-
Ronnie οι φωτογραφίες είναι από Γιαννιτσού και Μοσχοκαρυά ; (μάλλον καθόμασταν στο ίδιο σημείο).
Προσπαθούσαν να βγάλω και εγώ φωτογραφία τα βατράχια στη Γιαννιτσού αλλά δεν μου καθόντουσταν.
Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν έκανε το 2ο σκέλος το κόκκινο 510 ; -
Μηπως επρεπε αυτες τις φωτογραφιες να τις βαλετε στο αναλογο θεμα; Υπαρχει αλλωστε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μηπως επρεπε αυτες τις φωτογραφιες να τις βαλετε στο αναλογο θεμα; Υπαρχει αλλωστε.Αυτο το τοπικ λεγεται 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων'.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Μηπως επρεπε αυτες τις φωτογραφιες να τις βαλετε στο αναλογο θεμα; Υπαρχει αλλωστε.
Αυτο το τοπικ λεγεται 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων'.
Και κεινο που αναφερω 'Ιστορικο Ακροπολις 2011'.Και πιστευω οτι εκει θα τις δουν περισσοτεροι μιας και δω περιμενουν να δουν φωτογραφιες απο συνεστιασεις,κοψιματα πιττας ,παρουσιασεις κλπ.
-
μιας και δω περιμενουν να δουν φωτογραφιες απο συνεστιασεις,κοψιματα πιττας ,παρουσιασεις κλπ.
Ενταξει καλε παππου ,αλλα κι εδω μεσα δεν φορανε ολοι παπιονακι ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:ysterical:
μιας και δω περιμενουν να δουν φωτογραφιες απο συνεστιασεις,κοψιματα πιττας ,παρουσιασεις κλπ.Ενταξει καλε παππου ,αλλα κι εδω μεσα δεν φορανε ολοι παπιονακι ..........
Νεε μου, με φτιαχνεις οταν με σχολιαζεις.
-
Aλλα καλε μου παππου , αυτο που μ'εχει εντυπωσιασει σ'ολα τα φορα και site , ψαχνω να βρω καμια φωτο με τον τρελογιατρο μας που κατα τα φαινομενα πρεπει να πηγαινε τον οπως λεμε στην αγγλικη καθομιλουμενη , με το πρασινο κολοκυθακι , και εκτος απο τα γνωστα διλιτρα τριλιτρα και τερατα δεν το βρησκω πουθενα ....
Μα τι διαολο ολοι οι νεοελληνες αποθημενο τους ειναι τα μεγαθηρια ?
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Λιγες φωτο απο χθες. Ειδα 3 ειδικες.
Eνα μεγαλο ευγε στον Stoukerman για το αποτελεσμα ειδικα στην 3η χωματινη ημερα με το Talbot Sunbeam Lotus.
Eπισης ενα μεγαλο μπραβο στον συνοδηγο του Νικο Σαμιο καθως και στον Κορβεση Νικο και τον υιο του που ειχαν επωμησθει την προετοιμασια και των δυο διαμαντιων του. -
Ο Stoukerman πραγματι ειναι η ελπιδα του καθε πικραμενου ,που ονειρευται οτι καποτε μπορει κι αυτος να γινει οδηγος αγωνων περιμενοντας 8+ τουλαχιστον χρονια με αγωνια να ετοιμαστουν τα αγωνιστκα του για να φορεσει το κρανος .....
Ο Στελαρας (...ως τρελοστουκερμαν ) πραγματικα ηταν η εκπληξη του φετεινου ιστορικου Ακροπολις ειδικα την τριτη ημερα !!!
Συγχαρητηρια πολλα . τον περιμενουμε ....να μας πει τα δικα του παραληπομενα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aλλα καλε μου παππου , αυτο που μ'εχει εντυπωσιασει σ'ολα τα φορα και site , ψαχνω να βρω καμια φωτο με τον τρελογιατρο μας που κατα τα φαινομενα πρεπει να πηγαινε τον οπως λεμε στην αγγλικη καθομιλουμενη , με το πρασινο κολοκυθακι , και εκτος απο τα γνωστα διλιτρα τριλιτρα και τερατα δεν το βρησκω πουθενα ....Μα τι διαολο ολοι οι νεοελληνες αποθημενο τους ειναι τα μεγαθηρια ?
Ο ντοκτορ ετρεξε ως γνωστον μονο στο χωμα ,σημερα......Ας περιμενουμε να γυρισουν οι εκδρομεις..... ε καποιος θα φιλοτιμηθει να μας ενημερωσει φωτογραφικως.
-
Το μεσημέρι συνάντησα στην εθνική 3-4 αυτοκίνητα του Ακρόπολις που επέστρεφαν μεταξύ αυτών και ένα κόκκινο Triumph TR3 πάνω σε γερανό. Γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό;
-
-
auteco τεχνικος ελενχος
-
Kαπου στα βουνα ψαχνωντας τον δρομο μας (ναι εγινε πολλες φορες αυτο)
Η ασημενια καλλονη μας με τον απιστευτο ηχο!!!!!!
λιγο πριν το ΣΕΧ (που επιτελους το βρηκαμε!!!)
-
και η απονομη της sporting
-
για τους φίλους που έχουν τραβήξει φώτο της Alpine θα τους παρακαλέσω να μου τις στείλουν η αν είναι μέσα στο φατσοβιβλίο να τις βάλουν εδώ https://www.facebook.com/home.php?sk=gr ... 16575&ap=1
-
-
κι εγω με τη σειρα μου για τους φιλους που εχουν τραβηξει υλικο απο το general lee αν μπορουν να μου τα στειλουν στο facebook ή στο email μου : ntiouks@yahoo.gr
facebook : http://www.facebook.com/gntiouks -
Προτείνω να πουληθεί η GTO και η SWB στις προηγούμενες σελίδες για αποπληρωμή του χρέους
-
Είσαι 'παλιάνθρωπος' (Προσοχή στα εισαγωγικά,μη παρεξηγηθούμε κιόλας)
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων