-
Το ενδεχόμενο να μην έγινε τίποτα από όλα αυτά σας περνάει από το μυαλό?Λεω εγώ τώρα..
-
Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά των διοδίστας ακόμα και στο forum, πόσο απίθανο είναι να πραγματοποίησε κάποιος από αυτούς ένα από τα ' ' που τόσο συχνά υπονοούνται -με υπερηφάνεια- εδώ ενάντιων όσων έχουν το θράσος να επιμένουν να κάνουν την δουλειά τους/να τηρούν τον νόμο;
Εκτός και αν αυτά που γράφονται εδώ είναι πίπες και τελικά κανένας δεν έχει να φοβάται τίποτα από τους διοδίστας που είναι απλά μια ειρηνική μειοψηφία.
-
Σιγά ρε Χρήστο, υπερβολικός είσαι για τη συμπεριφορά εδώ μέσα όσων διαφωνούν με τα διόδια...
-
Χρήστο μιλάω και για την μεριά των διοδίστας και την μεριά των μπομπολίστας
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά των διοδίστας ακόμα και στο forum, πόσο απίθανο είναι να πραγματοποίησε κάποιος από αυτούς ένα από τα ' ' που τόσο συχνά υπονοούνται -με υπερηφάνεια- εδώ ενάντιων όσων έχουν το θράσος να επιμένουν να κάνουν την δουλειά τους/να τηρούν τον νόμο;Εκτός και αν αυτά που γράφονται εδώ είναι πίπες και τελικά κανένας δεν έχει να φοβάται τίποτα από τους διοδίστας που είναι απλά μια ειρηνική μειοψηφία.
Εμείς άμα δε μας πειράξουνε, δεν πειράζουμε κανέναν.
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του???? -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του????Πολύ ωραία. Αν λοιπόν έχουμε μια κοπέλα που επιμένει να μένει στο πόστο της παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να την κάνουν να το εγκαταλείψει (=τα ήθελε ο κ@λος της), πόσο απίθανο είναι να έφαγε μια-δυο ' ' για να έρθει στα ίσια της;
-
Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά των διοδίστας ακόμα και στο forum, πόσο απίθανο είναι να πραγματοποίησε κάποιος από αυτούς ένα από τα ' ' που τόσο συχνά υπονοούνται -με υπερηφάνεια- εδώ ενάντιων όσων έχουν το θράσος να επιμένουν να κάνουν την δουλειά τους/να τηρούν τον νόμο;Εκτός και αν αυτά που γράφονται εδώ είναι πίπες και τελικά κανένας δεν έχει να φοβάται τίποτα από τους διοδίστας που είναι απλά μια ειρηνική μειοψηφία.
αλλοι λένε θα φρενάρω να τους δείξω εγώ, τσαμπατζήδες, κοινωνικά ρεμάλια που κλεβουν όπου μπορούνε, επαναστάτες της φακής κτλ κτλ. Εγώ όσες φορές έχω δει diodistes ειναι αξιοπρεπεστατοι με ηλικίες 30+ και πολύ παραπάνω.
-
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του????Πολύ ωραία. Αν λοιπόν έχουμε μια κοπέλα που επιμένει να μένει στο πόστο της παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να την κάνουν να το εγκαταλείψει (=τα ήθελε ο κ@λος της), πόσο απίθανο είναι να έφαγε μια-δυο ' ' για να έρθει στα ίσια της;
φτιάξε στο μυαλό σου το σενάριο που σε βολεύει κ είσαι οκ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αλλοι λένε θα φρενάρω να τους δείξω εγώ, τσαμπατζήδες, κοινωνικά ρεμάλια που κλεβουν όπου μπορούνε, επαναστάτες της φακής κτλ κτλ. Εγώ όσες φορές έχω δει diodistes ειναι αξιοπρεπεστατοι με ηλικίες 30+ και πολύ παραπάνω.Συγκρίνεις την μείωση της ταχύτητας ώστε να αποτραπεί κάποιος που (παράνομα και επικίνδυνα) σε ακολουθεί στον πόντο να περάσει την μπάρα, με την απειλή βίας κατά προσώπων;
Δεν χρειάζεται να βγάλω κάτι από το μυαλό μου, μας το λέει ο junior gt:
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του????Εσύ τι ακριβώς καταλαβαίνεις από αυτό;
-
αλλοι λένε θα φρενάρω να τους δείξω εγώ, τσαμπατζήδες, κοινωνικά ρεμάλια που κλεβουν όπου μπορούνε, επαναστάτες της φακής κτλ κτλ. Εγώ όσες φορές έχω δει diodistes ειναι αξιοπρεπεστατοι με ηλικίες 30+ και πολύ παραπάνω.
Συγκρίνεις την μείωση της ταχύτητας ώστε να αποτραπεί κάποιος που (παράνομα και επικίνδυνα) σε ακολουθεί στον πόντο να περάσει την μπάρα, με την απειλή βίας κατά προσώπων;
Δεν χρειάζεται να βγάλω κάτι από το μυαλό μου, μας το λέει ο junior gt:
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του????Εσύ τι ακριβώς καταλαβαίνεις από αυτό;
καταλαβαίνω ότι το έχουμε κάνει σίριαλ ΟΛΟΙ ΜΑΣ κ κάνουμε σα γκόμενες φτιάχνοντας σενάρια κ τρωγόμαστε μεταξύ μας. ΟΛΟΙ μας επαναλαμβάνω Κανείς μας δεν ήταν μπροστά, η εταιρία δεν έδωσε τα βίντεο, η γκομενα δεν βγηκε καν σε κάποιο καναλι. Δε δόθηκε συνέχεια πουθενά, πλην από εδώ εγώ πέρασα κατά τις 10:30 από εκεί, είδα λιγότερους από 15 diodistas στο σημείο κ τίποτα άλλο
-
Έχει ήδη επισημανθεί ότι για το βίντεο υπάρχει θέμα με τα προσωπικά δεδομένα. Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι αν το είχαν δώσει στην δημοσιότητα, θα είχαν βγει μετά άνθρωποι να διαμαρτύρονται εξοργισμένοι ότι υπάρχει αστυνομοκρατούμενο κράτος που βιντεοσκοπεί τα πάντα;
Το ότι η γυναίκα δεν βγήκε σε κάποιο κανάλι είναι απόδειξη κάποιου πράγματος;
Σε αυτό το forum αρκετές φορές, σίγουρα όχι μια και δυο, έχει γραφτεί ότι όποιος δεν συμορφώνεται με τους διοδίστας, αντιμετωπίζει ' '. Το ερώτημα είναι απλό. Θεωρείς αυτά τα μηνύματα πίπες που δεν πρέπει να πιστεύουμε (άρα είναι απόλυτα ασφαλής όποιος επιμένει να εφαρμόζει ότι προβλέπει ο νόμος και η εργαζόμενη λέει ψέματα), ή τελικά λέει την αλήθεια ο junior gt και ο ντινάρας πριν από αυτόν και όντως όσοι δεν υποχωρούν στην θέληση των διοδίστας τρώνε καμιά ψιλή όταν τους χρειάζεται επειδή προκαλούν, οπότε το πιο πιθανό είναι να έφαγε μερικές αυτή η κοπέλα;
-
Σου έχει επισημανθεί ότι για το βίντεο υπάρχει θέμα με τα προσωπικά δεδομένα. Μου έχει επισημανθεί από συνφορουμά που οταν τον ρώτησα από που προκύπτει μου είπε πως το υποθέτει!Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι αν το είχαν δώσει στην δημοσιότητα, θα είχαν βγει μετά άνθρωποι να διαμαρτύρονται εξοργισμένοι ότι υπάρχει αστυνομοκρατούμενο κράτος που βιντεοσκοπεί τα πάντα; Κανείς δε θα μίλαγε. Όλοι ξέρουν για τις κάμερες κ φαίνονται στα διοδια. ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΕΚΕΙ
Επιπλέον έχουν διαρρεύσει αρκετά βίντεο από τις κάμερες στις εθνικές, για ατυχήματα κτλ σιγά μη κόλλαγε η εταιρία να κάνει άλλη μια διαρροή για να δείξει τί αλήτες είναι οι diodistasΤο ότι η γυναίκα δεν βγήκε σε κάποιο κανάλι είναι απόδειξη κάποιου πράγματος;
Για εμένα ΝΑΙ. Όπως κ ότι πήγε πρώτα στα γραφεία της εταιρίας κ ΜΕΤΑ στο νοσοκομείο
Σε αυτό το forum αρκετές φορές, σίγουρα όχι μια και δυο, έχει γραφτεί ότι όποιος δεν συμορφώνεται με τους διοδίστας, αντιμετωπίζει ' '. Το ερώτημα είναι απλό. Θεωρείς αυτά τα μηνύματα πίπες που δεν πρέπει να πιστεύουμε (άρα είναι απόλυτα ασφαλής όποιος επιμένει να εφαρμόζει ότι προβλέπει ο νόμος και η εργαζόμενη λέει ψέματα), ή τελικά λέει την αλήθεια ο junior gt και ο ντινάρας πριν από αυτόν και όντως όσοι δεν υποχωρούν στην θέληση των διοδίστας τρώνε καμιά ψιλή όταν τους χρειάζεται επειδή προκαλούν;Η ιστορία με τους δεν πληρώνω παει 2 χρόνια, έχεις δει να πέφτει ξύλο? Έχεις δει τις ηλικίες που πάνε?
-
Ο Ντινάρας και ο junior gt τι ηλικίες είναι;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σου έχει επισημανθεί ότι για το βίντεο υπάρχει θέμα με τα προσωπικά δεδομένα. Μου έχει επισημανθεί από συνφορουμά που οταν τον ρώτησα από που προκύπτει μου είπε πως το υποθέτει!Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι αν το είχαν δώσει στην δημοσιότητα, θα είχαν βγει μετά άνθρωποι να διαμαρτύρονται εξοργισμένοι ότι υπάρχει αστυνομοκρατούμενο κράτος που βιντεοσκοπεί τα πάντα; Κανείς δε θα μίλαγε. Όλοι ξέρουν για τις κάμερες κ φαίνονται στα διοδια. ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΕΚΕΙ
Επιπλέον έχουν διαρρεύσει αρκετά βίντεο από τις κάμερες στις εθνικές, για ατυχήματα κτλ σιγά μη κόλλαγε η εταιρία να κάνει άλλη μια διαρροή για να δείξει τί αλήτες είναι οι diodistasΤο ότι η γυναίκα δεν βγήκε σε κάποιο κανάλι είναι απόδειξη κάποιου πράγματος;
Για εμένα ΝΑΙ. Όπως κ ότι πήγε πρώτα στα γραφεία της εταιρίας κ ΜΕΤΑ στο νοσοκομείο
Σε αυτό το forum αρκετές φορές, σίγουρα όχι μια και δυο, έχει γραφτεί ότι όποιος δεν συμορφώνεται με τους διοδίστας, αντιμετωπίζει ' '. Το ερώτημα είναι απλό. Θεωρείς αυτά τα μηνύματα πίπες που δεν πρέπει να πιστεύουμε (άρα είναι απόλυτα ασφαλής όποιος επιμένει να εφαρμόζει ότι προβλέπει ο νόμος και η εργαζόμενη λέει ψέματα), ή τελικά λέει την αλήθεια ο junior gt και ο ντινάρας πριν από αυτόν και όντως όσοι δεν υποχωρούν στην θέληση των διοδίστας τρώνε καμιά ψιλή όταν τους χρειάζεται επειδή προκαλούν;Η ιστορία με τους δεν πληρώνω παει 2 χρόνια, έχεις δει να πέφτει ξύλο? Έχεις δει τις ηλικίες που πάνε?
δεν εχουν ριξει ξυλο?...ξεχνας τι εγινε στο συνταγμα και στον πειραια επειδη μερικοι ηθελαν να κοψουν εισητηριο ε?
μονο οταν τους ριχνουν κανα σκαμπιλι μιλανε οταν τα κανουν οι ιδιοι μουγκα στην στρουγκα..
ακομη και τον πυροβολησμο στο κερατσινι μερικοι το απεδωσαν στους δεν πληρωνω επειδη θα τον πηγαινε στην αστυνομια.. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Του δίνουν βραβείο 'μ@λ@κ@ς της χρονιάς'.Εμείς άμα δε μας πειράξουνε, δεν πειράζουμε κανέναν.
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του????To να θέλει κάποιος να πληρώσει σημαίνει ότι είναι μακάκας και ότι τα θέλει ο λώκος του ε; Έχεις κάποιο μαγαζί να έρθω ψωνίσω ότι θέλω; Φυσικά αν ζητήσεις λεφτά θα ισχύσουν τα παραπάνω που έγραψες.
Νοητικά ή φυσικά; Γιατί νοητικά είναι στο επίπεδο του ΓΑΠ που έσωσε την Ελλάδα......
-
chemic φίλε τζάμπα το παλεύεις άστο .
το πάλευα κι εγώ και άκρη δε βγαίνει . Είναι 4-5 άνθρωποι εδώ , που με υπερβάλοντα ζήλο προσπαθούν να περάσουν μια γραμμή , είτε παραθέτοντας τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα του στυλ 'εχει αθηναϊκες πινακίδες' είτε χλευάζοντας,υποτιμώντας και κατηγορώντας 'διοδίστας' (το προηγούμενο ποστ στο τοπικ είναι ένα παράδειγμα). Στην προκειμένη περίπτωση , ακόμα και να έδειραν τη γυναίκα , τι σχέση έχει αυτό με την άποψη του να πληρώνεις ή όχι διόδια;Αυτό αφορά κάποια συγκεκριμένα άτομα και τα οποία είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους . Το αν θεωρώ εγώ αν πρέπει να πληρώσω διόδια δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες ενέργειες , είτε έγιναν από διοδιστας είτε απο την εταιρια . Οπότε με το να γράφεις 2 σελίδες κράζοντας τους διοδιστας πως είναι βάρβαροι και δέρνουν κόσμο δείχνεις και τι σκοπό έχεις εδώ μέσα.
Τελος παντων , αν δεις και στις προηγούμενες σελίδες , διάφοροι που είναι κατά των διοδίων γράφουνε 1-2-3 φορές εδώ και μετά σταματούν γιατί κάποια πράγματα είναι ανίκητα . Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι ενδεικτικά άλλωστε . -
Έτσι είναι. Όπως και με τα επεισόδια στο Σύνταγμα, άπαξ και τα κάνουν λιγοι, όλοι οι Αγανακτισμένοι είναι αιμοδιψείς βάρβαροι. Παρομοίως, έτσι και κανα δυο ανεγκέφαλοι του Δεν Πληρώνω πλακωθούν στα διόδια με μια υπάλληλο (χωρίς να ξέρει φυσικά κανείς από εμάς τι έχει λεχθεί και γίνει και από τις δύο πλευρές), όλοι του κινήματος θέλουν να πλακώσουν τους υπάλληλους...
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Του δίνουν βραβείο 'μ@λ@κ@ς της χρονιάς'.
Τώρα άμα πάει κάποιος μέσα στην 7 και φωνάξει γ.....ται ο Ολυμπιακός δε θα πούμε ότι τα θέλει ο κ@λος του????To να θέλει κάποιος να πληρώσει σημαίνει ότι είναι μακάκας και ότι τα θέλει ο λώκος του ε; Έχεις κάποιο μαγαζί να έρθω ψωνίσω ότι θέλω; Φυσικά αν ζητήσεις λεφτά θα ισχύσουν τα παραπάνω που έγραψες.
Νοητικά ή φυσικά; Γιατί νοητικά είναι στο επίπεδο του ΓΑΠ που έσωσε την Ελλάδα......
Άκου συντροφάκο. Εγώ προσωπικά δεν αναφέρθηκα σε κανένα. Ακόμα και οι χαρακτηρισμοί μου είναι γενικοί και δεν αναφέρονται σε κάποιο συγκεκριμένο συνφορουμίστα δημοσίως.
Επειδή έχεις ξαναπροκαλέσει προσωπικά εάν έχεις κάποιο πρόβλημα και θες να διαπιστώσεις το νοητικό μου επίπεδο σε παρακαλώ με pm.
Πίσω από το πληκτρολόγιο είναι όλοι μάγκες. -
-
Σε αυτο το βιντεακι ποιος θα είχε τις περισσότερες πιθανότητες να εισπράξει μερικές; Ο οδηγός, η ο οχλος που φωνάζει και υποχρεώνει τον κόσμο να παρανομησει;
Εν πάση περιπτώσει, αυτο που διαφαίνεται απο τα τελευταια μηνύματα είναι ότι σε κάποιους πραγματικα δεν αρέσει η ταμπέλα του τραμπουκου και το κατανοώ απόλυτα. Για να δικαιούνται όμως να τους φέρονται με τον ανάλογο σεβασμό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το κίνημα τους δεν μπορει να στηρίζεται στην πυγμή αυτών που μετα ισχυρίζονται ότι δεν τους αντιπροσωπεύουν. Η διωχνεις τα εξτρεμιστικα στοιχεία απο μέσα και αφήνεις όσους θέλουν να πληρώσουν να πράττουν όπως καταλαβαίνουν, η τα αποδέχεσαι για να σου κάνουν την βρώμικη δουλεια, αποδεχόμενος όμως και την ριζοσπαστικοποιηση του χώρου σου.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!