-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ποιο είναι το καλύτερο προσθιοκίνητο??Θα απαντούσα σίγουρα κάποιο από τα 205 Gti , 306 race ή Clio Williams αν δεν ειχε τυχει να κάνω μερικούς γυρους στα μέγαρα με μία Elan.
Έχεις οδηγήσει ΟΛΑ το προσθοκίνητα, ή έστω έχεις διαβάσει τεστ για ΟΛΑ το προσθοκίνητα, ή ακόμη έχεις δει ΟΛΑ τα προσθοκίνητα και καταλήγεις σε αυτά? Αν ναι τότε να αγοράσω ένα από αυτά τα 3 που λες...
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ποιο είναι το καλύτερο προσθιοκίνητο??
Θα απαντούσα σίγουρα κάποιο από τα 205 Gti , 306 race ή Clio Williams αν δεν ειχε τυχει να κάνω μερικούς γυρους στα μέγαρα με μία Elan.
Έχεις οδηγήσει ΟΛΑ το προσθοκίνητα, ή έστω έχεις διαβάσει τεστ για ΟΛΑ το προσθοκίνητα, ή ακόμη έχεις δει ΟΛΑ τα προσθοκίνητα και καταλήγεις σε αυτά? Αν ναι τότε να αγοράσω ένα από αυτά τα 3 που λες...
Οχι βεβαια δεν τα εχω οδηγησει ολα αλλα εχω διαβασει γι αυτα που με ενδιαφερουν. Αν αγορασεις καποιο απο αυτα στειλε πμ για καμια βολτα
-
Α και επειδη εκεινη την ωρα που ανοιξα το θρεντ ημουνα στη σπορ διθεση μου τωρα που θελω την αρχοντια μου θα ελεγα την Xantia Activa
-
Olon twn epoxon:
- Prelude Type S BB6 (Psifismeno kalutero mprostinokinito apo Car and Driver)
- Integra Type R DC2
Sthn paragwgh:
- Integra Type R DC5
-
Χωρις να το εχω οδηγησει ψηφιζω Integra Type-R... Απιστευτο αυτοκινητο...
-
Exontas to odigisei kai oxi gia ena tetragwno, psifizo ALFA 147 GTA...
Ki as itan deksiotimono gamwto....
-
Exontas to odigisei kai oxi gia ena tetragwno, psifizo ALFA 147 GTA...
Ki as itan deksiotimono gamwto....
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Α και επειδη εκεινη την ωρα που ανοιξα το θρεντ ημουνα στη σπορ διθεση μου τωρα που θελω την αρχοντια μου θα ελεγα την Xantia ActivaΜαζί σου
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Α και επειδη εκεινη την ωρα που ανοιξα το θρεντ ημουνα στη σπορ διθεση μου τωρα που θελω την αρχοντια μου θα ελεγα την Xantia Activa
Μαζί σου
Κι εγώ μαζί σας παιδιά! Αλλα η Citroen μας τα χάλασε λίγο... Δεν μπορούσε να κρατήσει το μηχανισμο της Activa, έστω στο μεγαλύτερο C5? Κρίμα πάντως γιατί είναι κάτι το καταπληκτικό...
-
Integra Type-R.
Όταν το έφεραν οι Αφοί Κόρακα για να το ρίξουν στους αγώνες, το δοκίμασαν 'μαμά' οι 4Τ.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το σχόλιο οτι στον πρώτο γύρο (δεν θυμάμαι πού) κατέβηκαν να κοιτάξουν αν είναι 4κίνητο.
-
Πισοκίνητο με την όπισθεν μετράει;
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μαζί σου
Κι εγώ μαζί σας παιδιά! Αλλα η Citroen μας τα χάλασε λίγο... Δεν μπορούσε να κρατήσει το μηχανισμο της Activa, έστω στο μεγαλύτερο C5? Κρίμα πάντως γιατί είναι κάτι το καταπληκτικό...
Μάλλον η Σιτροέν έκρινε οι οδηγοί δεν ειναι ακόμη ετοιμοι για την Activa
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ποιο είναι το καλύτερο προσθιοκίνητο;Μα, το ρωτάτε;;;
Το δικό μου φυσικά!!!
Και μετά φυσικά το Lada που ανέφερε ο skye...
Άντε και το Kadett του HUNTER, που κόντεψε να μου πετάξει τα έντερα έξω στις Σέρρες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άντε και το **Cadett **του HUNTER, που κόντεψε να μου πετάξει τα έντερα έξω στις Σέρρες...Εχμμμ,Kadett Μάρκο μου,Kadett!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Άντε και το **Cadett **του HUNTER, που κόντεψε να μου πετάξει τα έντερα έξω στις Σέρρες...
Εχμμμ,Kadett Μάρκο μου,Kadett!!!
Καλάαααααααα.... Ένα λαθάκι κάναμε...
(έχεις mail!)
-
Integra Type-R
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Integra Type-R.Όταν το έφεραν οι Αφοί Κόρακα για να το ρίξουν στους αγώνες, το δοκίμασαν 'μαμά' οι 4Τ.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το σχόλιο οτι στον πρώτο γύρο (δεν θυμάμαι πού) κατέβηκαν να κοιτάξουν αν είναι 4κίνητο.
Kai na fantasths to Prelude ta rixnh XHMA sto strofilikh se sxesh me to Integra Type R. Car and Driver ebgale perisotera G Force kai pio grigoro sto slolome me to Prelude sthn kontra anamesa sta duo aderfakia.
-
Alfa 156 Sportwagon
Honda Integra Type R (το 1800, το άλλο δεν ξέρω που να το βρω... )
Ποιο είναι το καλύτερο προσθιοκίνητο???