-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη
Πάνω που σκέφτομαι ότι έχω διαβάσει ότι ανοησία μπορει να γράψει άνθρωπος, πέφτουν απανωτά τα μηνύματα του Kingston και του Qsisvts.
Το τσιγαρο φταιει , μου επηρεαζει τον εγκεφαλο
Που χαθηκε αυτη η ψυχη, εχω καιρο να δω ποστ του
(Αν και εχω καιρο να διαβασω ζωα)Δεν τα 'μαθες;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=15604&start=135#p2241669καποια στιγμη πρεπει να γινω εγω mod και τοτε θα μπαναρονται τα σωστα ατομα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη
Πάνω που σκέφτομαι ότι έχω διαβάσει ότι ανοησία μπορει να γράψει άνθρωπος, πέφτουν απανωτά τα μηνύματα του Kingston και του Qsisvts.
Το τσιγαρο φταιει , μου επηρεαζει τον εγκεφαλο
Που χαθηκε αυτη η ψυχη, εχω καιρο να δω ποστ του
(Αν και εχω καιρο να διαβασω ζωα)Δεν τα 'μαθες;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=15604&start=135#p2241669καποια στιγμη πρεπει να γινω εγω mod και τοτε θα μπαναρονται τα σωστα ατομα
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ!!!
-
καλα εννοουνται και αυτα
κανε ποδηλατο να τα καψεις
-
καλα εννοουνται και αυτακανε ποδηλατο να τα καψεις
κανονισε να με πιρουνησεις!!!
αν και θα εχω φωτακι και κουδουνι...οποτε θα φταιες για ολα εσυ!!!
ΥΓ θα εχω και κρανος, στολη και βιομετρικο βραχιολακι σαν τον ΓΑΠ!! -
+1
ρε μλκ qsis διαβάζεις τι γράφεις ;
-
Οτι ζωα με ποδηλατα κινουνται αναρχα στους δρομους? γιατι ,το το αμφισβητεις ?
Ας εξαφανιστουν απο το δρομο ή να μαθουν να κινουνται οπως πρεπει, δε θα με τρεχουν εμενα επειδη θελουν μερικοι να νιωθουν παλικαρακια και να θυμηθουν τα νιατα τους
(Τα υπολοιπα σχολια ειναι bonus σαν κατι αλλα τσουβαλιασματα που γινονται κατα καιρους εδω μεσα ,προφανως και δεν απευθυνονται σε ολους αλλα στη πλειψηφια γιατι ετσι λεω εγω )
Sent from my LG-P500
-
......τωρα που το σκεφτομαι καποια ατομα στα 40-50 το χανουν τελειως οπως ενας αρχιμαλακας.........
.....σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη )Και εγώ 40ρης είμαι και ''έμεινα'' για τις αποστομωτικές προτροπές και διαγνώσεις (bonus), που έκανες σε συνομήλικο μου ζώο.
Σου υπενθυμίζω βέβαια οτι ένα ζώο είναι ζώο ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, καταγωγή, και μόρφωση.
Αυτά που λες δείχνουν οτι περισσότερο σε πείραξε που ήταν 40ρης ο ποδηλάτης, παρά το οτι ήταν ζώο.
Χρησιμοποιείς το ''ποδηλάτης'' για να τα χώσεις στους 40ρηδες.... -
ρε νουμερο εδω υπαρχει c2 και τυπος με σεξυ φανελιτσα palco στο τιμονι γυαλισε τωρα τη καραφλα σου και suck my balls
-
Ρε qση, 40άρης είμαι κι εγώ, αλλά κάποια λέει ότι η βιολογική μου ηλικία είναι 30βγάλε.
Και να σκεφτείς ότι όσο γυμνάζεται ο Λάππας σε 1 βδομάδα δεν γυμνάζομαι εγώ σε 1 χρόνο. Α, και καπνίζω μισό πακ την ημέρα.
Άρα, αναλογικά, ο κ. Λάππας πρέπει να πάει πάλι στρατό. -
Δεν γυμνάζομαι. Από τότε που έκλεισα τα 40 είμαι με μια μπύρα στο χέρι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένω να πεθάνω.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
......τωρα που το σκεφτομαι καποια ατομα στα 40-50 το χανουν τελειως οπως ενας αρχιμαλακας.........
.....σημερα πηγα για ακομα μια φορα να κανω χαλκομανια εναν μαλακα 40αρη που αποφασισε να αντιμετωπισει το προβλημα στυσης του κανοντας ποδηλατο (παρτο αποφαση , εισαι σκατογερος , δε θα ξαναγινεις 20 ποτε , πιες λοιπον καμια 10αρια μπυρες να ξεπερασεις το καημο σου και ασε τις μ@λακιες και την υγιεινη ζωη )Χρησιμοποιείς το ''ποδηλάτης'' για να τα χώσεις στους 40ρηδες....
Οχι
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε qση, 40άρης είμαι κι εγώ, αλλά κάποια λέει ότι η βιολογική μου ηλικία είναι 30βγάλε.
Και να σκεφτείς ότι όσο γυμνάζεται ο Λάππας σε 1 βδομάδα δεν γυμνάζομαι εγώ σε 1 χρόνο. Α, και καπνίζω μισό πακ την ημέρα.
Άρα, αναλογικά, ο κ. Λάππας πρέπει να πάει πάλι στρατό.Καλα περα απο το οτι θα πεθανεις και το οτι εισαι εγωκεντρικος βαρβαρος
(Για το καπνισμα εννοω) δε βλεπω κατι παραξενο σε αυτα που μου περιγραφεις ουτε εχω καποιο μισος με συγκεκριμενες ηλικιες
(Εκτος απο τις γριες) , απλα με ενοχλουν συγκεκριμενες συμπεριφορες και αναφερθηκα σε συγκεκριμενο παραδειγμα και προσπαθησα να δωσω μια ερμηνεια για τη συμπεριφορα αυτη (προφανως απο το κωλο μου, οπως συχνα γινεται εδω μεσα )Δε με νοιαζει ο οποιοσδηποτε να κανει ο,τι γυσταρει , δε μπορει ομως να συμπεριφερεται στο δρομο αναρχα βαζοντας σε κινδυνο περα απο τον εαυτο του και την ηρεμια τω υπολοιπων προκειμενου να εξασκησει ενα χομπι
Ας παει πανω σε μια βουνοκορφη να κανει ο,τι γουσταρει οχι σε κεντρικους δρομους , λες και δε μας φτανουν τα ζωα με τα υπολοιπα δικυκλα..
Sent from my LG-P500
-
Δεν γυμνάζομαι. Από τότε που έκλεισα τα 40 είμαι με μια μπύρα στο χέρι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένω να πεθάνω.Πάντως μικροδείχνεις.
-
Ξυπνάω αργά, εξού και οι φράπες.
-
Δεν γυμνάζομαι. Από τότε που έκλεισα τα 40 είμαι με μια μπύρα στο χέρι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένω να πεθάνω.Τι μπυρα?
-
Fischer.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Χθες δεν αναγνωρισα τον εαυτο μου!!1. Ενιωσα ζαλη, 3. με πιασε η καρδια μου, **2.**ποναει το στομαχι μου...διαλεξε
Εγώ απλά να συμπληρώσω ότι αυτά όντως είναι τα βήματα/ενδείξεις ενός καρδιακού επεισοδίου η τελοσπάντων ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδια σου....
Όταν αισθάνεσαι τέτοια πράματα δεν μπορείς να λειτουργήσεις λογικά και ψύχραιμα.. εγώ απορώ πως σκέφτηκε να βγάλει και alarm!
Ο ελληνάρας εδώ ήσουν εσύ που βγήκες σαν μάγκας να δείρεις τον ηλικιωμένο... εγώ θα ντρεπόμουνα στην θέση σου μονο για αυτό...
-
Αμα ο ηλικιωμενος
α) κανει οτι γουσταρει επειδη ετσι εχει μαθει (προσοχη, οχι εκανε λαθος επειδη ειναι ηλικιωμενος)
β) σε βριζει οταν δεν περασει το δικο του
γ) ΠΑΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ειναι ηλικιωμενος ΓΙΑ ΝΑ κανει οτι γουσταρει ΚΑΙ να σε βρισει (κατα τον ιδιο τροπο που διαφορες γκομενες σε βριζουν σαν νταλικιερηδες ενω εχουν κανει μλκια κ μετα 'θα απλωσεις χερι σε γυναικα?')τοτε τι πρεπει να κανεις?
-
Ο χρήστης papajo έγραψε:
Χθες δεν αναγνωρισα τον εαυτο μου!!
1. Ενιωσα ζαλη, 3. με πιασε η καρδια μου, **2.**ποναει το στομαχι μου...διαλεξε
Εγώ απλά να συμπληρώσω ότι αυτά όντως είναι τα βήματα/ενδείξεις ενός καρδιακού επεισοδίου η τελοσπάντων ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδια σου....
Όταν αισθάνεσαι τέτοια πράματα δεν μπορείς να λειτουργήσεις λογικά και ψύχραιμα.. εγώ απορώ πως σκέφτηκε να βγάλει και alarm!
Ο ελληνάρας εδώ ήσουν εσύ που βγήκες σαν μάγκας να δείρεις τον ηλικιωμένο... εγώ θα ντρεπόμουνα στην θέση σου μονο για αυτό...
Βρε papajo ειρωνικα τα ελεγε αυτα ο κυριος..Μετα βγηκε απο μια καφετερια ενας φιλος του και μιλαγανε στον δρομο.
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]