-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το έχω ζήσει
Κρατάω το quote για future reference, under the sole purpose of inducing embarrassment.
-
Ti ekane o Alonso sthn ekkinhsh...
Poyli efyge...... -
-
τι ωραια..... χιλιαδες pit stop και αγωνας μηδεν..
-
Ayton poy pataei ta koympakia gia ta fwtakia anti gia lolipo pote 8a ton diwksoyn apo thn Ferrari? Prepei na exoyme kana polynekro sto pit lane ka8e fora?
-
εχουμε και γαμω το blocking race pace
-
ο αλόνσο γιατί πάλι με σκληρά?τελείωσαν τα μαλακά?
-
πως και δεν θαβει κανεις τον μασσα σημερα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πως και δεν θαβει κανεις τον μασσα σημερα?περιμενε χωνευουμε ολοι τον γυρο που εφαγε
-
Δεν υπάρχει λόγος να θάψεις έναν αυτόχειρα .
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
ο αλόνσο γιατί πάλι με σκληρά?τελείωσαν τα μαλακά?Ίσως, 3 σετ μαλακά, απο 9 με 11 γύρους το κάθε σετ, αν έχουν κάποιο θα το βάλουν στο τέλος, αλλά δεν νομίζω οτι ο alonso μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο απο 5ος.
-
Από 1ος, 5ος...τουλάχιστον για λίγους γύρους χαρήκαμε.
Μπράβο στους strategists στη Ferrari.
Αααα...και στην ομάδα των πιτ.
-
ποσο θελω να κερδισει ο χαμιλτον ....ειναι απιστευτο συναισθημα
-
+1
-
πραγματικα ο μασσα μετα το ατυχημα εχει γινει αλλος ανθρωπος
οπως και φυσικα χιλιαδες πιτ στοπ και παλι απορω τι διαολο γινεται με αυτα τα ελαστικα γιατι δεν αφησαν την bri μπας και βλεπαμε πιο πολυ αγωνα παρα πιτ στοπ -
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
ποσο θελω να κερδισει ο χαμιλτον ....ειναι απιστευτο συναισθημαΕίναι η πρώτη φορά που κι εγώ αυτό εύχομαι.
-
Kaka ta psemata exei kanei kalo agwna o Hamilton apo oles tis apopseis... Stratigikh, diaxeirish elastikwn kai odhghsh....
-
Eχω μεινει εκθαμβος απο το χιλιοτραγουδισμενο race pace της Φερραρι. Στην πιστα πανω στην οποια χτιστηκαν τα μονοθεσια ειναι για κλαμματα
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kaka ta psemata exei kanei kalo agwna o Hamilton apo oles tis apopseis... Stratigikh, diaxeirish elastikwn kai odhghsh....+1
@greo Ferrari pace = 0 από το 2ο stint και μετά...σαν σταματημένους μας περνάνε. Λάστιχα τέλος και στους δύο και νομίζω επιβεβαιώνομαι όταν έλεγα ότι η F150 ΙΣΩΣ να είναι λαστιχοφάγος.
-
ενταξει εο ολοκληρωσε το εργο του ο μασσα....
Gran Premio de Espana Santander 2011