-
τυπικος γιαπωνεζος δεν ξερουν τι παει να πει ευθεια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπως είπε και ο Jordan τόσα νέα παιδιά γιατί φωνάζουν στην Sauber συνέχεια τον DeLaRosa ?
Αλήθεια γιατί δεν έβαλαν τον 3ο τους οδηγό ? Καλύτερα θα τα πήγαινε από τον μπάρμπα.Δεν ήταν εκεί. Χαζομάρα εκ μέρους της Sauber, αφού η απώλεια του Perez δεν ήταν out of the blue, ήξεραν ότι είναι τραυματισμένος οπότε κι έπρεπε να καλύψουν το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση να τρέξει.
Έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση πάντως, η επιλογή του de la Rosa ήταν IMO μονόδρομος, αφού απ'όλους τους διαθέσιμους οδηγούς έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικείωση με τη Sauber.Αναφορικά με τη βροχή, το θέμα δεν είναι να βρέχει συνεχώς μονότονα όλη την ημέρα, τότε έτσι απλώς θα επωφεληθεί όποιος πόνταρε χτες σε βρόχινο setup. Ο απρόβλεπτος παράγοντας είναι οι μεταβαλλόμενες συνθήκες. Να βρέχει, να σταματήσει κατά τη διάρκεια, να ξανασυνεχίσει κλπ.
-
Βροχή εεεε...
Έλα μωρή κωλόγρια MS.... δείξτους πως πάει το μονοθέσιο στη βροχή....
-
Αν κρίνω από την εμφάνιση του στο Μονακό (όπου επίσης ήταν πρώτος διδάξας) θα λεγα όχι. Και τα δυο (βροχή-Μονακό) απαιτούν ρίσκο και φάνηκε ότι ο Σούμης δεν είναι διατεθειμένος να το παρακάνει σε αυτό τον τομέα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν κρίνω από την εμφάνιση του στο Μονακό (όπου επίσης ήταν πρώτος διδάξας) θα λεγα όχι. Και τα δυο (βροχή-Μονακό) απαιτούν ρίσκο και φάνηκε ότι ο Σούμης δεν είναι διατεθειμένος να το παρακάνει σε αυτό τον τομέα.τακη εσυ?
-
-
ΤΠ: Ιιιιιιιιιιιιιιιι(τσιρίδα) εεεε είδαμε νομίζω Σταμάτη ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ.... (δεν ξέρω τι να πω τώρα...) ο επτάκις παγκόοοοοοοοοοοσμιος πρωταθλητής φάνηκε λίιιιιιιιιιι(τσιρίδα)γο ξεθυμασμένος θα λέγαμε Σταμάτη ε;
Σταμάτης: ΟΧΙ.
ΤΠ: Καλά πάμε για σύντομο διαφημιστικό. -
Η βροχή συνεχίζει.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΤΠ: Ιιιιιιιιιιιιιιιι(τσιρίδα) εεεε είδαμε νομίζω Σταμάτη ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ.... (δεν ξέρω τι να πω τώρα...) ο επτάκις παγκόοοοοοοοοοοσμιος πρωταθλητής φάνηκε λίιιιιιιιιιι(τσιρίδα)γο ξεθυμασμένος θα λέγαμε Σταμάτη ε;
Σταμάτης: ΟΧΙ.
ΤΠ: Καλά πάμε για σύντομο διαφημιστικό.κακιες Mode on?
-
Μια εικόνα από το drivers parade: http://twitpic.com/5amcg9
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια εικόνα από το drivers parade: http://twitpic.com/5amcg9To οδόστρομα θα είναι σίγουρα αρκετά βρεγμένο αλλά συνεχίζεται η βροχόπτωση; Δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Μια εικόνα από το drivers parade: http://twitpic.com/5amcg9
To οδόστρομα θα είναι σίγουρα αρκετά βρεγμένο αλλά συνεχίζεται η βροχόπτωση; Δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία.
Βλέπω BBC και ψιχαλίζει.
Και:
-
βλέπω τον Jordan, κρατάει ομπρέλα!!!!!
-
Όντως όλοι για βροχή λένε στο twitter. Άντε καλό βρόχινο αγώνα να έχουμε.
By the way θα είναι και η πρώτη φορά που θα δούμε βρόχινα Pirelli εν δράση. -
παντα καλη ειναι η βροχη.
μακαρι να κρατησει μεχρι το τελος.
-
Ελπίζω μόνο μην έχουν SC start.
-
Ομοίως... Δεν νομίζω να είναι τόσο άσχημα οι συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά για να δούμε.
-
-
Πάντως λένε ότι εκκίνηση κάτω από το SC είναι πιθανή.
Grand Prix du Canada 2011