-
Συμπαθητικά πηγαίναμε...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αφιξις
Αυτή είναι η σειρά και στο βάθρο?
-
Αν και ο team mate μου, ο πάτερ, μου άνοιξε χώρο να περάσω, δεν το έκανα από σεβασμό στο Σχήμα. Οπότε κανονικά άλλη είναι η σειρά.
-
Έκαψα τα φρένα μου για να μην περάσω από πάνω σας
O ΑΣΧΕΤΟΣ εντελώς
Nα σχολιαστεί παρακαλώ ο διπλός γρύλος* και η διπλή αλλαγή ελαστικού
*το κάναμε για να μην στρεβλώσει μόνιμα το πλαίσιο, ας το παραδεχτούμε
-
Κλασικό στιγμιότυπο λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας είναι αυτό και όχι οργανωμένο pit stop!
Ενας σκυμμένος δουλεύει και πέντε ... τον καμαρώνουν!!!O ΑΣΧΕΤΟΣ εντελώς
...Του είπατε να βάλει ένα χεράκι και αυτός για να μην σας ενοχλεί ... πήγε από την άλλη!
Μαλλον βλέπει την ημερομηνία παραγωγής για να αιτιολογήσει επιστημονικά τον λόγο φθοράς του ελαστικού! -
Το παλικάρι στο βάθος γιατί χορεύει ζεϊμπέκικο; Από τον καημό για το λάστιχο;
-
Ο χορός της βροχής είναι, έτσι εξηγούνται και οι επόμενες φωτό με τις ομπρέλες
-
Pit girlz
Πειτε μου οτι ειχατε και lolipop!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο χορός της βροχής είναι, έτσι εξηγούνται και οι επόμενες φωτό με τις ομπρέλες -
Και οι περαστικοί στο βάθος να μας καμαρώνουν!!!
-
Ορίστε και μέρος της πομπής σε ρυθμούς επιταφίου:
Στην αρχή κυνηγούσα τον rocsta με την 147 και μετά με εμπόδιζαν κάτι σημαδούρες
Το σχόλιο στην αρχή αναφέρεται σε προηγούμενο σημείο και μόλις τότε θυμήθηκα να τα σχολιάσω
-
Ντίνο, ο παπάς πήγαινε χριστιανικά! Οπότε κι εγώ ακολουθούσα ρυθμό ανάλογο! Ντροπή να προσπεράσω ιερωμένο!!!
-
Συμφωνώ, η πομπή είναι ιερό πράμα.
-
Ωραία διαδρομή.
-
Ωωωω!!! Εκλεκτή παρουσιά εκ Τρικάλων! Θα σου άρεσε Κων/νε!
-
Κωνσταντίνε στις 23:38 συναντήσατε τα πρόβατα και εγώ στις 23:41 που σε πήρα τηλέφωνο ήμουν μπροστά στα πρόβατα.
Δηλαδή είχαμε 3 λεπτα διαφορά ή 180 δευτερα? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ωωωω!!! Εκλεκτή παρουσιά εκ Τρικάλων! Θα σου άρεσε Κων/νε!Σίγουρα , βλέπω και ασύγκριτα καλύτερο οδόστρωμα απ αυτό που κινούμαι.
Τα 'κορίτσια' στα pits όλα τα λεφτά!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κωνσταντίνε στις 23:38 συναντήσατε τα πρόβατα και εγώ στις 23:41 που σε πήρα τηλέφωνο ήμουν μπροστά στα πρόβατα.
Δηλαδή είχαμε 3 λεπτα διαφορά ή 180 δευτερα?Λογικά ναι!
4 από τις 6 συμμετοχές... Δεν τον χάλασε τον Παπά που έχει το μόνο οικογενειακό και εμείς έχουμε 3 καθαρόαιμα (το Ψ2 είναι ξέμπαρκο, μην τρομάζετε)
-
Έπεσε και το αστείο... 'μήπως να καλέσουμε οδική βοήθεια;' Και η απάντηση: 'Για να μας πάρουν χαμπάρι ότι το μισό 4ΤΦΒΕ δεν μπορεί να αλλάξει 2 λάστιχα;'
-
Όντως
Ωραία περάσατε βλέπω
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)