-
ώχου, με μαύρο ψόφο από καρκίνο είμαστε εντάξει;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ώχου, με μαύρο ψόφο από καρκίνο είμαστε εντάξει; -
Μάλλον ναι ('δεδικασμένο' Βασίλη Λεβέντη).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έλεος ρε γαμώτο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:hmmm:
Μάλλον ναι ('δεδικασμένο' Βασίλη Λεβέντη). -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Έλεος ρε γαμώτο
O ενδεχόμενος φυσικός θάνατος ενός μισανθρώπου που μόνο κακό μπορεί να κάνει στην κοινωνία σε πείραξε. Όταν ο ίδιος καθυστερημένος σου εξύβρισε όλη σου την οικογένεια δεν σε πείραξε...
Εξάλλου το έχουμε πει... ο χριστιανισμός (έτσι πως τον κατήντησε ο κλήρος) μόνο θρησκεία αγάπης δεν είναι!
-
O ενδεχόμενος φυσικός θάνατος ενός μισανθρώπου που μόνο κακό μπορεί να κάνει στην κοινωνία σε πείραξε. Όταν ο ίδιος καθυστερημένος σου εξύβρισε όλη σου την οικογένεια δεν σε πείραξε...
Εξάλλου το έχουμε πει... ο χριστιανισμός (έτσι πως τον κατήντησε ο κλήρος) μόνο θρησκεία αγάπης δεν είναι!
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσω γιατί δεν μ αρέσουν τέτοιου είδους 'ευχές' για οποιοδήποτε άνθρωπο. Επίσης καταλαβαίνεις νομίζω πως αυτή η αντίδραση σε καθιστά ίδιο αν όχι και χειρότερο με αυτόν που βρίζεις.
Δία αν το παρατήρησες δεν γράφω συχνά σε αυτό το θέμα.Προτιμώ να 'τσακώνομαι' για πιο ασήμαντα θέματα. Αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο αυτό. Σας εύχομαι μόνο να μην ζήσετε είτε εσείς είτε συγγενείς σας αυτό που έυχεστε για τον άλλο. -
Αν και δεν την έκανα εγώ την ευχή, ο θάνατος τέτοιων ανθρώπων που πάνε την ανθρωπότητα πίσω, καθόλου δεν με στεναχωρεί. Ίσα ίσα, ίσως είναι θετικό γενικότερα γιατί μπορεί να αντικατασταθούν από πιο φωτισμένα μυαλά! Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι ελάχιστοι δίνουν σημασία στις μ@λ@κίες τους...
-
θέλω να εκφράσω δημοσίως την λύπη μου για τον θάνατο του Καντιώτη
είθε επίσης ο μγιακωβος να βρει τον δρόμο του θεού και να πάψει να εύχεται τέτοια πράγματα για τους φωστήρες της εκκλησίας μας
-
πφφφ... χωρίς πλάκα, εχετε χάσει την μπάλα...
-
όντως, και πολύ που ασχοληθήκαμε με τον τραγόπαπα, λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα...
-
Και αυτό...
-
Αν και δεν την έκανα εγώ την ευχή, ο θάνατος τέτοιων ανθρώπων που πάνε την ανθρωπότητα πίσω, καθόλου δεν με στεναχωρεί. Ίσα ίσα, ίσως είναι θετικό γενικότερα γιατί μπορεί να αντικατασταθούν από πιο φωτισμένα μυαλά! Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι ελάχιστοι δίνουν σημασία στις μ@λ@κίες τους...Κάτσε λίγο ρε Δία.Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ποιος είναι σωστό να ζήσει και ποιος όχι; Ακόμα και άκρως επικίνδυνες απόψεις να έχει κάποιος ΔΕΝ του εύχεσαι να πεθάνει.Καταλαβαίνετε τι γράφετε ; Και αν δηλαδή δεν αντικατασταθεί με πιο φωτισμένο μυαλό να του ευχηθούμε κι εκεινού να πεθάνει μέχρι να βρούμε έναν που μας ταιριάζει ; Μόνος σου το λες πως ελάχιστοι δίνουν σημασία στις μαλακίες τους. Σε έχω ικανό να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο διαφωνώ με κάποιον όσο πάει, μέχρι του εύχομαι να πεθάνει. Να κάνουμε δηλαδή μια λίστα με όσους δεν συμφωνούμε με τις απόψεις τους, και εγώ λέω να μην περιμένουμε καν τον καρκίνο. Βουρ για το εκτελεστικό απόσπασμα.
-
Δικαίωμά σου να θέλεις να ζούνε όλοι ανάμεσά μας. Δεν έχω την ίδια άποψη... είμαι το ίδιο φονταμενταλιστής με τον τράγο!
-
... bad command or file name ...
-
Oι θρησκείες όπως και οι ιδέες δεν μπορούν να κριθούν βάση της ικανότητας ,η του τρόπου ,αυτών που τις εκφράζουν . Μπορούν όμως να λασπωθούν από αυτά.
Εάν κάποιος θέλει να πλήξει τον σοσιαλισμό δεν θα αναφερθεί στην ουσία του,και στο τι πρεσβεύει , αλλά στην αποτυχία της εφαρμογής του.
Αντίστοιχα όποιος θέλει να πλήξει τον χριστιανισμό , δεν θα αναφερθεί στην ουσία της διδασκαλείας του Χριστού ,αλλά στα ατοπήματα μερίδας των εκφραστών ,η φερόμενων εκφραστών του.
Και στις δυο περιπτώσεις δυο κατά ουσία ανθρωπιστικές λογικές αδικούνται στην εφαρμογή τους .
Έχω ακούσει από εκφραστές και των δύο πλευρών πράγματα εντελώς παράλογα και πολλές φορές σε σημείο να με εξοργίσουν.
Δεν θα κρίνω όμως, ούτε την ιδέα ,ούτε την θρησκεία από αυτά ,αλλά από ότι πραγματικά πρεσβεύουν. -
εεπ, την ουσία του χριστιανισμού την έχουμε συζητήσει, και κατά το πόσο μισάνθρωπη θρησκεία είναι
δε λέει και τπτ τρελό ο παπάς
-
Εκτός απο τον παπά καταλαβαίνετε οτι υπάρχουν και μερικές χιλιάδες κόσμου που έχουν τις ίδιες απόψεις.
Και αυτοί για εκτέλεση; -
Αυτοί θα ακολουθήσουν ότι τους πει ο κάθε τράγος infinity. Δεν ονομάζονται άδικα ποίμνιο... πρόβατα είναι.
-
Το ότι είναι πουτάνες όσοι πηδιούνται σαν άνθρωποι χωρίς το kinder μυστήριο του γάμου, τελικά είναι θέμα εκκλησίας ή θρησκείας;
Εδώ πάντως μόνο από την πλευρά της εκκλησίας το πιάσαμε, οπότε δεν έχεις λόγο να λες ότι λασπολογούμε τη θρησκεία.
Για το χριστιανισμό ως φιλοσοφικό σύστημα, του τα 'χουμε προσάψει σε άλλες συζητήσεις
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]