-
Κι ομως τις μερες του αγωνα ισως ειναι φθηνοτερα να μεινεις εκει (χωρις να μετραμε τα εξοδα μετακινησης βεβαια) παρα στο Μιλανο. Βεβαια το Κομο ειναι ωραιο μερα που θα λειπεις, την νυχτα δεν ειμαι σιγουρος ποσα ενδιαφεροντα πραγματα εχει.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Καλά Μόνζα μέχρι και Κόμο μένεις αν έχεις όρεξη για βόλτα.
Ο κοσμοπολίτης bon viveur δεν κρύβεται!
E βέβαια...έχουμε μια ποιότητα
-
Για πέστε καλές θέσεις στην Ουγγαρία...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για πέστε καλές θέσεις στην Ουγγαρία...Άσ'την Ουγγαρία και πήγαινε Μόνζα!
-
Άδεια...
Για Σεπτέμβριο το κόβω χλωμό. -
Φεύγω Πέμπτη για Βαρκελώνη- υπάρχει κανένας που να δώσει οδηγίες για πρόσβαση σε πίστα, πρώτη φορά θα πάω σε αγώνα F1
-
EDDIE ελπιζω να αντεχεις τον ηλιο, στην Ουγγαρια εχει ελαχιστες σκεπαστες. Το λογικο ειναι να διαλεξεις κατι στο τελος της ευθειας, μονο εκει θα εχει δραση. Στην πισω πλευρα της πιστας με τις γρηγορες στροφες μπορεις να παρεις ματι Παρασκευη και Σαββατο. Επισης παρε μαγιο για το waterpark!
mel - τι οδηγιες θες; η πιστα ειναι αρκετα εξω απο τη Βαρκελωνη και ειναι πανευκολο να τη βρεις ειτε με GPS ειτε ακολουθωντας πινακιδες (ή την κινηση ). Που εχεις κλεισει κερκιδα; Ααα μην χασεις τα Mini Challenge, τρεχει και ενας Ελληνας!
-
Θενξ.
Το camp erotique είναι ακόμα ανοιχτό...;
-
το ποιο?! ρε τι δεν πηρα χαμπαρι δυο χρονια
-
Πριν αρκετά χρόνια (νομίζω 2000) είχε ανοίξει το εν λόγω camp που ήταν το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην Ευρώπη (τότε τουλάχιστον). Νομίζω το επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών ήταν άθλιο...
-
Dude, το κλείσαν σύντομα. Μετά απλά μεταφέρθηκαν αλλού και έκαναν 'ανεπίσημες' επισκέψεις στα camping.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
mel - τι οδηγιες θες; η πιστα ειναι αρκετα εξω απο τη Βαρκελωνη και ειναι πανευκολο να τη βρεις ειτε με GPS ειτε ακολουθωντας πινακιδες (ή την κινηση ). Που εχεις κλεισει κερκιδα; Ααα μην χασεις τα Mini Challenge, τρεχει και ενας Ελληνας!
Νομίζω Κ κερκίδα, θα πάω την Παρασκευή να πάρω τα εισητήρια, τα έχω προπληρώσει στο WWTE οπότε θα πάω με εκτυπωμένα τα vouchers- πότε είναι το mini challenge?? Υπάρχει τρένο για την πίστα?? ή μόνο με ταξί??- δεν θα πάρω αυτοκίνητο
-
Γιατί δε νοικιάζεις ένα αμάξι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
-
ειναι αρκετα χιλιομετρα μακρια απο την πολη για ταξι να ξερεις. Ωραριο αναλυτικο εδω:
http://minichallenge2011.es/uploads/ven ... fead4a.pdf -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί δε νοικιάζεις ένα αμάξι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?Μάλλον ανήσυχο θα το έχω! Που να βρώ άκρη με δρόμους εκεί πέρα??
Λεωφορείο ή τρένο δεν πάει??
-
θα νοικιασεις μαζι και GPS και θα εισαι αρχοντας
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Γιατί δε νοικιάζεις ένα αμάξι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
Μάλλον ανήσυχο θα το έχω! Που να βρώ άκρη με δρόμους εκεί πέρα??
Λεωφορείο ή τρένο δεν πάει??
Ακριβώς. Νοίκιασε και ένα GPS και τέλος. Αλλιώς θα πληρώσεις περισσότερα σε ταξί (πως θα βρεις να φύγεις από τη πίστα?) και θα είσαι μες το άγχος μήπως και χάσεις κάτι.
Μη το ρισκάρεις.
Νοίκιασε αμάξι. Σε όσα GP έχω πάει, πάντα νοικιάζω αμάξι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νοίκιασε αμάξι. Σε όσα GP έχω πάει, πάντα νοικιάζω αμάξι.
Και συστήνω με μικτή ασφάλεια, γιατί οι χώροι στάθμευσης είναι μέρη επικίνδυνα για φθορές.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ααα μην χασεις τα Mini Challenge, τρεχει και ενας Ελληνας!Το γνωστό Eurofighter...
-
Ρε παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάω Yas Marina το Νοέμβριο, $392 το εισιτήριο για 2 μέρες (με 20% 'early bird discount') είναι λογική τιμή (σε όλες τις κερκίδες εκτός της μεγάλης, που δε με ενδιαφέρει έτσι και αλλιώς) ? https://tickets.ymc.ae/WebPages/EntaWebSubscription/SubTicketType.aspx Γιατί εμένα μου φαίνεται πανάκριβο ?
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?