-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Ποια είναι η εταιρεία της οποίας ο CEO παράγγειλε το DS4;
Ισως θα πρεπει να ρωτησουμε ποιος CEO αποφασισε να αδιαφορησει για τυχον Insignia, S60, Mondeo, Passat
-
Αυτος που εχει γουστο ????
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αυτος που εχει γουστο ????Ακριβως
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ποια είναι η εταιρεία της οποίας ο CEO παράγγειλε το DS4;
Ισως θα πρεπει να ρωτησουμε ποιος CEO αποφασισε να αδιαφορησει για τυχον Insignia, S60, Mondeo, Passat
Συνήθως αυτοί 'χτύπαγαν' Audi, Volvo, Saab, Mercedes και οι πιο σπορτιβ την Alfa 159. 'Εξέλιξη' γι' αυτούς η DS4.
-
οσοι θελουν το αυτοματο c4 δεν μπορουν να κανουν πουθενα ενα test drive στην αθηνα, (το ιδιο αντιμετωπισα καποια στιγμη και στα opel), το ανεφερα στο συγγελιδη και θα το κοιταξει, ως τοτε λοιπον δειχνω το δικο μου
οντως 3-4 φιλοι ,ο ενας απο το forum(και ενας στην αναμονη), που ενδιαφερονταν το οδηγησαν οσο για τις εντυπωσεις, περιμενω να τις γραψουν -
Μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα πάντως υπήρχε σίγουρα στην αντιπροσωπεία στην Κηφισιά. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι αλλά δεν νομίζω.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
τα παιδια εψαξαν και δεν εβρισκαν, και εγω εκει το ειχα δει, ισως πουληθηκε
-
μολις τους πηρα τηλ., το πουλησαν
-
Πάντως ρε παιδιά εδω και τόσα χρόνια έχω μια απορία σχετικά με το ΖΧ μου..υπήρχε ποτέ,έστω και σαν εξτρά ή σαν αξεσουαρ ηλεκτρικός καθρέπτης για τον οδηγό?
αλλά μου την χάλαγε κάπως να έχει μόνο 1 ηλεκτρικό καθρέπτη..
-
Αν θες για την ερώτησή σου πάμε στο Citroën τοπικ να τα πούμε. Με πατέντα γίνεται πάντως.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Ευχαριστώ και δημόσια, τον φίλο μας, τον Physiko για το test drive. Εγώ, λοιπόν είμαι ο ένας που το οδήγησε και μετά από την (δίκαιη) προτροπή του, σας παραθέτω τις εντυπώσεις . Πριν περάσω στις οδηγικές εντυπώσεις να πω ότι, το αυτοκίνητο στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο, κερδίζει πολλούς πόντους στο εσωτερικό του. Πρώτον για το ηλεκτρικό χειρόφρενο (υπάρχει και στην attraction και στην exclusive) και δεύτερον για αυτό το ψυχόμενο και πολύ πρακτικό ντουλαπάκι που χωράει αν θυμάμαι καλά 4 μικρά μπουκαλάκια νερού. Οδηγικά τώρα, μου αφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και στο auto mode και στο manual που αλλάζεις ταχύτητες από τα paddles στο τιμόνι. Βέβαια, να σημειώσω, ότι θεωρώ ότι οι εντυπώσεις μου θα ήταν πιο ολοκληρωμένες αν έκανα ένα κανονικό test drive, γιατί σε αυτή την περίπτωση, θα οδηγούσα το αυτοκίνητο πιο 'ελεύθερα' ενω τώρα ήμουνα λίγο 'κουμπωμένος' (χωρίς να ευθύνεται ο physikos για αυτό, ο άνθρωπος μου ελεγε να το πατήσω). Λογικό δεν είναι; Στο test drive μπορείς και να το 'σκίσεις' λίγο, ενω εδώ δεν μπορείς, για ευνόητους λόγους. Σαφώς όμως παίρνεις μια ιδέα περι τινος πρόκειται. Προτείνω, λοιπόν τα επόμενα 'test drive', που θα διοργανώσει ο φιλος μας ο physikos να γίνουν στον Κηφισό και σε ώρα μη αιχμής και ζητώ και εγώ επαναληπτική συμμετοχή.
-
dsg έχεις οδηγήσει?
συγκριτικά πόση είναι η διαφορά στην ταχύτητα αλλαγής? ( το ξέρουμε οτι κερδίζει το dsg,αλλά δεν ξέρουμε για τη διαφορά μιλάμε ) -
Οχι, δεν έχω οδηγήσει. Μου αρέσει όμως το ερώτημά σου, απλά δεν μπορώ να το απαντήσω. Ο physikos, φαντάζομαι οτι μπορεί να απαντήσει σε αυτό.
-
απαντω για το dsg, καμια συγκριση δεν μπορει να γινει με το κορυφαιο αυτοματο κιβωτιο στον πλανητη
ομως παρα τον ερωτα μου με το dsg,κοιτωντας τι μου προσφερει το αυτοκινητο που πηρα, και σε ποια τιμη, επισης δεν μπορει να γινει συγκριση με κανενα της κατηγοριας του, αν βαλεις οτι σου δινει το c4 σε vw , opel, audi, αν τα βρεις ολα αυτα(πχ πανοραμικη το golf δεν εχει ουτε το astra), τοτε η τιμη τους εκτοξευεται, οποτε το dsg θα το συναντησω καποια αλλη φορα, ασε να δουμε, τωρα το διπλοσυμπλεκτο το βγαζουν ford, mercedes, alfa romeo,.....σιγα σιγα να το εξελιξουν και οι αλλοι(που υπολειπονται σιγουρα) και βλεπουμε, επιμενω οτι ειναι μια τιμια αγορα το c4
οσο για το αυτοματο test που δεν υπαρχει,θα παρω το συγγελιδη να δω τι εκανε και θα σας ενημερωσω -
Πολύ αβασάνιστα το είπες αυτό περί κορυφαίου αυτομάτου παγκοσμίως πάντως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ αβασάνιστα το είπες αυτό περί κορυφαίου αυτομάτου παγκοσμίως πάντως...http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=48054&start=0
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ αβασάνιστα το είπες αυτό περί κορυφαίου αυτομάτου παγκοσμίως πάντως...για αυτοκινητα της μαζικης παραγωγης με τιμες απο 15000 μεχρι 40000, περιμενω να μου πεις καποιο αλλο που μου διαφευγει και δεν του εχω κανει test drive, μπορει και να κανω λαθος, περιμενω....
-
Χωρίς να το έχω οδηγήσω, διαβάζω τα καλύτερα για το TCT της AR.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολύ αβασάνιστα το είπες αυτό περί κορυφαίου αυτομάτου παγκοσμίως πάντως...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=48054&start=0
μιλαω για οδηγικη συμπεριφορα, αλλοιμονο δεν ειμαι κατοχος ολων των αυτοματων κιβωτιων να ξερω τι βγαζουν, αλλωστε απο κτεο δεν προκανα να περασω ποτε δικο μου τα τελευταια ετη, τα αλλαζω στα 3,5 χρονια
αν ειναι προβληματικο σε βαθος χρονου το dsg, δεν εχω ιδεα,ουτε για τα αυτοματα που ειχα δεν ξερω αφου τα αλλαζα -
Το εβαλα το λινκ αποκλειστικα και μονο σε συναρτηση με την δημοσιευση του Realzeus και με σκοπο το γελιο και τιποτα παραπανω.
Citroen C4