-
Ο χρήστης chris palas έγραψε:
Δυστυχώς το μόνιμο πρόβλημα των αριστερίζόντων ε'ιναι η ακαταπαυστη φλυαρία, λύσεις αδυνατούν να δώσουν και συνήθως μιλούν για να δημιουργούν εντυπώσεις.Μου θυμίζουν τον ευθυνόφοβο δημόσιο υπάλληλο που αδυνατεί να πάρει απόφαση και αναζητεί την υπογραφή του προισταμένου του. Αλήθεια ποιον έχουν προιστάμενο τώρα ?? πάλι εκ της αλλοδαπής είναι?? Η χώρα μας έχει νόμους οι οποίοι τελικά εφαρμόζονται με διάκριση. Αλήθεια θα βγαίνατε από το σπίτι χωρίς ταυτότητα, θα οδηγούσατε χωρίς δίπλωμα ?? μάλλον όχι, ένας λαθρομετανάστης μπορεί και κάνει ότι γουστάρει. Μήπως είμαστε ξένοι στη χώρα μας?? Αλήθεια ο Στάλιν τι θα τους έκανε κύριοι αριστερίζοντες?? αγκαλίτσα θα τα έπαιρνε τα χρυσά μου.Όχου φλυαρία.. Μπες στο ψητό, δώσε μας την λύση σου, το σχέδιό σου και άσε τους γρίφους . Τι θα έκανε ο Στάλιν και τι θα έκανε η θεία μου η χίπισσα.. Αστειάκια.. ΧαζΑμάρες!
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Δυστυχώς το μόνιμο πρόβλημα των αριστερίζόντων ε'ιναι η ακαταπαυστη φλυαρία, λύσεις αδυνατούν να δώσουν και συνήθως μιλούν για να δημιουργούν εντυπώσεις.Μου θυμίζουν τον ευθυνόφοβο δημόσιο υπάλληλο που αδυνατεί να πάρει απόφαση και αναζητεί την υπογραφή του προισταμένου του. Αλήθεια ποιον έχουν προιστάμενο τώρα ?? πάλι εκ της αλλοδαπής είναι?? Η χώρα μας έχει νόμους οι οποίοι τελικά εφαρμόζονται με διάκριση. Αλήθεια θα βγαίνατε από το σπίτι χωρίς ταυτότητα, θα οδηγούσατε χωρίς δίπλωμα ?? μάλλον όχι, ένας λαθρομετανάστης μπορεί και κάνει ότι γουστάρει. Μήπως είμαστε ξένοι στη χώρα μας?? Αλήθεια ο Στάλιν τι θα τους έκανε κύριοι αριστερίζοντες?? αγκαλίτσα θα τα έπαιρνε τα χρυσά μου.
Όχου φλυαρία.. Μπες στο ψητό, δώσε μας την λύση σου, το σχέδιό σου και άσε τους γρίφους . Τι θα έκανε ο Στάλιν και τι θα έκανε η θεία μου η χίπισσα.. Αστειάκια.. ΧαζΑμάρες!
-
ρωτα τη θεία σου να σου πει θα σου δωσει οικογενειακη απαντηση
-
Δυστυχώς το μόνιμο πρόβλημα των αριστερίζόντων ε'ιναι η ακαταπαυστη φλυαρία, λύσεις αδυνατούν να δώσουν και συνήθως μιλούν για να δημιουργούν εντυπώσεις.Μου θυμίζουν τον ευθυνόφοβο δημόσιο υπάλληλο που αδυνατεί να πάρει απόφαση και αναζητεί την υπογραφή του προισταμένου του. Αλήθεια ποιον έχουν προιστάμενο τώρα ?? πάλι εκ της αλλοδαπής είναι?? Η χώρα μας έχει νόμους οι οποίοι τελικά εφαρμόζονται με διάκριση. Αλήθεια θα βγαίνατε από το σπίτι χωρίς ταυτότητα, θα οδηγούσατε χωρίς δίπλωμα ?? μάλλον όχι, ένας λαθρομετανάστης μπορεί και κάνει ότι γουστάρει. Μήπως είμαστε ξένοι στη χώρα μας?? Αλήθεια ο Στάλιν τι θα τους έκανε κύριοι αριστερίζοντες?? αγκαλίτσα θα τα έπαιρνε τα χρυσά μου.Tυφλος εισαι?Δωσε μας τη λυση και ασε τις θειες μας.
-
ρωτα τη θεία σου να σου πει θα σου δωσει οικογενειακη απαντησηΤο φαντάστηκα..
Λύθηκε και το μεταναστευτικό. Να κλειδωθεί.
-
ΞΕΡΕΙς να διαβαζεις ?? η θελεις αποκωδικοποιητη ?? εχω γραψει παραπάνω.
-
Αυτα συμβαίνουν οταν καποιοι εχουν παιδεία βουνου και όχι τσάι βουνού
-
λυση οπως αλλων χωρων θα κρατουνται οι λαθρομεταναστεσ μεχρι να αποφασισουν να δωσουν τα πραγματικα τους στοιχεια.Μονο η απειλη τησ κρατησης θα τουσ κανει να αποφευγουν να ερχονται στην Ελλαδα αμα ξερουν οτι θα ειναι εγκλειστοι, αλλωστε δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορει ελευθεροσ καποιοσ του οποιου δεν γνωριζουμε τα πραγματικα στοιχεια. Το θεμα ειναι ευκολοτερο απο οτι νομιζουμε πολιτικη βουληση δεν υπαρχει, στρατοπεδα φιλοξενιιασ υπαρχουν και αυτοι δεν θα κυκλοφορουν στο δρομο και εμεισ θα ειμαστε ησυχοι. Εκτοσ εαν θεωρει κανεισ ομορφη εικονα να πηγαινοερχονται αγνωστοι και πεινασμενοι.
Υποδοχη , εγκλεισμος , εξακριβωση , απελαση, αυτα ειναι τα νομιμα.Αυτό εδώ λες? Κι αν δεν μιλάνε? Καλύτερα στο κελί 33 παρά να σκάνε βόμβες δίπλα μου θα σου πει ο χασάν όταν πας να τον δεις στο επισκεπτήριο.
-
Βασικά αυτά συμβαίνουν όταν ο κάθε καραγκιοζάκος δεν έχει πως να σκοτώσει την ώρα του και μας πετάει τις εξυπνάδες που του πε ο χασάπης το μεσημέρι..
Τουλάχιστον άλλοι ενταγμένοι στο 70% της ψηφοφορίας αναλώθηκαν κανα 5λεπτο να γράψουν κάτι που να στέκει.. Πως δεν μας πέταξες ενα ξερό 'να του διώξουμε' για λύση.. -
Εχεις το χασαν στο σπίτι σου και σου έχει διατυπώσει τις ανησυχίες του? Κάνε ότι μπορείς τότε για αυτόν και άσε όλους εμάς να προσπαθούμε για την Ελλάδα. Διότι ήδη σκάνε μαχαιριές στη Γ' Σεπτεμβρίου άμα βλέπεις ειδήσεις.
-
Α και κάτι άλλο αυτα που λες στα μάθανε και στα ρώσικα?? Μάλλον δεν έμαθες ο κόσμος άλλαξε πάει μπροστά δε στο είπανε σύντροφε.
-
Εχεις το χασαν στο σπίτι σου και σου έχει διατυπώσει τις ανησυχίες του? Κάνε ότι μπορείς τότε για αυτόν και άσε όλους εμάς να προσπαθούμε για την Ελλάδα. Διότι ήδη σκάνε μαχαιριές στη Γ' Σεπτεμβρίου άμα βλέπεις ειδήσεις.Το πρόβλημα σου νόμιζα ήταν πως οι αριστεριστές φλυαρούν άσκοπα χωρίς να δίνουν ουσιαστικές λύσεις. Δεν βλέπω να διαφοροποιείσαι όμως ως τώρα σε κάτι απ αυτούς. Τι ακριβώς κάνεις για την ελλάδα? για να σου πω κι ευχαριστώ δηλαδή..
1-2 πράγματα πες μας.. Όχι πολλά.Όπως φάνηκε και οι έλληνες είναι ικανοί για μαχαιριές. Τώρα τι έγινε? ήρθε η σειρά των μεταναστών να δώσουν το επόμενο χτύπημα? Να κατεβούν σε πορείες και να ξυλοκοπούν αδιακρίτως έλληνες? ανάμεσά τους και γυναίκες? Έτσι προστατεύεται η Ελλάδα? Ο θάνατος οποιουδήποτε από τον οποιοδήποτε είναι τραγικό γεγονός. Και χθες πέθανε Έλληνας από Έλληνα και προχθές μετανάστης απο μετανάστη. Αυτοί είχαν δικαίωμα να σκοτώσουν μέλος της φυλής τους? Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τα πράγματα τόσο επιφανειακά. Τα αίτια τέτοιων συμβάντων έχουν πολύ βαθιές ρίζες και πολύ πιο σύνθετες λύσεις από πράξεις ωμής βίας.
Εν πάση περιπτώσει όμως για να μην πάει αλλού. Περιμένω ακόμα τα τρανταχτά εκείνα διαπιστευτήρια που σε ξεχωρίζουν από τους παθητικούς ανθέλληνες αριστεριστές. -
Α και κάτι άλλο αυτα που λες στα μάθανε και στα ρώσικα?? Μάλλον δεν έμαθες ο κόσμος άλλαξε πάει μπροστά δε στο είπανε σύντροφε.Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αφενός κάποιος μου δασκάλεψε όσα λέω και αφετέρου το έκανε και στην ρωσική?
Και επειδή ακριβώς ο κόσμος πάει μπροστά σου τα γράφω όλα αυτά.
Και δεν είμαστε σύντροφοι. -
Η παράθεση που κάνεις δεν εισφέρει κάτι ουσιαστικό μου θυμίζει ξύλινη γλώσσα. Εχω γράψει για το θέμα και παλαιοτερα, εχω πει λοιπον οτι οι λαθρομεταναστες ειναι θυματα εκμεταλλευσης αυτων που συνηθως υποστηρίζουν τη παρουσία τους διοτι ετσι βρισκουν φτηνά εργατικά χερια ή στηρίζουν τη πολιτική καριέρα τους στο θεμα τους. Ο νομος μας προβλέπει απαγορευση εισόδου, και απέλαση τι να κανουμε να τον αλλάξουμε? Τωρα σε ότι αφορά το περι αριεστεριστών διαβασε αυτα που γραφεις θα βρεις καλύτερα αλλα γιατί χανεις τη ψυχραιμία σου ? Πες ανοικτά ότι θες να ζούνε εδω παράνομα , η διαφορετικά συμφώνησε να κινητοποιηθεί η προβλεπομενη διαδικασία. Εξαλλου, τι αλλο πρέπει να γίνει ? εδω που φτάσαμε θα τους κυνηγανε ειναι καλύτεροαυτό ?? δηλαδή θα γίνουν οι έλληνες με το ζόρι ρατσιστες επειδη καποιοι δεν αποφασίζουν να τους διώξουν εφαρμόζοντας το νόμο?? Οκ ασε τους εδω τελικα ομως θα φύγουν από μονοι τους όσοι προλάβουν βεβαια και μετα θα λεμε λαθος τι κρίμα!!!!!! Τωρα οσο για το οτι η μεταναστευση δημιουργειται απο τη φτωχεια του τρίτου κοσμου κλπκλπ οκ ειναι και ετσι , εμεις ως χωρα γιατι δεν αντιδρουμε στο θεμα και τους μαζευουμε εδω, τι παριστάνουμε τους ανθρωπιστες τρομαρα μας, σε μια χωρα οπως η δικη μας τζαμπα ανθρωπισμος εδω εμεις δε τα βγαζουμε περα.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
...Αυτό είναι το 'τερας' που φοβάμαι μη γιγαντωθεί. Και γι΄αυτό καθιστώ υπευθυνο, εκτος απο την Πολιτεία, καθε φύσης... 'αλληλέγγυο', 'αριστερό', 'προοδευτικό', οποιονδήποτε υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες τόσα χρόνια και συμβάλλει με τη 'φωνή' του στην διαμόρφωση και υιοθέτηση απο μέρους της κοινής γνωμης, μιας ήπιας, χαλαρής και 'ανθρωπιστικής' δήθεν άποψης, για το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις του στη χώρα....
Αγαπητέ προσωπικά θεωρώ ότι η Αριστερά έχει ανάγκη την ύπαρξη της ακροδεξιάς γιατί αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης.
-
Η παράθεση που κάνεις δεν εισφέρει κάτι ουσιαστικό μου θυμίζει ξύλινη γλώσσα. Εχω γράψει για το θέμα και παλαιοτερα, εχω πει λοιπον οτι οι λαθρομεταναστες ειναι θυματα εκμεταλλευσης αυτων που συνηθως υποστηρίζουν τη παρουσία τους διοτι ετσι βρισκουν φτηνά εργατικά χερια ή στηρίζουν τη πολιτική καριέρα τους στο θεμα τους. Ο νομος μας προβλέπει απαγορευση εισόδου, και απέλαση τι να κανουμε να τον αλλάξουμεΠως να του απαγορέψεις την είσοδο όταν μπαίνει απο βουνά θάλασσες και λαγκάδια?που να τον πιάσεις? Και άντε να τον πιάσεις, αφού δεν έχει χαρτιά πάνω του, που να τον απελάσεις? αν τον στείλεις που?? Τωρα σε ότι αφορά το περι αριεστεριστών διαβασε αυτα που γραφεις θα βρεις καλύτερα αλλα γιατί χανεις τη ψυχραιμία σουότι έγραψα το έγραψα με πολλή προσοχή και σε διαβεβαιώ πως δεν έχω χάσει καθόλου την ψυχραμία μου? Πες ανοικτά ότι θες να ζούνε εδω παράνομα , η διαφορετικά συμφώνησε να κινητοποιηθεί η προβλεπομενη διαδικασία. Εξαλλου, τι αλλο πρέπει να γίνει ? εδω που φτάσαμε θα τους κυνηγανε ειναι καλύτεροαυτό ?? δηλαδή θα γίνουν οι έλληνες με το ζόρι ρατσιστες επειδη καποιοι δεν αποφασίζουν να τους διώξουν εφαρμόζοντας το νόμοπουθενά δεν λέω πως πρέπει να μείνουν εδώ, για την ακρίβεια δεν επεκτάθηκα καθόλου με πιθανές λύσεις.Ωστόσο τις θέσεις μου πάνω στο θέμα μπορείς εύκολα να τις βρεις σε προιγούμενες σελίδες με μια αναζήτηση ?? Οκ ασε τους εδω τελικα ομως θα φύγουν από μονοι τους όσοι προλάβουν βεβαια και μετα θα λεμε λαθος τι κρίμα!!!!!! Τωρα οσο για το οτι η μεταναστευση δημιουργειται απο τη φτωχεια του τρίτου κοσμου κλπκλπ οκ ειναι και ετσι , εμεις ως χωρα γιατι δεν αντιδρουμε στο θεμα και τους μαζευουμε εδω, τι παριστάνουμε τους ανθρωπιστες τρομαρα μας, σε μια χωρα οπως η δικη μας τζαμπα ανθρωπισμος εδω εμεις δε τα βγαζουμε περα.Και πως η αριστερά επικροτεί την άσκοπη συσσώρευση μεταναστών στην χώρα? Εκτός κι αν λέγοντας αριστερά μιλάς για τα 'μέλη' της του κοινοβουλίου που σαφώς βασίζουν τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια πάνω σ αυτούς τους ανθρώπους, όπως άλλωστε και η δεξιά και καθένας μέσα σ αυτό το μπουρδέλο. Αυτό όμως δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αριστεράς του τόπου μας κατά την γνώμη μου -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ακόμα δεν έχουμε δει τίποταΣυμφωνώ, μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου τη σπάει που κρατάνε την ελληνική σημαία κάνοντας τέτοιες μαλακίες κατά ανθρώπων που δεν τους έφταιξαν όσο όταν βλέπω τους άλλους που την καίνε.+άπειρο.
Δυστυχώς προβλέπω αρκετά σύντομα τέτοιες εικόνες:
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Παπατζα λεγε οτι θελεις.Το μισος σε συνανθρωπους που στην ουσια ειναι μερος το προβληματος και οχι δημιουργοι για μενα δεν ειναι αντιθετη αποψη.over and out.
αλλη μια κλασικη τακτικη... της φυγης ελλειψει επιχειρηματων. τοσα χρονια δεν αλλαζει. ιδεες προηγουμενων 1000ετιων και καμια σχεση με την πραγματικοτητα
το μισος παει σε ολους τους παρανομους δολοφονους, dealers, προαγωγους κλπ ανεξαρτητα απο χρωμα η εθνικοτητα. τυχαινει η πλειοψηφια πλεον να ειναι αλλοδαποι και ειναι προβλημα. μονο οι τυφλοι δεν το βλεπουν
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα
Συμφωνώ, μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας
Σιγά το νέο.
Και μη μου πεις φίλτατε Κουτσαν ότι δεν περίμενες τέτοιες εξελίξεις! Ενταξει και οι λαθρομετανάστες και οι έλληνες περιθωριακοί έχουν δικαιώματα και δεν πρέπει να τους μαζεύουμε σαν ζωα.Τωρα τι δικαιωματα θα έχουν όταν το φαινομενο της εγληματικότητας έχει αρχισει να ξεφεύγει ?
Το έγραψα όσο πιο απλά γινεται για να μην πέσουν και με φάνε οι τοπικοί.Εχουν γραφτεί πολλά εδω μέσα αλλά τελικά με το συμβαν αυτό τα περισσότερα έχουν ακυρωθεί .Το κοινό αίσθημα όταν πληγει δεν αναγνωρίζει δικαιώματα.Μακάρι να μην φτασουμε εκεί.
Δεν ξέρω αλλά με την παρούσα πολιτική κατάσταση ποιός θα μπορούσε να προβλέψει τη λύση στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών.Προσωπικά πιστεύω κανείς.Και αυτό για μένα είναι θέμα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;