May 29, 2011, 3:30 PM

Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ευγένιε πήρες τηλ στη φιατ να πείς τι εκανες? ......Ξερεις καποτε οταν σχεδίαζε η φιατ τον 175Α3.000 5κύλινδρο 20βαλβιδο πήρε τηλ την garet ,μια εταιριούλα για να βρεί προκοπή.
Ποιός ξέρει ίσως να σε χρειάζεται.

..Οκ χωρις πλάκα μπράβο σου για το αποτέλεσμα!........μη λες για λεφτά.Θα τα ρίξουν πάνω σου να σε πλακώσουν στο τελος.Αστους να ψαχνονται.
Φιλικά.

Χα χα χα χα , ευτυχως που τσακωθικα τοτε με το service στη Fiat γιατι καταλαβα 2 πραγματα:

1ον: Με τα λεφτα που μας περνουν οι αντιπροσωπειες απο τα Service κλπ κλπ σε 5 χρονια , εγω θα ειχα ανοιξει και αλλαξει τα σωθικα του μοτερ 2 φορες στο μηχανικο μου...(μονο τα ανταλλακτικα τα βρισκω στη μιση τιμη αν οχι πιο κατω ειδικα τωρα που υπαρχει το internet)

2ον: ειναι κ@βλα(συγνωμη για την εκφραση) να φτιαχνεις κατι δικο σου και ας ξερεις οτι θα μειωθει η αξιοπιστια κατα καποιο βαθμο , ασε μου περνεις απιστευτες γνωσεις γυρω απο το αντικειμενο , πραγματικα πριν κανω ολα αυτα ημουν στα μαυρα σκοταδια...

Οσο για τον 5κυλινδρο , απιστευτο μοτερ αχ και να μπορουσα να το βαλω στο Punto μου χι χι χι χι