-
Πολυ χαιρομαι οταν βλεπω ανθρωπους να γουσταρουν και να φροντιζουν τα αμαξια τους ασχετα το ποια ειναι αυτα.. Ειναι οι στιγμες και οι εμπειριες που σου χαριζουν.. Πανεμορφες φωτογραφιες και ευχομαι να σου χαρισει απειρα χιλιομετρα και χαρες..
evris καλοταξιδο το μικρο..
-
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας. Όχι δεν είναι fake.
Η τοποθεσία είναι στο 2ο πόδι Χαλκιδικής, κατεβαίνοντας στην πρώτη έξοδο για την απλωτή παραλία της Τορώνης. Έχει μια 'τούμπα' ας το πω έτσι που ίσα ίσα ανεβάζεις αυτοκίνητο. Η φωτογράφιση έγινε με SLR κάμερα, στημένη σε τρίποδο, με μικρό διάφραγμα (για τους γνώστες), πράγμα το οποίο επιτρέπει λήψη μεγάλης διάρκειας. Όταν είδα και τους κεραυνούς να πέφτουν, ένας δυο μου κάναν το χατήρι να πέσουν σε κατάλληλο σημείο. Ο κεραυνός πρέπει να χτύπησε 'κάπου' προς τα Μουδανιά.
-
@JimClark μπράβο για της πολύ όμορφες Φώτο, είσαι καλλιτέχνης και το αυτοκίνητο κουκλί
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας. Όχι δεν είναι fake.Η τοποθεσία είναι στο 2ο πόδι Χαλκιδικής, κατεβαίνοντας στην πρώτη έξοδο για την απλωτή παραλία της Τορώνης. Έχει μια 'τούμπα' ας το πω έτσι που ίσα ίσα ανεβάζεις αυτοκίνητο. Η φωτογράφιση έγινε με SLR κάμερα, στημένη σε τρίποδο, με μικρό διάφραγμα (για τους γνώστες), πράγμα το οποίο επιτρέπει λήψη μεγάλης διάρκειας. Όταν είδα και τους κεραυνούς να πέφτουν, ένας δυο μου κάναν το χατήρι να πέσουν σε κατάλληλο σημείο. Ο κεραυνός πρέπει να χτύπησε 'κάπου' προς τα Μουδανιά.
Eπειδή φαίνεσαι και εσύ γνώστης πέρνα και από εδώ viewtopic.php?f=13&t=13448&start=7365
-
καλοταξιδο evris
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καλοταξιδο evrisευχαριστω
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
@JimClark
Φιλε οτι και να πουμε ειναι λιγο...Τι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ φωτογραφιες ειναι αυτες;
+100000000
Άνετα οι καλύτερες που έχω δει εδώ, συγχαρητήρια.
-
Άψογος ο JimClark!
-
@ JimClark: Εξαιρετικές φωτογραφίες.
@ evris26: Καλοτάξιδο το renault.
-
Jimclark:
Φοβερές φωτογραφίεςEvris: Καλορίζικό και να το προσέχεις έτσι
-
Σας αρεσε;Σπουδαζω Γρεβενα κ ανεβοκατεβαινω.Καποια στιγμη θελω να παω με το αμαξι,αλλα αρχικα θελω ενα ατομο διπλα μου.
-
Καλά χιλιόμετρα με την κλιούμπα
-
Εξαιρετικος ο JimClark
Καλοταξιδο evris -
Ωραιος ο fiestas!
-
Παιδια τι καλλυματα να βαλω;κ απο cd player περιμενω προτασεις.
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
Περιμενω αποψεις
Καλοτάξιδο φίλε!
Είχα κι εγώ ένα τέτοιο μέχρι πριν 5μιση χρόνια
Πολύ πολύ πολύ ωραίο αυτοκίνητο!
Άντε και μια φωτό από τη συγχωρεμένη τη 'Ρένα' μου (καλύτερα να μη δεις πώς την κατάντησα )
Το δικό σου πρέπει να είναι το πρώτο f/l, το διακριτικό, σωστά; Το δικό μου ήταν από τα πρώτα Τρελός εξοπλισμός!
Ηλεκτρικά παράθυρα;; Μπα...
Κεντρικό κλείδωμα;;; Τσου
Υδραυλικό τιμόνι; Τι το θες μωρέ 2 μέτρα μαντράχαλος...
Ζάντες; Τάσια Μισλέν κι άμα σου αρέσει...
Κλιματισμός;; Θα αστειεύεσαι...
Μεταλλικό χρώμα;; Ω ναι!!!Ως το πρώτο μου αυτοκίνητο, πάντα θα χει μια θέση στην καρδιά μου!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Περιμενω αποψεις
Καλοτάξιδο φίλε!
Είχα κι εγώ ένα τέτοιο μέχρι πριν 5μιση χρόνια
Πολύ πολύ πολύ ωραίο αυτοκίνητο!
Άντε και μια φωτό από τη συγχωρεμένη τη 'Ρένα' μου (καλύτερα να μη δεις πώς την κατάντησα )
Το δικό σου πρέπει να είναι το πρώτο f/l, το διακριτικό, σωστά; Το δικό μου ήταν από τα πρώτα Τρελός εξοπλισμός!
Ηλεκτρικά παράθυρα;; Μπα...
Κεντρικό κλείδωμα;;; Τσου
Υδραυλικό τιμόνι; Τι το θες μωρέ 2 μέτρα μαντράχαλος...
Ζάντες; Τάσια Μισλέν κι άμα σου αρέσει...
Κλιματισμός;; Θα αστειεύεσαι...
Μεταλλικό χρώμα;; Ω ναι!!!Ως το πρώτο μου αυτοκίνητο, πάντα θα χει μια θέση στην καρδιά μου!
Εμένα εχει ηλεκτρικά παράθυρα,αλλα ηλεκτρικο κλείδωμα γιοκ.Θα κανω κατι αλλαγες.Θα βαλω καινουργια πατάκια να φαινεται ωραιο μωρε κ καλύματα.Κ αργοτερα θα βαλω κ ενα mp3 πανω.Α!!!έχει κ υδραυλικό τιμόνι κ κλιματισμό.Καρατζάμπα το πήραμε,μάντεψτε ποσό.
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
...τζάμπα το πήραμε,μάντεψτε ποσό.0€
Duh! -
Λογικά κάτω από 1000άρικο Τώρα αν μου πεις κανα 400άρι, είναι πραγματικά ξεφτύλα - αμάξι είναι δεν είναι ποδήλατο!
Όπως και να χει, είναι ένα απόλυτα χρηστικό αυτοκίνητο, είναι ευκολοδήγητο, αρκετά ασφαλές (ενεργητικά τουλάχιστον), έχει καλούτσικους χώρους, ο 1400άρης έχει ελαφρύ αμάξωμα να κινήσει και δεν καίει πολύ, με λίγα λόγια είναι ένα αυτοκίνητο που καλύπτει κατά τη γνώμη μου μεγάλο μέρος των αναγκών μας. ΟΚ δεν είναι μουράτο, δείχνει πλέον παλιό (και είναι όντως παλιό) και μπορεί να χεις προβληματάκια με θέματα αξιοπιστίας...
Το δικό μου δεν είχε δείκτη θερμοκρασίας νερού παρά μόνο ένδειξη - πρακτικά η ένδειξη δεν ήταν οτι ανέβασε θερμοκρασία, αλλά οτι ήδη...βράζει! Προληπτική αντικατάσταση θερμοστάτη λοιπόν εν όψει καλοκαιριού!
-
Θυμιο η φωτο ειναι στο παρκιγκ πισω απο τους Πολ.Μηχ. στο πανεπιστημιο της Πατρας? Θυμαμαι εγω πως εγινε και μιλαμε για θαυμα..
Εvris εχει το praktiker αυτη τη στιγμη rd-usb F&U στα 48e..Μια βδομαδα εχει που το βαλα πανω..
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!