-
Να πω κατι,ετσι για την ιστορια.Εβαλα παλι κοντριτσα σημερα με την BMW στο σχιστο,αυτη τη φορα χωρις κινηση και χωρις να αναγκαστουμε να κανουμε επικυνδυνους ελιγμους.τρεις καροτσες μπροστα το κορσα και οποιος θελει το πιστευει!Θα μου πειτε τωρα πηρες κορσα ρε φιλε για να κοντραρεσαι?Οχι βρε παιδια,απλα παιζουμε λιγο.Εξ΄αλλου οι συνηθειες δεν κοβονται μαχαιρι!
-
Ο χρήστης punto GT170 έγραψε:
Να πω κατι,ετσι για την ιστορια.Εβαλα παλι κοντριτσα σημερα με την BMW στο σχιστο,αυτη τη φορα χωρις κινηση και χωρις να αναγκαστουμε να κανουμε επικυνδυνους ελιγμους.τρεις καροτσες μπροστα το κορσα και οποιος θελει το πιστευει!Θα μου πειτε τωρα πηρες κορσα ρε φιλε για να κοντραρεσαι?Οχι βρε παιδια,απλα παιζουμε λιγο.Εξ΄αλλου οι συνηθειες δεν κοβονται μαχαιρι!Αν το BMW είναι 1600 σε πιστεύω
-
Εννοειται οτι ειναι η 1600 με τα 115 αλογα και τα 1350 κιλα
-
Γεία σας παιδιά! Εχω ένα Corsa 1200 έκδοση sport με 23.000χλμ και έχω πιάσει τελική 180 στην εθνική και με κατηφόρα φυσικά
Πάντως τα 170 που γράφει ο κατασκευαστης τα πιάνω όποτε το επιδιώξω.
Κ τα δικά σας θα ανοίξουν, λίγο υπομονή χρειάζεται. -
Έχεις δίκιο paulan!Και το δικο μου corsa 1200 '02,μέχρι τα 10.000χλμ δεν έδειχνε πάνω απο 170+ και έκαιγε απαράδεκτα πολύ!!! Τώρα με 65.000χλμ και πιο ελεύθερο φίλτρο K&N δείχνει 180-185 κοντερίσια σε επίπεδο δρόμο(ευθεία Τρίπολης) και η κατανάλωση είναι ΟΚ!
Υ.Γ : Αυτό που ανέφερες σε άλλο topic για τα φρένα το έχω παρατηρήσει κι εγώ
-
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.Εχει βαλει κανεις την εισαγωγη του Dbila?Aν ναι,αξιζει?μου ειπαν οτι φτανει στα 118 αλογα μαζι με προγραμμα
-
καλησπερα.Εχω ενα opel corsa c 1.4 sport twinport.Το αυτοκινητο εχει 1800 χλμ.Προσπαθησα να το τελικιασω και δεν ειδα πανω απο 180 στο κοντερ.Προφανως θελω να πιστευω οτι το μοτερ ειναι ακομα σφιχτο.Εχει καποιος το ιδιο αυτοκινητο και αν ναι ποσα εχει δει στο κοντερ?Το εχει χαμηλωσει κανεις και αν με τι ελατηρια?Φιλε punto GT170 τι βενζίνη του βάζεις?ίσως να παιζει και αυτό ρόλο για την τελική
-
Φιλε μου το αυτοκινητο το εχω ενα μηνα και εχω κανει 2800 χλμ αποκλειστικα με σουπερ αμολυβδη eteka.Aν ειναι να βαζω παλι 100 οκατανιων BP ultimate οπως στο punto τοτε καηκα!
-
Ταξιδιαρης και εσυ ε??? Εγω σε ενα εξάμηνο έχω κάνει 9000 χλμ. Και επεται συνέχεια!!!
Τωρα οσον αφορά βενζινη βάζω Shell V Power.
Ουτε κινητήρα επιδόσεων φοράει το Αστρα αλλά είναι και αντιοικονομικές οι βενζίνες 100 οκτανίων. -
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.Εχει βαλει κανεις την εισαγωγη του Dbila?Aν ναι,αξιζει?μου ειπαν οτι φτανει στα 118 αλογα μαζι με προγραμμαΈχει σχετική αναφορά το τελευταίο τεύχος των 4τροχών,στη στήλη δοκιμών μακράς διαρκείας με μετρήσεις ισχύος,επιδόσεων κλπ.Καταλήγει ότι δεν αξίζει!
-
Ψιλό-οff-topic, αλλά γιατί δεν τα συζητάμε όλα αυτά στο OPEL FORUM...;
-
Εχει βαλει κανεις σε corsa ή astra 17αρες ζαντες με 205/40?Θελω να βαλω αλλα δεν ξερω μηπως το κοψω πολυ.Υποψιν οτι το χαμηλωσα με ελατηρια Η&R και αμορτισερ bilstein sprint και το αυτοκινητο δεν εχει καμια σχεση στην οδικη του συμπεριφορα με πριν....
-
μην το κανεις........ βαλε ΤΟ ΠΟΛΥ 16αρα...... αν σωνει και καλα θελεις να βαλεις ζαντα......(16 για αστρα , 15αρα για κορσα)
-
Σήμερα μίλαγα με πωλητή της Opel. Για λίγο καιρό έφερναν τα 1.4 sport με 16αρες. Τις έκοψαν και γύρισαν στις 15αρες γιατί δεν τράβαγαν τα καημένα. Κι εσύ θες να βάλεις 17αρες?
-
Φιλε μου Ολυμπιε οτι ηταν να κανω το εκανα με το punto.Πατησα αρκετα saxoralla πρωτου σταδιου κτλ.τωρα πιστευω οτι ηρεμησα και ψαχνω αλλα πραγματα γιατι δεν ηταν λιγες οι φορες που γλυτωσα απο θαυμα.Τωρα για το corsa,για την κατηγορια του και τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι ενα τιμιο αυτοκινητο.Δεν ψανω πλεον τοσο πολυ το γκαζι....Απλα δεν ξερω αν θα το κοψω τοσο πολυ σε σημειο που να ξενερωσω αφανταστα.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..
-
Υπαρχει καποιο opel forum?Αν ναι σε ποια διευθυνση?
-
Εχω αντιληφθεί το πνεύμα σου από πρηγούμενα μηνύματα, και όντως πιστεύω ότι το Corsa είναι σχετικά τίμιο. Απλά έλεγα ότι θα είναι κρίμα να το ζορίσεις ακόμη περισσότερο βάζοντας 17αρες ζάντες. Το τίμημα είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την όποια εμφανισιακή αναβάθμιση (άποψή μου).
-
Εχει βαλει κανεις σε corsa ή astra 17αρες ζαντες με 205/40?Θελω να βαλω αλλα δεν ξερω μηπως το κοψω πολυ.Υποψιν οτι το χαμηλωσα με ελατηρια Η&R και αμορτισερ bilstein sprint και το αυτοκινητο δεν εχει καμια σχεση στην οδικη του συμπεριφορα με πριν....Φίλε punto, το δικο μου corsa ειναι απο τα λίγα που φερανε και φοράει 16αρες ζαντες με dunlop spsport9000 195/45 και αεροτομη της irmscher.
Με την μαμισια αναρτηση και το 45αρι προφιλ κοπανάει αρκετα στις ανωμαλίες, ειδικά στις συνεχομενες, ποσο μαλλον με 17αρες και 40αρι προφιλ. Θα σου προτινα 16αρα ζαντα και οχι παραπανω μετα ειναι υπερβολη. Και όσον αφορα τις επιδόσεις εκτός το κρέμασμα που μπορεί να έχεις όταν ξεκινάς με λίγες στροφες( -
Φιλε μαυρε,τελικα τις εβαλα τις 17αρες!Το αυτοκινητο ειναι σκετη καυλ@@@@!!!Δεν κοπαναει σχεδον καθολου και δεν εχει γενικα καμια σχεση με πριν στην οδικη συμπεριφορα.Βραχος!Φορουσα μπιλσταιν με ελατηρια H&R.Αναγκαστηκα να βγαλω τα ελατηρια τα οποια τα ειχα πανει για 1000χλμ μονο γιατι εβρισκαν οι τροχοι στους θολους!Του εβαλα παλι τα εγοστασιακα ελατηρια και ολα ειναι ενταξει.Απο οδικη συμπεριφορα βεβαια καμια σχεση!Οσο για το κοψιμο που μου ελεγαν πολλοι,με συγχωρειται αλλα αν το αμαξι εχει κοψει αυτο ειναι ελαχιστο.Για μετατροπες στον κινητηρα ψαχνω και εγω.Δυστυχως ομως ειναι αδυνατον να μην χαθει η εγγυηση.Εχω βαλει μονο μια φιλτροχοανη και οταν το παω για λαδια θα την βγαλω!!!Καθε ποτε αλλαζεις λαδια?Ο κατασκευαστης λεει καθε 30000χλμ!!!Δεν ειναι πολλα???Εχω 3800χλμ και λεω να το παω στα 5000χλμ για την πρωτη αλλαγη...
-
Τα ελατηρια κοστισαν 200 ευρο και τα αμορτισερ 500.Φοραω προφυλακτηρα της irmscher απο την αντιπροσωπεια που τον πληρωσα 450 ευρο!Για σπορ εξατμιση μου ζητουσαν 750 ευρο!!!!!!!!!Τους ειπαν να την βαλουν ξερεις που!Εβαλα φιμε τζαμι και ετοιμαζομαι για αλλα κολπα.Κανενα club για εμας δεν υπαρχει???Για τον κινητηρα μπορω να σου πολλα αν ενδιαφερεσαι...Βελτιωση μπορει να γινει και μαλιστα αξιοπιστα μονο που βεβαια θα χαθει η εργοαστασιακη εγγυηση.Θα εχεις ομως εγγυηση απο τον βελτιωτικο οικο για 2χρονια
opel corsa