Ο χρήστης nass έγραψε:
Και η δευτερη ερωτηση μου εχει να κανει με το αυτοκινητου του κ.Ζαχου!Γιατι ηταν δηλώμενο ως 2000 κυβικα?
Διότι θεωρείται kit car και στα σπριντ τα kit car συμμετέχουν στην αμέσως επόμενη κλάση κυβικών (δηλ. είναι 1600 R2B = 1600 kit car = 1600-2000 cc κλάση σπριντ)
Ευχαιστω παρα πολυ!Δεν γνωριζα απο κατηγοριες των Σπριντ!Ευχαριστω!
Πήγα θεατής και καταγράφω τα στοιχεία του αγώνα όπως τα είδα.
Στα συν του αγώνα:
- Ωραία, πολύ τεχνική διαδρομή σε πανέμορφο φυσικό τοπίο
- Καλά περάσματα από κάμποσα 1600άρια και τους δύο πρώτους των 2000.
- Πινακίδες που ενημέρωναν τους θεατές για τις προσβάσεις
- Εκεί που καθόμουν, καλός έλεγχος κάποιων περαστικών που επέμεναν να μπουν με τα Ι.Χ. τους στην Ε.Δ. εν ώρα αγώνα. Έγινε σύρραξη για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
- Το δεύτερο πέρασμα του Ζάχου. Πέρασμα επιπέδου IRC, τουλάχιστον.
Στα πλην του αγώνα:
- Χρειάστηκε παρέμβαση θεατή για να μετακινήσει ο κριτής ασφαλείας τους θεατές από εντελώς επικίνδυνο σημείο (η πρώτη διχάλα μετά την είσοδο στην κοιλάδα) και να αποφευχθεί μετά από 15' πολύ σοβαρό ατύχημα όταν πήγε ευθεία στα φρένα ένα 106 εκεί ακριβώς που πριν λίγο στέκονταν θεατές και ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το τραγικό είναι ότι 20' μετά την έξοδο του 106 ο κριτής επέτρεψε ξανά σε θεατές να κάτσουν σε αυτό το σημείο.
- Λίγες συμμετοχές για τον τόπο τέλεσης του αγώνα.
- Κάποια περάσματα με εντελώς λάθος πατήματα (στην είσοδο αριστερής στροφής συνήθως ένα αγωνιστικό δεν πρέπει να βρίσκεται αριστερά).
- Λίγοι θεατές (εκεί που βρισκόμουν) και κάποιοι απ' αυτούς επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και το σπορ καθώς κάθονταν στα πλέον ακατάλληλα σημεία.
- Απ' όσο είδα, δεν είχαν μπει λάστιχα σε κολώνες που βρίσκονταν σε σημεία εξόδου. Παραλίγο να τυλιχτεί ένα αυτοκίνητο σε μία απ' αυτές.
Και του χρόνου, με περισσότερες συμμετοχές.
Οσο αφορα τις συμμετοχες συμφωνω και γω οτι ηταν λιγες και ισως δεν ηταν τοσο εντυπωσιακες,απο αποψη θεαματος και περασματων αλλα και αυτοκινητων!Με βεβαια λιγες εξαιρεσεις.Συμφωνω απολυτα για το περασμα του κ.Ζαχου που το παιδι ειναι αλλου!Ακομη και με το το Note πεταγε ποσο μαλλον τωρα!Συγχαρητηρια!Τελος για τους θεατες δεν εχω τι να πω η κατασταση ειναι κλασικη οπως στους περισσοτερους αγωνες και τα σκουπιδια σκουπια!Τουλαχιστον σε καποια σημεια που προσεξα εγω!