-
σε καμια συναυλία τους* θα πας?
-
Εξαφανίστηκε κ το jamato
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εξαφανίστηκε κ το jamatoΝαι, jαμώτο ! Τι θα περιμένουμε; Το μαμώτο;
-
Δέχομαι πρόσκληση για το μπιτμι οργκ. Είχα λογαριασμό, αλλά τον έχασα γιατί είχα καιρό να τον ενεργοποιήσω.
Είναι κάπως επείγον. Ευχαριστώ. -
εχω για torrentleech. δε σε χαλάει πιστεύω
-
Δεν το ξέρω. Το θέμα με το μπιτμι είναι ότι εξειδικεύεται στα επιστημονικά και άλλα βιβλία, δεν είναι για μουσική, ταινίες, λογισμικό. Και θέλω να ψάξω για ορισμένα βιβλία, γιατί οι βιβλιοθήκες στα πανεπιστήμια δεν είναι αυτό που χρειάζομαι από πλευράς ποικιλίας.
-
και βαριεσαι να πας στο torrentz.eu ?.....
-
Καμιά πρόσκληση για το mytog.net παιζει απο κανενα φορουμιτη ??
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το ξέρω. Το θέμα με το μπιτμι είναι ότι εξειδικεύεται στα επιστημονικά και άλλα βιβλία, δεν είναι για μουσική, ταινίες, λογισμικό. Και θέλω να ψάξω για ορισμένα βιβλία, γιατί οι βιβλιοθήκες στα πανεπιστήμια δεν είναι αυτό που χρειάζομαι από πλευράς ποικιλίας.δοκίμασες το λάιμπραρυ.nu?
-
παει κ το p2planet απ οτι φαίνεται (κ με ειχε βολεψει)
αιντε να βρεις τωρα κανένα invite για τα 5-6 αλλα sites (τσιμπατο, vibes, mytog κλπ κλπ κλπ κλπ)
-
-
δε βλέπω να εχει κανένα Greek
-
κανεις request δεν ειναι και fast αλλα οκ απο το τιποτα
-
στο μεταξυ οτι ναναι, ειχανε το thegt.net κόσμο που ανέβαζε αβέρτα με πολυ καλα ποσοστά, κλείσανε λογο του γνωστού σκηνικού, ξανάνοιξαν αλλα ολοι οι παλιοί το μπουλο! Αν δεν έκλεινε το p2planet ουτε θα με ένοιαζε λογο τη πστια τους!
-
ελληνες..πανε να βγαλουν λεφτα απο παντου..
εχω inv για demonoid αν θες -
κ δε το δινεις μια χαρά ειναι κ αυτο κ να πανε να ..... οι αλλοι! Subs ετσι κ αλλιως βρίσκεις εύκολα!
-
Έχω και εγώ για torrentleech (best of the best)
-
Κανονίστε το 4T Forum να έχει την τύχη των άλλων sites. Παρακαλώ σταματήστε άμεσα και για πάντα τη δημοσίευση links προς torrent-άδικα κλπ. αντίστοιχα sites [Mod]
-
http://ec.europa.eu/internal_market/top ... _52_en.htm
οσο κατεβασαμε κατεβασαμε κυριοιαπο εδω και περα μονο μεσω vpn
-
Πάντως μια καλή κίνηση για τις εταιρείες θα ήταν να κάνουν νόμιμα sites κατεβάσματος μετά πληρωμής.
Πιστεύω ότι πολύς κόσμος θα το χρησιμοποιούσε μιας και θα τους βόλευε να επιλέγουν επιτόπου και να βλέπουν μια ταινία χωρίς να χρειάζεται να ντύνονται να πηγαίνουν στο video club να την γυρίζουν πίσω κ.λ.π.
Οι τιμές θα μπορούσε να είναι πολύ χαμηλές μιας και δεν υπάρχουν έξοδα διακίνησης, βιτρίνας κ.λ.π.
Αν υπήρχε η δυνατότητα να κατεβάζει σε 10' και να βλέπει ο κόσμος μια ταινία με 0,50€ ή μια HD με 1€ τι λέτε δεν θα το επέλεγε;
Συλλήψεις για site "κατεβάσματος". Τα ψέμματα τελείωσαν?