-
Ο χρήστης Evelin έγραψε:
Βαλβίδα του ρελαντί εννοείς αυτο που είναι σαν φις? αν ναι το έχω αλλάξει!!βασικά σε μένα είναι λίγο διαφορετικά απο τη φωτογραφία που μου εδειξες!!!σε ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες με την ερώτηση μου!!Αναφερομαι σε αυτο που ειναι κυκλωμενο...
Σε αυτη την κοντινη, η (aftermarket ) βιδα που βλεπεις ρυθμιζει το ρελαντι. Κανονικα εχει μια πλαστικη η οποια με τις θερμοκρασιες την ακουγε και ετσι επαιζε το ρελαντι (ή δεν κραταγε ή ειχε 3000rpm). Στα συνεργεια αφου το ρυθμιζαν εβαζαν απο πανω μια ταπα, ωστε να μην μπορει να μετακινηθει (οπως φαινεται στην προηγουμενη φωτο)..Αν θες ανεβασε μια φωτογραφια του δικου σου στο συγκεκριμενο σημειο... -
Πως ανεβαζω τη φωτο για να τη δεις?
-
Ο χρήστης Evelin έγραψε:
:hmmm: Πως ανεβαζω τη φωτο για να τη δεις?Δες εδω σχετικες οδηγιες..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
:hmmm: Πως ανεβαζω τη φωτο για να τη δεις?
Δες εδω σχετικες οδηγιες..
Έχω ένα μικρό πρόβλημα:μπορω να στείλω τη φωτο μόνο απο κινητο!!!γίνεται κάτι?υπάρχει κάποιο mail να τη στείλω;;
-
Επειδή πρέπει μόνο απο υπολογιστή να γίνει το ανέβασμα της φωτο σε λίγες μέρες θα την έχω ανεβάσει!!!!!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Βαλβίδα του ρελαντί εννοείς αυτο που είναι σαν φις? αν ναι το έχω αλλάξει!!βασικά σε μένα είναι λίγο διαφορετικά απο τη φωτογραφία που μου εδειξες!!!σε ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες με την ερώτηση μου!!
Αναφερομαι σε αυτο που ειναι κυκλωμενο...
Σε αυτη την κοντινη, η (aftermarket ) βιδα που βλεπεις ρυθμιζει το ρελαντι. Κανονικα εχει μια πλαστικη η οποια με τις θερμοκρασιες την ακουγε και ετσι επαιζε το ρελαντι (ή δεν κραταγε ή ειχε 3000rpm). Στα συνεργεια αφου το ρυθμιζαν εβαζαν απο πανω μια ταπα, ωστε να μην μπορει να μετακινηθει (οπως φαινεται στην προηγουμενη φωτο)..Αν θες ανεβασε μια φωτογραφια του δικου σου στο συγκεκριμενο σημειο... -
Απο εδώ πρεπει να φαίνεται καλύτερα:http://postimage.org/image/ymhniaec/
-
γεια σας, καινουριο μελος, καλως σας βρηκα...
μολις παρηγγειλα το νεο c30 απο βελμαρ και ειμαι πολυ χαρουμενος...
μου εκαναν πολλες εκπτωσεις και φυσικα εκανα πολλά παζαρια...
αναμενω 8 μερες για την παραδοση...
με το που το παιρνω κατευθειαν εκδρομη στον πυργο ηλειας στο εξοχικο μου...
-
Ο χρήστης sotos81 έγραψε:
γεια σας, καινουριο μελος, καλως σας βρηκα...μολις παρηγγειλα το νεο c30 απο βελμαρ και ειμαι πολυ χαρουμενος...
μου εκαναν πολλες εκπτωσεις και φυσικα εκανα πολλά παζαρια...
αναμενω 8 μερες για την παραδοση...
με το που το παιρνω κατευθειαν εκδρομη στον πυργο ηλειας στο εξοχικο μου...
Καλοταξιδος
-
...καλοριζικο
-
υπαρχει πιθανοτητα να συμβει κατι στο αμαξι αν βαλω συναγερμο ΜΕΤΑ στο καινουριο c30?
στην βελμαρ μου ειπαν οτι δεν υπάρχει προβλημα και οτι θα μου το βαλουν αυτοι...
-
υπαρχει πιθανοτητα να συμβει κατι στο αμαξι αν βαλω συναγερμο ΜΕΤΑ στο καινουριο c30?στην βελμαρ μου ειπαν οτι δεν υπάρχει προβλημα και οτι θα μου το βαλουν αυτοι...
καλοριζικο καταρχας και ενοειται πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ασε που ΟΙ ΜΕΤΑ κατεμε ειναι οι καλυτεροι, εχουν και ισοβια εγγυηση, αν τυχον παθει κατι στον αντικαθιστουν.
-
Καλησπέρα ποια η γνώμη σας για το καινούργιο s60?
-
σε λίγες λέξεις....... 'τίμιο++' με μικρό χώρο αποσκευών.
-
Έχει δει κανείς την έκδοση r-design του S40? Ποια η γνώμη σας για το εσωτερικό του? Αυτό που αναφέρει καθίσματα από βινίλιο και δέρμα, το βινίλιο τι ακριβώς έιναι? Και γενικά για τα δερμάτινα καθίσματα πιστεύετε πως ανεξαρτητα από αισθητική είναι βολικά η ταλαιπωρία για το καλοκαίρι?
-
Ο χρήστης Evelin έγραψε:
Καλησπέρα ποια η γνώμη σας για το καινούργιο s60?σε λίγες λέξεις....... 'τίμιο++' με μικρό χώρο αποσκευών. Γι'αυτό με 1500 ευρώ επιπλέον παίρνεις το V60 1.6 και έχεις ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με αξιοπρεπές πορτμπαγκάζ...
-
sotos81 έγραψε:υπαρχει πιθανοτητα να συμβει κατι στο αμαξι αν βαλω συναγερμο ΜΕΤΑ στο καινουριο c30?
στην βελμαρ μου ειπαν οτι δεν υπάρχει προβλημα και οτι θα μου το βαλουν αυτοι...
καλοριζικο καταρχας και ενοειται πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ασε που ΟΙ ΜΕΤΑ κατεμε ειναι οι καλυτεροι, εχουν και ισοβια εγγυηση, αν τυχον παθει κατι στον αντικαθιστουν.
και σιγουρα δεν μπορει να δημιουργησει προβλημα με την εγγυηση του αυτοκινητου?
-
Ο χρήστης Evelin έγραψε:
Καλησπέρα ποια η γνώμη σας για το καινούργιο s60?καλησπερα, υπαρχει αντιστοιχο θεμα στην επομενη σελιδα για αυτο που ρωτας και υπαρχει και αντιστοιχο forum για ιδιοκτητες VOLVO, αν θες ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα βρεις αρκετες πληροφοριες για αυτο το forum!!!!!!
-
Καλησπέρα πηγα το λατρεμενο 440 GLT στο συνεργείο και του είπα του τεχνικού όσα μου γράψατε για να με βοηθήσετε με το πρόβλημα το οποίο είχε(εσβηνε συνέχεια!!!)δεν ήταν η πεταλούδα ούτε η εισαγωγή!τα κολαρα ήταν εντάξει!!το φισακι του ρελαντί το είχα αλλάξει παλαιοτερα!τελικά θέλανε καθάρισμα τα μπεκ!!!τώρα δουλεύει πολυ καλύτερα και το κυριότερο δεν σβηνει! όταν έλυσε το απο πάνω της μηχανής βρηκε βενζίνη μέσα κάτι το οποίο δεν έπρεπε να γίνεται!!πρέπει να αλλαχθει ένα πραγματακι το οποίο δίνει πίεση για τη βενζίνη(??)της bosch είναι!!δεν ξέρω εάν το λέω σωστά!! Παντως αυτο φταίει που μου καταναλώνει πόλυ βενζίνη!!!
-
Καλησπέρα σε ολους. περιμενω ακομα να ερει το νεο μου αμαξι (volvo c30) . Ωστόσο εχω καποιες απορίες...
-
Εχουμε κανονισει εκτός απο δικο τους συναγερμο (ΜΕΤΑ, μιας και ο εργοστασιακος κανει 600 ευρω) να μου βάλουν και ενα παρκ ασιστ το οποιο μου το κοστολογήσαν 170 ευρω. Μπαινω στο νετ ομως και βλεπω οτι οι πιο ακριβοι αισθητηρες μαζι με το συστημα ειδοποιησης και καμερουλα κανει το πολυ 120ευρω... Στην αρχή νομιζα οτι θα μου εβαζαν αισθητηρες και μπροστα αλλα ειναι μονο για πισω και μονο με φωνητικη ειδοποιηση... Μηπως μου πιανουν λιγο τον ποπο;
-
Επεκταση εγγυησης μπορω να κανω αφού παρω το αμαξι; γενικα και φιλος που εχει παρει το ιδιο μοντελο κ το χει 3 χρονια, μου λεει οτι το αμαξι δεν του εχει ζητησει ουτε ενα λαμπακι...η επεκταση θελει 600 ευρω για αλλα 3 χρονια... αξιζει να παρω το ρισκο μιας και γενικα δεν ακουγονται προβληματα για την μάρκα ή να τα δωσω;
-
οποιος εχει το ιδιο μοντελο θα ηθελα να μου απαντησει αν καιει πολυ στην πολη...εγω μενω ηλιουπολη και θα πηγαινω καθε μερα η στο κεντρο (οπου εχω παρκινγ) και καμια βολτα το σαββατο. ποσο λετε να καιω; οσο λεει το εγχειριδιο, γυρω στο 9λτ ή εχετε δει και λιγοτερη καταναλωση; εννοειται οτι μεσα στην πολη παω πολυ χαλαρα, χωρις γκαζιες κλπ...
-
VOLVO FORUM