-
Nass γρηγορη απαντηση..... το εχω βρει στην Αμερικη περιπου 350 δολλαρια ξεκλειδωτο... να το παρω...??? εχω 5 μερες περιθοριο...
-
Ναι._
-
350 usd= πρπ 250 euro=Χτύπα το.
-
Το πηρα!!!! Ο.Κ. ευχαριστω...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ανέβασα (κατόπιν επίπονης επεξεργασίας και ταλαιπωρίας με το Import / Export του GMail (*)) όλα μου τα Contacts στο GMail απ΄όπου το Defy χωρίς πρόβλημα έκανε synchronize μέσω WiFi οπότε έβγαλα στη σύνταξη το παλιό-πιστό μου 6233 και από σήμερα ξεκινάω το διάβασμα να δω τι στην ευχή κάνει αυτό το θηριάκι.
Νάσο, δεν κατάλαβα... Τις επαφές σου από πού τις τράβηξες για να μπουν στο Gmail;
@224.v: μεγειεεες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ανέβασα (κατόπιν επίπονης επεξεργασίας και ταλαιπωρίας με το Import / Export του GMail (*)) όλα μου τα Contacts στο GMail απ΄όπου το Defy χωρίς πρόβλημα έκανε synchronize μέσω WiFi οπότε έβγαλα στη σύνταξη το παλιό-πιστό μου 6233 και από σήμερα ξεκινάω το διάβασμα να δω τι στην ευχή κάνει αυτό το θηριάκι.
Νάσο, δεν κατάλαβα... Τις επαφές σου από πού τις τράβηξες για να μπουν στο Gmail;
Nokia 6233 ---> Nokia PC Suite --> Export CSV --> Import Excel --> Edit (επαφές 10+ ετών, έπεσε τρελλό σβήσιμο, αλλαγές κοκ. έφαγα μια μέρα αλλά κάποτε έπρεπε να γίνει) --> Export CSV --> Import GMail (το δυσκολότερο σημείο) --> Merge with existing GMail (e-Mail) contacts, Groups etc. --> Download Defy
@224.v: μεγειεεες
-
nass, έχεις Froyo! Σου φόρτωσαν νέο firmware, που δεν έχει blur, ουσιαστικά είναι το πιο καινούριο από αυτό που έχω φορτώσει κι εγώ. Μπαγάσα!
Άντε, και...στα δικά μας οι 2.1 ! -
Θα το εχω στα χερια μου στις 16 Ιουνιου... οποτε τοτε θα αρχισω τις ερωτησεις... καθε συμβουλη δεκτη... αν μπορω να κανω προετοιμασια π.χ. οπως ο Nass με τις επαφες...
-
Καλά το υποπτεύθηκα Τους το 'χα ζητήσει και μου απάντησαν 'ξέρετε επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει επισήμως στην Ελλάδα δεν μπορούμε να σας το βάλουμε, ελάτε πάλι τέλος Μαίου-αρχές Ιουνίου' αλλά φαίνεται για να ξεμπερδεύουν μαζί μου το έβαλαν κατευθείαν (πλάκα-πλάκα, το service της Motorola στην Αργυρούπολη ταχύτατοι και αποτελεσματικοί )
Ωραία. Λοιπόν, Linux shell με root πως αποκτά κανείς ?
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα το εχω στα χερια μου στις 16 Ιουνιου... οποτε τοτε θα αρχισω τις ερωτησεις... καθε συμβουλη δεκτη... αν μπορω να κανω προετοιμασια π.χ. οπως ο Nass με τις επαφες...Αν έχεις ήδη gmail κανεις απλά export από το Outlook σου σε .csv και import το .csv στο gmail σου. Απλό γρήγορο και δοκιμασμένο
@ nass
Linux shell? Why???? Τσέκαρε αυτό, δεν ξέρω αν είναι καλο η όχι
http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/jon-shell_lswv.html -
αντε να κανω μια ηλιθια ερωτηση..
σε rooted πως περνας theme?..(και που ειναι η ρυθμιση στο adw για να αλλαξω theme?) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@ nass
Linux shell? Why????Γιατί καρντιά μου έτσι κάνω τη δουλειά μου σε Unix-οειδή από το 1985, you can't teach an old dog new tricks
Τσέκαρε αυτό, δεν ξέρω αν είναι καλο η όχι
http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/jon-shell_lswv.htmlThanks, θα το δω όταν έρθει η ώρα...
Τέλος πάντων, μάλλον θα χρειαστώ δυνατότητα root για τις εφαρμογές του Market αλλά με τον καιρό, προς το παρόν πρέπει να μάθω να παίζω. Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ απλό, τσάκα-τσάκα συνδέθηκα με WiFi και έκανα sync με το GMail αλλά σίγουρα είμαι ακόμα στο 'Α' ούτε καν στο 'Αλφα'. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σε rooted πως περνας theme?..(και που ειναι η ρυθμιση στο adw για να αλλαξω theme?)Adw settings / theme preferences ,φατσα καρτα ειναι ρε συ
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε rooted πως περνας theme?..(και που ειναι η ρυθμιση στο adw για να αλλαξω theme?)Adw settings / theme preferences ,φατσα καρτα ειναι ρε συ
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
πρεπει να κατσω να ασχοληθω πιο πολυ μου φενεται
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα το εχω στα χερια μου στις 16 Ιουνιου... οποτε τοτε θα αρχισω τις ερωτησεις... καθε συμβουλη δεκτη... αν μπορω να κανω προετοιμασια π.χ. οπως ο Nass με τις επαφες...
Αν έχεις ήδη gmail κανεις απλά export από το Outlook σου σε .csv και import το .csv στο gmail σου. Απλό γρήγορο και δοκιμασμένο
Το εκανα αυτο ηδη και ετσι θα καθαρισω και αυτες που δεν θελω..πλεον... οποτε υπομονη μεχρι να το πιασω στα χερια μου... τωρα για να διαβασω το μανουαλ... ωστε να ειμαι λιγο προετοιμασμενος??? που το βρισκω....Αγγλικα Γαλλικα η Ελληνικα
-
βρε, μην παιρνετε ολοι android, δε θα εχουμε ποιον να πειραζουμε μετα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βρε, μην παιρνετε ολοι android, δε θα εχουμε ποιον να πειραζουμε μεταεγω εχω 45.785 ατομα
https://www.facebook.com/pages/Iphone/349939694204 -
Άμα βγεί και το iphone 5 ή όπως θα το λένε θα μαζευτεί πολύ πράγμα πάλι οπότε
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αν έχεις ήδη gmail κανεις απλά export από το Outlook σου σε .csv και import το .csv στο gmail σου. Απλό γρήγορο και δοκιμασμένο
Το εκανα αυτο ηδη και ετσι θα καθαρισω και αυτες που δεν θελω..πλεον... οποτε υπομονη μεχρι να το πιασω στα χερια μου... τωρα για να διαβασω το μανουαλ... ωστε να ειμαι λιγο προετοιμασμενος??? που το βρισκω....Αγγλικα Γαλλικα η Ελληνικα
Το μάνιουαλ δεν θα σου πει κάτι, πιο χρήσιμο είναι κάτι τέτοιο πχ, να ψάξεις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν εδώ κλπ.
-
Ευχαριστω... θα εχω να κανω κατι το Σ/Κ!!!
Περι συσκευών Android...