-
Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης Α380 ,το πρόλαβα τελευταία στιγμή για φώτο με φουλ 15χ ζοομ και ολίγο ψηφιακό . Καλα τι τέρας είναι αυτό???!!!!!
-
που το πετυχες ρε θεριο?? εκει στην ακρη που επιβιβάζεται η aegean συνήθως??
-
'Ωρε μαναμ ένας στόχος...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
που το πετυχες ρε θεριο?? εκει στην ακρη που επιβιβάζεται η aegean συνήθως??Το πήρα χαμπάρι στην πύλη Α34 αλλά δεν το πρόλαβα μέχρι την πύλη Α-τελος για κοντινή φώτο........ με προσπέρασε στην πύλη Α40 ....με πολλά!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
'Ωρε μαναμ ένας στόχος...weapons hot
-
Τις βάζω λίγο καθυστερημένα.....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
weapons hot
Μου έχει μείνει κουσούρι ρε Ντίνο. Όταν βλέπω στόχους ευκαιρίας, το πρώτο που σκέφτομαι είναι το πόσο εύκολο γίνονται παρανάλωμα...
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
[spoiler=:19ng4esb][/spoiler:19ng4esb]Mα τι sexy σκαφος
Με cannards είναι πολύ πιο όμορφο!
-
+
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
που το πετυχες ρε θεριο?? εκει στην ακρη που επιβιβάζεται η aegean συνήθως??
Το πήρα χαμπάρι στην πύλη Α34 αλλά δεν το πρόλαβα μέχρι την πύλη Α-τελος για κοντινή φώτο........ με προσπέρασε στην πύλη Α40 ....με πολλά!!
ωραίο σημείο για plainspotting, απο το B2 που πετούσε παλιά μπορεί να ειναι πολύ πιο μακρυά αλλα έχει πιο ωραία θέα!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπέροχο το 27-Flanker αν και το 29-Fulcrum είναι ανώτερο κατ' έμέ.Kαι το ΜΙG-29 είναι πανέμορφο, αλλα σε ανάλογο πλάνο, είναι πιο... χοντροκοπιά κατα τη γνώμη μου, όπως φαίνεται και στην 4η φωτό παρακάτω..
Το 27 το βρίσκω κι εγω πιο όμορφο, με κορυφαιο όμως το F-16, όπως έχω ξαναπεί...!Η δική μου σειρά προτίμησης είναι αυτή....
...χωρίς όμως τις 'καμπούρες' που έχουν βάλει τα τελευταία χρόνια εκατέρωθεν της ατράκτου...!
.....και χωρίς τα κανάρντς, κουκλί είναι...!!
Τοπ τριάδα για μένα, τα παραπάνω...!!!
Λουκουμάκι...!!
-
-
Μπουκωμένο ήταν, ξεκάπνισμα ήθελε!
-
δεν βλεπεις το vw πισω στην ουρα?
-
-
antonov, μετακομίζω γιατί χωρίζω
-
Πριν κανένα μήνα στο Αεροδρόμιο FRA Hahn ειδα αυτο το κτήνος:
λες κ ειναι γκαστρωμένο είναι
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Πριν κανένα μήνα στο Αεροδρόμιο FRA Hahn ειδα αυτο το κτήνος:λες κ ειναι γκαστρωμένο είναι
Σαν hot dog είναι!
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]