-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΕΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΙΑ ΠΡΩΧΕΙΡΙ ΕΛΠΙΟΖΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗΑυτό εδώ το έγραψες επίτηδες έτσι ή σου βγήκε αβίαστα;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΕΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΙΑ ΠΡΩΧΕΙΡΙ ΕΛΠΙΟΖΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ
Αυτό εδώ το έγραψες επίτηδες έτσι ή σου βγήκε αβίαστα;
Πολυ καλο το σχολιο....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΕΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΙΑ ΠΡΩΧΕΙΡΙ ΕΛΠΙΟΖΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ
Πολυ καλο το σχολιο....
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι του βγήκε πάνω στην βιασύνη του...
-
Μέτρια η έκθεση και σχετικά μικρή γενικά δεν είχε και πολύ καλά μοντέλα (και δεν εννοώ μόνο αυτοκινήτων) καμία σχέση με το διεθνές
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πολυ καλο το σχολιο....
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι του βγήκε πάνω στην βιασύνη του...
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ .ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ AUTO KINHSI ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μέτρια η έκθεση και σχετικά μικρή γενικά δεν είχε και πολύ καλά μοντέλα (και δεν εννοώ μόνο αυτοκινήτων) καμία σχέση με το διεθνέςΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΠΕΡΣΙΝΗ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ AUTO KINISH ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
-
Θα μας αφήνουν να μπούμε μέσα στα αυτοκίνητα ή θα δαγκώνουν πάλι όπως γινόταν άλλες φορές...;
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Θα μας αφήνουν να μπούμε μέσα στα αυτοκίνητα ή θα δαγκώνουν πάλι όπως γινόταν άλλες φορές...;Έτσι γινόταν? Μη μου λες τέτοια και είχα φτιαχτεί!!!! Να ξενερώσω δηλαδή?
-
Πηγα χθες στην εκθεση...
Ηταν ανοικτα τα Evo,Sti κ TypeR τα οποια και τιμησα δεοντως...
Το fiesta S1600 πολυ τερας...
Πολυ εντυπωσιακη η Lambo,οι 3 Masserati...
Κατα τα αλλα δεν μου αρεσε πολυ κ καλο ειναι να μην περιμενετε πολλα... -
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ? ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ
-
Ειναι μικρη η εκθεση κ δεν θελεις πολυ ωρα για να την γυρισεις...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ειναι μικρη η εκθεση κ δεν θελεις πολυ ωρα για να την γυρισεις...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ Η ΟΧΙ?
-
Οπως εγραψε και ο φιλος Ikar ειναι μετρια και μικρη...
Πηγαινε γιατι γινεται μια φορα το χρονο μονο... αλλα μην περιμενεις πολλα...
Στο κατω κατω 8€ πρεπει να κανει το εισιτηριο.. -
Μόλις γυρίσαμε κι εμείς, τίποτα το φοβερό, πολλές ελλείψεις από εταιρίες!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ .ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ AUTO KINHSI ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
-
Ferrari εχει η εκθεση?
-
Nop.
Εχει αλλες Ιταλικες κουκλες ομως... -
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ? ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙΤο Σάββατο πήγα και εγώ. Μου πήρε 20 λεπτά να την δω όλη....
Τζάμπα τα €7. Καλύτερα να τα έδινα σε κάποιον στα φανάρια που τα έχει ανάγκη....
Ούτε οι μισές εταιρίες δεν ήταν.
Όλα τα demo cars που είχαν πάνω απο £17.000 ήταν κλειδωμένα!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά της αντιπροσωπείας της ΜAZDA προς τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο περίπτερο της! έτυχε να βρίσκομαι στο περίπτερο όταν είχαν ένα RX-8 (σιγά τα αυγά... ουτε £20.000 δεν έχει) και όπως έμπαινε να το δοκιμάσει ο κόσμος έρχεται ένας απο τους πωλητές και το κλείδώνει με το τηλεχειριστήριο!!!! Ο κόσμος φυσικά άρχισε και τους έβριζε και με το δίκιο τους.
Ένας κύριος που ήταν δίπλα μου του ζήτησε να το ανοίξει γιατί ενδιαφέρετε να το αγοράσει και απάντηση του πωλητή ήταν: 'Να το δείτε απ’ έξω!!!!!'
Ο κύριος απο τα νεύρα του πήγε στην Subaru και έκλεισε το Sti!
Αν σου συμπεριφέρονται έτσι πριν πάρεις αμάξι φαντάσου την συμπεριφορά τους αφότου κάνεις το λάθος και το αγοράσεις.....
Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πουλάνε αμάξια στην Mαzda...Στο θέμα πίσω... παίδες καλύτερα να πάτε να δείτε τα αμάξια που σας ενδιαφερουν στην αντιπροσωπεία πάρα στην έκθεση...
-
Γενικα οι εκθεσεις ειναι λιγο μαμακία εκτος αν ειναι πολυ μεγάλες.
Σε φωναζουν οι εταιρείες να κανουν διαφήμιση στα προϊόντα τους και θελουν να πληρώσεις κιόλας για να μπεις... -
Ρε παιδιά οι εκθέσεις δεν λένε πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία και ζητάς αυτό που θέλεις με την ησυχία σου.....
Άσε που όπως λένε αρκετοί γνωστοί ... Ψηλέ αμα έρθω στο parking της εταιρείας σου τα βλέπω όλα... έτσι είναι παιδιά υπάρχουν Ferari τρεις, Porsche πέντε έξι, Maserati, Lexus, ΒΜW διάφορα (645 cabrio, Χ5, Ζ4, 7άρα κλπ ) και έχουμε και δυο τρεις συλλέκτες με ΦΙΛΠΑ
Λάμψη από την "Aυτοκίνηση 2004"