-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Δηλαδη μονο τα πουλανε και μετα δεν τα συντηρουνε..? Βαρεθηκε φαινεται να παει ο μηχανικος στο σεμιναριο..
Παντως εχω δει μεσα στο συνεργειο dacia, και εκτος αυτου κυκλοφορουν αρκετα αυτοκινητα με τον 1,5dCi στα Χανια πολλα απο τα οποια τα εχουνε πουλησει αυτοι οι ιδιοι..Βασικά (και δεν βρίσκω και το emoticon που χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια )
Τέσπα πάντως kriti40 να ξεμπλέξεις το ταχύτερο δυνατό σου εύχομαι και να διορθωθεί το πρόβλημα (πάντως μια φορά εγώ δεν θα ξαναπήγαινα όπως δεν θα ξαναπάω στο συνεργείο που πάω τώρα το Renault μου) -
Φωτογραφίες από το ρώσικης κατασκευής Duster που εκεί θα είναι με το σήμα της Renault.
Και απ' ότι φαίνεται θα υπάρχει και αυτόματο κιβώτιο.
YΓ. Είχα την εντύπωση ότι εκεί παραγεται ήδη αλλά τα δημοσιεύματα το έχουν για 'Renault Duster 2012'.
-
Ωραίο το καινούριο εσωτερικό (έφυγαν και τα παραθυρα από το ταμπό .ΆΝτε να δω τι θα λένε τώρα για την εργονομία )
Μάσκα όμως από αμερικάνικο κατευθείαν.Τίγκα στο χρώμιο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μάσκα όμως από αμερικάνικο κατευθείαν.Τίγκα στο χρώμιοΑγαπητέ ... ουδεμία κριτική περί προσόψεως!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μάσκα όμως από αμερικάνικο κατευθείαν.Τίγκα στο χρώμιο
Αγαπητέ ... ουδεμία κριτική περί προσόψεως!!!
-
http://www.euroncap.com/results/dacia/d ... 1/421.aspx
αν δεν έχει μπει ήδη. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.euroncap.com/results/dacia/duster/2011/421.aspx
αν δεν έχει μπει ήδη.Ναι έχει μπει και σχολιαστεί πιο πίσω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δηλαδη μονο τα πουλανε και μετα δεν τα συντηρουνε..? Βαρεθηκε φαινεται να παει ο μηχανικος στο σεμιναριο..
Παντως εχω δει μεσα στο συνεργειο dacia, και εκτος αυτου κυκλοφορουν αρκετα αυτοκινητα με τον 1,5dCi στα Χανια πολλα απο τα οποια τα εχουνε πουλησει αυτοι οι ιδιοι..Βασικά (και δεν βρίσκω και το emoticon που χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια )
Τέσπα πάντως kriti40 να ξεμπλέξεις το ταχύτερο δυνατό σου εύχομαι και να διορθωθεί το πρόβλημα (πάντως μια φορά εγώ δεν θα ξαναπήγαινα όπως δεν θα ξαναπάω στο συνεργείο που πάω τώρα το Renault μου)Το θέμα λύθηκε... μάλλον.
Έγινε η παραγγελία της αντλίας σήμερα!!! (Το πρόβλημα παρουσιάστικε 3/05/11). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φωτογραφίες από το ρώσικης κατασκευής Duster που εκεί θα είναι με το σήμα της Renault.
Και απ' ότι φαίνεται θα υπάρχει και αυτόματο κιβώτιο.
YΓ. Είχα την εντύπωση ότι εκεί παραγεται ήδη αλλά τα δημοσιεύματα το έχουν για 'Renault Duster 2012'.
Ωραίο το νέο εσωτερικό. πιο μαζεμένο και πραχτικό. Η μάσκα όμως της Dacia είναι πιο Cult κατά την ταπεινή μου άποψη
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Τέσπα πάντως kriti40 να ξεμπλέξεις το ταχύτερο δυνατό σου εύχομαι και να διορθωθεί το πρόβλημα (πάντως μια φορά εγώ δεν θα ξαναπήγαινα όπως δεν θα ξαναπάω στο συνεργείο που πάω τώρα το Renault μου)Το θέμα λύθηκε... μάλλον.
Έγινε η παραγγελία της αντλίας σήμερα!!! (Το πρόβλημα παρουσιάστικε 3/05/11).Επιτέλους
Άντε ταχεία αλλαγή κι να το ξαναπάρεις στα χέρια σου το συντομότερο δυνατό χωρίς προβλήματα -
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Ωραίο το νέο εσωτερικό. πιο μαζεμένο και πραχτικό. Η μάσκα όμως της Dacia είναι πιο Cult κατά την ταπεινή μου άποψηΣυμπαθητικό, πιο μοντέρνο αλλά προτιμώ το τωρινό. Η 'απλότητα' μ'αρεσει στο Duster. Συμφωνώ για την μάσκα. Εχει την 'οικογενειακή' ταυτότητα. Αυτή του Renault ... θα μπορούσε να έχει οποιοδήποτε σήμα οποιασδήποτε εταιρίας.
Απ΄οτι βλέπω στην φωτογραφία το αυτόματο κιβώτιο μάλλον θα είναι στο 2κίνητο. Εκτός αν μετέφεραν κάπου αλλού τον διακόπτη της 4κίνησης.
-
Μάλλον αυτό το εσωτερικό θα είναι το καινούριο της Dacia καθώς μπήκε και στο ανανεωμένο Sandero στην Λατινική Αμερική
Μπα στο δικήνητο είναι Κώστα -
σημαντικό βήμα η αναβάθμιση του εσωτερικού. ανταποκρίνεται σε ένα απο τα δύνατα σημεία του αυτοκινήτου.
η απλότητα μπορεί να αρέσει σε μερικούς αλλά συνολικά η εταιρία μάλλον χάνει περισσότερους πελάτες απο οτι κερδίζει απο αυτήν. -
Δεν νομίζω ότι χάνει αλλα πιθανό να κερδίσει και καινούριους με αυτή την ανανέωση.
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να θέλει να επιδείξει το Duster ότι διαθέτει ντιζαινάτη κονσόλα.
Στο κάτω κάτω αν θέλουν ανανέωση ... υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά σημεία του αυτοκινήτου. Να κάνουν τα 3 αστέρια 4 ίσως, να μπει σε όλα ESP, ακόμα και να βάλουν τον τωρινό βελτιωμένο τους 1,6 κλπ. -
Παντως δε μπορω να πω πως ειναι τραγικος εκσυγχρονισμος αυτη η κονσολα, οι διακοπτες του κλιματισμου, το αλαρμ κι ενα ηχοσυστημα που δε χτυπαει στο ματι 'ψιλικατζιδων' (το μονο που εχεις αγχος σε μη ενδιαφεροντα αυτοκινητα και ειναι πολυ εκνευριστικο) οποτε εμενα τουλαχιστον μου φαινονται ΟΚ οι αλλαγες
-
Υπάρχει περίπτωση αυτή η εσωτερική ανανέωση να έρθει και σε εμάς?
-
Dacia Duster Pikes Peak - Πρώτες Φωτογραφίες
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2011/05/dacia-duster-pikes-peak.html -
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και μη του duster,
Παρακολουθώ εδώ και καιρό ότι υπάρχει στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Με ενδιαφέρει η αγορά ενός diesel (με δισκόφρενα πίσω και esp).
Πρόσφατα έκανα testdrive το 1,6 αλλά δυστυχώς με απογοήτευσαν τα φρένα. Δεν είχα καλή αίσθηση (και ίσως την εντύπωση ότι δεν φρέναρε καλά το αυτοκίνητο, όσο και να πατούσα τέρμα το πεντάλ). Με γύρισε χρόνια πίσω όταν οδηγούσα ένα clio (μοντ. 1993). Μαθημένος με τα φρένα του ΤΟΥΟΤΑ (COROLLA 10 ετών), το τεστ ήταν μια απογοήτευση (σε ότι αφορά το φρενάρισμα). Μπορείς κάποιος φίλος του forum που οδηγάει το αντίστοιχο μοντέλο με πίσω δισκόφρενα να εκθέσει τις εμπειρίες του (σε φρενάρισμα και ίσως συμπεριφορά σε στροφές).
Κατά τα άλλα με δυσκόλεψε μόνο το παρκάρισμα (με το corolla δε χρησιμοποιώ καθρέπτες, απλά το πίσω τζάμι), ενώ δεν πρόσεξα (ίσως λόγω νοοτροπίας) την απλότητα του ταμπλώ (κάτι που επισημάνθηκε όμως και σχολιάστηκε έντονα από τη σύζυγο). Συγγνώμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί και δεν το έχω προσέξει. Περιμένω απαντήσεις.
Σας ευχαριστώ
Άρης -
Εχω μια απορία εάν έχει 3 ψυγεία δηλαδή εάν είναι intercooler τα dci
-
Ο χρήστης tetradusterios έγραψε:
Εχω μια απορία εάν έχει 3 ψυγεία δηλαδή εάν είναι intercooler τα dciΌλα τα turbo έχουν intercooler κατ' επέκταση και το dci καθότι turbοdiesel(όπως όλα)
Αν δεν είχαν θα γινόταν πυροτέχνημα το αυτοκίνητο
Dacia Duster