-
ΠΣΚ στην Κώ,
ΚΧΕ-8074 σε επαγγελματικό η μεγαλύτερη παρατήρηση, και είδα σε rent a car πολλά toyota - Vw με πινακίδες Ρόδου. -
ΕΕΕ-4987, πού ήμουν;...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΑΗΜ-7267 έτοιμο προς παράδοση...Ρε Thaliarque τι θα γινει πια; Εσυ θα λες οτι ειναι ετοιμο προς παραδοση και γω θα λεω που τοποθετειται;
Το ΑΗΜ 7267 ηταν τοποθετημενο σε ενα Κα το οποιο με περιμενε χθες να ξεπαρκαρω.. -
ΡΟΧ-1428 το πρωί και ΡΟΧ-1456 πριν ένα 2ωρο, αμφότερα σε r-a-c
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΠΣΚ στην Κώ,
ΚΧΕ-8074 σε επαγγελματικό η μεγαλύτερη παρατήρηση, και είδα σε rent a car πολλά toyota - Vw με πινακίδες Ρόδου.Ο Ξενάκης επεκτάθηκε και στην Κω άραγε? Όπως και να έχει, μια μικρή αύξηση θα έδωσε και η Κως. Πρόσεξες καθόλου συνδυασμούς? Στα ΡΟΤ-98/99 ή/και ΡΟΧ?
Με αριθμο πλαισιου επιτρεπεται να ασφαλιστει οχημα,μολις ομως βγαλει πινακιδες πρεπει να αλλαξει και να γραφει τον αριθμο τους.
Χρήσιμο το feedback σου BILL33. Ευχαριστούμε
-
ΑΚΗ 8352 κόκκινη alfa
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΕΕΕ-4987, πού ήμουν;...Θεσσαλονίκη (δυτική για την ακρίβεια )?
-
ΗΑΟ 959 και ΖΑΧ 639.
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΡΟΧ-1428 το πρωί και ΡΟΧ-1456 πριν ένα 2ωρο, αμφότερα σε r-a-cΠΣΚ στην Κώ,
ΚΧΕ-8074 σε επαγγελματικό η μεγαλύτερη παρατήρηση, και είδα σε rent a car πολλά toyota - Vw με πινακίδες Ρόδου.Ο Ξενάκης επεκτάθηκε και στην Κω άραγε? Όπως και να έχει, μια μικρή αύξηση θα έδωσε και η Κως. Πρόσεξες καθόλου συνδυασμούς? Στα ΡΟΤ-98/99 ή/και ΡΟΧ?
Με αριθμο πλαισιου επιτρεπεται να ασφαλιστει οχημα,μολις ομως βγαλει πινακιδες πρεπει να αλλαξει και να γραφει τον αριθμο τους.
Χρήσιμο το feedback σου BILL33. Ευχαριστούμε
Η πλακα είναι οτι υπάρχει επίσημος έμπορος εκει!Και αυτό το γεγονός είναι που με βάζει σε σκέψεις οτι τα έχει ενοικιάσει στα rent a car ο Ξενάκης.
συγκράτησα μόνο ένα ΡΟΤ-9948 και ένα ΡΟΧ-1017. -
Γαλαντόμα η σημερινή μέρα , ΡΟΧ-1476 σε Fiat 600αράκι, όχι r-a-c επιτέλους
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Η πλακα είναι οτι υπάρχει επίσημος έμπορος εκει!Και αυτό το γεγονός είναι που με βάζει σε σκέψεις οτι τα έχει ενοικιάσει στα rent a car ο Ξενάκης.
συγκράτησα μόνο ένα ΡΟΤ-9948 και ένα ΡΟΧ-1017.Σωστός
-
Σύντομη εκδρομή στα νοτιοδυτικά του νομού και στα κατά τόπους χωριά και από εκεί οι εξής παρατηρήσεις:
ΚΖΧ-2479 μαύρο PEUGEOT 307 προ διοδίων Ν.Μαλγάρων &
ΡΡΒ-3425 κόκκινο-μαύρο VOLVO F6 φορτηγό στην πλατεία στα Κύμινα!!! Ίιιχα κι σούζα τ αλουγάκκκι -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΑΗΜ-7267 έτοιμο προς παράδοση...
Ρε Thaliarque τι θα γινει πια; Εσυ θα λες οτι ειναι ετοιμο προς παραδοση και γω θα λεω που τοποθετειται;
Το ΑΗΜ 7267 ηταν τοποθετημενο σε ενα Κα το οποιο με περιμενε χθες να ξεπαρκαρω..Έχει πλάκα και γιατί όταν το έγραφα δεν ήμουν σίγουρος πως θυμόμουν καλά τον αριθμό (σπάνια γράφω πια ό,τι
βλέπω, νομίζω πως θα τα θυμάμαι μετά...) αλλά τώρα που το είδες κι εσύ είμαι αφού το είδα στη Ford πηγαίνοντας με το
ποδήλατο από Ξάνθη στη Γενησέα, στο παλιό μου σχολείο. Μάλιστα το παραλάμβαναν ακριβώς εκείνη την ώρα!...>ΕΕΕ-4987, πού ήμουν;...
Θεσσαλονίκη (δυτική για την ακρίβεια )?
Για την ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στον περιφερειακό ερχόμενοι από ανατολικά βγαίνοντας προς Τιτάν (γυρίζαμε
Ξάνθη). Το Σάββατο είδα κι ένα χάρτινο ΝΙΡ-9598.... ΡΡΒ-3425 κόκκινο-μαύρο VOLVO F6 φορτηγό στην πλατεία στα Κύμινα!!! Ίιιχα κι σούζα τ αλουγάκκκι
Φοβερός ήχος τα F6! Λες να το πετύχω κι εγώ την Παρασκευή που θα κατεβαίνω Αθήνα; Έτσι κι αλλιώς κάνω
την παράκαμψη... -
KMP-5274 στο Κατάκολο και φυσικά το ΗΑΟ 959 που προανέφερε ο pjathan.
-
PPB 3360 Seat Leon
-
HKY 4761 Twingo
-
HAN-3701 μεταχειρισμένη Μercedes
-
ΡΥΗ-135 Σε γουρούνα
-
ΚΝΖ 830 σε δίκυκλο.
-
ΗΚΥ 516* Ignis πετρέλαιο
-
ΖΑΖ 6056 σε Navara και ένα ΙΟΗ 7754 σε VW Transporter λεωφορειάκι.
-
'Γειτονική' παρατήρηση σήμερα, ΕΑΒ-452
-
ΗΑΟ 961 και ΟΙΟ 293
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011