-
Καταπληκτικός αγώνας, που έγινε καταπληκτικότερος από τις προσπάθειες για προσπέρασμα.
Μπράβο στον παππού, είναι ο πρώτος καλός αγώνας που κάνει φέτος αν και τελείωσε τα λάστιχά του νωρίς.
Μπράβο και στον Hamilton, καθώς υπάρχει αυτός και κάτι άλλα πολύχρωμα ανθρωπάκια που πάνε γύρω-γύρω.
Με τη στρατηγική έγινε της ανωμαλίας.
Ο Vettel εκτός από αλάνθαστος και γρήγορος φέτος, αρχίζει και να γκαστονοφέρνει.
Στο πόδι τον είδα τον αγώνα, αναλυτικότερα στα επόμενα επεισόδια. -
Τι απίστευτος αγώνας ήταν αυτός πάλι! Αφού είδαμε προσπεράσεις ακόμα και στο Monaco, οι φετινοί κανονισμοί είναι απλά τέλειοι και αυτό που χρειαζόταν η F1! Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος από τον αγώνα του Alonso και παρά το ότι θα μπορούσε να πιέσει τον Vettel στους τελευταίους γύρους, ο νικητής σίγουρα το άξιζε! Ήταν αλάνθαστος και τ' ότι έκανε τα ελαστικά του κρατήσουν τόσους γύρους ήταν εντυπωσιακό!
Σχετικά με τους υπόλοιπους, o Hamilton μάλλον ήταν ο χειρότερος οδηγός σήμερα. Ξεκίνησε καλά με την προσπέραση στον MS αλλά μετά... Σίγουρα είναι καλό να μάχεσαι για θέσεις αλλά πρέπει και να σέβεσαι τους άλλους και σήμερα κατέστρεψε τον αγώνα 2 οδηγών. Σαν να μην είναι αρκετό αυτό βγαίνει και λέει ότι δεν έφταιγε για κανένα από τα δύο περιστατικά! Κατά την άποψή μου οι ποινές που πήρε δεν ήταν αρκετές. Όταν όμως τόσες φορές κάνεις αυτά τα πράγματα και η τιμωρία δεν σου κοστίζει τίποτα στο τέλος, γιατί να μην συνεχίζεις να τα κάνεις? Ήταν πραγματικά απαράδεκτος σήμερα!
Στα θετικά σίγουρα ο Kobayashi, o Maldonado, o Barrichello και ο MS. Δεν τα πήγε καλά στον αγώνα αλλά έκανε κάτι εκπληκτικές προσπεράσεις! Ο επόμενος αγώνας λογικά θα είναι δύσκολος για την Ferrari αλλά ελπίζω να βελτιωθούμε τόσο ώστε να παλέψουμε τουλάχιστον για podium!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η F1 είναι ομαδικό άθλημα.Μα ακριβώς γι αυτό το λόγο, όταν ένα μέρος της ομάδας και βλέπει τα γκομενάκια στα γιότ αντί να κάνει τη δουλειά του, το άλλο μέρος οφείλει να ΚΡΑΞΕΙ. Και ακόμα καλύτερα το κράξιμο να είναι δημόσιο, μπας και καταλάβουν ότι με θα χάνουν μέχρι και από τα φερραρί...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
o Hamilton μάλλον ήταν ο χειρότερος οδηγός σήμερα. Ξεκίνησε καλά με την προσπέραση στον MS αλλά μετά... Σίγουρα είναι καλό να μάχεσαι για θέσεις αλλά πρέπει και να σέβεσαι τους άλλους και σήμερα κατέστρεψε τον αγώνα 2 οδηγών. Σαν να μην είναι αρκετό αυτό βγαίνει και λέει ότι δεν έφταιγε για κανένα από τα δύο περιστατικά! Κατά την άποψή μου οι ποινές που πήρε δεν ήταν αρκετές. Όταν όμως τόσες φορές κάνεις αυτά τα πράγματα και η τιμωρία δεν σου κοστίζει τίποτα στο τέλος, γιατί να μην συνεχίζεις να τα κάνεις? Ήταν πραγματικά απαράδεκτος σήμερα!Ε ναι, άμα καθόταν σαν την κλώσσα πίσω από της σαύρες θα κέρδιζε και αυτός και το άθλημα.
Αμα κάθεσαι από πίσω σε κάνουν ανέκδοτο (λέγε με Coulthard), άμα δοκιμάζεις είσαι ο χειρότερος οδηγός.
Άν πάλι δηλώνεις ότι ΘΑ προσπαθούσα και ας τρακάραμε, κάνεις ψυχολογικό πόλεμο.Tifoso logic rulezzzzzzzzzzzzzzzz.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Tifoso logic rulezzzzzzzzzzzzzzzz.Τιφόζι και λογική στην ίδια πρόταση; Που πα ρε καραμήτρο;
-
Μπράβο και στον Hamilton, καθώς υπάρχει αυτός και κάτι άλλα πολύχρωμα ανθρωπάκια που πάνε γύρω-γύρω.
Με τη στρατηγική έγινε της ανωμαλίας.Αγαπητέ έκανε την ίδια μαλακία δυο φορές που έκανε ένας ρούκης και που δέχτηκε αντίστοιχες ποινές. Και τον συγχαίρεις γιατί; Γιατί βάστηξε η McLaren τις στούκες και βγήκε 7ος; Συν το saved by the red flag που μπόρεσαν να του κάνουν το μονοθέσιο καινούριο; (βασικά χωρίς τη διακοπή δεν θα συνέχιζε με σπασμένη πίσω αεροτομή)
Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική σας. Κράζουν οι 9 στους 10 τον Λούη και εσείς θιγόμενοι μπαίνετε να του ρίξτε μπράβο; Γιατί; Γιατί στούκαρε μόνο 2 μονοθέσια και όχι 3;
Μάλλον έχω παρεξηγήσει τη φύση του φόρουμ. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε για Κουκουλεκήδηδες και γκρίζα κοράκια για να πιάσουμε το κατάλληλο επίπεδο.Σε ότι αφορά το Massa δυστυχώς ένα κατά τα φαινόμενα καλό αποτέλεσμα (όπως πήγε το πράγμα πήγαινε για 4η θέση) τέλειωσε άδοξα. Στη φάση της εξόδου του (πέρα από το τι ζημιά μπορεί να έγινε στο μονοθέσιο-γιατί είδαμε και κόκκινα κομμάτια Φαέθωνα άσχετα με το τι έγινε με τον Webber που λες) φταίει αυτός και η ομάδα του που θα πρεπε να του πουν να μην πιέσει υπερβολικά καθώς ο Λούης θα ξανάμπαινε.
Και πολύ κακώς ασχολείται τώρα με το τι ποινές πρέπει να φάει ο Λούης. Αυτός θα πρεπε να ασχολείται με το πώς να μείνει στο δρόμο και μόνο.Ο Massa μπορεί να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να παραμένει αδιάφορος οδηγός.
Τον αγώνα μέχρι τη στούκα τον είδες ή έβλεπες τα βυζιά της Παππά στο real housewives; Ειλικρινά πες μου αν η σημερινή του εμφάνιση μέχρι να εγκαταλείψει έχουν οποιαδήποτε σχέση με ένα τέτοιο σχόλιο.
Δηλαδή αν ο Massa είναι αδιάφορος τότε ο Rosberg πρέπει να πάει να πλύνει κανά πιάτο... -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Και οι δύο ποινές είναι λάθος. Ο τρόπος που εκφράστηκε ο Hamilton μετά, όμως, ήταν ακραίος. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
o Hamilton μάλλον ήταν ο χειρότερος οδηγός σήμερα. Ξεκίνησε καλά με την προσπέραση στον MS αλλά μετά... Σίγουρα είναι καλό να μάχεσαι για θέσεις αλλά πρέπει και να σέβεσαι τους άλλους και σήμερα κατέστρεψε τον αγώνα 2 οδηγών. Σαν να μην είναι αρκετό αυτό βγαίνει και λέει ότι δεν έφταιγε για κανένα από τα δύο περιστατικά! Κατά την άποψή μου οι ποινές που πήρε δεν ήταν αρκετές. Όταν όμως τόσες φορές κάνεις αυτά τα πράγματα και η τιμωρία δεν σου κοστίζει τίποτα στο τέλος, γιατί να μην συνεχίζεις να τα κάνεις? Ήταν πραγματικά απαράδεκτος σήμερα!
Ε ναι, άμα καθόταν σαν την κλώσσα πίσω από της σαύρες θα κέρδιζε και αυτός και το άθλημα.
Αμα κάθεσαι από πίσω σε κάνουν ανέκδοτο (λέγε με Coulthard), άμα δοκιμάζεις είσαι ο χειρότερος οδηγός.
Άν πάλι δηλώνεις ότι ΘΑ προσπαθούσα και ας τρακάραμε, κάνεις ψυχολογικό πόλεμο.Tifoso logic rulezzzzzzzzzzzzzzzz.
Αν δοκιμάζεις με αποτέλεσμα να καταστρέφεις τον αγώνα δύο οδηγών, τι είσαι? Πες μου δηλαδή με την λογική που έχεις εσύ. Μιλάμε για έναν πρωταθλητή, από τους καλύτερους οδηγούς του grid και αυτός πρέπει να δοκιμάσει για να ξέρει αν μπορεί να περάσει? Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να το ξέρεις πριν το κάνεις. Όχι να χώνεσαι και ό,τι γίνει. Αυτά που έκανε σήμερα ήταν επιπέδου GP2.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αγαπητέ έκανε την ίδια μαλακία δυο φορές που έκανε ένας ρούκης και που δέχτηκε αντίστοιχες ποινές. Και τον συγχαίρεις γιατί; Γιατί βάστηξε η McLaren τις στούκες και βγήκε 7ος; Συν το saved by the red flag που μπόρεσαν να του κάνουν το μονοθέσιο καινούριο; (βασικά χωρίς τη διακοπή δεν θα συνέχιζε με σπασμένη πίσω αεροτομή)
Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική σας. Κράζουν οι 9 στους 10 τον Λούη και εσείς θιγόμενοι μπαίνετε να του ρίξτε μπράβο; Γιατί; Γιατί στούκαρε μόνο 2 μονοθέσια και όχι 3;Η μαλακία πια είναι; Ότι προσπάθησε να προσπεράσει; Τις μάχες με τον Schumacher τις είδες; Πες μου ποιες είναι οι μεγάλες διαφορές μεταξύ αυτών των δύο και των δύο που είχαμε σύγκρουση.
Τη σπασμένη αεροτομή τι μου τι λες; Και εκεί ο Hamilton έφταιγε;
Το λέω μια φορά και όποιος καταλάβει κατάλαβε: Προτιμώ να κάνει λάθος απόπειρα προσπεράσματος (ο οποιοσδήποτε) πάρα να κάθεται από πίσω.
Για της δύο επίμαχες φάσεις θα επανέλθω. Όπως και για τον Massa και τα γυρολόγια που ζήτησες. -
Τώρα που βλέπω ξανά το περιστατικό Massa - Hamilton δεν καταλογίζω ευθύνη στον Χάμιλτον.
Μου τη σπάνε οι μπροστινοί που όταν τους χώνει μούρη ο από πίσω στρίβουν στη στροφή με τον ίδιο τρόπο που θα έστριβαν εαν ήταν μόνοι. Το κάνει και ο Σουμάχερ πολύ συχνά πλέον, καθώς λόγω έλλειψης ταχύτητας πλέον κλείνει τους πάντες και τα πάντα.
Ας φτιάξουν ένα κανονισμό να ευνοεί τον από πίσω. Μάσσα φίλε μου σου χωσε τη μούρη; Πάρτην ανοιχτά και αμα σε περάσει σε πέρασε, να μη σε έφτανε και να μη σου έχωνε τη μούρη.
Μια χαρά ξέρουν τα παλικάρια ότι ο άλλος είναι πίσω τους και δίπλα και μια χαρά τον βλέπουν και μια χαρά ξέρουν οτι ας χτυπήσουμε, ο άλλος θα χάσει τη φτερούγα, εγώ θα χάσω κανα κομματάκι. Όλα τα λιμά παίζουν τους μάγκες. Αντε γειά.
Όσο για τον Αλόνσο εχω να δηλώσω ότι είναι πολύ σωστός.
-
Αν δοκιμάζεις με αποτέλεσμα να καταστρέφεις τον αγώνα δύο οδηγών, τι είσαι? Πες μου δηλαδή με την λογική που έχεις εσύ. Μιλάμε για έναν πρωταθλητή, από τους καλύτερους οδηγούς του grid και αυτός πρέπει να δοκιμάσει για να ξέρει αν μπορεί να περάσει? Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να το ξέρεις πριν το κάνεις. Όχι να χώνεσαι και ό,τι γίνει. Αυτά που έκανε σήμερα ήταν επιπέδου GP2.'There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race (places) and if we crash, we crash.'
Αρτέμης χαραμιζόπουλος.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στη φάση με το Hamilton ο Massa δεν υφίσταται καμία βλάβη από την επαφή με τη McLaren. Ο Massa έχει χτυπήσει μόνος του το πίσω μέρος της Red Bull του Webber και έχει χάσει μέρος της μπροστά αεροτομής του την ίδια στιγμή που χωνόταν ο Hamilton. Μέσα σε όλο τον πανικό κανείς δεν το είδε. Ο Lewis φυσικά δεν έπρεπε να βουτήξει εκεί γιατί δεν προλάβαινε να βρεθεί παράλληλα στην είσοδο.Στη φάση με το Maldonado ο Lewis έχει δίκιο ότι η Williams στρίβει πολύ νωρίς (για την ακρίβεια δύσκολα δεν θα έκοβε δρόμο από τα kerbs) και η McLaren ήταν ήδη δίπλα.
Και οι δύο ποινές είναι λάθος. Ο τρόπος που εκφράστηκε ο Hamilton μετά, όμως, ήταν ακραίος.
Δεν παθαίνει ζημιά από την επαφή με τον Hamilton αλλά αυτή τον οδηγεί στο να χτυπήσει τον Webber αφού δεν έχει πού να πάει ο Massa. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο έπαθε περαιτέρω ζημιά το μονοθέσιο όπως είπε και ο bro.
Τώρα για τον Maldonado, δεν έχεις δίκιο. Δες το πάλι. Στρίβει κανονικά πάνω στην γραμμή του και είναι μπροστά από τον Hamilton, η κίνηση του οποίου είναι υπεραισιόδοξη!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Τώρα που βλέπω ξανά το περιστατικό Massa - Hamilton δεν καταλογίζω ευθύνη στον Χάμιλτον.Μου τη σπάνε οι μπροστινοί που όταν τους χώνει μούρη ο από πίσω στρίβουν στη στροφή με τον ίδιο τρόπο που θα έστριβαν εαν ήταν μόνοι. Το κάνει και ο Σουμάχερ πολύ συχνά πλέον, καθώς λόγω έλλειψης ταχύτητας πλέον κλείνει τους πάντες και τα πάντα.
Ας φτιάξουν ένα κανονισμό να ευνοεί τον από πίσω. Μάσσα φίλε μου σου χωσε τη μούρη; Πάρτην ανοιχτά και αμα σε περάσει σε πέρασε, να μη σε έφτανε και να μη σου έχωνε τη μούρη.
Μια χαρά ξέρουν τα παλικάρια ότι ο άλλος είναι πίσω τους και δίπλα και μια χαρά τον βλέπουν και μια χαρά ξέρουν οτι ας χτυπήσουμε, ο άλλος θα χάσει τη φτερούγα, εγώ θα χάσω κανα κομματάκι. Όλα τα λιμά παίζουν τους μάγκες. Αντε γειά.
Να αγιάσει το στοματάκι σου.
Περιμένω τα δεδομένα και θα επανέλθω για τις δύο φάσεις.
Άλλα άμα περιμένεις από τον καθυστηρημένο τον Massa να μη στρίψει πάνω στον άλλο... -
Εντελώς φιλικά αυτό που γράφεις δε στέκει. 80 χρόνια τρέχουν στο Μονακό και είναι γνωστή η κατάσταση ότι για να προσπεράσεις πρέπει να βγάλεις λαγό απ' το καπέλο και επειδή του άλλου του κάβλωσε να το γυρίσει στα συγκρουόμενα θα πρέπει να κάνουν και κανονισμό να ανοίγει ο μπροστά την γραμμή του;
Do you fight her?Όλα τα λιμά παίζουν τους μάγκες.
Είδες; Τόσα χρόνια τρώγαμε στη μάπα κάτι λιμά σα το Σένα, τον Μάνσελ, τον Προστ κλπ και ήρθε ο uberpiloten να μας δείξει πώς έπρεπε να παίζουν το τόπι εδώ και χρόνια...
Αντε γειά.
Φτιάξε επίπεδο παίχτη μου......................
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν δοκιμάζεις με αποτέλεσμα να καταστρέφεις τον αγώνα δύο οδηγών, τι είσαι? Πες μου δηλαδή με την λογική που έχεις εσύ. Μιλάμε για έναν πρωταθλητή, από τους καλύτερους οδηγούς του grid και αυτός πρέπει να δοκιμάσει για να ξέρει αν μπορεί να περάσει? Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να το ξέρεις πριν το κάνεις. Όχι να χώνεσαι και ό,τι γίνει. Αυτά που έκανε σήμερα ήταν επιπέδου GP2.
'There was nothing to lose for me. I am not leading the championship. I will try and win the race (places) and if we crash, we crash.'
Αρτέμης χαραμιζόπουλος.
Δεν μιλάμε για τον Alonso αυτή τη στιγμή. Ναι το είπε αυτό, αλλά στιγμή δεν επιχείρησε κάτι ενώ κάλλιστα μπορούσε. Σημασία έχει τι κάνεις, όχι τι λες.
Έχει ενδιαφέρον όμως το πώς αλλάζεις θέμα και δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω.
-
Τώρα που βλέπω ξανά το περιστατικό Massa - Hamilton δεν καταλογίζω ευθύνη στον Χάμιλτον.Μου τη σπάνε οι μπροστινοί που όταν τους χώνει μούρη ο από πίσω στρίβουν στη στροφή με τον ίδιο τρόπο που θα έστριβαν εαν ήταν μόνοι. Το κάνει και ο Σουμάχερ πολύ συχνά πλέον, καθώς λόγω έλλειψης ταχύτητας πλέον κλείνει τους πάντες και τα πάντα.
Ο Massa δεν μπορούσε να πάρει πιο ανοιχτά τη στροφή γιατί 1ον ήταν εκεί ο Webber τον οποίον θα χτυπούσε ακόμα περισσότερο απ' ότι έκανε και 2ον, δεν θα του έφτανε η διαδρομή του τιμονιού για να στρίψει. Με το ζόρι του έφτασε στο περιστατικό. Αν την έπαιρνε πιο ανοιχτά θα έπεφτε στην μπαριέρα στην έξοδο.
-
Επειδη εγω δεν ειμαι κολλημενος τιφοσι και βλεπω τα πραγματα λιγο ποιο αντικειμενικα στην περιπτωση του Maldonado ο Hamilton εκανε μια χαρα την κινηση για προσπερασμα απλα δεν συνενεσε ο πρωτος.Στην περιπτωση με τον Μασσα εγινε παλι το ιδιο.Ο Μασσα τον καταλαβε και οπως φαινεται ξεκαθαρα στο βιντεο τον κλεινει για να μην τον παρει απο εσωτερικη.
Ο Χαμιλτον εκανε την κινηση του για να τσιμπισουν και να τον αφησουν,δεν το εκαναν και τελικα ειχαν επαφες.Θα μπορουσε να εχει ζημια και ο Χαμιλτον αλλα ηταν ανοιχτοκ@λης.
Αν και δεν τον παω καθολου θεωρω πως καποιες φορες θελει τσαμπουκα και ρισκο για να κερδισεις μια θεση και οχι να καθεσε και να περιμενεις για το ποτε και αν θα κανει ο μπροστινος λαθος.Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ο Massa δεν μπορούσε να πάρει πιο ανοιχτά τη στροφή γιατί 1ον ήταν εκεί ο Webber τον οποίον θα χτυπούσε ακόμα περισσότερο απ' ότι έκανε και 2ον, δεν θα του έφτανε η διαδρομή του τιμονιού για να στρίψει. Με το ζόρι του έφτασε στο περιστατικό. Αν την έπαιρνε πιο ανοιχτά θα έπεφτε στην μπαριέρα στην έξοδο.
-
Το οτι έχωσα τη μούρη μου με όσα μέσα στη στροφή, δε σημαίνει οτι έστριψα κιόλας... Θυμηθείτε σκηνικό Σιγκαπούρης.
-
Δεν μιλάμε για τον Alonso αυτή τη στιγμή. Ναι το είπε αυτό, αλλά στιγμή δεν επιχείρησε κάτι ενώ κάλλιστα μπορούσε. Σημασία έχει τι κάνεις, όχι τι λες.Έχει ενδιαφέρον όμως το πώς αλλάζεις θέμα και δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω.
Δεν αλλάζω καθόλου θέμα. Ακριβώς αυτό που λέει ο Αlonso έκανε ο Hamilton. Δεν είχε τίποτα να χάσει. Ήταν κολλημένος πίσω από τον Massa, βρήκε κενό και έχωσε τη μούρη του για να πάρει την εσωτερική. Άμα ήθελε ο Massa είχε χώρο για να στρίψει όπως έστριψαν και ο Rosberg και ο Hamilton όταν τους πέρασε ο Schumacher.
EDIT: Με πρόλαβε ο πάνος με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα. -
pano επειδή ακριβώς δεν είσαι φανατισμένος tifosos τσέκαρε να δεις ότι ο Λούης ουσιαστικά καβαλάει το κερμπ και βγαίνει και έξω από αυτό. Σε όσα Μονακό έχω δει όταν μονοθέσιο πηγαίνει εκεί έχει γίνει μικρή ή μεγάλη στούκα. Άρα το 'να πάει να περάσει' από εκεί είναι κίνηση καμικάζι.
καποιες φορες θελει τσαμπουκα και ρισκο για να κερδισεις μια θεση και οχι να καθεσε και να περιμενεις για το ποτε και αν θα κανει ο μπροστινος λαθος
Αν έβλεπες alpha και όχι real housewives, λίγους γύρους πριν θα πρόσεξες ένα τριτοτέταρτο ποκοπίκο-κομπάρσο-άχρηστο-κουλό που πέρασε στα ίσα, άνευ drs και με τα ίδια λάστιχα μια Mercedes...
Αλλά αυτός δεν έχει το θείο χάρισμα, οπότε δεν ασχολούμαστε με το τι έκανε.Στο στιγμιότυπο που βάζεις ο Webber είναι δεξιά από το Massa (αν και αυτό δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι). Πού είναι η ένσταση σου;
Monaco Grand Prix 2011