-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μην παίρνεις και όρκο. Τα λεφτά τελειώνουν Δία μουΔηλαδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν τελικά;
Τότε να πάμε.
Μέσα στα πάντα! Καλά θα ήταν να κατηφορίζαμε και προς τον Χαλκιδικιώτη κάποια στιγμή...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τότε να πάμε. Όποιος έχει εμπειρία (και τηλέφωνο) να τη μοιραστεί μαζί μας.Επίσης, οι στριφτεροί μπορούν να στραφούν σε μια καταπληκτική διαδρομή Αγ. Προδρόμου-Ταξιάρχη-Πολύγυρου-Βραστών-Πλανών-Μεταγγιτσίου και Σαλονικιού ή Μεταμόρφωσης-Νικήτης. Αλλά, θα βγει ο ποπολ@ρος και θα λέει είναι μακριά και θα κάψουμε πολλή βενζίνη.
οτι και να πεις θα γκρινιαξει...
-
Νααα ρωτήσω και εγώ:
την κυριακή 26 έχει κανονιστεί τίποτις; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τότε να πάμε. Όποιος έχει εμπειρία (και τηλέφωνο) να τη μοιραστεί μαζί μας.
Επίσης, οι στριφτεροί μπορούν να στραφούν σε μια καταπληκτική διαδρομή Αγ. Προδρόμου-Ταξιάρχη-Πολύγυρου-Βραστών-Πλανών-Μεταγγιτσίου και Σαλονικιού ή Μεταμόρφωσης-Νικήτης. Αλλά, θα βγει ο ποπολ@ρος και θα λέει είναι μακριά και θα κάψουμε πολλή βενζίνη.
οτι και να πεις θα γκρινιαξει...
Τι καθικια που ειστε
-
τα λεγα εγώ...
-
Τότε να πάμε. Όποιος έχει εμπειρία (και τηλέφωνο) να τη μοιραστεί μαζί μας.Επίσης, οι στριφτεροί μπορούν να στραφούν σε μια καταπληκτική διαδρομή Αγ. Προδρόμου-Ταξιάρχη-Πολύγυρου-Βραστών-Πλανών-Μεταγγιτσίου και Σαλονικιού ή Μεταμόρφωσης-Νικήτης. Αλλά, θα βγει ο ποπολ@ρος και θα λέει είναι μακριά και θα κάψουμε πολλή βενζίνη.
Οι στριφτεροί μπορούν να στρίβουν όσο θέλουν, αλλά κανονικά στην παραπάνω διαδρομή δεν περνάς από Ταξιάρχη, από Αγ. Πρόδρομο βγαίνεις Πολύγυρο ή αν θες με αρκετό ρίσκο λόγω εγκατάλειψης να πάς από Αγ. Πρόδρομο Πολύγυρο μέσψ του παλιού δρόμου (από Παλαιόκαστρο). Μπορείς βέβαια να πας από Ταξιάρχη στα Πλανά, αλλά δεν περνάς από Πολύγυρο
-
Εχει γυαλισει το ματι μου εδω περα με καθε λογης διποδο και τετρατροχο. Αλλος πλανητης το Μιλανο θα τα πουμε απο κοντα.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Τότε να πάμε. Όποιος έχει εμπειρία (και τηλέφωνο) να τη μοιραστεί μαζί μας.
Επίσης, οι στριφτεροί μπορούν να στραφούν σε μια καταπληκτική διαδρομή Αγ. Προδρόμου-Ταξιάρχη-Πολύγυρου-Βραστών-Πλανών-Μεταγγιτσίου και Σαλονικιού ή Μεταμόρφωσης-Νικήτης. Αλλά, θα βγει ο ποπολ@ρος και θα λέει είναι μακριά και θα κάψουμε πολλή βενζίνη.
Οι στριφτεροί μπορούν να στρίβουν όσο θέλουν, αλλά κανονικά στην παραπάνω διαδρομή δεν περνάς από Ταξιάρχη, από Αγ. Πρόδρομο βγαίνεις Πολύγυρο ή αν θες με αρκετό ρίσκο λόγω εγκατάλειψης να πάς από Αγ. Πρόδρομο Πολύγυρο μέσψ του παλιού δρόμου (από Παλαιόκαστρο). Μπορείς βέβαια να πας από Ταξιάρχη στα Πλανά, αλλά δεν περνάς από Πολύγυρο
Από Άγιο Πρόδρομο-Παλαιόκαστρο από τον παλιό με το φουρκετολόι υπό σκιά (και κλίση σωστή και τα γλιστερά λόγω καρπών στο οδόστρωμα) και ανέβασμα στα μισά του Ταξιάρχη, κατέβασμα προς Πολύγυρο και μετά κανονικά η διαδρομή της Πολυγύρου-Ιερισσού. Αλλάζεις 100 διαφορετικούς τύπους διαδρομής, (σφιχτό, πατημένο, φουρκέτες, εσάκια, καμπές, ανηφόρα κατηφόρα κλπ.). Πολλά τα km, αλλά με μερακλήδες οδηγούς θα είναι μαγεία. Το έχω κάνει μερικές φορές μόνος και είναι σκέτη ψυχοθεραπεία. Εγώ βέβαια συνέχιζα μετά από βουτιά Βουρβουρού και γύρο Σιθωνίας.
-
Έστριβες και το μουστάκι ενώ οδηγούσες;
-
Εγώ δεν είμαι μερακλής οδηγός! Μερακλής είναι κάποιος που θα βγάλει και το ουζάκι του και τα μεζεδάκια του...
-
Ά να γεια σου... τώρα μιλάμε σε σωστή βάση!
-
Εγώ δεν είμαι μερακλής οδηγός! Μερακλής είναι κάποιος που θα βγάλει και το ουζάκι του και τα μεζεδάκια του...Ενώ στριβει, έτσι;
Ο ποπολάρος που θα βγάλει μπύρα και πασατέμπο λογίζεται ως τέτοιος;
-
Η μπύρα πάει με λουκάνικα και κροκέτες ...
-
Για τον ποπολάρο πού είναι αντισυμβατικός μιλάμε.
-
Κοκορέτσι με σαμπάνια τότε ...
-
Πως θα χωρέσει την σούβλα στο φοκους;
-
+
-
Εννοειται ενω στριβει! Και χρειαζεται και καρο τραπεζομαντηλακι!
Sent while waiting in the foyer
-
οχι ΓΚΟΥ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΓΚΟΥ -
Εννοειται ενω στριβει! Και χρειαζεται και καρο τραπεζομαντηλακι!Sent while waiting in the foyer
Mε πουλοβεράκι ή χωρίς το τραπεζομάντηλο;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)