-
Τι θα γινει επιτελους με αυτα τα αμορτισερ του Α3 που κοπανανε?Μαλλον μας δουλευουν κανονικα στα εξουσιοδοτημενα AUDI.
Για να μαζευτουμε γιατι πρεπει να ειναι, αν οχι ολα, τα περισσοτερα Α3 με προβλημα.Οι Γερμανοι μαλλον περιμενουν να τελειωσει η εγγυηση και να γινουν Κινεζοι... -
Τι θα γινει επιτελους με αυτα τα αμορτισερ του Α3 που κοπανανε?Μαλλον μας δουλευουν κανονικα στα εξουσιοδοτημενα AUDI.
Για να μαζευτουμε γιατι πρεπει να ειναι, αν οχι ολα, τα περισσοτερα Α3 με προβλημα.Οι Γερμανοι μαλλον περιμενουν να τελειωσει η εγγυηση και να γινουν Κινεζοι... -
Απο Οκτώβρη περιμένουν καινούρια παρτιδα και ελπίζουν να φτιαχτεί το πρόβλημα.Για τον συμπλέκτη παντως και τον θόρυβο που κάνει,δεν υπάρχει καμία λύση.
-
με τις υγειες σας........
-
Συγνώμη κιολας, αλλά πρέπει να είναι πολύ μαλάκες VW-AUDI. Όλο μαλακίες κάνουν.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Συγνώμη κιολας, αλλά πρέπει να είναι πολύ μαλάκες VW-AUDI. Όλο μαλακίες κάνουν.Είναι η πρώτη φορά που πιστεύω ότι ένα post δεν πρέπει να λογοκριθεί!!!!
Περιγράφει ακριβώς το πώς έχει η κατάσταση!!!! -
Σαν πολλοί 'Σαρακάκηδες' εμφανίστηκαν τελευταία.
-
Δεν το κρύβω οτι γουστάρω τα γερμανικά αμάξια.
Αλλα δε μπορώ να μην πώ οτι κάνουν τρομερές χαζομάρες. -
Τι ακριβώς γίνεται;Βγάζουν τα vw-audi πολλά προβλήματα;Για πείτε και για μας που δεν ξέρουμε.Για να μην αναγκαστούμε να μάθουμε από κοντά και μετανιώνουμε...
-
Δεν έχω και τρομερή εμπειρία, έχω ένα polo 3 μήνες. Ξεφλούδισαν δύο κομμάτια από το ταμπλώ και πήγαν για αλλαγή. Ευτυχώς εντός εγγύησης.
Οι συμπλέχτες είναι λίγο μπελαλιδικοι, και υπάρχουν κρούσματα σε golf-polo 1.4 που καίνε λάδι.Δεν πιστεύω να βγάζουν πολλά προβλήματα ή σοβαραρα, δεν ξέρω κιόλας, αλλά κάτι χαζομαρούλες όλο ακούω.
-
Ενταξει ειπαμε δεν ειναι και για τα σκουπιδια το Α3.Ολα τα καινουργια αυτοκινητα εχουν προβληματα- ειναι γνωστο!Απλα στα γερμανικα-λογω κοστους-υπαρχει η απαιτηση να δινονται αμεσα λυσεις.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση(αμοτρισερ Α3) εχουν περασει 7 μηνες+ και θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να εχει δωθει λυση.
Θα ηθελα να στειλει και κανεις που να συμπασχει να πει τη γνωμη του.Η επισημη απαντηση και απο AUDI ειναι αυτη που ειπε ο Τiger.
Ειμαι κι εγω γερμανοφιλος μιας που παλια ειχα Alfa.... -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Ενταξει ειπαμε δεν ειναι και για τα σκουπιδια το Α3.Ολα τα καινουργια αυτοκινητα εχουν προβληματα- ειναι γνωστο!Απλα στα γερμανικα-λογω κοστους-υπαρχει η απαιτηση να δινονται αμεσα λυσεις.Έχεις απόλυτο δίκιο.
-
Ενταξει ειπαμε δεν ειναι και για τα σκουπιδια το Α3.Ολα τα καινουργια αυτοκινητα εχουν προβληματα- ειναι γνωστο!Απλα στα γερμανικα-λογω κοστους-υπαρχει η απαιτηση να δινονται αμεσα λυσεις.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση(αμοτρισερ Α3) εχουν περασει 7 μηνες+ και θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να εχει δωθει λυση.
Θα ηθελα να στειλει και κανεις που να συμπασχει να πει τη γνωμη του.Η επισημη απαντηση και απο AUDI ειναι αυτη που ειπε ο Τiger.
Ειμαι κι εγω γερμανοφιλος μιας που παλια ειχα Alfa....Εχω κι εγω ενα a3, 4 μηνων.
Δεν εχω παρατρησει καποιο προβλημα. Τι ακριβως σου εμφανιζει? Ρωταω μηπως απλα δεν το εχω εντοπισει.
Ευχαριστω -
Κοιτα αποκλειεται να εχεις το προβλημα και να μη το εχεις εντοπισει εκτος κι αν εχεις προβλημα ακοης!!Μιλαμε για ενα τραγικο θορυβο στο πισω μερος του αυτοκινητου στις μικρες ταχυτητες(στην πολη) σχεδον οπου υπαρχει ανωμαλια οδοστροματος που πριν ενα εξαμηνο δε γνωριζαν καν απο που προερχεται!Να φανταστεις ορισμενοι αλλαξαμε ελατηρια πριν 6 περιπου μηνες αφου η αρχικη επισημη οδηγια στα εξουσιοδοτημενα ηταν αυτη.Στη συνεχεια κ αφου εντοπισαν οτι ειναι τελικα τα αμορτισερ ημασταν σε αναμονη 4-5 μηνες για να ερθει καινουργια παρτιδα αμορτισερ,τα οποια εβαλα κι εγω,αλλα παλι τα ιδια..Και τωρα παλι στην αναμονη..
Ξερω οτι ειναι πολλα Α3 με αυτο το προβλημα αλλα αποφευγουν να μου πουν στα συνεργεια αν ειναι ολα.
Μηπως δεν εχεις το AMBITION με τη 17αρα και τη sport αναρτηση??
Μηπως εχεις κανει πολυ λιγα χιλιομετρα(κατω απο 3000)?? -
Κοιτα αποκλειεται να εχεις το προβλημα και να μη το εχεις εντοπισει εκτος κι αν εχεις προβλημα ακοης!!Μιλαμε για ενα τραγικο θορυβο στο πισω μερος του αυτοκινητου στις μικρες ταχυτητες(στην πολη) σχεδον οπου υπαρχει ανωμαλια οδοστροματος που πριν ενα εξαμηνο δε γνωριζαν καν απο που προερχεται!Να φανταστεις ορισμενοι αλλαξαμε ελατηρια πριν 6 περιπου μηνες αφου η αρχικη επισημη οδηγια στα εξουσιοδοτημενα ηταν αυτη.Στη συνεχεια κ αφου εντοπισαν οτι ειναι τελικα τα αμορτισερ ημασταν σε αναμονη 4-5 μηνες για να ερθει καινουργια παρτιδα αμορτισερ,τα οποια εβαλα κι εγω,αλλα παλι τα ιδια..Και τωρα παλι στην αναμονη..
Ξερω οτι ειναι πολλα Α3 με αυτο το προβλημα αλλα αποφευγουν να μου πουν στα συνεργεια αν ειναι ολα.
Μηπως δεν εχεις το AMBITION με τη 17αρα και τη sport αναρτηση??
Μηπως εχεις κανει πολυ λιγα χιλιομετρα(κατω απο 3000)??Το Ambtion εχω και εχω κανει μεχρι στιγμης 11.000 χλμ. προφανως ειμαι απο τους τυχερους μιας και δεν εχω αντιστοιχο προβλημα.
καλο ξεμπλεγμα... -
Για να μαζευτουμε γιατι πρεπει να ειναι, αν οχι ολα, τα περισσοτερα Α3 με προβλημα.Οι Γερμανοι μαλλον περιμενουν να τελειωσει η εγγυηση και να γινουν Κινεζοι...Φίλε μου έχω αλλάξει και εγώ δύο φορές μέχρι στιγμής .......και τίποτα !!!
ολο μου λένε ότι είναι υπεύθυνο το οδόστρωμα της Ελλάδος !!! -
Ο χρήστης FABARM έγραψε:
[Φίλε μου έχω αλλάξει και εγώ δύο φορές μέχρι στιγμής .......και τίποτα !!!
ολο μου λένε ότι είναι υπεύθυνο το οδόστρωμα της Ελλάδος !!!Αυτες οι απαντήσεις ειναι που σπανε κόκαλα,
'Οχι δεν ειμαστε εμεις γαϊδούρια και άχρηστοι,για όλα φταίει το γκαζόν'.
Φροντίστε στην επόμενη αγορα αυτοκινήτου να τους υποδείξετε που να βαλουν το μεγάλο τους όνομα και την τερατώδη αξιοπιστία τους. -
Ε αφού τα αυτοκίνητά τους είναι ακατάλληλα για το 'οδόστρωμα της Ελλάδας', γιατί τα εισάγουν; Για να τα πάρουμε μαζί μας όταν μεταναστεύσουμε στη Γερμανία;
-
Ο χρήστης FABARM έγραψε:
Φίλε μου έχω αλλάξει και εγώ δύο φορές μέχρι στιγμής .......και τίποτα !!!
ολο μου λένε ότι είναι υπεύθυνο το οδόστρωμα της Ελλάδος !!!Οχι ρε χαιρομαι που ξετρυπωσες το θεμα!Ηδη εχω πει σε αλλο topic οτι το θεμα λυθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω κανει σχεδον 2.000χλμ και εθνικη και πολη με την τελευταια παρτιδα που εβαλα η οποια ηρθε πριν περιπου 1.5 μηνα!Δεν ακουγεται τιποτα!!!Μου τηλεφωνησαν απ'το συνεργειο και μου ειπαν αυτοι να παω!!!AUDI.....
Μηπως εισαι επαρχια και δεν εχουν στειλει ακομα εκει την καινουργια παρτιδα???Παντως αυτος που σου απαντησε για το οδοστρωμα ειναι καραγκιοζης.Ηταν σιγουρα μηχανικος σε εξουσιοδοτημενο??
Αμορτισερ Α3 ΕΛΕΟΣ!!