυξηση αλλα και για καθε αλλη αυθαιρετη που θα γινει απο αυτον μαλλον!
Τετοιες συμπεριφορες διωχνουν οπως ειπες και τωρινους αλλα και μελλοντικους πελατες. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Δηλαδη μας κανει και χαρι!!
Το οτι θα ανεβει και αλλο κοντα στο 1 ευρω γιατι το λεει? Για να δικαιολογησει την τωρινη αυξηση αλλα και για καθε αλλη αυθαιρετη που θα γινει απο αυτον μαλλον!
Τετοιες συμπεριφορες διωχνουν οπως ειπες και τωρινους αλλα και μελλοντικους πελατες.Χάρη μας κάνει βέβαια
- Που δε ανέβασε το υγραέριο να κάνει όσο η βενζίνη.
- Που μας έκανε την εγκατάταση (σε όσους έκανε)
- Που μας μίλησε
- Που δε μας έβρισε
κλπ
Άλλος για χιλιάρι; Να το φουλάρει υγραέριο και να ζορίζεται ο πρατηριούχος;
-
0,971 στο Ρέθυμνο σήμερα ...
-
0,789 στη RevOil στο Καματερό και σήμερα.
Και αφήστε τον εκπρόσωπο των πρατηριούχων υγραερίου κ. Μπίρμπο ...να ονειρεύεται!
Οι καταγγελίες έχουν ξεκινήσει και εύχομαι σύντομα να ακούσετε για κανένα πλαφόν στο Νομό Αττικής... -
Και για τις αποδηξεις εδω οι καταγγελιες σας, καθως και για διαφορες παραβασεις τελωνιακου κωδικα
kataggelies@sdoe.grΑν δεν κατεβασουν ή κρατησουν τις τιμες, τα ''μαυρα'' θα τα φανε σε βαζελινη.....
-
εκπρόσωπο των πρατηριούχων υγραερίου κ. Μπίρμπο
EDIT.Δεν μπορεις να χαρακτηριζεις ετσι ενα ολοκληρο κλαδο.Προσεκτικα το λοιπόν οι χαρακτηρισμοι σου [MOD]
ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΧ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΠΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΔΙΑΝΕΜΗΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΡΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ, ΑΠΛΗΣΤΟ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΟ.
ΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΜΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. -
ΑΠΟ 0.67 ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ 0.8 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!
Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ!
ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ LPG ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΗΛΗΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ LPG ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...
EDIT MOD
Υγραεριοκίνηση!