-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
ΥΓ: Στην επιστροφή με τον Cosneo, το κέφι ήταν τόσο μεγάλο που τον παρακαλούσα να σταματήσει τις ατάκες γιατί δάκρυζα από τα γέλια και δεν έβλεπα για να οδηγήσω...
Εμεις να μην γελασουμε δηλαδη?
Την ατάκα που ακόμα και τώρα σκέφτομαι και γελάω μόνος μου στο γραφείο, την πέταξε ο Κώστας στις στροφές του Πλαταμώνα. Νύχτα (άρα δεν φαινόμασταν μέσα στο αυτοκίνητο),πετυχαίνουμε μπροστά μας ένα καινούριο 5πορτο Wrangler CDi να ακολουθεί δύο νταλίκες. Στην πρώτη ευκαιρία, κουμπώνω 3η, σανίδα, στον κόφτη καρφωτή αλλαγή σε 4η λίγο πριν την 2η νταλίκα, και το κιτρινωπό Micra 1200 (πολύ αντρικό αυτοκίνητο ) ολοκληρώνει την προσπέραση-σουβλάκι, ακριβώς στα φρένα για την επερχόμενη αριστερή. Γυρνάει ο Κώστα με κοιτάει και λέει: Ο τύπος στο Wrangler θα είπε τώρα 'Για δες ρε την γκόμενα... αέρα το πάει το Micra...'.
-
-
-
-
-
Γιατί; Υπάρχει μεγάλη διαφορά; Αφου σαν γκόμενα πας... σιιιφφτυυυυ λολ
Εδιτ: Φλασιά!
Και μην ξαναπλησιάσεις αράχνη κοντά μου! -
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 3 Θεσ/κείς φίλους (sv2, cosneo, REALZEUS), αλλά και τον Πατρινό (bibendum) που για να παρευρεθούν στη συγκέντρωση του Σαββάτου, θυσίασαν σημαντικό χρόνο και χρήμα !!!
Αυτό αποδεικνύει ότι κάποιοι βλέπουν τη συμμετοχή τους στο 4TForum και απο μιά άλλη οπτική γωνιά, σε σχέση με ορισμένους άλλους ..... -
Αρχικά οι ευχαριστίες για ένα αξέχαστο διήμερο που μπορεί να τελείωσε αλλά δεν σβήνει με τίποτα.
Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη και στην υπέροχη οικογένεια του που από την ιδέα ως την υλοποίηση αυτή της συνάντησης ήταν ΟΛΑ εκπληκτικά και πανέμορφα.
Ενα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο και στις δύο υπέροχες γυναίκες της ζωής του που διέθεσαν απεριοριστη χαρά, κέφι και χρόνο. Στο θέμα 'χρόνος' το μόνο περιορισμένο ήταν το 0-100 του τέλειου Volvo τους.
Χαρηκα πολύ που γνωρισα φίλους που δεν είχαμε συναντηθεί στον Βόλο αλλά και που ξαναείδα τους 'παλιούς'.
Last but not least τον Αλέξανδρο για τις υπέροχες 48 ώρες του Σαββατοκύριακου.ΥΓ. Δυστυχώς είναι λίγο μικρό το αρχικό μου post αλλά περιέχει πολύ εκτίμηση και αγάπη σε όλους διότι το πρώτο που έγραψα ... χαθηκε από διακοπή της σύνδεσης.
-
Πολλές φορές, οι 'φιλίες' είναι καλύτερες απο τις 'συγγένειες'.
Άλλωστε τους φίλους τους επιλέγεις, ενώ τους συγγενείς τους 'λούζεσαι' !!! -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αναμένουμε επόμενη συνάντηση και προτείνω αυτή τη φορά την Πελοπόννησο.
- Αρκαδία
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αναμένουμε επόμενη συνάντηση και προτείνω αυτή τη φορά την Πελοπόννησο.Κάπου για Κύθηρα καλά είναι? Θαλασσα να έχει και να μην είναι στην κορυφή του Ταύγετου!
Προχθές το GPS από Θεσ/νίκη κάποια στιγμή έδειχνε ως συντομότερη διαδρομή μέσω θαλάσσης και το σπίτι του Δημήτρη ... μέσω Πειραιά και όχι από την ασφαλτινη κύρια είσοδο!
Να βρούμε ένα 'μπλε' αμαξι και να έρθουμε! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πολλές φορές, οι 'φιλίες' είναι καλύτερες απο τις 'συγγένειες'.
Άλλωστε τους φίλους τους επιλέγεις, ενώ τους συγγενείς τους 'λούζεσαι' !!!Τα αισθήματα είναι αμοιβαία αγαπητέ!
Να βρούμε ένα 'μπλε' αμαξι και να έρθουμε!
Φωτογραφίζεις το δικό μου ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και έγω παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνωρίσα από κοντά. Στην επόμενη συνάντηση στα Βόρεια όπως είπαμε θα ήθελα και ένα σετάκι από πινακίδες της περιοχής ώστε να γλυτώσω το 'Κωλο-Αθηναίε' γιατί α) Δεν είμαι γκάγκαρος β) Θα τους απαντήσω και δεν πρέπει και γ) ως αποτέλεσμα του (β) θα φάω πολύ ξύλο....Αγαπητέ θα βρεθείς σε δίλλημα ... αθηναικές πινακίδες ή ... inox αυτοκίνητο με λίγη λαμαρίνα και τοπικές πινακίδες!!!
@Popolaros και τυροπιτάκια έφαγα και απ' όλα!
Να αποκαλύψω δε ότι δεν είδα τα μεγάλα πιάτα και πήρα μικρό ... το οποίο είχε πολλαπλή αυξομείωση στα περιεχόμενα του!ΥΓ: Στην επιστροφή με τον Cosneo, το κέφι ήταν τόσο μεγάλο που τον παρακαλούσα να σταματήσει τις ατάκες γιατί δάκρυζα από τα γέλια και δεν έβλεπα για να οδηγήσω...
Για βιντεοσκόπηση ήταν η επιστροφή μας!
Από την 'κωδικοποιημένη' προσφώνιση στους ξένους που συναντάγαμε στον δρόμο (που εν καιρό θα αποκαλυφθεί!!!), το ... 'Golf' ... φτου!!!, την αναζήτηση βενζίνης στην Αθήνα μέχρι ... τις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα!
Ο δε προορισμός του ζευγους του Wrangler Unlimited στην ερωτική Θεσ/νίκη σίγουρα θα κατέληξε σε ... χωρισμό!!!Φωτογραφίζεις το δικό μου ή μου φαίνεται;
Η αναζήτηση και εύρεση 'γαλάζιου' αυτοκινήτου θα είναι εκτός παρέας! Ισως κάποιο από τα κορυφαία όλων των εποχών που δοξάζονται εντός forum!
-
Αυτο με τη βενζινη οντως πρεπει να ταν δυσκολο...Κατα καποιο τροπο στην Αθηνα μετα τις 11 κλεινουν ολα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φωτογραφίζεις το δικό μου ή μου φαίνεται;
Η αναζήτηση και εύρεση 'γαλάζιου' αυτοκινήτου θα είναι εκτός παρέας! Ισως κάποιο από τα κορυφαία όλων των εποχών που δοξάζονται εντός forum!
-
Μια καποια ψυχη το'πε και στο Πηλιο,μου το'πε και το Σαββατο οτι σκεπτεται πολυ,μα πολυ θετικα μια διημερη φιλοξενια στη Θεσσαλονικη.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αυτο με τη βενζινη οντως πρεπει να ταν δυσκολο...Κατα καποιο τροπο στην Αθηνα μετα τις 11 κλεινουν ολα.Ποιο νωρίς ήταν! Επεισοδιακή η έξοδος σε παραδρομο της Εθνικής ... που κατεληγε σε αδιέξοδο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ: Στην επιστροφή με τον Cosneo, το κέφι ήταν τόσο μεγάλο που τον παρακαλούσα να σταματήσει τις ατάκες γιατί δάκρυζα από τα γέλια και δεν έβλεπα για να οδηγήσω...
Για βιντεοσκόπηση ήταν η επιστροφή μας!
Από την 'κωδικοποιημένη' προσφώνιση στους ξένους που συναντάγαμε στον δρόμο (που εν καιρό θα αποκαλυφθεί!!!), το ... 'Golf' ... φτου!!!, την αναζήτηση βενζίνης στην Αθήνα μέχρι ... τις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα!
Ο δε προορισμός του ζευγους του Wrangler Unlimited στην ερωτική Θεσ/νίκη σίγουρα θα κατέληξε σε ... χωρισμό!!!Κι έλεγα να αποκαλύψω τον τρόπο προσφώνησης στα Διόδια...
Σε εκείνο το Wrangler που περάσαμε τελικά ζημία κάναμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι έλεγα να αποκαλύψω τον τρόπο προσφώνησης στα Διόδια...Πεστην! Από υπαλλήλους διοδίων μέχρι ολόκληρο δημαρχο καλέσαμε έτσι!
-
Το ζητημα ειναι οτι ειπατε τις ατακες στα διοδια? Δηλαδη: Καλησπερα ειμαστε απο το Κινημα Δεν Πληρωνω παρακαλω να μας ανοιξετε την μπαρα???
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια