-
Ώς γνωστόν είμαι εντελώς άσχετος όσο αφορά την τεχνολογία. Πρόσφατα πήγα σε ένα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και τράβηξα ένα βίντεο όπου σκύλος προσπαθεί να 'κουτουπώσει' μια γάτα. Δεν έχω ιδέα πώς να το ποστάρω, αλλά προσωπικά έπαθα σόκ γιατί νόμιζα ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τέτοια.
Το περίεργο είναι ότι η γάτα ναι μεν δεν του κάθεται αλλά δεν απομακρύνεται κι όλας. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ώς γνωστόν είμαι εντελώς άσχετος όσο αφορά την τεχνολογία. Πρόσφατα πήγα σε ένα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και τράβηξα ένα βίντεο όπου σκύλος προσπαθεί να 'κουτουπώσει' μια γάτα. Δεν έχω ιδέα πώς να το ποστάρω, αλλά προσωπικά έπαθα σόκ γιατί νόμιζα ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τέτοια.
Το περίεργο είναι ότι η γάτα ναι μεν δεν του κάθεται αλλά δεν απομακρύνεται κι όλας.εγω παντως δεν τρεχω πισω απο γατες δεν ξερω αμα την βρισκεις οταν σου τριβονται
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι η γάτα ναι μεν δεν του κάθεται αλλά δεν απομακρύνεται κι όλας.εγω παντως δεν τρεχω πισω απο γατες δεν ξερω αμα την βρισκεις οταν σου τριβονται
Τί θέλω και μιλάω εγώ τώρα?
-
Ώς γνωστόν είμαι εντελώς άσχετος όσο αφορά την τεχνολογία. Πρόσφατα πήγα σε ένα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και τράβηξα ένα βίντεο όπου σκύλος προσπαθεί να 'κουτουπώσει' μια γάτα.** Δεν έχω ιδέα πώς να το ποστάρω, αλλά προσωπικά έπαθα σόκ γιατί νόμιζα ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τέτοια**.Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω προσωπικα τις γατες δεν μπορω να τις κουτουπωσω γιατι δεν καθονται ευκολα και γρατζουνανε πολυ ασχημα
Με τα προβατα ομως δεν εχω κανενα προβλημα -
Τις Ζεβρες να προσέχεις μόνο...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ώς γνωστόν είμαι εντελώς άσχετος όσο αφορά την τεχνολογία. Πρόσφατα πήγα σε ένα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου και τράβηξα ένα βίντεο όπου σκύλος προσπαθεί να 'κουτουπώσει' μια γάτα.** Δεν έχω ιδέα πώς να το ποστάρω, αλλά προσωπικά έπαθα σόκ γιατί νόμιζα ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τέτοια**.
Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω προσωπικα τις γατες δεν μπορω να τις κουτουπωσω γιατι δεν καθονται ευκολα και γρατζουνανε πολυ ασχημα
Με τα προβατα ομως δεν εχω κανενα προβλημα -
καλα κομματι ειναι πολυ γνωστο , το συγκεκριμενο βιντεοκλιπ ομως ειναι απαιχτο
Και για οσους ενδιαφέρονται η κοπελα λεγεται Julia Lapina και ειναι Ρωσσιδα χορευτριαΤο όνομα δεν είναι τυχαίο, destiny calls her...
-
καλα κομματι ειναι πολυ γνωστο , το συγκεκριμενο βιντεοκλιπ ομως ειναι απαιχτο
Και για οσους ενδιαφέρονται η κοπελα λεγεται Julia Lapina και ειναι Ρωσσιδα χορευτριαΚούκλα δε λέω, αλλά όπως λέμε εδώ στα μέρη μας, θέλει κανά μήνα στη Βυτίνα!
-
-
Toyota φαινομενο και σε vag?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Toyota φαινομενο και σε vag?clopyright
-
Το περίεργο είναι ότι η γάτα ναι μεν δεν του κάθεται αλλά δεν απομακρύνεται κι όλας.Μανώλη, αν έχεις αποθηκεύσει το βίντεο σε κάποια κάρτα μνήμης και έχεις card reader στον υπολογιστή τότε βάζεις την κάρτα εκεί και το περνάς στον υπολογιστή, αλλιώς συνδέεις το μέσο που τράβηξες το βίντεο (κινητό, φωτογραφική, βιντεοκάμερα) με τον υπολογιστή με το καλώδιό του.
Αφού το περάσεις στον υπολογιστή τότε θα χρειαστεί να το ανεβάσεις στο youtube.com. Εάν δεν έχεις λογαριασμό, θα πρέπει να φτιάξεις, απλό είναι. Μετά από το μενού επιλογών που σου δίνει μπορείς να ανεβάσεις το βίντεο απλώς του λες πού μπορεί να το βρει στον υπολογιστή σου, βάζεις τίτλο και δικαιώματα, αν θα το βλέπεις μόνο εσύ, μόνο με link ή αν μπορεί να το βρίσκει ο καθένας. Αυτό είναι
-
-
-
-
-
Oποιος μπορέι πιο γρήγορα απο αυτους, ας μας το πει....!
http://www.youtube.com/watch?v=jI_zjWss ... ure=fvwrel
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Oποιος μπορέι πιο γρήγορα απο αυτους, ας μας το πει....!http://www.youtube.com/watch?v=jI_zjWss ... ure=fvwrel
Top Comments
it would be dangerous for that guy to masturbate -
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 35&catid=7
-
Toyota φαινομενο και σε vag?
clopyright
Δειξε μου τα δικαιωματα τωρα!
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#